Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok! Szép estét minden kuncogónak!:)
    Látom nem csak én vagyok ilyen beteg :( szegény édesanyámat kímélnem kell,mert ha még köhögnie is kellene a bordatörés mellett:oops: ezért már 5. napja csak szájkendőben közlekedek:cry: folyamatosan házi praktikákkal ( hagymatea, hárs és menta tea ) is próbálkozok, nem sok sikerrel:( én egy ilyent minden esetben bronchitissel zárok:oops:
    Valahogy nekem sem teljesen tiszta az event, de mindjárt neki futok még egyszer:D hozzá valók megvannak, 26 szürkét eladtam, azért még gondolkozok csináljam-ne csináljam:music:kicsit jobb felhősorra számítottam. Csatlakozok breki hsz-hez, én is meglepődtem, hogy már megszerezhető a tatu ólo_O sokan áldoztak sok FA-t a titkos ólakért, hogy megszerezzék. Na ezért én már csak max 5 db-t veszek. A titk. fákat sem halmozom 10-12 db a megengedett. Legfeljebb lassabban haladok.
    A következő szintemig annyi millió tp-t kell gyűjtenem, hogy :cry::wuerg:xD
    Minden nap olvaslak kicsit benneteket, lemaradás nincs, de talán nem haragszik senki, ha nem tudok még pár napig jönni:)
    További szép estét és jó lámpa gyújtogatást !:)

DCveréb, galfranciska, Farmer*54 és 10 más kedveli ezt.
  2. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Azt hiszem, én "megvilágosodtam":D. Nem kell foglalkozni az alakzatokkal, hanem "fel kell gyújtani" minden lámpást (persze, ha mindent szeretnék), és meg lesz minden ajándék. Ha nem így van, akkor feladom, mert fogalmam sincs, hogy mit kell csinálni. Ha hüleséget írtam, javítsatok ki, nem akarok senkit félre vezetni.
    Gizus én is csak ennyit látok az ajándéknál, de remélem mindenki sálat küldött, én is azt küldök.
    Iboly gyógyulj minél előbb, és anyukád is. Ha valamivel mégis lemaradsz, röptess egy baglyot, ha tudok, válaszolok.

DCveréb, galfranciska, Farmer*54 és 8 más kedveli ezt.
  3. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Édesanyádnak mielőbbi teljes felépülést, sok türelmet, Neked pedig kitartást!:) Ezt neked hoztam.:)
    Erika!
    Úgy csináltam, hogy előbb azokat a lámpásokat gyújtottam meg, amikbe nem kell sem felröppenő, sem eventes növény, sem malomban keverős. Így már lett egy támpontom, amihez igazítom, hogy melyik lámpást gyújtsam meg legközelebb.
    Ha már lesznek hozzávalóim, megnézem, hogy melyik alakzat mit ad, és aszerint megyek sorban.:)

DCveréb, galfranciska, Farmer*54 és 6 más kedveli ezt.
  4. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok! Telitalálat süllyedt :D

5. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Így van pontosan:) Semmiféle alakzattal nem kell foglalkozni, ha a teljes event a cél.
    Amennyiben nem az a cél akkor elég alul az egeret rávinni a mintára és kiadja mi a nyeremény érte!
    Nem nehéz, és nem is bonyolult:)

DCveréb, galfranciska, Farmer*54 és 10 más kedveli ezt.
  6. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Köszi!!! Köszönöm mindenkinek. Ezt eddig is így gondoltam, csak kerestem benne a csavart, azt hittem, hogy bonyolultabb:D

7. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Köszönöm szépen:inlove:
    Kicsit vissza szaladtam, elolvastam az ismertetőt és ki is próbáltam, amit tudtam beadtam, jó sok pénzt adott:) végignéztem az összes lámpást, de én a kitehetőket és a varjút is csak az alakzatra beadottnál láttam:eek: vagyis úgy értelmeztem, ha minden lámpást meggyújtok akkor még nem vagyok kész, mert az alakzatokra is rá kell mennem a plusz ajándékért, vagy a láz elhomályosított teljesen:music:
    pusszancs Nektek!!:inlove:

Utoljára szerkesztett: 20.10.15
  8. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

DCveréb, Farmer*54, Méhecske61 és 7 más kedveli ezt.
  9. nyific

nyific Fórum elő legendája

Minden lámpát nem tudok még meggyujtani, mert nincs mindenhez meg a hozzávaló,
    na ezt kell csinálni, termelni, csomagolni.:)

Iboly gyógyuljatok meg mielőbb! ezt kívánom.

10. Zsémbes-banya

Nekem sincs, de meggyújtottam a mentásat, a rozmaringosat, a szürkemarhásat és még nem tudom mit, a lényeg az, hogy egy csomó csp.és tp. hullott a nyakamba, plusz már látom, hogy legközelebb mit gyújtak ahhoz, hogy kijöjjön egy alakzat.
    Egyébként én úgy értelmezem, hogy ha minden egyes lámpa meglesz gyújtva, akkor az összes alakzatért járó jutalmat megkapjuk, mert abban, minden alakzat benne foglaltatik.:)
    Amúgy pedig termelni, csomagolni!:):D

DCveréb, galfranciska, Farmer*54 és 9 más kedveli ezt.
  11. kukac42

Ott a pont:) Pontosan így van minden lámpa ég az összes ajándék a mienk:)

12. apuci30

apuci30 Fórumőrült

lehet szelektálni is
    http://kepfeltoltes.hu/view/151020/jo_ejt_www.kepfeltoltes.hu_.png
    imádom a teheneket :D

DCveréb, galfranciska, Farmer*54 és 9 más kedveli ezt.
  13. Zsémbes-banya

DCveréb, iboly54, galfranciska és 9 más kedveli ezt.
  14. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Érdekesség ezekkel kapcsolatba a rozmaringnak 500 farmarany a kiváltása.Míg a szürke marháké 133 farmarany.Szerény véleményem szerint,a szürke marhák kicsit többet érnek.
    Gratulálok te tenyésztők mestere.;)

15. Zsémbes-banya

Látod ezt nem is néztem...., egészen biztos, hogy egyiket sem váltanám ki ennyi farmaranyért, de ha átszámítjuk csp-értékre, valóban pillanatnyilag a szürkemarhák jóval többe kerülnének.:)

DCveréb, iboly54, galfranciska és 9 más kedveli ezt.
  16. kukac42

Jó reggelt:)
    Kidobott az ágy, sálakkal álmodtam! Kettő a nyakam köré keveredett, majd megfulladtam, hát gyorsan felkeltem:)

17. jojan60

jojan60 Aktív író

Próbáljátok az ERDOMED köptetőt !! Aránylag új, de nálam a jelenlegiek között a favorit !!

18. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Én is,ha ilyet tenyésztenék imádnám őket! :)

Amit eddig tenyésztettem ment a piacra, most ott tartok,hogy 1 szürkém sincs,de ilyen árak mellett piacra dobtam őket!Ha lenne boom az szupi lenne,de ha nem lesz akkor kitenyésztem.

DCveréb, Kergekacsa, galfranciska és 9 más kedveli ezt.
  19. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Még még ,,időben akarom hozzátenni" !! A Lándzsás útifű, és egyéb természetes köptetők nálam is kedveltek, De !! Nagyon sok allergiásnak nem adható, pont a sokféle növényi összetevő miatt !! Erre figyelni kell !!

20. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Felébredtem én is, mert elég sok lámpás világított már,
    és én is szerettem volna gyujtani egyet-.kettőt.:)
    Abbahagytam, mert most más dolgom is akadt.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.