Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Nem akarlak idézni, de nem én kezdtem.. Ezzel zárom is, Kinek, és hol van Ismerőse.. Nem érdekel.. Ennyi.. Ide írom : ,,és hát.......szóval...., de mindegy."
    Ezzel be is fejezem a mai Fórumozást... Mindig kerültem a személyeskedést.. Még a Lehetőségét is...

Utoljára szerkesztett: 11.9.15
    iboly54, greenfields, Kergekacsa és 8 más kedveli ezt.
  2. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Várnak!!?? Ez jellemző majd a másik majd ha nem akkor majd Én igen megmutatom!! Itt nem kel taktikázni, beadni ami van, majd termelni ha van rá módja aztán már meg is lehet. Nem pedig várunk várunk még mindig várunk ................. Legyen meg a mottóm aztán mehetünk tovább

greenfields, Kergekacsa, Farmer*54 és 6 más kedveli ezt.
  3. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Hu gyerekek, paprikás a hangulat:( A mindenségit ennek a netnek, hogy itt nincs mimika!
    Brekuszom igazad van:) Én már bedobtam a közösbe amennyit tudtam, de még hátra van a holnapi boom ugye:) Aztán ősi nélkül meg ne lássalak Te gyerök!!

greenfields, Kergekacsa, klakli67 és 6 más kedveli ezt.
  4. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

iboly54, greenfields, Kergekacsa és 5 más kedveli ezt.
  5. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Jó Reggelt és Reggelit Mindenkinek !!!
    Tegnap óta motoszkált ez a szám a fejemben.. Gizusnak is szeretettel !! ;)

iboly54, greenfields, titjungne és 11 más kedveli ezt.
  6. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Dobáltam én is már a közösbe, meg még ma is fogok, de már kezdek aggódni. Az elején annyira biztos voltam benne, hogy meg lesz végig a közös feladat, most már vannak kétségeim. A második kitehető biztos meg lesz, de a többi? Szerintem az kevés lesz, ha dobálunk bele, inkább az nyomná meg a csíkot, ha minél többen meg csinálnák az egyénit. De lehet, hogy rosszul gondolom. Tartalékoltam egy kis tápot mára is, azt még eltenyésztem, gondoltam, ma talán jobb az idő egy ősihódra.

greenfields, Kergekacsa, klakli67 és 5 más kedveli ezt.
  7. jojan60

jojan60 Aktív író

Őshód... Na ez Kinek juthatott eszébe ?? Nekem a Repülő Röfi is elég elvont, de ha belegondolok, hogy valaha milyen hal/emlős lehetett az őse a sertésnek, mielőtt úgy döntött : partra mászik ... :eek:

greenfields, Méhecske61, kukac42 és 3 más kedveli ezt.
  8. apuci30

apuci30 Fórumőrült

amit fotozni akarsz az legyen a képernyőn a billentyűzeten a print screen gomb megnyomása az F12 környékén szokott lenni
    majd a gépeden a paint program megnyitása ez alap program minden gépen start menü kellékeken belül szokott lenni de a start menübe van egy kereső és beütöd hogy paint és kidobja elinditod. jobb gomb beilleszt majd elmented
    böngésződbe www.kepfeltöltes.hu oldalon a feltöltés gombra katt kiválasztod a kívánt képet amit elmentettél és feltöltöd alul kidob különböző linkeket kiválasztod azt a linket ami úgy kezdődik direkt link kijelölöd jobb gomb másolás bejössz a fórumba és balról a 7-ik ikon katt majd a szövegbuborékba jobb gomb beillesztés és leokézod és bent a link :)

amúgy még én nem vagyok mi ez a puskaporos hangulat ejnye bejnye event kész közös meg nem rajtam múlik legatyásodtam és bedobtam vagy 300e pajtányi hódokat

9. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok! Tenyészetre fel!:D:inlove:
    Aggódni nem kel mert sokan kivárnak majd ők megcsinálják netán nem sikerül akkor így jártunk mert én egy buznyákot sem teszek hozzá -.-

10. Laboviti

Szia!
    A Farmerama virtuális - mókás, vicces, esetenként őrült - világában a fantázia kifogyhatatlan. :)

iboly54, greenfields, Kergekacsa és 7 más kedveli ezt.
  11. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Szép Nap Vanik!

Mamikám, megtaláltam a topikba hívó dallamot. Rajtam nyugodtan verheti a port amennyire akarja, mert én ebbe az eseménybe bele sem mentem, mint jó pár másikba sem. Legfeljebb a sok verés után, úgy csinálok mint Green Kata Babucija.

iboly54, greenfields, Kergekacsa és 5 más kedveli ezt.
  12. nyific

nyific Fórum elő legendája

Szép Napot Mindenkinek!:)
    Szép zenével csak szép lehet a nap, köszönöm,
    szeretem ezt a számot.:)
    Ma igyekeztem, a rakott krumpli már jó készültségi fokban van,
    aztán jöhet a hódozás.xD
    Kíváncsi vagyok, ma ugra-bugrálnak-e, vagy csak nyugiban lépegetnek
    egyet előre, kettőt vissza.

Adruka98, greenfields, titjungne és 8 más kedveli ezt.
  13. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Minden józan eszem ellenére, én elkezdtem tenyészteni.. ( makacs ember vagyok.. ) Ha nem jön össze, hát így jártam, de lelkiismeret-furdalás nélkül gondolok majd a hódokra.. xD

iboly54, greenfields, Kergekacsa és 8 más kedveli ezt.
  14. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

greenfields, Méhecske61, kukac42 és 3 más kedveli ezt.
  15. Farmer*54

Hogy ebben a játékban vannak őrűltek, főleg készítői részről azt tudtam mindig. Dehogy ez mókás és vidám lenne, ezt sajnos az utóbbi 2évre kivetítve amikor már nem a játék a cél és a saját szerverüket nem fejlesztik mert a szemükben ott lobog a pénz utáni őrület lángja és játékos vedd meg ezt itt az új felhősor ezt is de csak aranyért minden csak az arany körül forog, a JÁTÉK már nem játék hanem harácsolás a készítők részéről. Mikor fognak a fórum és a játék javításába? Én töbször leírtam nekik, hogy azért nem hívok barátot ide, mert nem az ők csúcskategóriás gépük a rossz hanem a Bp.-é, nem is küldenek vagy adnak kérdőívet a moziban. Igaz a mozipontokat sem adták meg, amit én ilyen részről csalásnak tartok mert én válaszoltam nekik, de ha nem tetszett arról nem tehetek.

16. Laboviti

Szia!
    Ma ismét a negatív észrevételek olvashatók a posztodban.
    Sőt a sértegetést súrolják a megállapításaid.
    Ha valamivel nem értesz egyet, szíveskedj a panaszkönyvben leírni azokat, némi árnyalt fogalmazással.
    Itt, ebben a topicban ilyen hozzászólásnak nincs helye.
    Köszönöm az együttműködésedet.

17. Farmer*54

Moderátor, elvégeztem egy munkát amiért pontokat ígértek. De ezek a pontok nem jutottak el hozzám, és pontyosan ön mondta, legyek türelemmel a feldolgozás nem azonnal van. 2 hónapja várom, hogy a méltó válaszom feldolgozzák. Tudja én törvénytisztelő állampolgár vagyok, volt idő amikor ezt kellett betartatnom bár nem voltam zsaru. Ezért gondolkodok néha így ahogy most, és tudja, hogy ki-kit sérteget vagy sért ez nem egyértelmű. De köszönöm a figyelmeztetést, és én oda is írtam a panaszosba de magas ívben tojnak rám a központban, ez sem a jókedv fokozója.

18. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    Ez az őshód úgy néz ki, mint a csubakka:) Egy lett 4 búvárból:( Ma nem megy a tenyésztés valamiért mindjárt abba is fejezem:)

greenfields, Kergekacsa, terika01 és 5 más kedveli ezt.
  19. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Judit !! Én is arra várok, mikor hibázik Fortuna, és véletlen kapok valami jobbat.. Szerintem az Őshód a kacsacsőrű és a gyapjúból készült, 90 fokon kimosott Barnamedve utóda...

iboly54, greenfields, Kergekacsa és 7 más kedveli ezt.
  20. Farmer*54

Mamikám, inkább mint egy őstulok, és ha inna egy kis whiskyt biztos jobban menne a tenyésztés. Doktor úr, ne tessék az őseimhez hasonlítani ezt a nem is tudom már micsodát, inkább ön is kortyoljon a nedűből.

greenfields, Kergekacsa, terika01 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.