Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Ugye, nem a frászbookon van a játék?

Most én is írjam ide, hol vagyok századosi rangban, mint hadműveleti vezérlő tiszt? Jó kis játék az is, tankok egymás ellen..

2. nyific

nyific Fórum elő legendája

Na, ezek után én már nem is mondok semmit.
    Mennyit kéne bedobni, hogy emelkedjen a csík.???Pedig itt,
    nagyon sok játékos van, de szerintem mindenki a másikra vár.
    A tenyésztést, nem véletlenül, nem szeretem túlzottan.
    Tudom is miért, mert soha nincs sikerélményem.
    Öregedés???..hmm. Nekem az öregkor, mindig tizenöt évvel
    több, az éveim számánál.;)

Adruka98, -Erika31-, greenfields és 6 más kedveli ezt.
  3. breki072

breki072 Fórum elő legendája

NA VÉGRE !!!!! :D alap tevére trükkös, az őshód most hallom kihalt akkor ezért nem láttam nálam de a búvárok azok jöttek :Da mostani egy nagy k......ka

4. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Gizus !! Most írogatok az eventeseknél, ha tiltanak, lehet abbahagyom.. Lidi tudja, 4 évig egy játékot játszott Ő is, még sokan.. Nem voltam rossz, hisz az általam indított Szövetségek 6-ból 4-et nyertek.. Most is gondban vagyok.. Írtam egy Hsz.-t az Eventesekhez, : törölve lett.. Erős a késztetés, itt hagyni mindent... A pénzt nem, a befektetett energiát Igen, Sajnálom...

5. Méhecske61

Méhecske61 Fórum ismerője

Hát ki hogyan gondolja :( Én maradok, és játszok tovább, de nem győzöm hangsúlyozni, nekem itt csak egy farmom van.
    Ott is be lehet lépni, meg a google+ is. Építős játék és hasonlít ehhez.
    Most megyek kézilabdát nézni, majd jövök :)

greenfields, titjungne, Kergekacsa és 5 más kedveli ezt.
  6. nyific

Ne vacakolj!, ezt nem teheted. Ne bosszankodj!, majd a következő jobban sikerül.
    Tudom, mikor az ember költ is rá, és szeretne Ő is elérni valamit,
    és nem, és nem, és nem megy.
    Ugye minket is sajnálnál?,.. már mint itt hagyni, na ezért sem mehetsz sehová!:)

Adruka98, -Erika31-, greenfields és 8 más kedveli ezt.
  7. Farmer*54

Doktor, maradjon a fenekén. Mindenki ideges és fáradt, a modik is, és ilyenkor csak a radírt ismerik főleg ha nem a házi Moderátoraink vannak ott, hanem olyanok akik ritkán moderálnak ilyen topikot. De ha annyira fáj itt lennie, ne mondja senkinek, hogy Brumi a földműves Ős Mackó nem búcsúztatja méltón!

greenfields, terika01, Méhecske61 és 2 más kedveli ezt.
  8. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Üdvözlöm!

Feltételezése ellenére nem idegből vagy fáradtságból moderálok, hanem szabályzatból.

9. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Semmi gond !! Mi lebeszéltük, kész.. Remélem, azért mosolygott, mikor az új beírást olvasta az eventeseknél.. Az már nyomdaképes !!

greenfields, Kergekacsa, terika01 és 7 más kedveli ezt.
  10. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Ne idegeskedj már!
    Engem is kitöröltek, bár egy rossz szó se volt abban amit írtam, mégis ment a levesbe:)
    Töröltek, hát töröltek! Mutattam titokban egy fityiszt , oszt jó napot! Előferdül, hogy az emberrel ilyesmi megesik azért még maradj csak szépen a hátsódon:)

greenfields, Kergekacsa, terika01 és 6 más kedveli ezt.
  11. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Olvastalak Titeket és sajnos egyetkell értsek azokkal, akik úgy érzik hogy elvesztette ez a játék a varázsát a borzalmas anyagiasságával. Ha 3 xl-es szupertáp csomag sem elég arra hogy a rendszer hozzám vágjon véletlenül egy 4-es szintű állatot, akkor itt be kell fejezni az értelmetlen pénzkidobást. Arról meg ne is beszéljünk hogy egyes játékosok diszkriminálva vannak, mert nem tudnak írni a fórumra, mert képtelenek a hibát megkeresni és megtalálni.

greenfields, Kergekacsa, terika01 és 5 más kedveli ezt.
  12. Farmer*54

Szép Nap Önnek Is! Nem biztos, hogy örülne neki, hogy miért? Azt most nem fejthetem ki, mert úgy látom vannak akik annyira kiakarnak tiltatni innen, hogy attól sem riadnak vissza, hogy véletlenül sem felejtsék el értesíteni a moderátorokat miről írok. Miután a kifejtésben is szerepelne egy, és én nem akarom őket ezzel is húzni, inkább nem írom meg, hogy lehet a táltos telivérből Drakula barátja amikor denevért akkor nem tenyésztettem.

greenfields, Kergekacsa, terika01 és 4 más kedveli ezt.
  13. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Az igen!

greenfields, terika01, nyific és 5 más kedveli ezt.
  14. Farmer*54

Tudja, bejöttem a hibát jelenteni, de egy előttem levőnek is ez volt a gondja, és olyan választ kapott, hogy én szó nélkül visszamentem a farmra és elgondolkodtam, most mi vagyok én Brumi vagy Ősgyík?. Greenfields Katókával beszéltem skypen kérdezte mit mondtak, de nem tudtam megszólalni. Bánom, hogy a választ nem mentettem le képben amit nem nekem mondtak, mert másnapra eltűnt a válasz.

greenfields, kovacstne, DCveréb és 5 más kedveli ezt.
  15. galfranciska

galfranciska Rutinos

Sziasztok!
    Olvasgatok vissza mert néhány napi nem tudtam írni. Gyors tenyésztés és aztán sütés főzés. Bizony a boom nem igazán jött be nekem sem. Nagyon szerettem volna kitenyészteni a mézes méhet de szerintem elment Györgyikét megcsípnixD
    Bedobáltam én is mindent amit lehetett de bizony a zöld csík nem nagyon akaródzik menni. Azért bízok benne, hogy sikerül a végére.

Úgy látom, hogy a játék már nem mindenkit köt le és nem találnak örömöt benne. Néha nekem is van ilyen érzésem de ennyi év után nem tudnám abbahagyni. A játékra csak mostanában költöttem. Kicsit majd vissza veszek én is.
    Máskor is volt már ilyen döccenő emlékezetem szerint és megoldódott minden.:)

-Erika31-, greenfields, DCveréb és 7 más kedveli ezt.
  16. nyific

Na, az lesz a jó, ha mindenki megnyugszik, tudom ez a tenyésztés mindnyájunknál
    kiverte a biztosítékot. Majd lesz jobb is, habár újabban mindig így van, ez is igaz.
    De szeretjük ezt a játékot, szeretünk kuncogni,
    és erről az oldaláról nézzük ezt az egészet. :)

-Erika31-, greenfields, DCveréb és 7 más kedveli ezt.
  17. galfranciska

galfranciska Rutinos

Igazad van. Még a kistestvérhez is benézek néha, hogy van-e valami változás, hátha.....

18. Méhecske61

Méhecske61 Fórum ismerője

Én pedig úgy döntöttem itt mára elég volt.......további jó játékot, kuncogjatok sokat.:D
    Pussz mindenkinek!:inlove:

greenfields, DCveréb, Farmer*54 és 4 más kedveli ezt.
  19. apuci30

apuci30 Fórumőrült

20. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.