Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Marika312

Marika312 Fórum császára

Hoppala, ez tényleg bosszúság ! De ne légy bosszús, szerintem az Okmányirodában ingyen csinálnak másikat (vigyél egy kis vmit ((kvé, csoki)) az üintézőnek, s elkészíti rögtön).

iboly54, Farmer*54, Ninett79 és 9 más kedveli ezt.
  2. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Utoljára szerkesztett: 12.10.15
    iboly54, Farmer*54, Ninett79 és 10 más kedveli ezt.
  3. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szia:)

Mi történt,hogy eltört a személyid?

Farmer*54, Ninett79, DCveréb és 8 más kedveli ezt.
  4. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Úgy látszik sokat ebédeltem, mert elnyomott a buzgóság.;)
    Annyi minden történt itt, Györgyi most te vagy soros a tenyésztési projektben.?
    Csuda jókat ad Neked.:)
    Én eltört személyiről még sose hallottam, de biztos cserélik,
    még ajándék nélkül is.:)
    Az egy aktív csibém 30-as lett. megy mint a güzü.
    Iboly hiányozni fogsz, Édesanyádnak jobbulást kívánok!

Andi11, titjungne, Adruka98 és 14 más kedveli ezt.
  5. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Azt gondoltam, eltört a lába vagy a keze.. mondjuk, az még rosszabb lett volna. De ez.. mi a szent csókot csináltál Apuci? Odacsukott a villamos ajtaja, kezedben a fleknivel?:D:D;)

Na, ezt ki nem hagyhattamxDxD;):

Utoljára szerkesztett: 12.10.15
    titjungne, iboly54, Farmer*54 és 11 más kedveli ezt.
  6. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

7. apuci30

apuci30 Fórumőrült

ekkora bukást én is elviselnék :D de fejezd be mert szerdán kész lesz a szupitápom és és a végén a munkásomat elkeverem :D
    de inkább vigyék el mihamarabb :D

ha én azt tudnám :D az is lehet hogy csütörtökön amikor a pékségnél a kis öreg nekem jött a szappantartójával de az is lehet hogy ma a nagy tömegbe pattant le a széle mikor az ellenőrők meg a rendőrők felszálltak és a rendőr fordult és az oldalán a gumibottal találkozott a farpofám :D

..................

Nem megfelelő szóhasználat. /-East17-/

Moderátor által utoljára szerkesztve: 12.10.15
    Baby72, Farmer*54, DCveréb és 4 más kedveli ezt.
  8. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Csütörtököt mondott..!!xDxDxDxD:p

Farmer*54, Ninett79, DCveréb és 6 más kedveli ezt.
  9. boragi34

boragi34 Utánpótlás-írogató

Méhecske61 én is gratulálok a szerencsés tenyésztéshez mert ehhez az is meg bátorság is kell hogy ha nem sikerül elvesz , én úgy szoktam járni, már nem keverem így viszont lassabban haladok tápot nem szoktam venni.

Baby72, Farmer*54, DCveréb és 6 más kedveli ezt.
  10. nyific

Babykám ilyen jó kedved van?
    nehogy még táncra is perdülj, mert akkor én is jövök. xD

klakli67, -Erika31-, titjungne és 14 más kedveli ezt.
  11. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Táncoljatok:)

sziszi1965, iboly54, Baby72 és 12 más kedveli ezt.
  12. nyific

Juditom ez jó, mert mindjárt a napi tornát is
    letudhatjuk.:)

klakli67, -Erika31-, titjungne és 16 más kedveli ezt.
  13. apuci30

apuci30 Fórumőrült

ez az iskola is fel tud bosszantani :D már kajakra még a végén azt mondjátok hogy házsártos vénember vagyok :D
    megjönnek a tankönyvek hazaérünk belenézek a táskába és teljesen más könyveket találok benne pl 4 db másodikos környezet könyvet 2 db szövegértést se matek se angol :S
    erre a számra kelltem két hónapig minden reggel fél 6-kor ez kezdett nyávogni a tvbe :D de inkább az mint amire az elmúlt 2 hétbe kell kellni azaz kellene :D

Baby72, Farmer*54, DCveréb és 7 más kedveli ezt.
  14. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok! Vagyok ám:D látok mindent :Dcsak jól elbújok :)
    most végre mindent megvettek és 100 mill fölött van a csp végre :inlove: de unatkozom:p most is megy a tenyészett xDxDxDxD

sziszi1965, iboly54, Baby72 és 15 más kedveli ezt.
  15. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    De jó olvasni titeket! Keveset tudok jönni hétköznap,mert sok a munka,de azért 1-2 oldalt végig olvasok így esténként! :)
    Holnap megpróbálok hamarább jönni és többet írni! :)
    Jó éjt kívánok Mindenkinek!

sziszi1965, Baby72, zsjudit és 12 más kedveli ezt.
  16. galfranciska

galfranciska Rutinos

Szép Estét Mindenkinek!
    Eventke készen van. A titkokból nem jött semmi új.:( Ma elmentem ultrahangra de csak 19-én lehet időpontot kérni és már csak novemberre. Sajnos haza kellett vinnem az unokámat az oviból mert kötőhártya gyulladása van. Úgyhogy a héten az enyém.
    Remélem nem fogom tőle elkapni.
    Várom a Bingót de még csak elképzelni sem tudom mi lehet.:)

iboly54, Baby72, Farmer*54 és 9 más kedveli ezt.
  17. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!
    Jövök ide is életjelet adni. Vége az édes életnek, megy a meló ezerrel.
    Evetke mellett a pulykákkal és a hódokkal foglalkoztam, de semmi érdemleges, csak a szupertáp fogyott.
    A piacon se volt a pink festőtelephez jószág.:cry::cry:

Mindenki a teheneket, meg a tejet emlegette, miről maradtam le?

Tánc, no akkor rázzuk!;)

18. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szép estét Judit
    Utólag is fogadd részvétem a férjedért.:(
    Köszönöm válaszod,mielőbb legyen meg az új igazolványod ezt kívánom.:)

sziszi1965, galfranciska, iboly54 és 10 más kedveli ezt.
  19. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Köszönöm szépen mindenkinek!

sziszi1965, galfranciska, Baby72 és 13 más kedveli ezt.
  20. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Sziasztok !
    Nem jó passzban, de vagyok..
    Judit !! Fogadd Tőlem is részvétem.. Azt hiszem, vagyunk többen, Akik már veszítettek tragikusan így el Társat, Barátot, Feleséget, ezért átérzem, ha Hiányzik, ha fáj..

Tenyésztés.. Azt hiszem, a ,,pálma" most enyém, bár sokat nem jelent, mert sok ,,munkával", és kevés szerencsével lett : aranyból : 2 hód, 2 méh, 1 kakukk, ezüstből : talán 30-40 körüli, csak polkából 9 db... Szellemstruccból, 16-ból, nem keverve sem ,,ugrott", így balettoztak a piacra..
    Ehhez az eredményhez legfeljebb a belé-fektetett munka és idő miatt lehet azt mondani : ,, ez igen " ... Ez a hevenyészett összesítés két farmra értendő, és még véletlen se egy farmon lett két ,,arany" állat, hagy nézegessem itt is, ott is őket... Hozzáteszem azt is, az itt lévő Szomszédaim tudják, mennyi szu.tápot vettem, hisz Nekik is ment, ( remélem ) és abból alig maradt, mert volt is még.. 4000 bájital farmonként, ( ennyi ment el.. ) Így már egész más a kép, gondolom...
    Titok ól, titokfa .... 3x moderáltam magam, T. Laboviti és -East17- helyett, miután megíródott a véleményem : nagyon köszönöm a sok-sok sárga terményes és tenyésztős ólat, az 1-1 jégmadarat is megkaptam, vigaszdíjként.. Fákról : gyors kivágás után már a kandallóban hasznosítják magukat..
    Nos, ennyi lett, pedig csak be akartam köszönni.. Megyek is, talán egy forró tus lemos valamit a nyűgösségemből..

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.