Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Ezért ő a tésasszony

2. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Én úgy bőgök, hogy a könnyem a szobát áztatja. :( De én olyan vagyok,hogy még akkor mást vigasztalok, csak most tényleg kész vagyok :( De nem untatlak ezzel titeket, nektek is van épp elég bajotok :)

kukac42 kedveli ezt.
  3. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Hagyd már ezt!
    Ki vele mi bajod? Persze van mindenkinek problémája, de azért vagyunk itt, hogy egymást segítsük, ha másképp nem is tudjuk, de legalább jó szóval!
    Na gyerünk pakolj ki!
    Ne törődj semmivel, írd ki a bánatod és jobb lesz!

nyurgaponty, georga06, Galaxys8901 és 4 más kedveli ezt.
  4. Szotyi68

Szotyi68 Junior szaki

Szia Ninett!
    Nem ismerjük ugyan egymást, de ha segíthetek írj nyugodtan. Szerintem a többieket sem, de engem biztos nem untatsz vele. Sokszor már az is nagyon sokat segíthet, ha kibeszéled magadból a bánatot.

5. Ninett79

Mamikám nehéz ez. :( Nem tudom, csak úgy leírni. :(

galfranciska és kukac42 kedveli ezt.
  6. breki072

Na nyomás haza galambok várnak :):D aztán jer ide vissza :)

7. kukac42

Nehéz, nehéz!
    Persze, hogy nehéz!
    Ha könnyű lenne, valószínű nem borultál volna ki! Nem kell törődni a fogalmazással, sem azzal ki olvassa! Látod én is leírtam ami foglalkoztatott. Ez a net képernyőn a betűk. Csakis az fogja érezni mi van Veled, aki Téged, mint élő embert is érez. Aki meg csak úgy olvasgat, hát azt le se szoktuk sz...ni!
    Kezdj bele életem!

8. Ninett79

Ennyi máris zavarsz :( De megyek én anélkül is. :) Legyetek jók. :) Örülök, hogy ismerhettelek titeket :) További sikeres játékot kívánok. :)

galfranciska kedveli ezt.
  9. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Most megint itt vagyok és mit olvasok? Hát remélem nem olyan nagy a baj, mindenre van megoldás, csak meg kell találni.
    Ninett, kérlek ne keseredj el!:(
    Remélem megoldódik minden!

10. kukac42

Anyám én magamhoz nyúlok mingyá! Aludd ki magad és várunk vissza!

nyurgaponty, galfranciska, Cyra65 és 3 más kedveli ezt.
  11. Ninett79

Sajnos nagyon elegem van, olyan jó lenne, ha valaki megölelne :) Az én drága anyukám messze van tőlem, pedig most de jó lenne ha itt lenne :( Ritkán borulok ki, de már nem bírom sajnos :(

galfranciska, nyific és kukac42 kedveli ezt.
  12. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Ninett!
    Annyiszor jöttél kellő pillanatban hol ide, hol hozzánk. Mindig kiült az arcomra a mosoly amikor megláttam az avádat, pedig még nem is olvastam amit írtál.
    Nem tudom, hogy mi történt, de azt igen, hogy olyan nem történhetett amiből nincs kiút!
    Hidd el!
    Most arra kérlek, hogy próbálj megnyugodni, pihenni egy nagyot, és reggelre más színben látod majd a világot!:)

georga06, galfranciska és nyific kedveli ezt.
  13. kukac42

Tőlem ment egy ölelés életem! Ne búsulj lélekben mindig ott van Édesanyád Veled!

14. Ninett79

Köszönöm szépen, a sok kedves szót. :) Most nagyon magam alatt vagyok, ez ritka nálam, bocsássatok meg. De tényleg nem igazán hiányzom innen azt tudom. :) Ez csak hab a tortán :( És .... nem tudom.... Ha megoldódnak a gondok lehet hogy jövök, de addigra úgyis elfeledtek :( Köszönöm annak aki pm-ben is megkeresett, jól esett. :)

georga06, galfranciska, Cyra65 és 3 más kedveli ezt.
  15. nyific

nyific Fórum elő legendája

Ninett életem, nem ismerek Rád, mi a baj? Mi is nagyon szeretünk, jaj de segítenék, ha tudnák.
    Édesanyád hiányzik? jaj Ninettkém, lélekben Veled van ám úgy bizony, biztos érzi is és gondol Rád.
    Nagy baj lehet, ha így elszonytyolodtál.

Jóéjszakát Mindenkinek.
    Barátosném, írtam.

josie, Dalma-dalmata1212, Adruka98 és 6 más kedveli ezt.
  16. kukac42

Mi az a pm? Te ne húzzá fel! Maradsz a fenekeden. Van egy sejtésem mi bajod lehet, de ha nem osztod meg, hát nem osztod meg!
    Ha elmész innen sajátmagad bünteted meg nem mást!
    Elfelejtünk? Igen ennek nagy esélye van, valószínű 2-3 év múlva már nem emlegetnénk, de ez miért jó Neked? No és mutass itt valakit is, akit nem felejtenének el idővel?

nyurgaponty, georga06 és galfranciska kedveli ezt.
  17. Ninett79

Hát ennyi :) Engem amúgy is könnyű elfeledni :) Sosem hináyoltatok, így hát nem nehéz. :) De jó ez így. :)

18. breki072

Ne tégy sose olyat ami most bánt döntesz a későbbiekben meg ez bántson mert akkor így határoztál.

galfranciska kedveli ezt.
  19. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Megbocsátok én neked mindent. Tudom, hogy csak a keserűség mondatja veled, hogy nem hiányoznál innen, és idővel elfelejtenénk.
    Mivel én csak "félfenékkel" ülök itt, nem biztos, hogy bele kellene kotyognom a dologba.....
    Mégis! Úgy gondolom, hogy itt a helyed! Neked már itt törzsgárda tagságod van, és a személyiségedet nem pótolhatja senki és semmi!:)
    Ha bánatod van gyere és oszd meg azokkal akik szeretnek! Mindenki magára vesz belőle egy picit, meglátod a maradékot könnyebben cipeled!:)

20. Ninett79

Breki neked leírtam mi bánt :(

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.