Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Köszi, már el is vettem. Itt is vacak az idő, esik tegnap este óta. :)

DCveréb, greenfields, Kergekacsa és 9 más kedveli ezt.
  2. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Nálunk is vacak idő van, de ma szabadságon vagyok, úgyhogy ki sem teszem a lábam. Szerencsére már fűtenek, de azért jól esik a forró tea Baby-től. Csinálok is egyet, hogy ne csak nézzem.
    Képzeljétek, van két dolgozós csibém. Az egyik aki eddig érdeklődő, és volt, meg küldi a pontokat, és pár napja kaptam egy pirosan villogót, majdnem kidobtam, mikor láttam, hogy bent van a farmján, gyorsan írtam neki, nem válaszolt, de másnap szintet lépett. Megkérdeztem tőle, ha nem akar csibe lenni, miért jelentkezett, hát erre kaptam egy érdekes választ, de legalább elindult valami beszélgetés. Azóta bezöldült a hőmérője, és küldi a csibepontokat. Most cseréltem a harmadikat, ő zöld, benn is van a farmján, írtam, de még nem válaszolt. Csak helyrerázódik ez a dolog, de lehet, hogy csak én vagyok nagyon optimista, de most nagyon örülök nekik.

DCveréb, greenfields, Kergekacsa és 10 más kedveli ezt.
  3. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Én pedig hozok egy kis harapnivalót. :)

DCveréb, greenfields, Kergekacsa és 9 más kedveli ezt.
  4. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Nálunk is vacak az idő..
    Lányom ma kapná a suliban az oltást, de sikerült elintéznem, hogy mégse a 2 törzsre hatót, hanem a 4-est kapja meg.
    Na nem az ÁNTSZ-nél, hanem az apjánál:). Így csak jövő héten szerdán lesz szuri.

Erika, a Kerberosz-os és az arany tartályos felhősor zárásakor mindig eszembe jutsz, így ne csodálkozz, ha naponta többször csuklasz:):inlove:.

DCveréb, greenfields, Kergekacsa és 11 más kedveli ezt.
  5. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Hát nálunk is hasonlóan csúf idő van, és hideg.
    Én is ittam a teából, Babykám nagyon finom tea,
    és csipegettem is.:p
    Erika nekem csak egy zöld csibém van, aki elég aktív, és írni is tud ám. :)
    A másik kettő piros, de rendesen, én is megkérdeztem Tőlük, miért
    jelentkeztek csibének, de válasz természetesen semmi.:)

titjungne, Adruka98, Andi11 és 15 más kedveli ezt.
  6. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Szép Nap Vanik! Lányok, arra még nem gondoltatok, hogy egyik másik nem is tud magyarul? Én véletlen egy nagy kavarodásban event közepén 3 pirosat kitöröltem, mert volna is ennyi helyem és nem tudtam mit akarnak se rendszeri kérdés semmi, Görögök voltak.
    [​IMG] Így esett meg, hogy az előbb még itt volt most meg eltűnt. Azóta nem kaptam, bár az utolsóval időnként ajcsikat küldünk.
    [​IMG] Nem illik szögény kunc-kunc társat megvezetni, mert azért kíváncsi lennék 100-ból hányszor jött ki az a 3 sor Méhecske, aki nem a Maja?
    [​IMG] Mamikám, köszönöm, hogy vigyáztál a bölcsisekre. Egyelőre nem kívánok ilyen semmit nem adó de mindent beharácsoló eventet, bár Rackó kedveskedik egy kis plusz ajcsival, de most ez sem esett jó, a hétvégén 400db pandabandát mozgattam meg és pár db tevét, ami először meg cumisüveg, mert a múmia helyett szultánt adott, így majd ha anyagilag stabilizálódok, akkor folytatom lózsaszín felé. No én balra el aztán meg jobbra.

sziszi1965, DCveréb, greenfields és 8 más kedveli ezt.
  7. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    Süt a nap, ami csoda, lévén, hogy 3 napig esett egyfolytában. 9.-én éjjel kezdte, 10.-én egész nap, hol zuhogott, hol kevésbé esett, tegnap meg szinte egésznap szemerkélt az eső. Most nem tenyésztettem sokat, nem volt igazán kedvem hozzá. 10.-én a peronon voltam, mint minden évben eddig 13 éve már.
    Megint csak a zuhogó esővel együtt pörögtek a könnyeim, mint akkor este:( Azóta minden október 10.-én esik, pont úgy, ahogy én bírom könnyekkel. Hol jobban, hol csillapodón, de esik folyamatosan:(

sziszi1965, Farmer*54, Ninett79 és 7 más kedveli ezt.
  8. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Nálunk is eléggé kellemetlen az idő(mármint kint). Ilyenkor nem szeretek menni sehová:( Sőt bent is csak minimális dolgokra vagyok képes. Én tenyésztgettem, több-kevesebb sikerrel. Lett 4 búvárom, de a piacon egy árva őst sem lehet kifogni hódtenyésztés ótao_O De a libáknál is a rózsa ólakhoz való állatot sem találni a piacon! bár az nekem megvan mindkettő. Rózsa faüzemet szerettem volna, de majd kénytelen leszek kitenyészteni a hozzá való 2 őst. Megszokhattam már, hogy semmi sem pottyan az ölembe csak úgy...
    Vasárnap búcsúba megyünk kisebbikemmel szülőfalumba (város már azóta), az ottani temetőket lejárom, nem biztos hogy két hét múlva ráérnek a fiatalok elvinni, ez a biztos. A közelebbi helyekre magam is el tudok majd menni, 25 km nem nagy távolság, bár a kocsink is műszakis ebben a hónapban.

sziszi1965, Farmer*54, DCveréb és 8 más kedveli ezt.
  9. Baby72

Drága Esőcseppem!

Ne sírj annyit mert árt a szépségednek..
    Tudom, a lelki "sebek" nehezebben gyógyulnak a testi nyavajáknál, meg cipelünk sok terhet amit ránk tesznek odafönt de,
    fogadd el kedvenc versem és ha szomorúság vesz rajtad erőt, olvasd el:

" Ha egy szép élet vágyát őrzöd,
    a múlttal nem szabad törődnöd,
    s mindig úgy tégy, ha veszteség ér,
    minthogyha ujjászülten élnél;
    Mit akar? - kérdd meg minden naptól,
    és minden nap felel majd akkor;
    Tetteidnek tudjál örülni,
    más tetteit tudd megbecsülni;
    főként ne gyűlölj egy embert se,
    s a többit hagyd az Úristenre."

Johann Wolfgang von Goethe: Életszabály
    Eörsi István fordítása

Farmer*54, Ninett79, DCveréb és 12 más kedveli ezt.
  10. Méhecske61

Méhecske61 Fórum ismerője

Sziasztok!

Nem szokásom megvezetni senkit sem! >:(
    Amúgy sokszor, de gondoltam nem teszem fel mindet. Befejeztem vele a Kakukk titkot, és a másik két kakukkoshoz sem kell már sok.
    A majmokat is majdnem befejeztem!
    Sajnálom, hogy kérkedésnek vetted, és csak örömömben tettem fel, nem gondoltam, hogy ez valakit is irritál.

Farmer*54, Ninett79, DCveréb és 7 más kedveli ezt.
  11. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Ha nem vagyok indiszkrét mi volt 13 éve?
    De az esőt megtarthattad volna úgy elkéstünk ma mint a huzat egy kis esőtől nem jött a villamos vagy 20 percen keresztül mert beragadt a gödörbe és nem jött a villamos én meg áztam :( és a villamosra is úgy fértünk fel hogy az asszony jött utánnunk másikkal és a Szent Annán meg felszállnak a rendőrők az ellenőrrel áll a vili mozdulni alig bírtunk Pesten nem láttam a 4-6-on ekkora tömeget :D

Farmer*54, DCveréb, Kergekacsa és 4 más kedveli ezt.
  12. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Ne is gondolj ilyenre! Együtt örülünk Veled, a sikernek és együtt boszzankodunk, ha valami nem akar az istennek se!
    Tedd csak fel a képeket, máskor is, én mindig megnézem és ha hiszed, ha nem, de örülök neki!
    Sok -sok ilyen jó tenyésztése legyen mindenkinek legközelebb:)
    Baby, köszönöm a szép verset:)

Apuci nem titok. 13 éve október 10.én este fél nyolckor a férjem a karomban halt meg a vasútállomáson!

Farmer*54, DCveréb, Kergekacsa és 8 más kedveli ezt.
  13. apuci30

apuci30 Fórumőrült

őszinte részvétem :)

Farmer*54, DCveréb, Kergekacsa és 7 más kedveli ezt.
  14. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Drága Barátaim:inlove:
    Váratlan rossz esemény, sajnos most 1 hétig nem igen tudok jönni hozzátok, mert édesanyámat kell ápolnom, most megyek érte, szegényem már 81 éves.
    Néha azért bekukkolok, lehet csak olvasni benneteket.
    Vigyázzatok magatokra, igyekszem vissza.
    Puszillak Benneteket:)

Farmer*54, Ninett79, Kergekacsa és 10 más kedveli ezt.
  15. Marika312

Marika312 Fórum császára

Végtelenül sajnálom ami történt - és átérzem fájdalmad. Sajnos feledni nem lehet, és az itt-maradottaknak a legnehezebb megküzdeni a szeretett elvesztett hiányával. Puszi

iboly54, Farmer*54, Ninett79 és 10 más kedveli ezt.
  16. Baby72

Vigyázz Rá, puszi:inlove:.

iboly54, Farmer*54, Ninett79 és 8 más kedveli ezt.
  17. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

iboly54, Farmer*54, Ninett79 és 11 más kedveli ezt.
  18. Baby72

iboly54, Farmer*54, Ninett79 és 11 más kedveli ezt.
  19. apuci30

apuci30 Fórumőrült

idegrohamot kapok eltört a személyim katasztrófa ez a nap

Farmer*54, DCveréb, Kergekacsa és 5 más kedveli ezt.
  20. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Györgyi gratula! Nem akármik jönnek Neked!
    Kukacka tényleg igaz, ahogy múlnak az évek, tompul a fájdalom, az ember tovább lép, mert muszáj, de az emlékeket el nem veszi tőle senki, és azok évek múltán is ugyanúgy tudnak fájni.
    Baby nagyon szép verset hoztál.
    Iboly anyukádnak jobbulást, ha tudsz gyere.
    Méhecske, hozd csak a képeid, majd jól megnézem, kicsit sárgulok, aztán veled örülök. A kakukkokat kivégezni nem kis meló, kell hozzá kitartás, és nem kevés szupertáp.

titjungne, iboly54, Farmer*54 és 12 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.