Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Semmiről nem maradtál le! Brekuszom is írogat itt mindenfélét! Nem láttam ott semmi új pletyit, amit már ne veséztek volna ki már vagy ezerszer!

greenfields, DCveréb, Jucusfalva és 8 más kedveli ezt.
  2. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Ez szomorú :Dpedig én csak aratok vetek meg mindenféle hüleségeket írogatok itten ;) emlékszel :pxDxDxD

greenfields, DCveréb, Jucusfalva és 9 más kedveli ezt.
  3. kukac42

Naná Brekuszom:)
    Kész az esőerdő tele raktam kütyükkel meg xxl-s fákkal egyelőre:)

greenfields, DCveréb, Jucusfalva és 10 más kedveli ezt.
  4. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Gáz van!! Kéne még bahás terület xDxDxDxD Kevés még mindig :D
    A régin csak fák, a mostanin kütyük+ pár fa, a kincsesen van még hely de csere nap+ event+ akció és már nincs is hely

greenfields, DCveréb, Jucusfalva és 7 más kedveli ezt.
  5. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Végre kész a dzsem, csináltam fahéjast is próbaképpen, kíváncsi vagyok milyen lesz.
    Nekem elég volt ez egyszerre, azért 10 kg őszit kimagozni, héjat lehúzni, utána főzni.
    El is fáradtam kicsit, de majd most..... lesz esőerdőm, ez a jutalom.:)
    Annyi jó kütyüm van, meg fáim, én is azt rakom ki most, aztán
    majd meglátjuk. :)

Adruka98, Andi11, titjungne és 15 más kedveli ezt.
  6. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Sziasztok!
    Megjöttem végre valaki lő pár screenshotot az esőerdőről ide a kucogóba hogy motiváltabbak legyünk akinek nincs tallonba 250 csillaga

Túl vagyunk a felvételin. Okosabbak nem lettünk úgymond tovább jutottunk azaz mehet a 3 nap próbanap. Ámbár egyértelműen nem tudjuk hogy ez mit jelent hogy lényegében bent vagyunk és ez csak körítés már vagy még itt is el lehet hasalni mert igazán nem mondtak semmit hogy most ez jó-e vagy nem.
    Ebből adódik egy kis dilemma is ugye mennünk kell az új suliba de a régibe diktatúra van Az az ott az ofő egy barom ha megmondjuk neki hogy új iskola és próbanap és menni kell de ne adj isten elhasal a gyerek és nem veszik fel akkor arra képes hogy rászáll a gyerekre és egy rosszul megírt házi 1-es rosszat szól órán 1-es stb... tehát kikészíti és hasonló dolgok lennének mint amit írtam április környékén.
    ha azt mondjuk hogy a gyerek még nyaral és meglát valaki az osztályból minket vagy esetleg ő és nem veszik fel akkor ugyancsak rászáll.
    Ha azt mondjuk hogy beteg és meglátnak az osztályból és nem veszik fel megint rászáll. Ja és azt nem mondhatjuk hogy családi okok miatt az nála nem magyarázat
    Ja és miért biztos hogy látni fogják mert szinte az iskolával szembe lakunk ahol a tanárok gyerekek jönnek mennek és ott szálunk fel ahol az ofő le a buszról :D és kb ugyanakkor kell indulnunk mikor ő jön :)
    sztetek mi a legcélravezetőbb? ti illyen kilátásokkal mit tennétek mindenféleképp visszük a gyereket csak azt nem tudjuk mi lenne a legbiztosabb :) Ja és a régi suliba évfolyam elsők vagyunk

greenfields, DCveréb, iboly54 és 5 más kedveli ezt.
  7. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

nehéz döntés, én orvosi igazolást vinnék neki mondanám el hogy mi a helyzet. az igazolásba nem köthet bele a tanár. az meg hogy ti reggel hova mentetek nem kell senki orrára kötni akár bármilyen kivizsgálásra is mehettek, és induljatok egy kicsit korábban.

greenfields, DCveréb, Méhecske61 és 5 más kedveli ezt.
  8. apuci30

apuci30 Fórumőrült

már tavaly belekötött a régi dokink nyugdíjba ment vagy 2 éve és ez az újnak a hepje hogy vérvételre küldje a gyereket folyamatosan
    és a házi orvoshoz bement mert a fél osztály ehez a dokihoz jár éls minddel ezt csinálja már csak egy kis iszap kéne a főútra és mehetne az iszapbírkózás

greenfields, DCveréb, Méhecske61 és 4 más kedveli ezt.
  9. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

akkor is elküldené laborba, ha tudja az igazat? remélem sikerül a legjobb megoldást megtalálnotok!

10. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Szép napot minden kedves gazdának!

Ha az én gyerekem volna, én elvinném az orvoshoz és megmondanám neki az igazat, nem merném a gyereket kitenni annak, hogy ha mégsem veszik föl akkor, ki tudja mi vár rá.
    Ilyenkor örülök, hogy a gyerekeim már kinőttek az iskoláskorból, bár van egy hátránya annyival idősebb is vagyok.Majd azért beszámolsz róla ugye, hogy fölvették-e?

greenfields, DCveréb, iboly54 és 7 más kedveli ezt.
  11. apuci30

apuci30 Fórumőrült

az orvossal nincs bajom mert ő tipikusan az az orvos hogy bemegy hozzá a tini hogy nincs kedve suliba menni és a doki azt kérdezi 1 nap 1 hét? itt a tanárral van gond

greenfields, DCveréb, Méhecske61 és 4 más kedveli ezt.
  12. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

u
    úgy látom más is az orvost ajánlja. de ha viszed az igazolást mi jogon kötöszködik a tanár? ez nekem magas.

13. apuci30

apuci30 Fórumőrült

nem az igazolással van gond mert azt el kell fogadnia de miért lát minket az utcán beteg gyerek nem jár ki

14. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

hát sajnálom, ötlet volt a részemről. jó pihenést mindenkinek!

15. nyific

nyific Fórum elő legendája

Minden lerendezve, jöhet a megérdemelt pihenés.:)
    Felkészülés a holnapra, álmomban.
    Hol lehetnek a többiek vajh??... van akit, már régen nem
    láttunk, el vannak veszve, biztos eltévedtek az esőerdőben.:)

Adruka98, Andi11, titjungne és 13 más kedveli ezt.
  16. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Köszönöm az esőerdőt, némileg enyhítette a pajta zsúfoltságát:D

17. kukac42

Na ez már kukacoskodás a részedről! Beteg gyermeknek is kell menni kezelésekre, vizsgálatokra, vérvétel, röntgen, szemészet, orr-fül gégészet, stb, stb, stb! Ne magyarázd már meg nekem, hogy ott lakásra viszik a röntgen gépet, kimennek vért venni, vagy szemészeti vizsgálatot végezni, vagy hallás vizsgálatot!
    Bármelyiket beadhatod a tanárnak, már előre is, nem tud utána járni!

18. apuci30

apuci30 Fórumőrült

igen annak tarthatod lehet igazad van de két év tapasztalatból beszélek tavaly beteg volt menni kellett injekcióra és mikor visszamentünk számon kérte mit kerestünk az utcán ekkor és ekkor ha beteg a gyerek akkor otthon legyen és minnél kevesebbet mozogjon mert aki beteg az az utcára sem bír menni

19. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Szép napot mindenkinek! http://www.jokortv.hu/uploads/images/big/201206061041_kave.jpg
    Esőerdő tele pakolva fákkal, kütyükkel, ha lesz időm, rendet rakok, addig így is jó, adja a tp-t.
    Látom mindenki befőz, elrak, készül a télre. Én csak a mélyhűtőbe raktam paradicsomot, paprikát, összedarabolva, adagokba csomagolva, csak bele kell dobni a kajába, meg petrezselyemzöldet, mert jobban szeretem, mint a szárítottat, így mindig van kéznél.

greenfields, DCveréb, iboly54 és 5 más kedveli ezt.
  20. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Én személy szerint nagyon örülök az esőerdőnek. Legalább megszellőztetem a sok cédrátot, papagájtollat és tűzvirágot. Nagyon kevesen vagytok itt a fórumon. Vagy a többiek is fórumgonddal kinlódnak? Nagyon kezdem már unni.... Ráadásul tegnap elment a net is, csak este tudtam belépni a játékba, tiszta ideg voltam, még a macska sem volt jó helyen. Áh cseppet sem vagyok függő!

greenfields, DCveréb, iboly54 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.