Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok! Sikerült azért ide találnom!:)
    Ma piacozás volt, és a vásárolt dolgok konyhakész állapotba
    hozása, és hűtése.:)
    Milyen jó lesz, csak ki a hűtőből, és be a lábasba!:p

2. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Kakukkal hogy állsz? Én nem igen látok ajánlatokat a hajón rá. :( Pehelytoll sincs.

georga06, Méhecske61, Farmer*54 és 10 más kedveli ezt.
  3. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Szia Iboly!
    Nagyon örülök,hogy a gyerekek jól vannak! :inlove:
    Otthoni környezetben még jobban lesznek! :)
    Hú,ezt nagyon jól megcsináltad,tetszik nagyon! :)

Nagy-nagy gratula Neked! :)
    Szia Drága! Én is így vagyok vele,igaz ilyenkor sokat dolgozunk vele,de megéri! Ja és többet tudunk itt lenni! :)

georga06, Méhecske61, Farmer*54 és 10 más kedveli ezt.
  4. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!
    Végre itthon. Míg én dolgoztam az ajánlataim szorgalmasan léghajóztak. Több kevesebb szerencsével jártam.
    Éjszaka még próbálkozom a rózsa festőtelep és pehelytollassal, aztán feladom.
    Majd megveszem, vagy kitenyésztem.
    Visszaolvasok és megpróbálok képbe kerülni, bár eléggé le vagyok lakva agyilag.:oops::sleepy:

georga06, Méhecske61, Farmer*54 és 9 más kedveli ezt.
  5. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Köszönöm szépen!:) Mindenkinek köszönöm aki együtt érzett velem bánatomban:inlove:
    Még kicsit diétázniuk kell, de már nagyon éhesek:) remélem nem jön semmi közbe és tényleg holnap hazahozhatjuk őket:)
    Azt mondták a dokinak, hogy "sürgősen engedjen haza bennünket, mert nagyon sürgős dolguk van az iskolában".xD volt benne igazság, mert mindketten versenyre készülődnek ( triatlon - vers és mesemondás ) :) sikerült meggyőzni őket, hogy ez a pár nap kiesés nem fogja befolyásolni a versenyük eredményét:music:imádom őket:inlove:

georga06, Méhecske61, Farmer*54 és 11 más kedveli ezt.
  6. nyific

nyific Fórum elő legendája

Ugyanaz a helyzet, mint Nálad, én már nyolcvanféleképp kiraktam,
    de semmi, ezidáig.
    tudod ez két esélyes, vagy,... vagy.:)0
    Iboly, örülök, hogy holnap szabadulnak a gyerekek, elég is volt ez,
    elhiszem, hogy jönnének már onnan.:)
    Kata ne add fel, mi is azért hajtunk ám Ninivel.;)

7. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Gyors gyógyulást Kívánok a kis bajnokoknak:)

8. greenfields

Nagyon helyes kölykök. Drukkolok a sikeres versenyhez.:)

Nem adom fel!:)

georga06, Méhecske61, Farmer*54 és 7 más kedveli ezt.
  9. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Köszönöm szépen lányok:)

10. gyebi55

gyebi55 Járnitanuló

Jó reggelt mindenkinek!!Már 2-kor arra ébredtem én is,hogy nem alszom.Kutya szorítóba kezdtem,De kevés a kutyám,kevés a szupi táp,úgy hogy el vagyok.A csere napnál semmit nem bírtam meg szerezni,pedig úgy akartam,de nem sikerült.Kint erre nem szeretem idő van,ködös,párás.További szép napot!!!

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.ne...=41382272ef315b0f6997f85d42383808&oe=56C26E2B

A kép linkre cserélése /Laboviti/

georga06, Méhecske61, Kergekacsa és 6 más kedveli ezt.
  11. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok! Írj wolf072 re netán tud segíteni ;)

georga06, Méhecske61, Kergekacsa és 10 más kedveli ezt.
  12. gyebi55

gyebi55 Járnitanuló

Köszike!!

georga06, Méhecske61, Kergekacsa és 8 más kedveli ezt.
  13. jojan60

jojan60 Aktív író

Tisztelt Kuncogósok !!
    Ezennel tájékoztatom Önöket, Hol a bánatos ..... voltam tegnap, holott ha Valaki ír, és főleg kér, illik gépnél lennie..
    Előszó ..
    92-ben egy nyári esten ,,úgy döntött a kutyám és én, hogy azért is elütünk egy zsigulit a járdán, tök részeg sofőrével együtt" ..
    Nem volt jó döntés.. A kutyus belehalt, én túléltem.. Rá két évre egy nap, eltűnt a jobb lábam.. Mentő-->műtő--> gerincsérv ki, : Újra járok !!
    2013-ban rendelés közben hagytam el, megint a jobb lábam.. Ápolónőm kocsiba tett, irány az idegseb, > másnap megint műtét.. Eggyel föntebbi helyről egy ,,másik" gerincsérv ki, Újra volt jobb láb..

Tárgyalás...
    Nos , hetek óta a falat rágom, annyi gyógyszert, és minden nyavalyát szedve, hogy kikészült a gyomrom.. ( Ezért voltam eltűnve.. ) Kértem időpontot, mondták, majd telefonon értesítenek.. Tegnap hívás, : Most menjek 11h45'-re.. Bementem..
    Szóval tegnap ott múlattam az időt az Idegseben, várva arra, hogy Barátom, és Kollégám, Prof. Dóczy Tamás megnézzen..
    (Valóban nagyon sokkal tartozom Neki, Ő volt, Aki nem engedte, hogy egy 32 éves férfinek végiglemezeljék a gerincét, holott jobban hajlottam mint a kínai tornászlányok ! )
    Szóval bekerültem, megnézett, : dg = valószínűleg megint műtét.. ( Mondjuk ezt én is sejtettem, mivel ilyen fájdalmat nem a lábgomba szokott okozni.. De ezért mentem, mert : vagy pelenkát hordok, és beleharapok egy-egy Betegembe, : vagy vegyék ki, ami nyomja az ideget.. )
    Ami ezután jött, azt cenzúrázva írom le.. Tamás Barátom telefonál, vitatkozik, majd lila fejjel közli, csak a jövő hónapra tudott MR időpontot szerezni, de ha Valaki kiesik, ,,berántanak" a helyére !! ( Akár éjjel is, tehát a telefont ragasszam a fülemre.. :( )
    Mondom, : ,,én ezt nem bírom addig, Valakit agyoncsapok kínomban.. " Majd megkérdem : ,, És ha fizetném ??? Azt nem tudom Jóskám, de érdeklődd meg, és ha van lelet, már műtelek is, ha kell.. "
    Lemegyek -->Recepció : a látvány megdöbbentő.. Mint egy Brazil börtön kórház, egy helyre két Beteg jut.. A Nővér fásultan kérdi : ,,mit szeretnék ?? ( Elmenekülni innen, volt az első ötletem.. ) Majd közöltem, Egy Fizetős MR vizsgálatot !! Megnézem, mondta, majd 2 perc múlva megszólal : Holnap 19-óra megfelel ?? Nem hittem a fülemnek !! Ma este hétkor lesz leletem !! "
    Kijövet a Klinikáról a látványon, és a történteken gondolkodom... Mi lesz AZOKKAL, Akiknek nincs 30.000 ft-juk ??
    Majd 30-éves munkám, pályafutásom legszomorúbb élményét éltem át, és már nem csak a testem fáj..

georga06, Méhecske61, gyebi55 és 16 más kedveli ezt.
  14. greenfields

Kukuccs!
    Doki sajnos egyre rosszabb lesz a helyzet.:(8)
    Kívánom, mielőbb meglegyen a műtét és megszűnjenek a fájdalmaid.

Cserénél bedobtam a törölközőt, már csak ajándékozok.

georga06, Méhecske61, gyebi55 és 12 más kedveli ezt.
  15. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Doki sajnos ez ma Magyarországon az Egészségügy:( A nászasszonyom múlt hónap elején kért Szegedre időpontot, kapott is január derekára, éjjel 3/4 11-re:( Ki tudja milyenek lesznek az útviszonyok addigra, volt már hogy a 43-as főút összefüggő jégtenger volt napokon keresztül télen, mert a sózás, szórás sem használt:( Amúgy sem gondolnám hogy egy 73 éves ember vágyik az éjjeli utazgatásra:wuerg:
    Akkor egy darabig nem leszel megint ha műtenek. Remélem sikerülni fog a műtét is és mihamarabb újra köztünk leszel, bár gondolom a rehabilitáció hosszadalmas egy ilyen műtét után:(

16. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Tudom, tudtam.. :(( Csak... Szóval tegnap mint BETEG, szembesültem a valósággal.. Ráadásul, még laikus sem vagyok.. Két év alatt ekkora hanyatlást, mi lesz itt jövőre.. És csak tovább hergelem magam, ha belegondolok, hogy egyes ,,elit klinikákon," ( no, nem a ,,halandó Emberek számára " ) építettekben, Ilyen műszerek ott állnak, a kórtermek üresek, csak a plazma-tv és internet foglalja a helyet, nem jut be csak a ,,fontos" ember, és annak családi köre..

Utoljára szerkesztett: 6.11.15
  17. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Sziasztok!

Kérlek Benneteket, ne menjünk el a "napi események", tapasztalatok irányába.
    Köszönöm.

georga06, Méhecske61, Farmer*54 és 6 más kedveli ezt.
  18. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Nem adjuk fel!!!:);)Írj gyorsan nekem. Siess.

Utoljára szerkesztett: 6.11.15
    georga06, Méhecske61, DCveréb és 10 más kedveli ezt.
  19. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Tisztelt Kedves Laboviti !!
    Nem, nem megyünk el..
    Privát véleményem, : még csak nem is állunk.. Visszafelé megyünk.. Csak lassan már nem lesz hová...
    Ezzel be is fejezem.. A ,,szálkát" töröltem a hsz.-ból...
    Mennék is a kertembe kapálni, de jelenleg nem tudok..

georga06, Méhecske61, Kergekacsa és 9 más kedveli ezt.
  20. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Köszönöm a módosítást.
    Mielőbbi jobbulást kívánok.

georga06, Méhecske61, terika01 és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.