Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Én is mindenkinek szép jó éjszakát kívánok!

2. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Puszi, és szép álmokat!:)
    Húzok én is, még mielőtt a farkas visszajön. Igaz, hogy nem Piroska a nevem, de lehet, hogy nem név szerint válogatja meg a vacsiját!:D

georga06, breki072, kukac42 és 2 más kedveli ezt.
  3. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Utoljára szerkesztett: 13.9.14
  4. gyongyvergazda

gyongyvergazda Fórum hercege

Jó reggelt Györgyi :)!

Egy órája már olvasgatlak titeket, úgyhogy rámfér a kávé ;)!
    Megérkezett a vénasszonyok nyara hozzátok?

5. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Szia Rózsa!
    Negyed 6 óta fent vagyok, itt éjjel és még reggel is esett az eső:(

galfranciska kedveli ezt.
  6. gyongyvergazda

Akkor nálatok még a napocska is ernyővel jár ;):
    https://encrypted-tbn3.gstatic.com/...HwuwQX18vOmLRdqUHS1f93JrE9OIwXeAkt7t4fg55njeQ

Én a tegnap a paprikákat s a dáliáimat meg kellett öntözzem...
    Megcsodáltam a tegnap is a hibiszkuszaidat... 7 centis virággal :eek::)? Gyönyörűek. Van-e illatuk? ...és hol teleled ki őket?
    Milyen fincsit főzöl ma?
    Na aztán, jó kíváncsi fáncsi vagyok...:eek:

Ninettkém:

http://www.oszdmeg.com/pic/1323030635.4353-barrtssg-f.jpg

Jó reggelt Franciska , te is vagy?

A kép linkre cserélése /Laboviti/

Moderátor által utoljára szerkesztve: 13.9.14
    Cyra65, georga06, breki072 és 3 más kedveli ezt.
  7. galfranciska

galfranciska Rutinos

Ninettkém
    Én nem rég óta ismerlek de olyan vagy nekem mint ha ezer éve ismernélek:sleepy:. Igenis írd ki magadból. Itt mindenkit érdekel a másik baja, problémája, vagy csak ha éppen szomorú.
    Ha csak annyit tudunk segíteni, hogy küldünk ölelést, energiát, vagy akár jó éjt puszit az sokszor olyan lelket melengető tud lenni.:)
    Nekem is segítettek már az együttérző szavak. Valóban úgy van, hogy ha jól kipanaszkodtuk magunkat akkor már más színben látjuk a világot. Kérlek ne keseredj el. Mindenki szeret téged és mindenkit érdekel a bánatod. :)
    Küldöm a nagy ölelést és sok sok nyugipuszit.
    Igen vagyok Én is és próbálom Ninikénket vigasztalni. Talán most reggel már egy kicsit másképp lát mindent.

Hsz. összevonás /Laboviti/

Moderátor által utoljára szerkesztve: 13.9.14
    kukac42 és gyongyvergazda kedveli ezt.
  8. gyongyvergazda

Jó reggelt Judit, láttam te is online felkeltél ;)!

Hozol nekünk csülköt reggelire ;):)?

galfranciska és kukac42 kedveli ezt.
  9. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Nagyon szeretem a virágokat. A hibiszkuszaim közül van pár aminek 17-18 cm átmérőjű a virága. Illatuk nincs de színekben igen változatosak. Most vettem olyat, aminek 22 cm az átmérője a virágának, remélem az idén még meg is mutatja magát:)
    Eddig csak egyetlen hibiszkuszom volt, az a nagyvirágú bordó, az idén hajtottam rá nagyon a gyűjtésükre. Hogy hol fognak telelni az még jó kérdés, mert a 15 fokot szeretik télen és a világos helyet. Márpedig központi fűtés lévén egyedül az előszoba ajtóban van hűvös és világos télen, majd megpróbálom oda bezsúfolni őket, vagy pedig a régi kazánházba,ami használaton kívül van. Igaz ott a gázkazán és a fűtéscsövek ott is átmennek, de gyakorlatilag ott nem fűtünk. Az alsó konyhában van egy Atmos kazán puffertartállyal, onnan jön be a melegvíz a lakásba, ami keresztüljön a régi kazánházon, úgy fel a lakásba. Az idei év tanulóév lesz hibiszkusz teleltetés szempontjából, remélem nem pusztul ki egy sem.:)

Cyra65, georga06, galfranciska és 2 más kedveli ezt.
  10. Kergekacsa

Szép jó reggelt!
    Rózsa, óhajod parancs, itt a csülök [​IMG]

11. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Jóóó reggelt:)
    Gyorsan elmentem csülökért, nehogy már én ne hozzak sose semmit!
    No meg mivel megkaptam, hogy szívtelen vagyok, hát gondótam akkó teperek kicsit:)
    Itt jelzem nem vagyok szívetelen, csak tudom mikor, mit kell tenni:)
    Na, a többit megtartom magamnak, mert a végén tényleg kiesek a pikszisből:)

12. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Szép jó reggelt! Kávé, reggeli,minden van már csuda jó!Eszem iszom és indulok is. Itten nem esik végre, ép kinéztem a szoba ablakon most a konyhában vagyok onnan írok az ajtón kinézve jé itt esik az eső :D:pxDxDxD

13. Kergekacsa

Miért vagy te szívtelen:oops:? Csupa szív vagy, akkkkó miről beszélünk?;)
    Brekikém én már ki sem merek nézni az ablakon, úgyis vizes minden:(

14. breki072

Csók ödön!:D Maga meg ennyire betojt ama farkastól mégis csak itten irkál marhaságokat :) Különben sem illik más szlogenjét ellopni :pÉn csak aratok vetek meg mindenféle hüleségeket írogatók! A vége most önre vonatkozik xDxDxDxDxD

15. gyongyvergazda

Hálás köszönet érte :)

Judit, neked mézeskalács szíved van, lehet, hogy megkeményedik, de akkor is édes marad :):inlove:
    http://4.bp.blogspot.com/-ekvuNGPLr...c/QpCCargtjI0/s1600/Mzes-szvek-nagy-piros.png

16. kukac42

Na ugye?:)
    No váltsunk témát gyorsba. Itt egész éjjel valami ökör vödörből öntötte a vizet a nyakunkba, mert ennyi nem eshetett. Hajnalban elállt az eső, most meg kezd sütni a nap:)
    Én meg csak itt ülök a körmöm reszelgetem és hülyeségeket irkálok:)

nyurgaponty, Cyra65, georga06 és 3 más kedveli ezt.
  17. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Á ez a csülök.... Hú csurog a nyálam is. Nálunk ma sütőzacskóban sült pipicombok lesznek, mellé almaszósz a fiataloknak:wuerg:, a papának meg nekem párolt rizs. Ja és egy kis zöldségleves grízgaluskával. Szívesen lecserélném erre a jóképű csülökre a mai ebédemetxD

18. breki072

löhetsz hozzám is itt vágni kel és lészen ma körömpöri xDxDlátszik már semmi baja brekinek:)
    alma szószt nem szereted barátosném nálunk anyu imádta a fia no az csak megette

19. Szotyi68

Szotyi68 Junior szaki

Jó reggelt mindenkinek!
    Reggelire csülök? Tudtok élni. xD Breki, neked nem kellene még diétázni? ;)
    Hol az a napsütés? Már megyek is arra. Nálunk éjjel úgy dörgött-villámlott, hangosabb volt, mint a drágám horkolása. xD

20. kukac42

Györgyikém egyed, vigyed:) Nálunk sajtosmakaróni lesz zöldség levessel. Mit lesz? Már kész is van:) Nem volt kedvem főzöcskézni, így gyorsan lerendeztem a dolgot:)
    Évi, hát itt nálunk Veszprémben:) Vihetsz belőle nem bánom:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.