Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. josie

josie Fórumlakó

Sziasztok!:)
    Süt a nap jó az idő, kell ennél több?...:)
    Nekem semmi bajom a fórummal, nem is volt mostanában,
    rögtön fel tudok jönni, még a lap-topról is.
    Szép Napot Nektek!:)

greenfields, DCveréb, Méhecske61 és 4 más kedveli ezt.
  2. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    Ehhez semmi köze a tanárnak, de ha nagyon nem nyugszik a hátsóján van ám felettese Neki is!
    Lehet szólni és lehet közölni azt is, ha észreveszed a gyerek felé a tanárnak megváltozik a magatartása akkor megteszed a szükséges lépéseket! Az a baj, hogy félsz a tanártól, pedig nem isten Ő sem!
    Tudom ez most a tanárok közt nem éppen szimpatikus beírás, de bizony sok a hivatásához nem értő tanár van most a pályán. A legfőbb gondjuk a családok magánéletében való turkálás, amit határozottan kell megállítani. Állítom régebben sokkal jobb tanárok voltak! A gyerekkel foglalkoztak, azzal hogy a jóra oktassák, ma meg? Tanár első dolga otthon mi van? Hát semmi köze hozzá! Szülő és tanár együtt kell, hogy a gyereket neveljék, az egyik a tudományra a másik a viselkedési formákra, erkölcsre, stb, stb, stb, de nem beleszólva a tanár vagy a család magánéletébe!

3. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Félek én nem a feleségem annál inkább az ő volt osztályfönöke a fiamé is. Régen agyon volt hypeolva most meg na mindegy.
    sokat romlott a tanár vénségére. Felettese az van de az inkább konyhamalacnak többet ér mint dirinek. és ő az anyaiskola dirije is. így két felettes kilőve. Ebbe a suliba hasonló állapotok uralkodnak mint az osztály vigyázz filmbe :( elkezdeném lefesteni a 30 sor kevés lenne hozzá bár hogy jobban lásd a helyzetet. egy élő példa a felettesről. Egy ismerős gyereknek eltört a lába 5-kes 2 órai szünetbe (8:40 körül) ezt az iskola orvos nem ismerte fel de szólt az igazgatónak hogy vitesse haza a gyereket. Igazgatói válasz nem kell hazavitetni a gyereket kibírja 4-ig csak ne tesizzen annyiba belemegy a gyereknek annyira fájt a lába hogy nem bírt lábra állni hol oszifönök hol a 8-kosok cipelték egyik óráról a másikra ofő is mondta hogy ez így nem jó de az igazgató megtiltotta mert azzal csak gond van jegyzőkönyvezni stb... szóval ennyit a felettesekről. Vittük volna mi már tavaly máshova de körzetesítés miatt nem lehetett pénzünk meg most jött össze a magánsulira ahova meg ha éppen becsúszik akkor örülünk.

greenfields, DCveréb, kukac42 és 2 más kedveli ezt.
  4. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

sziasztok! tegnap már azt gondoltam nem szólok többet a témához, de nem birom ki! nem hiszem, hogy ez ellen a tanári diktatúra ellen nem lehet fellépni! vagy mindenkivel kivételezik a tanár csak a te fiaddal nem? ha jól tudom vannak még szülői munkaközösségek és ha az igazgató és a ofő meg más tanárok között is nagy az összefonódás feljebb levő fórumok. ha minden gyerekkel igy bánnak akkor a szülők össze tudnak fogni. és mi van azokkal a gyerekekkel akik nem osztályelsők? mert ha tieddel igy viselkedek mint oszt. első akkor a többi?én is, a lányaim is, az unokáim is jártak és járnak iskolába de ilyet még nem hallottam! nem lehet hogy ti dramatizáljátok túl a dolgokat? orvosi igazolás , meglátja a tanár....? ennek ellenére remélem és bizom a legjobb megoldásban és kivánom hogy felvegyék a gyereket a magánsuliba v. ahova szeretnétek!

greenfields, DCveréb, kukac42 és 3 más kedveli ezt.
  5. Méhecske61

Méhecske61 Fórum ismerője

Sziasztok!
    Húúúú !!!!!! Elég volt vissza olvasni, annyit írtatok!:)
    Jucus! Én is játszom ezzel a játékkal a facén fedeztem fel! :) Mivel itt csak 1 farmom van tudok mind a két helyen egyszerre játszani. Amúgy én is tündér vagyok
    Nagyon tetszik a grafikája. Persze a farmot, és titeket nem cserélem el vele! :inlove:
    Józsi nem félek én semmitől, a röpködő paciktól sem, de hazudok 1 valamitől félek, de azt nem árulom el :sleepy:
    Nálunk nagyon meleg van.
    Szép napot mindenkinek!

-Erika31-, greenfields, DCveréb és 4 más kedveli ezt.
  6. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

na újból itt vagyok! szia breki, meg mindenki! most én kérném a tanácsotokat! múltkor irtam, hogy egy postagalamb , legalábbis egy gyűrűzött galamb berepült hozzám.azóta minden este 7óra és fél8 között jön. leszáll az ablakpárkányra/ hallom a zörgését/ és onnan a szekrényajtó tetejére. magasabb az ajtó/ ovális/ mint a szekrény teteje. a galambocskám itt tölti az éjszakát és reggel fél7-7 órakor kirepül. ez most még rendben, mert állandóan nyitva van az ablak. de ha jön a hideg mi lesz vele?nem tarthatom az ablakot állandóan nyitva! igaz télen is nyitva de csak bukón. hogy lehetne megfogni és a gyűrű után a gazdájának jelezni hogy itt van?

7. apuci30

apuci30 Fórumőrült

ő neki nem a tanulmányi eredmény számít soha nem is számított neki. Feleségem ofője volt és a feleségem is osztályelső volt és akkor is a a gazdagabb szülő gyereke volt a kedvenc aki névnapkor pedagógus napkor stb.. anyagi javakkal köszöntötte még akkor is ha az a gyereket meg lehetett volna rántani.
    A felsőbb fórumokhoz fordulás kérdésre válaszul folytatom a történetet az érintett diák családja feljelentést tett a jegyzőnél aki bevonta a gyámügyet a dologba majd fél évvel később közölték hogy az iskola az eljárásban nem volt együttmüködő és a balesetet és a felelősség kérdését nem lehet megállapítani.
    meglátja a tanár akkor büntetlenül tudja szekírozni a gyereket hisz a fentebbi történet után büntetlenül tudja tenni ezt. Tehát bízunk a legjobbakba és attól sem riadunk vissza hogy havi 20e toljunk az iskolájába csak menjen el innen!
    igaz nekünk papoagáj van de ha kiszökik akkor ronggyal gyorsan letakarjuk és úgy megbírjuk fogni és vissza a ketrecbe. De ha nincs ketreced akkor szerintem nem érdemes megfogni

greenfields, DCveréb, terika01 és 3 más kedveli ezt.
  8. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

nincs ketrecem mert véletlenül tévedt ide a galamb. volt egy kis uszkárom, de a 17. évében el kellett altatni. imádom az állatokat. ma jöttem haza megint a kisebbik lányoméktól a két kutyájukkal voltam, mert reggel este enni kellett nekik adni. és milyen az én formám? átmenten a kutyákhoz és Zóét egy órán belül állatorvoshoz kellett vinni. mondtam a lányomnak amikor hivott miért mindig nálam történik ez?nálam mindig igazolódik Mörfi törvénye!

greenfields, DCveréb, terika01 és 3 más kedveli ezt.
  9. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szia Györgyi!
    Sziasztok!Sajnos úgy van ahogy mondod, nálam is sz......k a fórum még mindig, idegesítő és gyakran feladom, inkább nem írok csak olvasok. Még like-olni sem mindig enged.:wuerg:
    Az esőerdőt beültetettem XXL-es fákkal, a régin nappal állatok éjjel növények vannak. Aztán még lehet átvariálom.;) Nekem jobb így, hogy több a föld, sokaknak nem.:music:
    Még mindig nincs szeptemberi naptár, talán du. megjön. A gangon is nagy a csend, Jónás nem beszél a többiek meg segítenek neki.xDmost aztán van a hétvégére akció bőven, mindenki válogathat mit szeretne. Én nem veszek csomagot, legalábbis most így gondolom 10-10 csemete elég lesz:music:
    Még a farmon is van 12 ki nem rakott csemetém, ma vettem észrexD

greenfields, DCveréb, Tavirózsa és 5 más kedveli ezt.
  10. kukac42

Fogjátok meg feltétlenül. Egy kis kajával édesgesd befelé aztán akár egy sima kis csipkefüggönnyel elkaphatjátok. Ráborítjátok és meg kell fogni. A lábán van gyűrű! Ha egy gyűrű akkor azon találsz számokat! Ha két gyűrű van a lábán, akkor versenygalamb és nagyon értékes! Szóval a számot felírod és a neten megkeresed a postagalambászok egyesületének honlapját! Oda beírod a számot és a gazdája a kezed is megcsókolja a galambjáért cserébe! Nagyon értékes madarak. Amíg a gazdája jelentkezik a galambot akár egy karton dobozban is tarthatjátok a tetején az említett függönnyel. Enni, inni mindig legyen a madár előtt!

greenfields, DCveréb, patakvera és 5 más kedveli ezt.
  11. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

mindig odateszem neki a kaját/ lenmagom van itthon/ meg vizet de nem kell neki. csak tollászkodik és alszik. nincs szivem bántani, vagy megzavarni. talán ha alszik majd éjjel vmivel letakarom és majd megnézem a gyürüjét. olyan aranyos, amikor beszélek hozzá és csak forgatja a fejét és figyel.miért pont ide jött be? minden állatot nagyon szeretek kivéve a csúszó-mászókat.

greenfields, DCveréb, Tavirózsa és 6 más kedveli ezt.
  12. kukac42

Nagy valószínűséggel eltévedt! Ha nem segítesz neki nem fog visszatalálni a gazdájához és elpusztul!
    Meg kell fognod és a gazdáját megkeresned!

greenfields, DCveréb, Tavirózsa és 8 más kedveli ezt.
  13. Jucusfalva

Jucusfalva Fórum hercege

Sziasztok! :)
    Most tudtam csak belépni, bosszantó ez a Fórum, illetve gondolom a szerverrel van probléma. :(
    Breki nem tudom, hogy megint mit huncutkodtál, :p ha itt nem írod, máshol nehezen találnám meg.
    A Bahás bővítésnek örülök, nincs sok kitehetőm, négyet tudtam, de majd körülnézek a Kincsesen ha lesz időm és átteszek belőlük.
    Szép napot! :D

greenfields, DCveréb, Tavirózsa és 6 más kedveli ezt.
  14. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Hosszú hónapok után vettem megint fát 2-2 fát vettem :D nagyon bizakodok mégha nem is az új de mondjuk kertiberkenye lesz az egyik a másik meg bármi lehet örülnék neki a bahán jöhet bármi ott mindennek örülök :)

greenfields, iboly54, DCveréb és 4 más kedveli ezt.
  15. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok! Énnnnnnnn áááááá dehogy szoktam huncutkodni :pAz valaki más lehet bizti összetévesztesz valakivel :music::music:

Jucusfalva, greenfields, DCveréb és 5 más kedveli ezt.
  16. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

majd ha este már alszik megpróbálok vmit ráteriteni hogy meg tudjam fogni. éppen most jött meg! 19óra 25' . mindig igy érkezik a drága.

Jucusfalva, greenfields, iboly54 és 9 más kedveli ezt.
  17. kukac42

Ezek nagyon szelíd jószágok, mert sokat vannak kézben! Az idő meg, hogy mindig ugyanakkor megy az a berepülési ideje valószínű! Remélem sikerül segítened rajta, nagyon szorítok!

Jucusfalva, greenfields, iboly54 és 9 más kedveli ezt.
  18. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Most tudtam csak benézni, mert a vendégeink nagyon jól elvoltak
    nálunk, jó is volt, csak kicsit korábban is elmehettek volna.:)
    Kerti party vége! mire minden a helyére került, nagyjából,
    jó késő lett.Fák beszerezve, reggel mennek ki!:)
    Legyen szép az álmotok!

Adruka98, Andi11, titjungne és 14 más kedveli ezt.
  19. patakvera

patakvera Fórum félistene

Remélem sikerül a galabocskádat visszajuttatni a gazdinak. Nagyon boldog lesz ezt elhiheted. Az utcánkban is van egy bácsi,aki ezzel foglakozik. Imádja az állatkáit!

Jucusfalva, greenfields, terika01 és 6 más kedveli ezt.
  20. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

sziasztok, jó hétvégét! tegnap annyit sekerült a gyürüről leolvasni,hogy Hungary Pannon 2015 és az utolsó 3 számot. ami 117. talán ha minden adat meglesz, felteszem a facebookra.

Jucusfalva, greenfields, terika01 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.