Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Tegnap hatalmas élménben volt részem. George-val beszélgettem 3 órán át:inlove: nagyon sok közös vonásunk és sorsunk van sajnos:(és hapy:Dén legalább is!:inlove:

Kergekacsa, iboly54, terika01 és 8 más kedveli ezt.
  2. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Nem a csibém ugrott akkorát, hanem a "kisfarmom".xD

Kergekacsa, Tavirózsa, iboly54 és 7 más kedveli ezt.
  3. Kismama1

Kismama1 Fórum-zöldfülű

Szia nyific ! Csak a benneredből sejtem hogy ki vagy ! Szeretném megtudni , hogy -hogy tudnám magam töröltetni a játékból , mert sehol nem találom . Meg írnád nekem ide !
    Tudod Szóltál hogy próbáljam meg ezt , de valahogy nem nyerte meg a tetszésemet , és nem szeretnék tovább játszani !
    Előre is köszönöm : Kismama

Moderátor által utoljára szerkesztve: 30.10.15
  4. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

No akkor Mamikám, szerintem Breki most festi a Mosdó Lizát. Szóval a balesete úgy történt, hogy az asszony kiszúrta, hogy pislog mint a gomba a fiatal jányokra és megkereste a lapockakeverőt, hogy adjusztáljon belé egy kis jó modort, Breki elkapta a másik végét a keverőnek amiből kiállt az a 3cm-es faszilánk. Most itt mondjuk szegény Breki, pedig nagy huncut ezek szerint őkelme. Méhecskének mondám, nagymamit szívesen meghívnám a mindennapi zsíros kenyérkémre vereshajmával és fokhajmával mert ezek a gonoszt és a bacit is kergetik.Sárkányos Greeni is úgy ugrált a plafonig örömében, hogy csibéje van, mondtam is nekije, hogy vigyázzon mert összedől a ház vagy a pincébe fogja találni magát, és ha mondta volna küldtem volna neki napos csibét a piacról. Kismama, miért akarod a statisztikát lerontani karácsony előtt? Hagyd abba szép csendben és akkor még mi is kaphatunk ajcsit varumtól.

5. nyific

nyific Fórum elő legendája

titjungne, greenfields, -Erika31- és 7 más kedveli ezt.
  6. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Györgyikém, de irigyellek most! Georga nekem is hiányzik:( Remélem hamarost viszont látjuk közöttünk!
    Rózsa is jöhetne néha, meg kergekacsa és Nini is eltűnt meg egyáltalán!
    Olyan sok oldalú hiányérzetem kezd lenni! Gizusom is napokra eltűnedezik, de legalább Ő jön:)
    Brekuszom se sokat van, pedig most pihennie kéne! No és Csacskamacska! Sorolhatnám a nekem olyan kedves neveket, utálom, ha múlt időben kell bárkire is gondolnom:(

7. galfranciska

galfranciska Rutinos

Sziasztok! Szép napot mindenkinek
    Gyorsan bekukkantok mert menni kell a temetőbe de délután jövök vissza. Eventke haladgat. Azért csak haladgat mert a héten szünet volt az oviban és nálam volt Dodókám. Megpróbáltam vele együtt aratni meg vetni de csak Jack érdekelte és hogy hogyan huhogxD:inlove:. Ma viszont már itthon van az anyukája és remélem jóval több időm lesz.
    Nekem is hiányoznak a többiek. Fehérnyuszika meg pirosban villog.:( Azt hiszem valaki ismeri őt. Gyorsan gyógyuljon meg mert hiányzik.:)

8. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Reggel akkora köd volt,hogy lemondtam a csavargásról és visszabújtam az ágyikómba.:) Most meg épp tépelődöm,hogy mit kéne ma főzni ebédre. Igaz 4-ig ráérek,mert akkor jön haza a kis családom.
    Kismama,örülök,hogy látlak Téged! Én is "ott" voltam anno, (clarissa)remélem rám is rám ismersz? :) Gondolom még csak mostanában kezdted a játékot,de hidd el ennél jobb nincs! :) Én Imádom!!! :inlove:
    Az event szépen halad,kb. 40 PisloGomba kell és kész is.:)
    De most már elkullogok a boltba.
    Majd egyszer csak megint jövök!
    Szép napot Nektek!
    http://img5.lapunk.hu/tarhely/laranails/kepeslap/115376.gif

9. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok! Fehérnyuszika + többiek csak ajándékot küldenek mostanában:music: Kukackám piheni azt majd ott :)nem is a melók most a sokak hanem a szervezés, melósok összehangolása.

10. nyific

Sziasztok!:)
    Kismama nem válaszolt, ide se, meg priviben sem.
    Eltűnt, de szerintem nem jó ötlet, hogy abbahagyja, már a 39.-ik szinten jár.
    Breki felvilágosított, most már megjegyzem, amíg élek, hogy mi az a obs-lap.xD
    De hogy miért azt simogatta, miért nem mást???;) Mert szófogadó a lelkem.:)
    Nekem is hiányzik innen pár ember, remélem, azért fognak jönni,
    nekem ma bele kell húznom nagyon, mert holnap kerti munka vár.:oops:
    A felröpim mind megvan, a gazok is meglesznek ma, mert azt mondtam.:)

titjungne, -Erika31-, galfranciska és 7 más kedveli ezt.
  11. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Nem mindig azt kell simogatni az már uncsi xDxDxDxD

galfranciska, gyebi55, greenfields és 7 más kedveli ezt.
  12. nyific

Namehogymá!!xD Tessék itt az eredménye, szuri!
    Helyedben én meggondolnám ezt a dolgot. :)

titjungne, -Erika31-, galfranciska és 8 más kedveli ezt.
  13. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Az utolsó kör növényem érik, ebéd után kész az event, de míg tart a csatnim addig termelek ezt-azt, szeretem ha minden növénykéből 15000 fölött van a pajtában, legalább is a 4 óránál rövidebb érésűekből. A hosszabbakat nem érek rá termelni, tiszta csatnipazarlás.:oops:

galfranciska, greenfields, nyific és 5 más kedveli ezt.
  14. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

[​IMG] Szép Napos Időt! Mamikám, majd belesek a tini totyikba hazafelé és megnézem Ninettke hátha ott tétlábol éppen.

[​IMG] Kicsi rakás nagyot kíván.-Breki te is jöhetsz velünk játszani, nem bántunk egy kis tesót.

[​IMG] Azért Morzsi rendes tőled, hogy legalább ünnepnapokon lefürdethetlek téged.- Olyan vagy mint az apád, a vér nem válik vízzé.

[​IMG] Ebből háború lesz, mert mi akartunk játszani a két bolhazsákkal de nem engedték.-Sok kis kutya macskát győz, mondás is ezt tartja.
    Békés és nyugodt megemlékezést, Mindenkinek!!

galfranciska, greenfields, iboly54 és 4 más kedveli ezt.
  15. apuci30

apuci30 Fórumőrült

nekem sincs hosszú érésűből sok kb olyan 4000-5000 de ha azt akarok termelni és olcsó a csatni akkor is beteszem reggel a csatnit és ha meg olyan event van mint múltkor vagy most akkor éjszaka hosszúérésű és nappal meg időmtől függöen hosszabb rövidebb növényt teszek be. Nekem amiből mostohán van a pajta az a töktől repcéig :)

16. georga06

georga06 Fórum hercege

Sziasztok!
    Vagyok, vagyok, vagyogatok;)
    Eloszor is: Utolag boldog szulinapot mindenkinek, akinek mostanaban volt. Allitolag 8 napon belul meg ervenyes a koszontes:)
    Gizus, lanyod szeme jobban van mar? A szem az nagyon serulekeny es fontos szerv, egy-egy hamserules is nagyon kellemetlen problema.
    Breki, a brekuszok nem sunik;) Tessen jobban vigyazni!:p Hogy el ne felejtsem, tessek mondani fehernyuszika el is fog tunni hamarosan a szomszedok kozul?o_O
    Iboly, gyogyulj meg mihamarabb, de gondolom az unokak kicsit elvontak a figyelmedet a betegsegrol a heten:)
    Kukacka, nekem is hianyzik sokmindenki a Kuckobol. Ninivel mi lehet? Rozsaval priviben ertekeztem neha, de tudom, hogy "lathatatlanul" itt van koztunk es figyel idonkent.
    Tudom-tudom, sokaig en sem voltam, de most mar egyre tobbet jovok, akarjatok vagy sem:p

Gyorgyikem nagyon-nagyon orultem, hogy tudtunk beszelgetni es legalabb a hangodat hallottam :inlove: Ismetles jon majd;)

Eventet csinalom, talan ma mar en is befejezem. Pislogombabol van keves, de majd estig meg lesz az is. Szovetbol tultermeltem nehanyat, novenybol meg kar volt mar reggel ultetnem, de sebaj, majd bevaltjak. Pokselyem boven van:)
    Lattam a novemberi evenkalendariumot, vajon melyik event lesz a nagy szureti event? Az oszibetakaritas!?

galfranciska, boragi34, Kergekacsa és 7 más kedveli ezt.
  17. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok!:) nagyon szép hétvégét Mindenkinek!
    Végre valami javulás mutatkozik nálam:) tegnap már nem volt kedvem benézni, 8 után értünk haza ( hajnali 4-) gyorsan mindent megcsináltam a farmon és beestem az ágyba, szó szerint..... nem volt már semmire sem erőmxD
    A tegnapi nap kiesése miatt lesz mit behoznom, alig van még növényem, azért biztosan meglesz minden. ;)
    Most meg a hétvégi szokásos dolgok következnek:oops: annyira nem szeretek takarítanixD
    Látom mindenki elfoglalt, este felé benézek:)

18. nyific

Georga kedves! Örülök, hogy látlak, eddig nagyon ritkán jöttél,
    most már remélem többet látunk.:)
    Iboly te még mindig nem jöttél rendbe??
    lehet ez a tegnapi hosszú út....., még rontott rajta?? talán nem.
    Voltunk mi is a temetőben, sírdogálás, szóval a szokásos,
    a múlt hónapban voltunk kint, akkor elfelejtettem, de most megújítottuk
    Édesanyámék nyughelyét.
    Nagyon sokba kerül már, 110 e Ft volt. De megújítottuk,
    és sok mécsest gyújtottunk, hogy világítson Nekik.

titjungne, -Erika31-, galfranciska és 9 más kedveli ezt.
  19. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Gizusom! Én ha összeszedek valami nyavalát, elég nehezen szabadulok meg tőle:oops: csak remélni tudom, hogy a tegnapi hosszú út nem tett rá egy lapáttal, de muszáj volt menni, a kislány a legfontosabb:)
    Mi már 2szer csináltattunk édesapámnak síremléket, mert egyszer teljesen megrongálták, tettesek nem ismertek:oops::wuerg: állandóan lelopkodják a virágokat is:( mi csak vasárnap délután megyünk a temetőbe és megvárjuk az estét, akkor nagyon szép a temető:)

galfranciska, georga06, Farmer*54 és 6 más kedveli ezt.
  20. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Szia Gizus!
    Mi tavaly váltottuk ki a sajátunkat, 62500-ért, dupla sírhely. Párom unokatestvérének a szülei csináltatták maguknak, de nem oda temették őket a gyerekek. Ezért felajánlották nekünk (anyósomék sírja ugyan abban a sorban van, 1 sír van a kettő között), megvettük 10 éve 150 ezerért a felépítményt. Tavaly januárban járt le nekik a 25 év és az egyház nagy úr, koránt sem volt biztos hogy a miénk lehet maga a sírhely. Jó helyen van, 100 méterre sincs a ravatalozótól, kövesút mellett 2. sor. Mentünk intézni időben, mert eladhatta volna az egyház másnak sajnos. Anyukáméknál Csorváson nem kell semmit sem fizetni a sírhelyért, pláne nem megváltani és újra és újra megváltani a sírhelyeket a 25 év után, vagy ha még nem telt le a 25 év a másik haláláig, a másiknak is meg kell váltani a sírhelyét, hogy mindkettőé 25 év legyen:eek:. Tisztára pénzlehúzás, lehet keveset adakoznak a perselyekbe a hívők vasárnaponként, ezt viszont a kezükben tartják erősen!:( A párom imádott anyai nagyszülei is olyan községben vannak, ahol fizetni kell 25 évente. Utoljára apósom intézte még élt, de azt beszéltük hogy ha más nem, mi még egyszer megváltjuk, a gyerekeinknek már nem biztos hogy fontos lesz, de addig van hová kimennünk emlékezni ilyenkor. Ma a szüleinél voltunk helyben, vasárnap járjuk le a többit, az én rokonságomat, azok messzebb vannak valamivel, de a nap rá van szánva.

galfranciska, georga06, Farmer*54 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.