Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyific

nyific Fórum elő legendája

Apuci, Te egy mázlista vagy.
    Gratulálok!

2. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Visszaolvastam egy-két nap termését, meghallgattam a zenéket:music::music::music:.
    Mi ez a nagy mérgelődés? Nekem nem volt időm igazán tenyészteni, a kötelezőt letudtam, bedobáltam a többit.
    Tenyésztés helyett inkább megvarrtam a függönyeimetxDxD, szépek lettek, holnap fel is pakolom őket.
    Hét közben ilyen munkákra nincs időm, más városba helyeztek dolgozni, így utazom naponta 3 órát.
    Most éppen ott tartok, hogy majd minden a helyén van, de semmit nem találok:p, így folyamatos a kipakolok és visszaxDxD

Apuci mázlista lettél;), gratula hozzá és a szintlépéshez is:D:D

3. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Emberek és Kuncogók! Jó Éjszakát Kíván a Brumi, és itt hagyok egy zenét amit nem a sokak általl királynak becézett énekes szerzett, mint ahogy a lemezén is van, legfeljebb lefordíttatta a szöveget.

4. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Verőfényes Hódvirágos Napot,Mindenkinek !!
    Elköltöttem pár millát hódokra, ( ,,elég sok van fenn".. ) :( és noszogatom a zöldet.. Még lesz egy adag, egye kánya..

5. terika01

terika01 Fórum admirálisa

greenfields, galfranciska, kukac42 és 4 más kedveli ezt.
  6. Méhecske61

Méhecske61 Fórum ismerője

Sziasztok Kuncogók!
    A vérnyomás csökkentő után, túl vagyok a kévén is, megvolt a reggeli kutya sétáltatás, és most játszottam volna egy kicsit, de a netem közbeszólt. Tények elé állított.....mohó vagy két játékot nem engedek egyszerre játszani....választanom kell, így most egy darabig itt hagylak benneteket. :sleepy:
    Majd jövök, addig is ne rosszalkodjatok!!!!! :wuerg::inlove:

7. Farmer*54

Szép Hetet és Hétfőt Mindenkinek! Hát úgy ahogy megcsináltam a célom, maradt 2db szuper tápom. Hiába katyvaringált ott az a lufi, nincs pízem tápra, főleg miután felemelték vissza. No mönök a felhőre, majd aratni.
    [​IMG] Terika, belefér a keretbe, ha nem haragszol, hogy te hoztad és én rakom be, csak nehogy valaki most hátsó szándékkal gondolkozzon.

8. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Szép rewggelt

Én tegnap a méhecskének a mézébe ragadtam :D és onnan nézem a tevéimet és gndolkodok hogy bejutván a sokadik kamrába elöször a tevetenyésztést vegyem ki ami még ugye a következő boom látóhatáron belül sincs vagy kezdjem kivenni a kamkvat licsi stb fát?! lesz-e időm esőerdő nélkül ennyi szintet bő 1 hónap alatt lenyomni 250 csillag az nagyon messze van. De gondolkodok azon is hogy kiveszem az első két fát és megpróbálok rágyúrni a kincsesre vagy hagyjam a fákat és inkább lépjek a kincsesre?! Illetve másik kérdés 1,5 hét múlva titokól van és lesz még FA-m vegyek 1-2 ólat vagy tartogassam cserére mert a közel jövöbe lehet?

9. breki072

breki072 Fórum elő legendája

10. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

11. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Mivel nem tenyésztettem ki magam elégé:D:eek: még lefekvés előtt egy picikét alkotok ezért ez nem nyert most :DxDxDxD
    Különben is a hetet pihenéssel kel kezdeni nem dogozni :p milyen jó puha az ágyikó :D

12. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Zsémbeském, Drága Szomszédom, Téged nem nyomaszt az a ,,csupa jóindulat" Breki felé ?? xD
    Tamás !! Van annyi kitehető, hogy kelljen a kincses ?? Inkább nyisd a növényeket !!

13. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Inkább úgy fogalmazok hogy muszály volna fa meg kitehetőket kiteszek és marad 3-4 1*1-es kockának hely szóval eze dilemmázok :D

14. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    Apuci én a teve tenyésztést választanám mindenképpen, utána a kincsest és a végére hagynám a fákat!
    Egyszerű az oka! A teve tenyésztéssel több BTP-t tudsz bezsebelni és a tenyésztett tevék nagyon jól mennek a piacon lévén kellenek a gazdaköribe! Méghozzá igen irdatlan mennyiségben. Múmia és szultán nincs az a mennyiség amit ne tudnék eladni pillanatok alatt:) Csak nézz utána:)

15. Farmer*54

Szia Mamika! Mennyit adsz a szultánért 8milla van rá? Múmia is maradt még, de megy ólba mert cserenapon enyém lesz a Lorelei völgy az összes kastéllyal.

16. kukac42

Én már semmit:) Eladásra tenyésztem őket:)

17. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Jó híreket kaptam itt, még jó kedvem is lett, pedig most
    romlott el a hordozható kis, kedvenc telefonom.
    Beszélhetek én bele, nem hallanak meg.
    Egy hete a billentyűzetet kellett cserélni, mert már a második
    adta fel, új ára 6400, most egy új kis telcsi. megint legalább annyi.
    Na megyek kertezni.:)
    Juditom le a kalappal! tudod miért?...;)

18. Vizililiom60

Vizililiom60 Járnitanuló

Sziasztok lányok.

Mint ígértem megjöttem.:D
    Mostantól sűrűn fogtok velem találkozni.
    Most megyek aratni.

Erzsi

19. kukac42

Erzsike:)
    De örülök Neked! Gyere csak itt leszünk, legalább lesz mindig finom reggelink:)

20. Méhecske61

Méhecske61 Fórum ismerője

Szia!
    Örülök neked, bár még nem ismerlek. ;) Gyere csak várunk, de szegény fiúk lányosítva lettek? :wuerg:xDxDxD
    Van ám pár szem fiúnk is, csak a megszólítás végett!
    Üdv: Lidi

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.