Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Méhecske61

Méhecske61 Fórum ismerője

Köszi!!! Majdnem elfelejtettem! :wuerg:

greenfields, Farmer*54, Kergekacsa és 7 más kedveli ezt.
  2. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Szia!
    Köszönöm szépen a kisfiam nevében! :)

Nagyon szép a történet,megható! Köszönjük szépen!
    Most már tényleg örülök,hogy idetaláltam....

greenfields, Farmer*54, zsjudit és 9 más kedveli ezt.
  3. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Elolvastam a mesét, mert én meserajongó vagyok, még így közel a 60.hoz is! nem tudom miért, de valahol lehet álomvilágban élek? Sokat dolgoztam és kínlódtam életem során a saját világomban, de a mese akkor is elvarázsol, és magával ragad. Kikapcsol.....

greenfields, Farmer*54, zsjudit és 11 más kedveli ezt.
  4. apuci30

apuci30 Fórumőrült

"Míg egy férfi új autóját fényezte, a kisfia felvett egy követ és vonalakat karcolt az autó oldalára.
    Haragjában, a férfi megfogta a gyermek kezét és többször ráütött, nem ismerve fel, hogy a francia kulccsal üti.
    A kórházban a gyermek elveszítette az összes ujját a törés miatt. Mikor a gyermek meglátta az apját, szemében fájó tekintettel kérdezte: "Apa mikor fognak visszanőni az ujjaim?"
    Az apa felismerve tettének súlyát, szólni sem tudott.
    Visszament az autójához és többször belerúgott.
    Saját cselekedetétől feldúlva leült az autó elé és a karcolásokat nézte.
    A gyermek azt írta:"SZERETLEK APA!"

A tárgyak használatra vannak, az emberek szeretetre! A probléma a mai világban az, hogy az EMBEREK VANNAK HASZNÁLVA ÉS A TÁRGYAK SZERETVE!

greenfields, Farmer*54, Tavirózsa és 8 más kedveli ezt.
  5. Méhecske61

Ez nagyon szomorú!!:sleepy::( Kijöttek a könnyeim!!!!! Ahogy öregszem egyre érzékenyebb vagyok.

6. nyific

nyific Fórum elő legendája

Mindenki szomorú mint az eső, ami csak esik, csak esik....
    egész nap.
    Én nosztalgiázok is ma, nem szeretem idő ez, nagyon.

Adruka98, Andi11, -Erika31- és 15 más kedveli ezt.
  7. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Nosztalgia.. :inlove:

greenfields, iboly54, klakli67 és 10 más kedveli ezt.
  8. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Khm, lett egy darab hegyi borókafenyő, de az is csak azért, mert csomagot vettem.
    A bahamán meg lett 3 citrancs szintén egy csomagból.
    Nem kell kommentár azt hiszem!
    :)

greenfields, iboly54, klakli67 és 13 más kedveli ezt.
  9. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Ezt a történetet már sokszor elolvastam és mindég könnyeket csalt a szemebe...most is...

greenfields, iboly54, Farmer*54 és 9 más kedveli ezt.
  10. galfranciska

galfranciska Rutinos

Vígasztalanul esik az eső.:cry: Hideg van. Mire vigyáztam a betegekre és hordoztam a családtagokat az orvoshoz az éjszaka kidőltem én is. Torokfájás, hidegrázás meg ami ehhez társul, fáj minden tagom.:(
    Veszek néhány fát hátha lesz új fa fájdalomdíjul:)
    Vigyázzatok magatokra ebben a ronda időben.

11. Méhecske61

Én most meg vagyok elégedve, bár a baha adott nekem is jobban.:) Én is csomagot vettem, mind a kettőre. Lett 2 db citrancs, 2 db nektarin (ennek nagyon örülök, mert a múltkor kihagytam), avokádó XXL , achacha 2 db, kakaófa stb. A másikban 2 db XXL őszibarack, kerti berkenye, szamóca XL 2 db, naspolya XXL 3 db, fenyő XXL, mandulafenyő XXL stb A borókából csak 1 db lett nekem is.

greenfields, iboly54, Farmer*54 és 11 más kedveli ezt.
  12. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Úgy látszik mindenhol esik az eső. Most jöttem haza a munkából, táska, szatyor, esernyő...grrrr. De legalább vége a hétnek. Szokásomhoz híven nem vettem csomagot, de vettem fákat, és most nem bontom ki őket, nem sokára aratok, utána kipakolom őket, reggelig lesz idejük megérni, én meg nem fogok türelmetlenkedni, mert aludni fogok. Meg kell osztanom veletek, van három dolgozó csibém, küldik mindennap a pontokat, néha még kérdeznek is. Nagyon örülök nekik:))
    Lidi egész jók lettek a fáid.
    Franciska vigyázz magadra, ah Te kidőlsz, ki ápolja a többieket? Jobbulást a családodnak.

greenfields, Farmer*54, Baby72 és 8 más kedveli ezt.
  13. nyific

nyific Fórum elő legendája

Erika szerencsés vagy a 3 csibével, nekem 2 dolgozó van, de az egyik elég béna,
    jó még csak 3-as szintű, de nem valami szorgalmas, az egyik az jól csinál mindent.
    A harmadik még mindig piros. De már ez is valami. :)
    A fák nálam is csak holnap lesznek , azt a borókabogyót kitettem már.
    Persze csomagot vettem, mert különben küzdhetek megint, mindig,,
    ha nem veszek csomagot.
    Franciska Te meg vigyázz jobban magadra, hallod-e??
    Te nem lehetsz beteg.Gyógyulj meg mielőbb.

Adruka98, klakli67, -Erika31- és 10 más kedveli ezt.
  14. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Végre volt időm végigolvasni mindent. A betegeknek mielőbbi jobbulást kívánok! Köszönöm a szép történeteket és a jó zenéket.
    Én is most vettem fákat és várok reggelig a bontogatással. Nekem a múltkor nem lett 1 db sem az új fákból, pedig vettem jó pár darabot, most újra próbálkozom hátha..., tudjátok a remény hal meg utoljáraxDxD

greenfields, iboly54, kukac42 és 7 más kedveli ezt.
  15. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Én bontogatom a titkosokat.. ,,Ők is valószínűleg" ...

greenfields, iboly54, kukac42 és 10 más kedveli ezt.
  16. cacasí

cacasí Fórum-zöldfülű

légyszíves segítsetek abba hogy hogy tudom megváltoztatni a jelszót mert már több félekképpen próbáltam és nem tudom megváltoztatni és a 3 emailommal sem engedi meg és hogy ilyenkor mit tudok tenni, már szóltam moderátornak rá se hederített és már 3-szor írtam neki és nem reagált semmit sem mert az összes növényem visit éps ez engem nagyon zavar és nem tudom tovább vinni mert haverom mindig belelépked és elcseszi az összes növényt és akkor én meg győzem vissza hozni de nem tudom mert majdnem mindegikből 0 van

greenfields, Farmer*54 és nyific kedveli ezt.
  17. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Ebben nem a Moderátorok tudnak segíteni, hanem írnod kell a a Játékmenetért felelős Vezetőknek.. Nem tudom a szinted, de egyet tudok, mikor 4 farmmal kezdtem, más más emailt használtam, és többet azokat soha.. Egy használaton kívüli email egy idő után megszűnik.. Én még a szolgáltatót sem találtam meg, mert olyan email már nincs is.. (citromail ) Tehát még vigasztalni sem tudlak.. :(

greenfields, kukac42, Kergekacsa és 6 más kedveli ezt.
  18. apuci30

apuci30 Fórumőrült

már egy ideje írtál ide erre a fórumrészre akkor többen segítettünk
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?forums/technikai-ismertetők.279/ ezekbe a topikokba nézz szét
    ha az infót ezekbe a topikokba nem találod akkor ide írj
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/minden-egyéb-kérdés-ide.13100/page-4

amúgy ha a fiókodba bent vagy a fiókbeállításban láthatod a regisztrációs e-mail címedet így csak annak a jelszavát kell ismerned ha esetleg halott az emailed a játékkeret alatt van a support link és írsz a suppnak. Bár kétlem hogy moderátor nem segített volna neked.

Van még citrom :D

greenfields, kukac42, Kergekacsa és 7 más kedveli ezt.
  19. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Szép reggelt!
    Na tessék,szombat van,szakad az eső ,lehetne még aludni,erre én már fenn vagyok fél 6 óta! :)
    Én is csomagot vettem,új fám a kettőn kívül csak a Bahán lett! Azokat rendezgettem nagy szorgalommal! :)
    Még név szerint nem nagyon ismerlek Titeket,de én is jobbulást kívánok a betegeknek!
    Egyetek sok ilyet:
    http://12.kerulet.ittlakunk.hu/file.../company/38/zgy_babamama_hu.jpg?itok=ZQqIkZ3p
    A mai teendőm a főzésen kívül nem tudom mi lesz,mert továbbra is esik az eső!
    Most megyek,de majd jövök...
    Szép napot Nektek és persze sok-sok jó fát! ;)

greenfields, iboly54, kukac42 és 10 más kedveli ezt.
  20. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Kérlek, ne állíts valótlant!
    Ha nem válaszolsz az általam feltett kérdésre, sajnos nem tudok segíteni:
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/kuncogó-kuckó.10937/page-702#post-354757
    A leírások nem bosszantásul készülnek.

Az egyes ismertetések lépésről lépésre bemutatják, hogyan kell megoldani a gondokat, hogyan kellene használni a játékelemet/játékelemeket.
    A saját adataidat csak te ismerheted, mert az egyedi. A felelősséget sem szabad másra hárítani. Hibáztál, ha olyan segítséget kértél a szomszédodtól, amit nem kellett volna.
    Keresd meg azt az e-mail címedet, amivel regisztráltál a játékba, majd azt használd az "útmutató" segítségével.

greenfields, Méhecske61, kukac42 és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.