Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Én itt vagyok csak vontatott az event így nagyon fel se jövök farmra azt nézni hogy mikor melyik hosszúérésű növekedik vagy a fákat nézzem :(

De Györgyi kifejezetten mondta nem akar új gépet én láttam a gépét és simán vinné a 7-et röccennés nélkül csak azt tw-vel nem lehet megoldani ugye tiszta telepítés nem kell folytatnom neked... de tanácsoltam keressen ismerőst családtagot aki segít neki...
    Amúgy múltkor épp neked ecsetelgettem a Win 10 milyen jó meg minden igen csak már ezt is sikerált két vállra fektetnem :D szóval még gyúrják ezt az oprendszert :D

amúgy eventnél most ráállok a prémium lasztikra igaz hogy már a fásból 3 prém labdát gyúrnék de pomponból még alapot sem tudok :( Amúgy a titkosak jók lettek bahán 3 tamarindusz fa farmon 1 kertiberkenye ólból meg elsőre jégmadár szóval ha jövö hétvégén veszek 1-2 ólat és kijönne az új ól akkor már csak a fákat kéne megnyomnom és nem lenne akkora lemaradásom

Méhecske61, DCveréb, greenfields és 6 más kedveli ezt.
  2. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Itt vagyok ám, csak muszkliztam, meg lődöztem.
    Még mindig hiányzik csillagom az aranyfelhőhöz.
    Várnom kell holnapig, és akkor majd nullázhatok, mert muszáj lesz.:)

titjungne, Méhecske61, DCveréb és 9 más kedveli ezt.
  3. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Azért mert nem írtam, olvastalak ám Titeket! Most eszek 1 próbát a rókával is, hátha sikerül. Juditkám nem akarok új gépet venni, mert amire nekem kell, arra ez is megfelel. A Win.7 lehet hogy nagyon lassítaná a gépemet. Megaztán nem szívesen válnék meg tőle még 2 napra sem. Kislányomnak hiába van meg a végzettsége az újratelepítéshez, a sajátjára sincs ideje. Az arany felhősoros kipipálva, a többit majd látom. Hiányoztatok ám nagyon!
    Jééééé és sikerült! Nem a gépemmel volt a hiba, a supportról írtak, hogy próbálkozzak, mert egy nagyobb javítást eszközöltek a napokban a fórummal kapcsolatosan:D

Méhecske61, DCveréb, greenfields és 7 más kedveli ezt.
  4. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Öröm újra látni téged itt ha már így megjavult a fórumod akkor írkálhatsz gyakrabban :) és végre lezárhatjuk a gépproblémákat :)

Méhecske61, DCveréb, greenfields és 5 más kedveli ezt.
  5. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Ééééés igeeeeen! Már idézni is tudok, Látod? Meg a barifejeket is be tudom tenni!:D Nagyon boldog lettem, madarat lehetne fogatni velem, mert nem az én készülékemben volt a hiba, amit sejtettem is. De minden esetre nagyon köszönöm a segítséget apuci:)

Méhecske61, DCveréb, greenfields és 7 más kedveli ezt.
  6. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Lassan öröl a Bp kereke de ezt a hibát is úgy tünik felörölték csak idő kellett hozzá

7. nyific

Györgyikém! Örülök, hogy itt látlak, és tudsz már itt diskurálni velünk.:)
    Te kitartottál, így kell, feladni?, soha!
    Én még nyilazok, végre nyilazhatok itt is!;)

Adruka98, zorcso, titjungne és 11 más kedveli ezt.
  8. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Györgyi:)
    Öröm ezt olvasni, végre! Már nagyon utáltam, hogy nem voltál!

Brumikám, nem vagyok egy nagy baglyozó, de itt sikongatok azt úgyis meghallod:)

9. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Hát még én hogy utáltam hogy ki voltam rekesztve! Már-már kezdtem feladni a dolgot! Szegény Modikat is 4 naponta zaklattam, pedig tudtam hogy ők nem tehetnek semmiről, sőt nekik is volt vele problémájuk ahogyan a Supportról kapott levélben is írták.
    Na akkor leírom, hogy 13 nagy kakas kivégezve, 9 a fagyasztóban, egy a tyúkokkal a tyúkudvarban, 4-et meg már megettünkxD
    Őt pénteken mentettem vejem munkahelyén (ipartelep) felejtette az anyukája: http://kepfeltoltes.hu/150920/2015.09.18._002_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    Ma már dörgölőzött is hozzám, és dorombolt is:) Szerintem gyönyörű. Most még az alsó konyhámban van becsukva, majd ha hozzám szokik, kiengedem.

10. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Persze Mamikám, főleg ha nem kaptam volna észbe és nem javítom a panaszosban beírt hszem, Tavirózsa, azt a cicát nem az anyja felejtette ott, mert akkor még életében nem látott kis állatnevelést. Amelyik pici nem tud menni azt a szájában költözteti új helyre, ahol a két lábúak(akik négykézlábon is járnak 2lityi vörös után) nem zavarják a kis családját. Apuci, azt akartam akkor írni, hogy adatvédelmi fennforgások vannak a 10-ben. De aki nem mindennap telepít és nem figyel oda mert azt mondják neki, hogy mindenre okét nyomjon, az bele is szalad abba, aki meg rászán 2-3perc figyelmet nem lesz olyan gondja. Amit engedélyezni kell a szerződés szerint azt is lehet minimalizálni.

11. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Kedves Farmer!
    Nem az első cicám! Volt lánycicánk, tudom hogyan bánik a kicsinyeivel:) Lefialt, a hátsó teraszra hordta őket megmutatni, aztán eldugta őket és csak akkor jöttek elő, mikor már az anyjuknak nem volt teje szoptatni őket. Olyan vadak voltak, nem lehetett hozzájuk érni sem, mert még az anyjuk is nekünk támadt.:( Azóta csak kandúr cicát tartok. Ez is kislány, de féléves kora után ivartalaníttatni fogom. Egyébként olyan éhes volt szegény mikor elhoztuk, hogy morgott amikor közelítettünk felé evéskor. Most meg már simizni is engedi magát evés közben. És az anyát napok óta nem látták, de az is lehet hogy nem önszántából hagyta ott, hanem elüthette egy autó, ugyanis 100 méterre ott van az M43 elkerülő út:(

Méhecske61, DCveréb, greenfields és 4 más kedveli ezt.
  12. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Bocsi Hölgyek de az F1 nagyúr. Sajnos volt idő, mikor még dolgoztam, hogy láttam az autóst, direkt ráhúzta az autót a macskára, ami sajnos ott maradt, az üzemben a kedvencem volt. Aztán a piros miatt megállt az autós, majd készségesen bevárta a rendőröket mert elütni nem mert tovább nem bírt menni nyitott ajtó mellett és még volt egy visszatartó tárgy amitől ő csak ült a kocsiban a hatóság beérkezésig, majd szépen felvették a jegyzőkönyvet, utólag hallottam 2évet kapott érte.

13. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Valamelyik nap egy kutyát csapott el az autó majd bedobták a tetemet a kukába :(
    F1 azt szeressük bár az utolsó amit láttam az a tavalyi japán nagydíj :( Anno mikor shumacher volt a király még egy két magyar futamon kint jártam mivel környékbeli voltam, és mily meglepő még protekcióm is volt :D

14. galfranciska

galfranciska Rutinos

Örülök, hogy minden rendben van.
    Itt egy szép madár hátha sikerül megfogni;);) http://img5.lapunk.hu/tarhely/hajnalcsillag/galeria/733032.jpg

titjungne, Méhecske61, DCveréb és 7 más kedveli ezt.
  15. nyific

Szia Franciska! Téged is látni? régen voltál itt,
    biztos sok dolgod van, eventet nem is csinálod??

Adruka98, zorcso, titjungne és 11 más kedveli ezt.
  16. galfranciska

galfranciska Rutinos

De csinálom de nagyon lassan megy. Olyan kevés a pompon labdám, hogy csak na. De azért gyűlik. Most taroltam le mindent és kitettem az összes fámat reggelre kiderül mit hoz a konyhára. Játszottam eddig is de írni nagyon nehéz lett volna. Egy hete elveszett a kutyusom.:cry: Nagyon öreg volt már. Karácsony este lett volna 15 éves. A hátsó lábai már sokszor rogyadoztak de azért minden szóért és nézésért nagyon hálás volt. Csak remélni tudom, hogy tisztes véget ért. Láttam milyen aranyos állatbarát kuncogók vannak. Minden alkalommal mikor nekiálltam volna írni mindig úgy éreztem, hogy most kell kinéznem hátha meg jött vacsorára de sajnos nem.
    Sokat jártam az orvosokat is mert holnap megyek cukor kontrollra és mindenféle új vizsgálati leleteket be kellett szereznem.

A cicusokkal kapcsolatban van nekem is egy kis történetem. A lányomék ahová költöznek kertes házba ott a szomszédban van három kiscica. A kicsi unokám Lilluska persze azonnal elkezdte zavarni őket, hogy megfogja. Aztán később annyira megbarátkoztak vele mert csak simizni akarta őket, hogy egyik nap mikor délben aludt és az ajtó nyitva volt a cica felmászott az ágyára és várta mikor ébred fel a kis gazdája. Nem lesz ez megengedve de annyira aranyos volt ez a kis eset.https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.ne...=a03c2cfa468df39e802515eb9c33bd41&oe=56009E63 Ő Lilluska cicája

zorcso, Méhecske61, DCveréb és 7 más kedveli ezt.
  17. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

18. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

19. Vizililiom60

Vizililiom60 Járnitanuló

20. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Szia Erzsike!
    Szobafogságban van ugyan, de csak amíg megszokik nálunk, illetve hozzánk szokik:) Azután majd fokozatosan kieresztem, hogy a ház környékét is megszokja. Ma reggel már az ajtóban várt és meg sem rezzent amikor kaja közben megsímogattam.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.