Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

2. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Ügyes vagy Juditom! Brekusz nagyon csöndbe van, remélem szerencsével jár ő is. Nekem ez a második rózsa struccászatim. Szerintem úgy lett kialakítva hogy a 200 pörgetésbe beleférjen 1-1 virág és a rózsa ól is. Bár nagy a kísértés hogy veszek még egy adagot, csak ne akadna meg sokszor a kerék. Nálad is alig akar néha elindulni?

3. kukac42

Igen. Időnként elakad vagy nem akar megállni. Na én vettem még egy adaggal, de nem kellett volna ezek mind olyan semmilyenek lettek.

4. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Nekem rengeteg a szupertrágya és a kkturbó, ami nem igazán hiányzik, mert van egy csomó kkfám. De ez is hozzá tartozik. Viszont az alap barkácsólakból már nem kéne hogy benne legyen :(

5. Szotyi68

Szotyi68 Junior szaki

Sziasztok!
    Nem találtam csevegőt a kerekkerék akcióhoz, ezért panaszkodhatok nálatok egy kicsit? ;)
    Vettem 200 partypörgetést, gondoltam megszerzem ezeket a gyönyörűséges virágokat. Nos, a háromból csak 2 sikerült. Az éneklő tulipánt a 200-ból összesen kétszer láttam, és természetesen nem sikerült kipörgetni. Olvasgattalak benneteket: rózsa ól, tp bónusz? Talán egyszer-kétszer láttam egyáltalán megjelenni ilyeneket. Ami nagyobb nyereményem lett: 1 ninjaméh, 2 piros struccászat és 3 alap tojástojó. xD Kissé tanácstalan vagyok most. Ilyen eredmények után érdemes még vennem pörgetést? De nagyon szeretném azt a virágot.:inlove:

galfranciska és kukac42 kedveli ezt.
  6. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

galfranciska, Zsémbes-banya és kukac42 kedveli ezt.
  7. Szotyi68

Szotyi68 Junior szaki

galfranciska, nyific és kukac42 kedveli ezt.
  8. kukac42

Azért ne keseredj el! Nálam 10x volt a főnyeremény sima tojástojó mind a 10x meg is nyertem amilyen szerencsém van:) Bezzeg a boldog liliomot azt csak 1x sikerült nekem is:)
    Fel a fejjel lesz ez még így se:)

9. nyific

nyific Fórum elő legendája

Mondd, hány pörgetést kell venni ahhoz, hogy az ember gyereke megnyerje ezeket a cuccokat.?:)
    És tulajdonképp miért is kellenek ezek? Hmm

Judit de ügyes vagy, hogy csináltad azt a kerékkerekes képet,? szupi.:)

Egyébként kezdődik nálam odaát, basszus eljöttem.8)

titjungne, Adruka98, Galaxys8901 és 3 más kedveli ezt.
  10. Szotyi68

Szotyi68 Junior szaki

Ááá, nem vagyok elkeseredve, annyira. Majd este még próbálkozom. Ha nem jön össze, legfeljebb én fogok énekelni a tulipán helyett. xD
    Egyébként gratula a nyereményeidhez. :) Nem a tojástojókra gondoltam. xD

galfranciska, kukac42 és gyongyvergazda kedveli ezt.
  11. nyific

Na eddig 8 pörgetés, de mégcsak nem is láttam ezeket a virágokat, hogy is nézhetnek ki, na megyek és megnézem közelebbről, ott ahol vannak.:) Hátha mégis pörgetek még.

12. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

13. nyific

14. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Végre nektek is kedvez :)eddig 200 ment el amiket írtam. Most jön a második 200 :Ds majd utána még még még még még még ja megakadt a lemeztű ;)xDxDxDxD

15. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Gizusom mikor már 30 milla tp kell egy szintlépéshez, 24 óra 650%-kal nem sokat jelent.

16. breki072

megvan a tsz , új virág is :)most már megyünk másoknak is legyenért :)

17. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Nekem eddig lett szupertáp, narancs tehénistálló, lipicai, mangós narancsos turmix meg ilyen apróságok. Virágot még csak nyomokban sem láttam:(:(, így elment a kedvem az egésztől, majd este folytatom.

18. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Judit és Györgyi a szerencse lányai.:D
    Végül is nem hagytam ki, és vettem egy csomagot.
    Elpörgettem mindet.
    Összességében lett 4 Ninja méh, 2 Kőszáli, gumikacsa, 2 Minimalac, 2 Sült pulyka, 2 Virágos strucc, Pulcsis bari, Virgonc 2, Gömbhal,
    2 piros struccászati tsz - láttam többször a rózsát is, de nem sikerült -,
    Tavaszi koszorú 1, Pünkösdi csokor 4, Húsvéti lekvár 3, Karácsonyi süti, Csokis palacsinta,
    a háromféle virágból kettőt, a liliomot és a betöltőt sikerült kipörgetni. A tulipánt láttam vagy négyszer, de hiába.
    Emellett kb. 150 szupertáp és kb. 300 sz.trágya lett, tp úgy százezer körül, csp
    Kupont 2 x 12 és 1 db. 24 órásat adott. nagyjából ennyi.
    Aztán lett sima tojástojóm, angórasimogatóm, birkanyíróm, ezekből majdnem mindből sárga is.:D Kacsa Katát is csak úgy szórta,zoknisból is jött szépen. Narancsból birkák, disznó, tehén.

19. breki072

ügyi vagy

20. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Azért az a tulipán és egy rózsa struccászat még elfért volna nálam, de üsse kavics.:D
    Hanem ettől kezdve neked, és akik még pörgetnek azoknak megy a szurkolás ezerrel!:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.