Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Tudod gyere bátran, megfontoltan csak :)

2. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    3 ablak kipipálva! A 8 órás hiányzik még nekem is!
    Holnapra teljesen kész leszek!
    Örömmel látom,hogy nagyon sok ismerős név van már a Toplistán! Kimondhatatlanul nagy dolog ez! De én is készülök már a megmérettetésre,de szerintem nekem várnom kell még 1 évet. De ha 100 milla körül lenne az utolsó hely,biza benevezek most! :) De szerintem erre nagyon kevés az esély!

Legyen szép estétek!

Hajrá Magyarok! :inlove:

greenfields, zsjudit, Farmer*54 és 10 más kedveli ezt.
  3. nyific

nyific Fórum elő legendája

Türelmesen várok, már fent két szomszédom, nagyon izgulok Értetek!:)
    Sikerülni fog.

Na ez az nem tudni hol áll meg az alja, Klárikám én is ezért nem nevezek

Utoljára szerkesztett: 14.11.15
  4. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Örömmel látom a kuncogósok közül is már jó páran fenn vannak a listán :inlove: Hajrá fiúk, lányok!!
    Én csak szorgalmasan szurkolok Nektek a többiekkel:inlove:

greenfields, zsjudit, Marika312 és 12 más kedveli ezt.
  5. Vizililiom60

Vizililiom60 Járnitanuló

Sziasztok lányok és fiuk.

Sajna, csak hétvégenként tudok igazán jönni.
    Mire haza érek, már ájulok is be az ágyba. A munkával nem is lenne baj, csak ne lenne oda - vissza közel 4 óra az utazás. :oops:

Az event remélem meg lesz.:music:

Minden indulónak szurkolok, ha elkezdte sikeresen fejezze is be.:)

Most megyek, mert van egy kis házimunkám.
    Készül holnapra a friss lángos. Reggel mindenkis szeretettel várok reggelire káposztás lángossal és finom gyümölcs teával.:p
    Az ajtó reggel 1/2 7-től már nyitva is lesz.;)
    Juditom, Gizikém a kutya már ismer benneteket, de de a többiek kedvéért kennelbe zárom.
    De nagyon szereti a csontot, ha hoztok mindenkit beenged.:)

Később még jövök.

Erzsi

titjungne, kukac42, greenfields és 15 más kedveli ezt.
  6. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Szia Erzsi!
    Kacsát sütök holnap,szóval a csont a kutyusoké! :) Imádom a káposztás lángost,ezért én is szeretnék ám kapni! :)

Biztos kész leszel az eventel,nekem van kinn ól és rengeteg fa is, és 1 aratás a 8 órásból és kész vagyok! :)
    Most már tényleg megyek alukálni,mert majd le ragad a szemem!
    Szép jó éjszakát kívánok Neked és persze Mindenkinek!

greenfields, Farmer*54, kukac42 és 12 más kedveli ezt.
  7. nyific

DE jó lesz nekem holnap, hajnalban megyek Erzsikéhez, csont beszerezve,
    de remélem már megismer a kutyus.;)
    Klárikához meg megyek ebédre, mert a kacsasültet nagyon szeretem,
    egyik kedvencem.:p
    Én is elköszönök, Jóéjt!

8. iboly54

Én még várok egy aratásra, kb 20 perc:( nem volt kedvem mindent letarolni, így most egy kicsikét tovább tart letermelni a gombákat:D én holnap stefánia szeletet csinálok, enni nem fogok belőle az epém miatt:( majd valamit párolok magamnak:)
    Jó éjszakát Mindenkinek!:inlove:

9. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Szép reggelt kívánok!

Event befejezve,felhő aktiválva és a szemem tágra nyílva a Top listát olvasva! :) 1 milla felett az ezredik hely! Úgy látom az éjjel sokan dolgoztak itt a farmon! :) Jól tették,mert új Magyar neveket is felfedeztem! :inlove:

Most pár órára eltűnök,mert tegnap este "váratlan" vendégek jöttek és persze a sok mosatlan itt maradt!

Várlak Titeket a kacsasülttel!
    Egy kis ízelítő!
    http://receptneked.hu/wp-content/uploads/2013/11/599668_702670959760747_981175789_n-480x299.jpg

De előtte egy kis reggeli kávé!
    http://img5.lapunk.hu/tarhely/sharon/kepeslap/91260.gif

Legyen szép naptok!

Baby72, greenfields, iboly54 és 12 más kedveli ezt.
  10. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Klári erre a kacsasültre én is beneveznék. Nálam fokhagymás sült csirkemáj lesz, tört krumplival és uborkasalátával. A takarítani valóból is maradt még, úgyhogy ma sem fogok unatkozni. De azért fél szemem itt is lesz ám, néha pihenni is kell.

11. nyific

Sziasztok!:)
    Én is rögtön felkelés után megnéztem a toP listát, a magyarok ott vannak ám,
    de még a nagyágyúk kivárnak.
    Szomszédok is vannak bent, szorítok Nekik.
    Most irány a konyha, de Klárikám számíthatsz rám.
    Én tökfőzeléket készítek, még kaptam a kedvenc savanyúságosomnál friss tököt,
    na ezt nem hagyhattam ki, mert nagyon szeretjük, és csirkepaprikást csinálok mellé.
    Egy kis almáspite lesz a slussz.:)
    Aki meg akarja kóstolni, szeretettel várom.

12. georga06

georga06 Fórum hercege

Sziasztok!

Vegre, ideertem:oops:
    Mindig van valami ami az ember idejet elveszi. Raadasul olyan gyorsan telnek az orak, hogy mire vegzek mindennel mar este van.

Szerdan elkeszult a torta egy nagy (kb.3-4 kg-os lett) tortat kertek, mert bulira szantak. Belul dobos torta, kivul fondanos es tuzoltos diszitessel 3 eves kisfiunak. Igy sikerult: 1. kep, 2. kep, 3. kep
    Persze volt egy jo kis segitotarsam is a keszites soran. 2 hete kaptam meg a karacsonyi ajandekom a csaladtol. Mar tavaly ota akartak venni egyet nekem, de en nem engedtem, mert meg a regi jol mukodott. Most jott el az ideje.
    Csutortokon delutan vittuk el a tortat, de az 1 oras utbol majd 3 ora lett. A korgyurun hatalmas dugo volt, koccanasok, az M8-on szinten, ugyhogy szinte tyuklepesben haladtunk. Nagy szel volt, raadasul a cel elott egy jo nagy zuheba kerultunk bele. A 100 km/oras szembe szelben meg szakadt az eso is, az ablaktorlo a legnagyobb fokozaton alig birta. Alig vartuk, hogy hazaerjunk vegre. Ennyit a "kiruccanasrol".
    Penteken delelott munka, delutan takaritas, fozes kozben elkezdtem az eventet, ugyhogy ugyeltem a gombakra.
    Szombat reggel az a borzaszto parizsi tragedia nagyon megrazott. Szinte sirni tudtam volna:cry:Letaglozott a hir, a latvany:eek: pedig az igazat megvallva nem ert varatlanul. Nagyon szomoru dolog es felek, hogy ...., na, de nem gondolok inkabb erre:(
    Tegnap delutan sutogettem toportyus pogacsat es hazi kiflit (eloszor csinaltam, de nagyon fini lett es egyszeru).
    Sutes kozben bedobaltam a Top-ba is. Ha minden igaz, ennyivel talan bennt maradok, hiszen ez a tet, de majd meglatjuk, meg sok ido van a vegeig. Azert meg nem akarok tobbet beledobni, hogy 5-10 hellyel feljebb vegezzek, hiszen a jutalom egyforma lesz mind az 1000-nek. Most mar a kispadra ulok en is szurkolni a Kuckosoknak es a magyar jatekosoknak! HAJRA!!!
    Breki, Erika, Doki latom, hogy mind fenn vagytok a listan. Kata (Greenfields) te nem indulsz?
    Csupa finomsagokat foz/sut mindenki:)
    Gizus en is tokfozeleket csinaltam a gyerekeknek mara, porkolttel.
    Apaval elmegyunk egyet vasarolni es kozben meghivom egy ebedre, ugyhogy nekunk letudva a kaja.
    Gyorgyikem merre jarsz? Ugye nincs baj:oops: csak sok a dolgod.
    Kukacka szinten nagyon elfoglalt, de azert neha latom ahogy a fuszoknyajat razza;)
    Nini te is indulsz a Top-on?
    Ibolya az eped helyrejott? Bocsi, hogy nemtudtam valaszolni, de a tobbiek megtettek helyettem. En a Zsembike altal is irt feketeretek cseppet hasznalom most jelenleg.
    Epekovem nincs, mert tavaly kiszedtek, de igazabol az epem sokszor problemat okoz meg mindig. Nagyon sok mindent nemtudok megenni meg mindig. A fokhagyma meg egyenesen az ellensegem. Vesekoveim vannak allandoan (azokbol sosem eleg, allandoan termelodnek) es azokat probalom meg elhajtatni, de nem sok sikerrel. Nemtudom mi lehet a problema, hogy egyaltalan nem akarnak eltavozni, inkabb csak szepen hiznak, aztan mar csak a zuzas segit. Meg csak gorcsoket sem okoznak, az allando (fel eves) ellenorzesen derul csak ki a letezesuk. Raadasul eddig csak a jobb vesemben volt, most mar a balban is kepzodik. Nagyon sok folyadekot iszok, gyogyteat, es a Zsembike altal emlitett Rowatinex lagyzsele kapszulat, de eredmenytelenul. Februarban ujra megyek ellenorzesre, kivancsi leszek, hogy a 3 honapja 3-5 mm-es kovekbol mennyi marad es mekkorak lesznek. Legutobb 10-18mm-es koveket zuztak.
    Zsembikem jo latni teged is;)

Mindenkinek jo etvagyat a finomsagokhoz, tovabbi kellemes hetveget!

titjungne, Baby72, kukac42 és 11 más kedveli ezt.
  13. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Szép Vanik! Ami történt megtörtént, és szerte a világban ezer számra gyerekek halnak meg ártatlanul, nem háborúznak mégis csak éhen halnak vagy épp a nato gépek tűzvonalában vannak, és bele férnek az áldozati keretbe. Itt is tudott a biztonsági erő a francia terroristáról. -Mire vártak, hogy lépjen? Megtette. Nem okoskodok itt tovább.

georga06, Baby72, kukac42 és 8 más kedveli ezt.
  14. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Nem én nem indulok csak Brekinek segítek ahogy tudok,egy piacon vagyunk,de most nem látom a top-ba. Kicsúszott volna? :(

kukac42, Baby72, Farmer*54 és 9 más kedveli ezt.
  15. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok! Mondtam Ninikém megmutatom magam aztán majd elmegyek majd ismét leszek ;)

kukac42, Baby72, Farmer*54 és 14 más kedveli ezt.
  16. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Na azért ;)

kukac42, Baby72, Farmer*54 és 10 más kedveli ezt.
  17. galfranciska

galfranciska Rutinos

Sziasztok!
    Ebéd letudva. Csülkös bableves volt meg mákos tészta.Igaz nem mindenki eheti nálunk a mákos tésztát a lányom allergiás rá. Sütök délután valami egyszerűt.
    Gombácskáim érnek szépen estére talán meg is lesz.

kukac42, Baby72, Farmer*54 és 9 más kedveli ezt.
  18. iboly54

Sziasztok! Szép vasárnap délutánt és kellemes farmos időtöltést kívánok Mindenkinek!:inlove: Kedves egészségetekre a finom ebéd.:)
    Szia!:)
    Nem sajnos még nem jöttem helyre, szerintem ennek műtét lesz a vége:oops::music:most szedem a kolagolt, nem kaptam fekeretek cseppeket sehol:(
    Sajnálom, hogy ennyi gondod van a veséddel, valószínűleg hajlamos vagy a kövesedésre:( a kalcium tartalmú dolgokat kellene kerülnöd:music: A nagylány unokámnak van veseköve, szegény nemrég volt vele kórházban, 18 évesen letiltották a tejtermékekről és a kalciumos egyéb dolgokról. Csak azt nem tudom milyenek lesznek a csontjai 50 évesen:(
    Nagyon büszke vagyok rátok, a TOP-os eredményeket látva bizony kihúzhatjuk magunkat mi MAGYAROK:inlove:

Úgy tűnik az alja is elég húzós lesz, pedig a kisördög ott motoszkált bennem, hátha beférek :p
    Puszi Nektek!! Hajrá a TOP-oknak!!;)

kukac42, Baby72, Farmer*54 és 10 más kedveli ezt.
  19. gyebi55

gyebi55 Járnitanuló

Sziasztok!!!Erre sajnos nem szeretem idő van,szemerkél az eső.Az ebéd nálam is le tudva,vagyis már elfogyva,krumpli sütve,és rántott szelet.Leves most nem volt.A tegnapi napom egy kissé zűrösre sikeredett,a vérnyomásom az egekbe emelkedett.Kénytelen voltam ügyeletre menni,de sok értelme nem volt,Csak a reggeli gyógyszerekből be kellet vennem este is,és 5 szem szopogatós tablettát kellett el szopogatnom.Így esett le 150/90 re.Na de ez van.A kék pon pont azért nem hagytam itthon,még az ügyeleten is tánc kíséretében lengettem.Kellemes délutánt,és a topposoknak HAJRÁ!!!:music:

kukac42, Baby72, Farmer*54 és 8 más kedveli ezt.
  20. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szia Iboly:) Várjál türelmesen,figyeld a lista alakulását,és ha úgy látod bent maradhatsz ki ne hagyd.;)

kukac42, Baby72, Farmer*54 és 12 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.