Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Ha tovább tenyésztek, holnapra hódkóros leszek...

greenfields, titjungne, terika01 és 6 más kedveli ezt.
  2. Méhecske61

Méhecske61 Fórum ismerője

Sziasztok!
    Ugyan ilyen szép napsütéses vasárnapot kívánok minden Kuncogónak, amilyen itt nálunk van !:inlove:
    Beléptem a 80 sok közé!!! xD

Utoljára szerkesztett: 13.9.15
    greenfields, DCveréb, Farmer*54 és 5 más kedveli ezt.
  3. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    Gratulálok a 80-hoz:)
    Itt is süt a nap és jó hideg van:) Fázik a nadrágom!

4. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Itt is gyönyörű napsütés van, ellenben hideg, és nekem meg a kabátom fázik.:)
    Méhecske ügyes vagy! Elismerésem!.:)

Adruka98, -Erika31-, greenfields és 8 más kedveli ezt.
  5. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Azt mondják, ha sokat emlegetünk valamit, készülünk rá, akkor azt bevonzzuk. Na én emlegettem sokat az őshódot, de nem jött be, pedig a vége felé egyre gyakrabban emlegettem. A legnagyobb az erdészhód lett, igaz négy sportolóból, meg három sportolóból, meg egy csendőrből (egy kört ebből is benyelt, de legalább lett még egy csendőröm). Egyszóval elég vacak tenyésztés volt, lehet, hogy lekorlátozom a táp vásárlást is, semmit tudok kevés tápból is tenyészteni. Bár azt mindenki tud, sok tápból semmit, az a valami.
    Lidi gratulálok!
    Doki megvagy még, vagy teljesen elhódosodtál?

-Erika31-, iboly54, greenfields és 5 más kedveli ezt.
  6. Méhecske61

Köszönöm! Igyekszem! :)
    Én egy blúzban le tudtam vinni Bogit sétálni, pedig 1/2 9 volt! Itt már akkor jó idő volt. :)

greenfields, terika01, kukac42 és 3 más kedveli ezt.
  7. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Kicsit komolyan az Eventről.. Már a múltkor is savanyú volt a szőlő, mert a boom ,,hatását" nem igen éreztem, még a BT. százalékos aránya is arra volt jó, ugorjak egy-két szintet, de Csak a kicsiknél !! A keverések nem adtak semmi csodát, de én konokul tenyésztettem.. Megint nem jött be.. 05-kor feküdtem le, tv-közben ,,tenyésztettem"...

II. rész..
    Közel 4000 szup.táp, de még a közelében sem volt az eredmény, a régebbi tenyésztésekhez képest.. Elfáradtam, és bele is untam.. Máshoz ,,szoktunk" hozzá, és nem tetszik, hogy így leszabályozták a tenyésztést.. Pedig most már ez lesz.. Semmi baj, lenyeljük, mint mást is, enervált és szkeptikus vagyok.. Kettős Hsz, de nekem csak 3 sor a fórumon a max.. Ezt is unom már..

Moderátor által utoljára szerkesztve: 13.9.15
  8. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Szép Nap Vanik Mindenkinek! Doktor maga leelőzött én fél háromkor buktam be, egy része megvan amit akartam és akinek adom, örülni fog a piros szigetes ólaknak. Én már nem is akarok, de nem is írok az ilyen húzásokról írni mert célpont vagyok. Negatívum egy nagy Nullában.

9. kukac42

Ugyanmár!
    Ne beszélj ilyen ződeket! Nem sikerült, hát nem sikerült! Nekem sem ment most, de azért nem vagyok negatív a nullában, mint ahogy Te sem! Csak optimistán kérem szépen! Legközelebb aratni fogsz:)

10. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

A baj az, Hiába a panasz, és hiába közvetítik a Moderátoraink, ( Velük nincs is baj ! ) egy profitorientált vállalkozásban, mint ez a játék, vagy KH. és sorolhatnám a többi, más Cég játékát is, drága lesz a játék.. De még az sem gond, ha a pénzünkért kapunk valamit.. Mint tanultuk valaha, a kapitalizmus, Fogyasztói társadalom.. Vegyél, Költs, vegyél, mert kell a pénzed...

11. terika01

terika01 Fórum admirálisa

A tenyésztés csak bosszant, de a zöld csík, az aggaszt. Most már nem is számítok arra, hogy meg lesz. Tegnap dobáltam még be, de ennyi volt részemről. Tegnap olvasgattam az eventcsevegőt, az meg egyenesen felháborított, és elkeserített. Hogy egyes emberekből mit hoz ki egy ilyen feladat....:cry:>:(

12. kukac42

Wehe:)
    Kellhet ami nincs:)

13. Farmer*54

Mamikám, icipici hajszálnyi igazság talán van abban amit mondasz, és a Doktornak is igaza van. Csakhogy, volt egy Bp játék ami pont ezért bukott be, mert mindent kemény igazi pénzért akartak. A külföldi játékosokat nem zavarta, hogy nekünk nincs pénzünk. Először a fórumunk, végül nem sokára rá a játék is megszűnt. Én itt is ezt sejtem látni, vegyünk ki annyit a zsebből amennyit tudunk, hibákra nincs idő, és aztán game over.

14. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Kedves Erika !!!
    Tudod, nekem, a buta fejemnek az a zöld csík, semmit nem mond, csak bosszant.. Személy szerint, ezt a Játékosok ,,szívatásának" tartom.. Ne Tudjuk az utolsó pillanatig, mennyi kellene ?? Nem mindegy, hogy 5 milliárd ponttal kész lennénk, vagy hiányzik még 10M..
    Van esetleg 5millió pontértékben hód.. Ki dobja be, a bizonytalanra ?? Mert vissza sem lehet kapni ... Legalább ezt lehetővé tették volna a tervezők..

15. Méhecske61

Hát az enyémből sem gazdagodnak, az biztos!xD
    Én ezért nem is olvasgatom, minek idegeskedjek? :sleepy:
    A másik játéknál, amit Jucussal együtt játszok, egy forintot sem kellett még betennem (pedig ott is lehetne), mégis nagyon szépen haladok. Itt sajnos:( muszáj, mert akkor nagyon lassan haladnék, és egy eventet sem tudnék megcsinálni!:wuerg:

greenfields, galfranciska, nyific és 5 más kedveli ezt.
  16. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

80 éves lettél Lidikém ?? Gyorsan öregszel Bogárka, de azért Gratulálok !! Egyébként sem a húsz éveseké a világ !! A nyugdíjasoké !!!
    A Fiatalabbak ,,jelenleg" nincsenek itthon.. :(

17. Méhecske61

Öregszik az országút, :pde nem én. Van nekem egy ismerősöm, akit egyszer le öregeztem.........hogy az hogy fel volt háborodva.......el sem hiszitekxDxDxD
    Gratulálj csak gratulálj, mert ez nálam fordítva működik...egyre fiatalabb leszek, csak ti ezt nem látjátok!!!:p

18. Farmer*54

Doktor úr! Néhány éve volt egy hasonló közös játék itt a farmban, akkor miután kb. az 1/10-e hiányzott, méltányosságból megadták a jutalmat. Ami érdekes, annak volt a legnagyobb a szája, aki egy darabot sem dobott be. Én az eleje óta nem csinálom, mert nincs elég hódom, így nem tudok segíteni a közösségnek ha csak ezzel a tudattal, hogy egyszer már volt ilyen, igaz akkor még a játék is élvezetes volt.

greenfields, galfranciska, nyific és 4 más kedveli ezt.
  19. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Sziasztok kedves Kuncogók! Lenne egy személyes kérdésem, ha itt nem lehet akkor légyszi küldjetek már baglyot, keresem én is a másik játékot, mi lenne most jó, mert játék nélkül nem élet az élet ugye?Itt már nagyon elvették a kedvem. Bocsi nem akartam pesszimista lenni.

20. Méhecske61

Szia!

Ment bagoly! ;)

Én itt is, és ott is játszom, igaz itt egy farmom van.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.