Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Köszönöm szépen:)
    Most, hogy kérdezed eszembe jutott, hogy párszor már csak nyűgnek éreztem az egészet! Olyan jó 9-10 hónapja nem volt egy valamire való csibém sem:( Illetve egy volt, de azt meg a rendszer véletlen kihajította! Én nem dobtam ki, Ő nem dobott ki, úgyhogy valami hiba lehetett csak. Majdnem elbőgtem magam! Azóta csibe jön pirosan, írok, ajándékot küldök, válasz semmi, pont még úgyse, eléri az alsó csík a telitettséget és csibe megy ismeretlenül, pirosan, ahogy jött! Nem adom fel, de a kedvem az elment tőle!

galfranciska, Vizililiom60, kicsak és 8 más kedveli ezt.
  2. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Köszönöm a válaszodat.:)Még 1 utolsó kérdésem lenne.Írod,hogy eléri az alsó csík a telítettséget,ezt 1 nap alatt éri el,és ha igen mennyi ponttal jár?
    Jó éjszakát kívánok.:) Majd ha tudok,még jövök hozzátok okosodni,mert lehet tőletek tanulni.:)

galfranciska, Vizililiom60, kicsak és 6 más kedveli ezt.
  3. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Nekem a Boom nem hozza meg azt a nyereséget (kivétel a mostani ) :D de az 1 és még nem győzött meg hoigy megérné

galfranciska, Vizililiom60, kicsak és 6 más kedveli ezt.
  4. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Egy nap alatt nem telítődik a csibepont-mérő.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/inde...ba-ahol-te-is-lehetsz-mentor.6849/#post-21892

galfranciska, Tavirózsa, iboly54 és 8 más kedveli ezt.
  5. kukac42

Sziasztok:)
    5 nap alatt éri el, de csak akkor, ha naponta küld a mentor ajándékot és egy levelet is! Ez éppen 5 mentorpontra elég, ha begyűjtöd amikor tele a csík! Ha a csibe aktív és küld csibepontot akkor ez az idő felgyorsul:)
    50csibepont=5mentorpont
    Aztán ugye, ha aktív az a csibe, akkor szintet is lép és ezzel már sokkal több mentorpontot kap a mentor:)
    Ergó,nem halad, nem küld pontot =kukacsibe! Játszik, halad, küldi a pontokat =jó csibe:)

6. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok! A csibe az aranyos és jó nem pedig kuka érted Te kukac ;)xDxDxDxD

7. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Na az én csibéim pirosak maradtak, sajna.
    Mindennap megy levél, ajándék, már az alsó TP-s csík majdnem teljesen zöld.
    Tehát, ha teljesen zöld lesz, begyüjtöm a pontokat, valamilyen pontokat,:p
    és kitörlöm a csibét, de hol? a szomszédok között van.
    Na és akkor mi történik Juditom?..:)
    Most elhúzok egy időre, majd jövök, du. valamikor.:)

galfranciska, zorcso, klakli67 és 10 más kedveli ezt.
  8. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Szép Napot Kuncogók !!
    Vagyok, vagyogatok.. Likolok, oszt menök is !! :)
    Ami mostanában foglalkoztat... Ez Játék ?? Jó buli ?? Mert néha úgy érzem.. :(
    Mellékesen, jó ,,máshol " kipróbálni, milyen új fegyvert is csináltak.. " És az egész világ nézi, tétlenül, komolyabb cselekedés nélkül. Ki marad ott ,,normális Ember" , ha ilyen gépágyúval kísérleteznek ,,Rajtuk" ??

Utoljára szerkesztett: 22.9.15
  9. kukac42

Akkor begyűjtötted a csibepontokat, amiből a rendszer ad neked mentorpontot! Pontosan 5 mentorpontot kapsz érte! Aztán, ha rám halgatsz kirúgod a csibét és kérsz újat helyette!
    Hol máshol, mint a csibeszobában. Ott van pirossal az elküldés gomb katt rá és pá pá! A szomszédok közül automatikusan kitörlődik! Aztán katt a tojásra és ezzel már kértél is új csibét!

10. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Józsi küldtem neked baglyot ha tudsz rá minnél hamarabb válaszolj köszi :)

11. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Szép Kutyus Mindenkinek! Doktor, az a baj ebben, hogy ezt azon terroristák ellen használnák akiknek jó része a migránsok között van, útban a németek felé. Mamikám és a Fiúk, akik a bányában dógoznak, a csibékből finom ragulevest lehet főzni, és ez a sok mentorosdi rávisz arra, hogy csirkének jelentkezek és csak az kap pontot, aki matrózteát ad. No további Jó Étvágyat, én elmegyek, csak ezt itt hagyom : https://board-hu.farmerama.com/index.php?posts/339592/
    Kijött: Adobe Flash Player FireFox, Opera 19.0.0.185 ; Adobe Flash Player Pepper 19.0.0.185

12. nyific

Juditom megjöttem egyben vagyok, és leengedtem.:)
    Maradt még csillagom, már amit lehetett, titkosak..stb.. matrica!!
    az ugye fontos " benyalva".
    Majd nézek valami hasznosat.:)

galfranciska, zorcso, klakli67 és 9 más kedveli ezt.
  13. gyebi55

gyebi55 Járnitanuló

Szia!!Valóban be be kukucskálok hozzátok,igen jó kis csapat vagytok.Az eventel bandukolok,csak,azt hittem az elején,hogy jobb lesz,de tévedtem,de lehet hogy csak én látom így.További szép napot!!!

14. kukac42

Nem csak Te látod így! Nagyon sokan így látjuk:)

15. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok! Szép estét Nektek!

Kicsit elvoltam kapva, sok-sok meló, event csak este későn.:oops: Megcsináltam az őszi nagytakarítást, fejtetőre állítottam az egész házatxD most meg győzök nyögni a derekam odalett:(
    Az eventet én befejeztem, megszereztem mind a 3 felhősort ( mert nem bírom anélkül )xD pluszban semmit, már nem volt se időm, sem türelmem a kétcsillagosokat kivárni:wuerg:

16. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Végre ennek a napnak is vége. Az ilyen napokra szokták mondani, hogy ezért kár volt felkelni, de nem baj, holnap sokkal jobb lesz.:)
    Ma végre Doki is megjelent.
    Hú ez az event.... nem rossz, nem rossz, de nem fogom megsiratni, ha vége lesz. Nem panaszkodhatok a felröppenőkre sem, pedig sokan írják, hogy alig kapnak, meg nem rosszak a jutalmak sem amiket kiszedtem (és még fogok holnap reggel), kevés sem volt, igaz a felhőből csak az aranyat csináltam meg, de akkor sem bánom, ha vége lesz. Ez türelem játék, és nekem a türelem nem tartozik az erényeim közé sajnos, főleg a lelassult célkereszttel, de legalább nem kellett sokezer eventnövényt gyártani.
    Gondolkodom a harkályon, első gondolatom az volt, hogy megveszem, de aztán láttam, hogy egy nap csak egyszer lehet leszedni, hát nem tudom, hogy így megér-e ennyi aranyat.

Most láttam, hogy közben le ment a Fakopáncs ára, így már más.

17. nyific

A mai nap nekem egy rohanás volt, mint egy űzött vad, innen-oda, és vissza.
    Minden jön valami váratlan fennforgás.:mad:
    Végre megoldva, de elég volt a mából. Nincs kedvem már semmihez.
    Nekem is van még csillag, majd balamit veszek rajta még.

galfranciska, zorcso, klakli67 és 12 más kedveli ezt.
  18. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szia Laboviti:)
    Köszönöm a segítséget,tanulmányoztam a dolgokat.
    Szia Judit:)
    Nagyon köszi,most már ezt is tudom.Kár,hogy saját csibét nem választhat magának a mentor,hanem a rendszer osztja ki.Az például lehet e,hogy magyar mentor külhoni csibét kap?

19. terika01

terika01 Fórum admirálisa

He-he a mai nap megkoronázása, sima labdákat kevertem prémium helyett. No comment...

20. kukac42

Igen, hallottam már ilyenről, bár velem még nem fordult elő sosem tudtommal:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.