Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyific

nyific Fórum elő legendája

Most értem ide Hozzátok, már megyek is aludni.
    Györgyikém ezek a szemüvegek igen erősek. Elhiszem, hogy kíméled, és nem erőlteted,
    a hajnal is sötét, javaslom, hogy pihentesd, amennyit csak tudod.
    Na mi is a férjedhez hasonlóan, simán tudunk aludni 10 órát, pláne a férjemuram.:)
    Én meg korán kelek nagyon nehezen.
    Ma szépítkeztem, ráncok simák, pillák igézőek, holnap jön a hajszobrász.;)

Jucus, ha erre tévedsz, Boldog Szülinapot!!:)

titjungne, -Erika31-, georga06 és 10 más kedveli ezt.
  2. Méhecske61

Méhecske61 Fórum ismerője

georga06, greenfields, DCveréb és 6 más kedveli ezt.
  3. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    Gizusom Te mindig szép vagy:) Hibásak a tökök, persze én automatikusan rákatt és megvettem 10 aranyért:( Már mindegy, így jártam! Nem figyeltem csak nyomogattam:)

georga06, greenfields, DCveréb és 7 más kedveli ezt.
  4. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Én is, viszont nem vonta le!

5. zsjudit

zsjudit Fórum veteránja

nekem sem vonta le.

georga06, greenfields, DCveréb és 4 más kedveli ezt.
  6. kukac42

Látod azt nem is figyeltem, de igazatok lehet:)

7. csokoládétorta

csokoládétorta Utánpótlás-írogató

Panaszosban Labo megnézte nekem és nem vonta le

georga06, greenfields, DCveréb és 4 más kedveli ezt.
  8. Méhecske61

Sziasztok!

Én szeretném megkérdezni Tisztelt Moderátorunktól, hogy a Teliholdas farm csak addig aktív, míg zajlik a Teliholdas éj event?
    Előre is köszi a válaszod! :inlove:

georga06, greenfields, DCveréb és 5 más kedveli ezt.
  9. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Igen. Kérlek ne feledd, továbbra is havonta visszatérő esemény lesz. A gazdaköri feladatok pedig állandók.

10. Laboviti

11. Méhecske61

Nagyon szépen köszönöm a gyors választ! :inlove:

georga06, greenfields, DCveréb és 5 más kedveli ezt.
  12. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szia Laboviti:)
    Szeretném megköszönni, hogy a tegnapi köszöntős képemet figyelmeztetés nélkül linkké varázsoltad :inlove: visszaakartam jönni korrigálni, mert láttam túl nagy, de elfelejtettem:( bocsi

13. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Jelentem reggel 5-kor keltem, de 1 óra óta nézegettem szinte óránként az órát:wuerg: Hát úgy is érzem magam, mint akit fejbe kólintottak, nem igazán volt az már alvás 1 óra után, inkább csak szundikálás, forgolódás, ki-betakarózás>:( nem is csinálok többet ilyet, ha kinyílik a pillám, akkor föl is kelek, az erőltetett alvás nekem nem megy:oops:
    Én is automatikusan rákattintottam a + jelre, de nem figyeltem a FA-t hogy levonta-e vagy sem. Meg is lepődtem hogy lekéstem a tök kiváltásáról, azt hittem hogy 24 óránként kell esetleg leszedni őket, mert tegnap korábban váltottam ki az elsőt. Számomra ezért volt meglepő, de elfogadtam. Jó hír viszont, hogy senkitől nem vonta le a rendszer. Most menek, dolog van.

georga06, greenfields, terika01 és 7 más kedveli ezt.
  14. Laboviti

Szia!
    Igazán nincs mit. :) "Némán" is teszem a dolgomat.

georga06, greenfields, DCveréb és 8 más kedveli ezt.
  15. iboly54

Szia Györgyikém:) ha ez vigasztal én sem tudok már napok óta aludni a betegségem miatt, egész éjjel köhögök:(
    De nappal semmi gond:) most készülök kb 60-80 palacsintát sütni a kicsik kívánságára:) ha szünet van, a mama mindig a gyerekek kedvére süt-főz;)
    Később jövök. Legyen nagyon szép napotok!:inlove:

georga06, DCveréb, SZERENCSELOVAG és 6 más kedveli ezt.
  16. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

[​IMG] Szép Nap Vanik! Bár a Csík együttes klipjét saját magamnak tettem be, de úgy látszik más is van aki egy napon született velem ha nem is egy évben. Jucusfalvának is Boldog Születés Napot.
    Ha már kaja. Diós Lepény Fotó róla.

Hozzávalók:
    40 dkg finomliszt
    15 dkg darált dió
    10 dkg vaj
    6,5 dl tej
    2 tojás
    1 csomag sütőpor
    2 evőkanál kristálycukor
    csipetnyi só

Elkészítés:

A lisztet elkeverem a sütőporral és a csipetnyi sóval. Megolvasztom a vajat, majd a langyos tejjel hozzáöntöm a lisztes keverékhez. Ezután beleütöm a tojásokat. Csomómentesre keverem a tésztát, majd hozzáadom a darált diót. 10 percig állni hagyom.
    Olajjal kikenem a serpenyőt, jó forróra hevítem. Egy merőkanálnyit beleöntök, hagyom kicsit szétterjedni, majd fél dióbeleket nyomok bele. A mikor megsült az alja, megfordítom, és a másik oldalát is megsütőm. Fahéjas cukorral tálalom.
    Palacsintához hasonló egyszerű lepény, különlegessége, hogy a tésztába egyben kerül a dió.

[​IMG] Finom volt ez a lepény, most egy kicsit ejtőzünk utána. Maci elbandukol munka akadt. Ibolya én mondtam, hogy egy jó zene eredetiben az igazi. De ha van rá méltó együttes és fordítás és nem egy nyálas mondanivaló nélküli dolgot csinálnak, azt érdemes meghallgatni.

georga06, greenfields, terika01 és 8 más kedveli ezt.
  17. kukac42

Ibolya én vettem gyömbért, lereszeltem és beleraktam mézbe! Egy üveg mézbe 25dkg gyömbért tettem. Hagytam egy napot állni majd napi 1 teáskanállal beveszek este belőle! Megszünt a kínzó éjszakai köhögésem, amivel nem bírt a lándzsásutifű sem! Este lefekvés előtt szoktam megenni:)
    Próbáld meg, hátha!

Brumikám:) Boldog Születésnapot kívánok:) Még vagy ötven ilyent:)

georga06, greenfields, DCveréb és 9 más kedveli ezt.
  18. iboly54

Köszönöm szépen Judit:inlove: feltétlen kipróbálom, bár a doki ACC600-t írta, hiába mondtam, hogy már 8-at megittam és semmi eredmény:(
    Szia:)
    Én hallottam már Pataki féle feldolgozásban is, nekem nem tetszett:) amit Te hoztál, azt is érdemes meghallgatni:inlove: tetszett

Utoljára szerkesztett: 27.10.15
  19. Méhecske61

georga06, greenfields, DCveréb és 8 más kedveli ezt.
  20. iboly54

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.