Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Mamikám, most még kicsit visszapótolok a növénybe, mert fél órája kb. 3milka és 200 csillag beszerzése után kinyílt az esőerdő, bár elég sok bogár mászkál benne, ráfért volna egy rovarprogramozás. De utána már én is csak hobbi kertész és mézvadász leszek. Sok mindent írnak egyes és kétes hozzáértők a neten a 10-zes ablakkal kapcsolatban, azoknak tudnám ajánlani az oprend pontyosan hu de nehéz leírni oldalt ahol cikk van a beállításokról, hogy a kétes írók miatt nehogy valaki betévedjen a málnásomba.Itt egy vidió a cikkből.

2. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Befurakodtam magam nagy nehezen már itt is..... Az lesz a legjobb ha nem is próbálkozom? Komolyan mondom már a játék sem érdekel, találtam magamnak egy másikat... Csak Titeket sajnállak itthagyni.... Meg az 5 évet és a rengeteg pénzt, amit beleöltem ebbe a játékba. Másikra nem fogok költeni, az biztos, amennyire tudok haladok, nem idegesít, lehet egyszer az is ide jut, ahová a farmerama..... Doki! 5 sornál engem sem enged többet írni, mások meg regényeket írnak. Nem vagyok irígy, de azért mégis......

Kergekacsa, greenfields, Farmer*54 és 9 más kedveli ezt.
  3. nyific

nyific Fórum elő legendája

Erzsikém! Örülök, hogy itt vagy. Én is nagyon sajnálom a kis kertemet odaát.
    De tudomásul veszem. Itt tudunk találkozni bármikor.
    Ide is hozol olyan finya reggelit, amit odaát szoktál?:)

Én állandóan a csíkot lesem, ha bejövök, hát nem sok idő van hátra, az biztos.
    Györgyi, javulni fog majd itt is valami.
    Ilyenek meg se forduljanak a kis fejecskédben.:)

Andi11, -Erika31-, greenfields és 10 más kedveli ezt.
  4. apuci30

apuci30 Fórumőrült

nem adtam eltávozási engedélyt igen bosszantó a hiba na de mint a magyarok zömének bele kell törödni a sorsába ez van ezt kell szeretni
    Nekem a win 10-el egy bajom van túl jóra sikeredett kibírja a nyúzásaimat :D Nem bírtam kifagyasztani még pedig ezer meg ezer játékkal és jól müködik :D

5. *Dóricica*

*Dóricica* Junior szaki

Sziasztok! :)
    Nagyon rég jártam erre - nem látjátok, de el is pirultam. :p
    Ahogy olvastam - nem azt a sok oldalt, csak keveset - jól vagytok, ennek örülök. :D
    Mindenki meg van, még Dr.Verebet is láttam. ;)
    Odaát már elköszöntem, Tőletek nincs szándékomban. :inlove:
    Azt hittem Jucuson vagyok, de látogatásom sűrűségét ez nem befolyásolja. :p

Szép estét! :sleepy:

Farmer*54, greenfields, terika01 és 7 más kedveli ezt.
  6. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Áh megjött az eltévedt csavargó :D napok óta azon agyalok hiányzik valami valaki a fórumról, és lőn világosság :D

Farmer*54, greenfields, terika01 és 4 más kedveli ezt.
  7. Vizililiom60

Vizililiom60 Járnitanuló

Sziasztok lányok és fiuk.

Odaát én is elköszöntem már, nemrég írtam az utolsó alkalommal.:(
    Az egyik szeme sír a másik nevet.:cry::)
    Ami a fontos azok akik akkor mellém álltak és segítettek nekem mind itt vannak.:)

Na de hogy hű legyek magamhoz hoztam reggelire kávét és egy kis harapni valót nektek:
    https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.ne...=7d3e1f2593ba5b779314971f5647aaf1&oe=565DE204
    https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.ne...=f7de89203286bdd57bb3594c8b4e1bd3&oe=5666E50E
    https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.ne...=d93761292dccddf695bb32554db51c95&oe=56A30E1F

Most megyek, de még munkába menet előtt még benézek hozzátok.

Erzsi

8. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok, szép napot, jó kuncogást!:)
    "Dokibá!"
    Kiskirályfi azt hiszem pontosan tudja, hogy tényleg csupa jóindulattal viseltetek iránta, ahogy általában mindenki iránt, amíg nem ad okot másra.:)
    Neked pl. ezerrel szurkolok, hogy minél előbb javuljon meg a fórum, és ennél sokkal - sokkal hosszabbakat tudj írni, mert mindig élvezettel olvastam a mondanivalód. Nézd a végére még kisül, hogy ezt is csak önzésből teszem..., hogy ne szenvedjem hiányodat?!:);)xD
    Legyetek vidámak, megyek cefet gyorsan dolgozni, most sok a munka.:)

zsjudit, Kergekacsa, Vizililiom60 és 8 más kedveli ezt.
  9. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    Szépen süt a napocska, Györgyikém is volt itt, no meg Zsémbi, mi kell még? Ja még pár darab hód és kész lesz a közös:) Én már bedobáltam amennyit tudtam, most lehet követni a példám:)
    Hajrá:)

10. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Már egyszer azt mondtam, hogy több hódot nem dobok be, de most mégis elkapott a hév, olyan kevés van vissza abból a csíkból, muszáj volt megtámogatni. Innen már csak meg lesz délutánig.

11. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

:) Jöttem, ahogy tudtam.:) Igaz, hogy csülök nélkül, de jó szívvel. Sajnos a gépem utálatoskodik, meg aztán még a kerti munkák egy része is a nyakamon, de mindent elolvasok az elsőtől az utolsó betűig, amit csak írtok. Ha aznap nem, akkor másnap.:)
    Már lehet reményeket fűzni hozzá szerintem is.:)

12. nyific

Sziasztok! A tündérektől jöttem, és szomorúak,
    velem együtt, búcsúzunk.

Andi11, -Erika31-, Kergekacsa és 9 más kedveli ezt.
  13. kukac42

Na bedobtam még 2 erdészhódot ennyi tellett tőlem:)
    Ha nem lesz meg akkor fogom sajnálni, de akkor meg így jártam:) Szerintem meglesz:)

zsjudit, Kergekacsa, Méhecske61 és 8 más kedveli ezt.
  14. apuci30

apuci30 Fórumőrült

amúgy én magamhoz képest nem sokat de 400e betettem a közösbe önszorgalomból tehát ha nem lesz meg én nyugodt szívvel lelkiismeret furdalás nélkül fogok este lefeküdni nem rajtam múlt :) és a tegnapi info alapján amit Csocso írt hogy amit ráhagyunk az egyéni beszállításnál az beleszámít a közösbe és nem tünik el :)
    Ma reggel számolgattam nézegettem a csíkot van-e értelme kirakni pár retro-t szupitáppal megtömni de úgy voltam vele inkább a pár szupitápomat megtartom és ha úgy lesz csp-m inkább ráhajtok egy aranyállatra és megnyomom inkább a bahát :D

zsjudit, Kergekacsa, Vizililiom60 és 8 más kedveli ezt.
  15. kukac42

Apuci jól tetted! Adtál a közösnek is, jól csináltad!
    Megtetted amit megkövetelt a lelkiismereted, ennél többet senki sem várhat!
    Ügyes vagy, meg mindenki más is:)

16. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!
    Ma megint kegyes volt a cybervilág, mert sikerült visszaolvasnom.
    Remélem az írást is engedi.:music: Ha igen minimum eddig maradok a nyakatokon.;)xD
    Zenéken jót andalogtam.
    A szintlépőknek, és a sikeres tenyésztőknek gratula!
    Evetke meglett még a rövid bummkor, hogy a csíkon lendítsek az összes családi farmon megcsináltam az eventet.
    Hétvégén a munka mellett kaméleonoztam, összejött végre a piros terményes.

A napocska valósággal éget, jól kimelegedtem, mire végeztem a teregetéssel.

17. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Hahó Kuncogók! Mamikám a fő Kuncogi, és itt van a fő SárkányJány is aki egyébként Nyauka karom élesítője. Megcsináltam az egyéni hód feladatot és bedobtam a közösbe 2db Kanadai Csendőrhódot én Ősmaci(és egysejtű) meg annyi hódot, hogy csak 6db maradt, ne mondja rám senki, kihúzok a közösségből. Lehet később megbánom a döntésem, mert kis pénz kis Maci.Itt az új event kiírása.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?posts/334770/

Apuci, amit írtam félreérthetted, de nem baj, a lényeg ha jó van beállítva a rendszer akkor hasít. Egyébként, kétes elemek próbálják a keresztvizet leszedni az új op.rendszerről..

Utoljára szerkesztett: 15.9.15
  18. kukac42

Tudtam én, hogy ha nagyon szorít a gatya besegítesz:)
    Gratulálok mindenkinek, jó csapat vagyunk:)

zsjudit, Farmer*54, Kergekacsa és 9 más kedveli ezt.
  19. nyific

Örülök, hogy meglett a felhő is.
    Nekem egy árva hódom sem maradt, de lesz majd helyette,
    már kelnek.:) A végén azért, mindenki dobált be szerintem.
    Juditom igazad van! már megint, mint mindig.;)

Andi11, -Erika31-, zsjudit és 10 más kedveli ezt.
  20. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Ezt tegnap még nem gondoltam volna! Este már teljesen lemondtam róla, most meg megvan a felhő. Nemhiába dobáltuk bele a hódokat, a végére csak összehoztuk.
    Most meg készülhetünk az újabb eventre. Most csak átfutottam a leírást, majd otthon alaposan átolvasom, mert lehet, hogy nem teljesen értem.

Andi11, zsjudit, Farmer*54 és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.