Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Sajnálom, hogy személy szerinti választ vársz egy vagy több felvetésedre.
    Ez nem működik, mert a központban a munka nem így szerveződik. Onnan az észrevételeket nem egyénileg dolgozzák fel, és reagálnak azokra.
    Az egyéni gondokat a support feladata kivizsgálni, majd válaszolni azokra.
    Amennyiben a problémáid miatt nagy az elkeseredésed, javaslom, pihentesd egy ideig a játékot. Talán az idő ad egy kis felmentést a negatív érzések feldolgozására.
    Itt a Kuncogó topicban nem lenne szerencsés ezt tovább taglalni.

2. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Tisztelt Laboviti !!!
    A banner nagyon kedves, de mióta megláttam, nem tudom eldönteni, Ő most hód, vagy vidra.. Ez a fajta szülői gondoskodás a Dél-Amerikai óriásvidra, illetve a Tengeri vidrák jellemzője.. Mindkét állatot láttam már, de háton úszni csak a vidrákat.. Így pihennek, ill. esznek..

greenfields, Kergekacsa, terika01 és 5 más kedveli ezt.
  3. breki072

breki072 Fórum elő legendája

1 búvár lett ugrásból aztán néma csend, idáig is az volt. Őst nem is látni nálam kihalt xDxD

greenfields, Kergekacsa, DCveréb és 4 más kedveli ezt.
  4. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Az a képen egy hód:) A tengeri vidrának a bajusza sokkal erősebb sörtékből áll:) Egyébként a hódok is hasonló módon játszanak a kölykeikkel, mint a vidrák!

iboly54, greenfields, Kergekacsa és 5 más kedveli ezt.
  5. Laboviti

A képen hódok vannak. :)
    Egy másik képen is háttal fekszik a vízen.

iboly54, greenfields, Kergekacsa és 6 más kedveli ezt.
  6. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Bizony, bizony:) A hódnak háromszög alakú az orra, a vidrának ellenben fektetett téglalap alakú az orra:)
    Valamint a vidra nem növényevő:)

greenfields, Kergekacsa, terika01 és 3 más kedveli ezt.
  7. Laboviti

Szia!
    Mindkét állat "aranyos", de ezek továbbra is hódok.:)

8. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Miután most utána néztem, a vidrák a menyétfélék egyik alfaja és ragadozók, míg a hód növényevő és kissé kártékony is de egyes államokban annyira kiirtották, hogy erősen védett faj lett.

greenfields, jojan60, terika01 és 2 más kedveli ezt.
  9. jojan60

jojan60 Aktív író

Én csak kérdeztem, és kaptam is választ.. Köszönöm !! Judit !! Aranyom, én nem tudtam megnézni az orrukat, s Te tudod, majd 30 év a természetben, ( alig merem ideírni : mint vadász, csak Senki ne gondolja, ott csöveztem.. ) Szóval mindkét faj védett.. Ide, a Dráva-menti Természetvédelmi területre is telepítettek vissza párat.. Láttam kicsiket játszani, az kész cirkusz.. Kis-rókák dettó.. Még sorolhatnám.. Az ritka, én nem is láttam ilyet, mikor a hód-Mama így pihenteti a kölykét.. Megint tanultam valamit...

10. Méhecske61

Méhecske61 Fórum ismerője

Sziasztok!

Ma mozgalmas napom volt, lesz! Gyönyörű az idő, ezért kimentünk az Aranypartra Világbajnokságot nézni. Ebéd a kedvenc éttermünkben :p, egy kis fagyizás, és most újra itthon, mivel az ETO lányok ma megint játszanak, persze azt nem hagyhatjuk ki. :)
    A rövidebb hajam mindenkinek nagyon tetszik, bár nem szoktam azzal foglalkozni, hogy kinek tetszik, a lényeg, hogy én érezzem magam jól a bőrömben. Az eredete hajszínem világos barna, de most mély bordó. A szőkét 1x kipróbáltam, de nekem nem tetszett.:wuerg:
    Nem tudom ki használja a Windows 10.? Olivér fiam letöltötte...... nekem nagyon bejön.....és lehet nincs igazam, nem értek hozzá, de mintha gyorsabb lenne. Említettem, hogy játszok egy másik építős játékkal is....na ezt most úgy tudom játszani, hogy nyitok még egy lapot és itt is, meg ott is játszom egyszerre, és harmadik lapon még tudok facézni is, és simán megy mind a 3 egyszerre.
    Azt hiszem megint sokat írtam! xD Fater nagyon bejönnek a zenék, imádom:music:;).

greenfields, jojan60, Farmer*54 és 3 más kedveli ezt.
  11. nyific

nyific Fórum elő legendája

Mindenki csöndes itt, én is tenyésztgetek,
    de megsúgom Nektek, unom már.:)
    Lidi kedves, én sötét hajjal tudlak elképzelni Téged, valahogy...
    nem hiszem, igen, hogy a szőke illene Hozzád.:)

Adruka98, -Erika31-, greenfields és 6 más kedveli ezt.
  12. Farmer*54

Miután, véletlenül megláttam a boom kiírást, a szigeten tenyésztek épp, mert a 36 hódommal nem sokra megyek. Én örülök ha sikerül a 10-est rányomni a lapitopra, mert a telekom meg a hp bundája miatt több mint 10éves az alaplap a kütyüben rájöttem ezért nem akartak a hpsek frissíteni meg húzták az időt, hogy kilépjünk a garanciából.Én mérgemben driver frissítőt raktam fel és azzal meg apuci progijával felhúztam a gépet, majd a könnyeim csorogtak mikor láttam, 2006-os driver a friss mert újabb nincs, mikor a hp-ét felhívtam majdnem nevetve mondta a fazon, hogy mit akarok én erre Win. 10-est. 2 éve vettem a Thometól 80000 ft-ért részletre, nem vártam 2013-as alaplapot de legalább 2011-nél öregebbre nem is mertem gondolni. Mindegy majd valahogy feldolgozom lelkileg. Egyébként szakértők terheléssel futtatták a 7, 8.1, és a 10-est és a rendszer felállása lassabb a 10-esnek utána viszont fut rendesen, a 8.1-es kicsit előzi meg a 7-est a felállásnál.

greenfields, terika01, zsjudit és 4 más kedveli ezt.
  13. Méhecske61

Én a 8.1 nem szerettem, ezért vissza rakattam a 7, de ez a 10 most nekem nagyon bejön! Az én gépem ASUS, laptop és már nem fiatal, de nagyon jól bírja :inlove:

greenfields, terika01, kukac42 és 3 más kedveli ezt.
  14. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

iboly54, greenfields, terika01 és 5 más kedveli ezt.
  15. Méhecske61

iboly54, greenfields, terika01 és 4 más kedveli ezt.
  16. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Nem tudok összevonni,ezért elnézést kérek a Modiktól!
    A fenti kép Orsikám diplomaosztó ebédjén készült úgy 5-6 évvel ezelőtt. Papa, én és az ujdonsült angol.számtechn. szakos tanár látható rajta. A boomról annyit hogy egy nagy nulla. El kell gondolkozni a szupertáp rendeléseken!

iboly54, greenfields, terika01 és 5 más kedveli ezt.
  17. Farmer*54

Elvileg 10 éves gépre még rárakható a 10-es. De könyörgöm, én vadonatúj gépként vettem meg, és nem egy 10éves ócskaság kell. Most láttam egy Lenovot 74900 ft. Pöld. tudja a képernyő érintéses módszert, míg az enyém ezen a téren sehol, hiszen eredetileg vistára, majd jött a 7, azt rakták rá, jött a 8-as és miután a 7-ről lehetett felrakni feltették.Hagyjuk, mert ez nem ide tartozik majd ezé is kapok egy kokit a fejemre. Hát az igaz Tavirózsa valóban csak a következőt adja, de nekem a szigeten az is elég a piros ólakhoz már jórészt megcsináltam pár hónapon keresztül a tenyészetet. Remélem, nem szedte le a vírusvédelmét.

greenfields, terika01, kukac42 és 3 más kedveli ezt.
  18. jojan60

jojan60 Aktív író

Nálam új természeti jelenség jelent meg.. ,,Hódfogyatkozás" .... Tenyésztek 3 pockot, és összeragasztom őket.. Talán kiadnak egy süldő hódot.. :( Már hiányoltalak Györgyi !! Nagyon csinos a Leányod, bár nem idős hozzám egy kicsit ??? ;) Vagy Ő a Tanár-Nő ??

iboly54, greenfields, terika01 és 6 más kedveli ezt.
  19. Farmer*54

Sikerült pár százezer értékű terményből 40db szupertápot cserélnem a gazdakörben, és csillagot is adtak most már Brummester lettem, elmönök komolyabban tenyésztgetni.Jó Éjt!

Illetve őket szombat este nem lehet kihagyni.Viszlát.

greenfields, terika01, DCveréb és 3 más kedveli ezt.
  20. nyific

nyific Fórum elő legendája

Hát ez a ...hódolás :) azért nem megy úgy, ahogy szeretném.
    az összeragasztás nem rossz ötlet, csak nem tudom mivel is
    kellene ragasztani, hogy sikerüljön.:)

Adruka98, -Erika31-, greenfields és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.