Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Ninikével közös a gondolat, mondhatom együtt gondoltuk ki:) Tudod egyik mondott Á-t a másik rá gyorsan a B-ét és így lett a nyusziólból az önzetlen barátság nyusziólja:)
    Nagyon kedves Tőletek a felajánlás, ez az egy ól szerintem elég lesz, ez is pusztán azért, hogy mindig legyen akinek oda tudjuk adni! Amíg az ól úton van, addig jó helyen vagyunk:)
    Viszont, hogy írtatok, Brekuszomnak már nem is kell sokat gondolkodnia a következő cserenapon hova is küldje a nyuszikát:) Na ezért érdemes itt lenni !!!

DCveréb, Kergekacsa, breki072 és 9 más kedveli ezt.
  2. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Így van. közös ötletelés volt, és én is úgy gondolom elég ez az egy ól. Így szimbolikus. :) És ettől becses is. :) Roxy nyuszi nagy utazása indul. :)

DCveréb, Kergekacsa, breki072 és 7 más kedveli ezt.
  3. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!:)
    Erről a nyusziólas küldésről most hallok először, pedig régóta Közöttetek vagyok:( Nekem is lett volna pár felajánlható ólam, de akkor legyen izgi, ki kapja legközelebb a rózsa nyuszit:) Van még valami, amit esetleg a legközelebbi ajándékozásig bedobhatnánk így a közösbe? Kölcsön adni, ami visszakerül majd az eredeti gazdájához, csak lássuk, örüljünk, hogy mekkora utat járt be a barátság és összetartozás útján? Mondjuk egy szambabari, vagy hasonló, amiből van legalább 2, de másoknak nincs.

DCveréb, Kergekacsa, terika01 és 8 más kedveli ezt.
  4. kukac42

Akkor a története ez! Ninivel legutóbb rengeteget cserélgettünk és nagyon értékes ritka dolgokat sikerült megszerezni, de mindig valahogy úgy jött össze a másiknak kellett az amit éppen a másik tudott megszerezni. Aztán történt valami egy értékes , nagyon értékes dolog csak úgy , minden viszonzás elvárása nélkül landolt nálam! Elgondolkodtatott és ismétlésre csábított! Küldtem én is, viszonzást nem fogadtam el! Aztán csak küldözgettük egymásnak a cuccokat és ez a kis nyusziól ide-oda járt! Elküldtem, visszajött, megint elküldtem , majd megint visszajött és akkor jött a gondolat! A nyúl maradjon Nininél és legyen ez az önzetlen barátság nyusziólja! Majd adja tovább a következő cserénél. Akkor írtunk is róla és őszintén én el is felejtettem már, nem úgy Nini:) Amint elkezdődött a cserenap már küldte is tovább:) Úgy gondolom ez az egy kis ól elég. Az ól önmagában nem nagy érték, de amit takar az igazi érték! Amíg ez a kis ól gond nélkül tovább adható, addig biztos, hogy a farmeramán vannak jó emberek! Az ól ennyit szimbolizál, nem többet és más célja nincs is!
    Egy biztos Nini valami olyasmit mutatott, ami mindenképpen példa értékű! Megmutatta, milyen is az igazi önzetlen barátság!! Le a kalappal előtte!
    A nyusziól nem kerülhet vissza hozzám, hisz innen indult! Ha újból ideér, akkor bajban vagyunk, mert nem találtuk meg a többi önzetlen gazdát! Szóval egy a vége a dolognak! A nyuszika járja be a farmerama minden zeg-zugát és akkor elmondhatjuk, megéri itt játszani:)
    Nem kell több ól, sem semmi más ez az egy ólacska éppen elég, hogy betöltse szerepét:)

DCveréb, Tavirózsa, Kergekacsa és 11 más kedveli ezt.
  5. *Cicus*

*Cicus* Törekvő

Sziasztok!

Bekukkantok én is, nehogy elfelejtsetek. :)
    Az utóbbi jó pár hétben szolgáltatóváltás miatt alig volt netem, de ennek a tortúráját most nem mesélem el. Rendeződni látszik a dolog, de még mindig nem tökéletes.
    A cserenappal kapcsolatban csak annyit, hogy megtalálható vagyok, úgyis tudjátok. Ami van, abból van másnak is. :)

Kukackám, én emlékszem a nyuszi történetére, amikor erről írtatok. Jó volt újra olvasni. ;)

Puszi Mindenkinek!

DCveréb, Tavirózsa, Kergekacsa és 9 más kedveli ezt.
  6. Ninett79

Mamikám köszönöm a kedves szavakat, de remélem,hogy így is ismertetek meg. :) A nyuszi már hozzám sem jöhet, majd Brekikém új gazdát talál neki. :)

DCveréb, Tavirózsa, Kergekacsa és 8 más kedveli ezt.
  7. kukac42

De, jó olvasni:) Örülök, hogy néha-néha azért sikerül kis időt a farmra is kiszakítanod:) Gyere ahányszor csak tudsz, itt a helyed:)

Baby72, DCveréb, hangyácska77 és 10 más kedveli ezt.
  8. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Teljes mértékbe tiszteletbe tartom amit írtál Judit.:):) Viszont ha valakit mégis érdekelne az ajánlatom,a cserenap végéig bátran írjon.:):)

Baby72, DCveréb, Tavirózsa és 8 más kedveli ezt.
  9. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Tiszta búzával és friss vízzel várom a kerítésemre szálló galambokat az üzenettel, hogy kinek, mire van szüksége.:)
    Előtte learatok, hogy el ne tévedjenek a magasra növő növények között.
    Sok - sok kuncogást és sikeres cseréket!:)

Baby72, DCveréb, Tavirózsa és 12 más kedveli ezt.
  10. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Hahó Kunyhó! Mamikám, most már azt meséld még el, hogy miért Roxy és nem Nyufi?

Baby72, DCveréb, Tavirózsa és 8 más kedveli ezt.
  11. Ninett79

Azt én mesélem el, jó? Mert nálam volt és nekem kellett elnevezni. Én Roxynak neveztem. :) De átkeresztelheti az, akinél éppen van szerintem, ha ez a név nem tetszik., :)

Baby72, DCveréb, Tavirózsa és 9 más kedveli ezt.
  12. Farmer*54

Kedves Ninett, az már soha nem lenne az igazi ha átnevezné valaki. Olyan lenne mintha a szél adna neki nevet, amerről fúj úgy lenne mindig más a neve.

Baby72, DCveréb, Tavirózsa és 10 más kedveli ezt.
  13. kukac42

Juhé:)
    Igen sikerült van egy rózsaszín szőnyegcsomózóm:) Nini és Brekusz köszönöm Nektek:)
    Hurrá:)

Kergekacsa, Baby72, terika01 és 13 más kedveli ezt.
  14. Ninett79

Mamikám. A lényeg,hogy örülsz. És látod milyen hamar sikerült??? Örülök, ha örömet szerezhettünk neked. :) Király!!!xD Megvan a vágyad.

Kergekacsa, Baby72, terika01 és 9 más kedveli ezt.
  15. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Nagy vagy!!!!!:D:)

Kergekacsa, Baby72, terika01 és 9 más kedveli ezt.
  16. Ninett79

Eljött az én időm. is. Nem felejtek tudjátok. ;)

Kergekacsa, Baby72, jojan60 és 11 más kedveli ezt.
  17. Farmer*54

Mamikám, Gratulálok a Lózaszínű Perzsaszőnyeg készítődhöz, bár ha tudom, hogy ez a szíved vágya kitermeltem volna, de igazából senkinek nem kell mert szupertáppal termeled le naponta. No Jó Éjszakát Kunyhó Lakók!

Kergekacsa, Baby72, iboly54 és 8 más kedveli ezt.
  18. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Már meg is van kié lesz a legközelebb a Roxy nyuszika!!:D:)

Kergekacsa, Baby72, iboly54 és 10 más kedveli ezt.
  19. apuci30

apuci30 Fórumőrült

ügyesek vagytok szép összetartás :)

szép cserés jó reggelt :)

Utoljára szerkesztett: 2.10.15
    Kergekacsa, Baby72, iboly54 és 8 más kedveli ezt.
  20. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

T. Hölgyek, Urak !!
    Kitehetőkből Senkinek semmi ???? Felhőkiegészítés ??? Tényleg sok a kitehető, a Party-virágok miatt.. 100-on felül mind a 4... De azok ugye nem küldhetőek.. Tehát jöhet a kerítés-madár !! :)

Kergekacsa, Méhecske61, Baby72 és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.