Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Sziasztok!

Vééégre meg van a tevetenyészetem így elértem oda hogy minden állatot amit lehet tenyészteni tudok is tenyészteni :D azaz még pár percet várnom kell mert most készülnek alasztik :)

2. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

[​IMG] Szép hetet Mindenkinek!Ha Kuncogó ha nem. Ez a kis jószág került be a farmra véletlenül. A többiről már ez is sok, amit ide írok. Magyarán Embörök, nesze semmi fogd meg jó. Tudom mindennek örülnöm kell ami nem forintosított aranyba került, de lassan már ez sem érdekel. Az időjárás megvisel, de majd vége lesz egyszer ennek is. Apuci húzzál bele, te még kölyök vagy, egy igazi Tom Sawyer [​IMG] xD:p.

iboly54, Vizililiom60, Méhecske61 és 7 más kedveli ezt.
  3. kicsak

kicsak Junior szaki

Sziasztok. Elnézést, hogy ide szemtelenkedem, csak kaptam egy infót, kistesó játékból, hogy itt találhatok odaátról ismerősöket. Kedves kukac42, én volnék evi4, gyárilag Évi. :) Volt itt farmom, még egy éve kb, aztán töröltettem, abbahagytam. Most egy kisebb farmommal visszatértem ugyan, de egyenlőre nem találom magam sem a játékban, sem a fórumon. Ha nem haragudnátok meg érte, néha beugranék hozzátok infót gyűjtögetni, és olvasgatni. :)

iboly54, Vizililiom60, Farmer*54 és 10 más kedveli ezt.
  4. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Szia Évi!
    Gyere csak bármikor, amikor kedved tartja, vagy időd engedi! Szívesen látunk a kuckóban!:)

5. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Ha igazán aktuális infókat akarsz akkor a pletyiseket is nézegesd :D De itt is nagyon sok dolgot megtudhatsz :)

6. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!:)

Évi!!!!Lehet megismersz az avataromról, odaát a traccspartiban voltam látható.
    Pand.... vagyok.
    Juditom mindenkit szeretettel vár, és személy szerint én is
    örülök Neked.
    Gyere csak bátran, és beszélgess is velünk.:)

zorcso, -Erika31-, titjungne és 10 más kedveli ezt.
  7. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    Jó, hogy jöttél, szívesen látunk! Bátran kérdezz bármikor, tudunk segíteni. Jó helyre jöttél, a lehető legjobb helyre! Üdv a kis csapatunkban:) Apuci akkor most jön a tevegelés?:) Sok sikert hozzá:)
    Brumikám, ne morogj kora reggel, jó az a teknős nagyon:) Ha már nem akar hasznot hajtani a teknőjében megejtheted a nagymosást:)
    Nekünk sikerült valami vírust bekapni, így a hétvége nagyjából a fajanszon telt el, vagy a fajansz előtti harccal voltam elfoglalva:) Ki is ülhet be előszőr? Aki kint maradt, az bent ment ki:)

8. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!
    Mostantól két hétig szabad vagyok, mint a madár.:D
    Végre Györgyi gépe is megjavult. A cicuka nagyon tündéri, olyan gyömöszölni való.:inlove:

Kukac remélem már jobban vagytok!

Evetke halad nálam is, de a fesztiválvirágot elszámoltam, így este tolok még pár kör 0 percest.
    Nálam nincs gond a lövöldözéssel, megy simán.
    Végre mentor lettem, de sajnos a csibéim pirosan villognak.:cry::cry:

9. nyific

Juditom most nem irigyellek, de biztos vagyok benne, hogy már
    megy a kúrálás, és a koplalás, csülök elfelejtve.:p Majd mi megesszük!xD
    Na nekem is lett 3 csibém kb. 4 napja.
    Mind a három piros még mindig, éln szorgalmasan irogatok, ajit küldök,
    de semmi válasz.
    nesze semmi, fogd meg jól!:oops:

-Erika31-, Vizililiom60, Farmer*54 és 9 más kedveli ezt.
  10. kukac42

Majd lesz jobb is! Addig is napi aji, napi egy levél, abban elég annyi kaptál egy almafát és kész! Alsó csík bezöldül leszedni a pontokat és csibe repülj!
    Újat kérni és kezdődhet az egész előlről. Lesz majd kérdezős, haladós csibe is, meg a legtöbb ilyen mélytengeri b..ik rája csibe is:)

Utoljára szerkesztett: 21.9.15
  11. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Most látom a szint lépésedet gratula épp a tevéket idomítom már 1 alpakát összeraktam 3 alappal tudós teve lett belőle most alpakkát havasival tettem be hátha megi8nt jön egy tudós ha ez így bejönne megszedhetném magam bőségesen :) Amúgy tegnap bahán szintet léptem ma kivettem az eventből az 5 AB-t így meg lett a teve és most pedig már megint szintet lépek :) szóval nagyon belelendültem a bahán

12. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Györgyi, na végre. Még jó, hogy Te voltál az erősebb. A cicus nagyon aranyos.
    Franciska sajnálom a kutyust.
    Kukacka gyógyulást nektek, az ilyen, nagyon kellemetlen tud lenni.
    Évi, gyere csak, szívesen látunk.
    Apuci Te mész előre, mint egy Terminátor, nincs akadály.
    Csibém egy van, aki most már ír, és küldi a pontokat, meg halad is, tegnap 3 szintet lépett, remélem ilyen is marad. A másik eleinte aktív volt, írt, küldött, de most semmi életjel 2 napja, bent sem volt a játékban szerintem. A harmadik meg mindig piros, elküldöm, és már ott is a másik piros helyette. Így nehéz lesz haladni, de nálam legalább az egyik dolgozik (remélem nem kiabáltam el).
    Event halad, a vegyesben már csak a matrica és a kupon van (az ott is marad, hacsak a végén úgy marad pont, hogy nem tudom másra költeni), és van pluszban 2 arany kintornám, de dolgozok rajta, hogy a végéig legyen még. Most, hogy javult egy kicsit a célkereszt, mégis csináltam még egy kis 0 percest, mert elfogyott a virágom. Ha minden igaz, ez kitart a végéig. Ehhez persze bontani kellett a fákat, de csak fél területet áldoztam be, talán nem lesz nagy kiesés az esti aratásnál.

Vizililiom60, gyebi55, Farmer*54 és 9 más kedveli ezt.
  13. nyific

Ezt csinálom 4 napja, írok, küldök, de pirosak, és semmi válasz.
    Na megvan az aranyos.. felhő, és a titokzatosak, még van labdám, majd
    holnap lődözök még.:)
    Délelőtt van egy randim egy dokival.:)
    Erika, piros helyett, újra piros csibe, ez rém idegesítő!
    Én is kidobom majd, csak lehessen.:)

-Erika31-, Vizililiom60, Farmer*54 és 9 más kedveli ezt.
  14. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Ez a terv nálam is.
    Holnapra kész lesz a felhő és a titkosak is. Mára abbahagyom a dobálást.

-Erika31-, Vizililiom60, Farmer*54 és 7 más kedveli ezt.
  15. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szép estét Judit:)
    A szintlépésekhez mennyi idő kell szintenként?Összességében az 5-k szint eléréséhez,neked mennyi idő kellett?Amit írtál megjegyzem,hátha 1szer belevágok.
    Szép estét:)
    Eddig mennyi pontot tudtál gyűjteni?

16. kicsak

kicsak Junior szaki

Sziasztok, köszönöm a kedves fogadtatást, ígérem, amikor tudok, fogok jönni. :)
    Én az eventet nem csinálom most, annyi mindent kell még újra tanulnom, hogy majd talán a következőre kicsit össze szedem magam...vagy nem...majd kiderül. :)

17. kukac42

Szia:)
    Mindez nagyon csibefüggő dolog! Ha a csibék küldik naponta a pontokat és haladnak is jó ütemben akár 1-2 hónap alatt elérheted a maximum 5 szintet! Annó én úgy emlékszem 4 hónap kellett hozzá nekem. Az első naptól bekerültem a mentor rendszerbe és akkor még nagyon sok aktív csibe volt, sok magasabb szintű gazda is nyitott új farmokat, hogy tesztelje a csibeség létét. Ma már úgy látom ez sokkal, de sokkal több időbe fog kerülni. Alig akad olyan kis farm, aki tényleg játszik is. Álltalában a 25 szintnél megunják és lelépnek! Hiába a jó tanács és a segítség megunják! Ma eljutottam oda, hogy egy csibe 2-3 hónapig is eldekkol nálam, de alig halad valamicskét. Pontot nem küldenek, nem válaszolnak! Havonta jó, ha egy szuperszomszédra való pontot össze tudok gyűjteni!

galfranciska, Vizililiom60, kicsak és 8 más kedveli ezt.
  18. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Ugye milyen bosszantó? Főleg, mert az ember rákészül, hogy most talán lesz egy ha nem is bőbeszédű, de legalább dolgos, aztán semmi.

19. apuci30

apuci30 Fórumőrült

20. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Évi az eventtel én sem foglalkoztam,mert a mega tp napokra hajtottam rá.1szerre kettő meg nem megy nekem.
    Picit megkésve is gratulálok a 100-k szint meghódításához. [​IMG] [​IMG]
    Megint csak tanulságos az írásod.Te már túl az 5-k szinten,mikor elérted a célod nem gondoltál arra,hogy köszönöm ennyi volt?Továbbra is foglalkozol vele,megéri e ez neked?
    Talán majd lesz változás,csak győzzük kivárni.
    Megéri ilyenkor tenyészteni?

galfranciska, Vizililiom60, kicsak és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.