Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Mért nem xDxDxD

Ninett79, Farmer*54, Méhecske61 és 5 más kedveli ezt.
  2. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Miért nem mondtam? Azé' mer' ilyenet mié' mondtam vóna.:pxD Teeeee! Te most czafatkocc!:)
    Elmondod, hogy kik voltak ott a pizzázáson?

Farmer*54, Méhecske61, kukac42 és 4 más kedveli ezt.
  3. breki072

Nemzsu, Fätum , Ágianyu, Ulmo,elmentem megnézni a neveket naaaa mán
    Susie0509, Ildikó,

Ninett79, Farmer*54, Méhecske61 és 6 más kedveli ezt.
  4. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Ez veled eddig csak öt.:p Ki volt még? Léccci naaaa:inlove:
    Jóvanna! Aszittem, hogy elfelejtetted a többi nevet, csak egy kicsit piszkoskodtam.:p;)xD
    Jó éjszakát Kuncogók! Álmodjatok szépeket, ébredjetek frissen, derűsen, és legyen szép a holnapotok!:)

Utoljára szerkesztett: 20.11.15
    Farmer*54, Méhecske61, kukac42 és 5 más kedveli ezt.
  5. Vizililiom60

Vizililiom60 Járnitanuló

Nagyon Boldog Szülinapot Kívánok neked, illetve a fiadnak névnapot.
    https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.ne...=e91522ec53f750b8709006d0c249eae8&oe=56E31172

Egyben gratulálok mindenkinek akinek sikerült végig bent maradni a TOP1000 - ben illetve Brekinek a kitartásáért, legközelebb biztosan sikerül majd végig vinni a tervedet.

A talányos tenyésztéshez is.
    Nekem ez most nem jött össze.10 vettem ebből 4 db 2.szintű halastavam lett, 2 db farkasbarlang (ebből már sok van), 1 db 2. szintű strucckarám, 1 db sünodú, 1 db teknőslak, de aminek nagyon örülök 1 db rózsaszín szamáristálló.
    Talán még veszek, de nem biztos.

Most megyek, de este jövök újra.

Erzsi

nyific, Tavirózsa, greenfields és 5 más kedveli ezt.
  6. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Szép napot mindenkinek! Itt nem szép nap van, esik az eső, és sötét van.
    Vettem 1 darab titokólat, jégmadár lett, de többet nem veszek. Egyébként sem szoktam ólakat venni, de mostanában visszafogottabban vásárolok.
    Breki nem szoktam irigy lenni, de ezért a pizzázásért egy picikét besárgultam. Ugye nem baj? Készülsz már?
    Akartam kávét hozni, de mostanában nem tudok képet betenni.

Vizililiom60, nyific, Tavirózsa és 4 más kedveli ezt.
  7. breki072

Sziasztok szép reggelt! Mire is készülök? Sárgulsz :D:eek:melyik szín a kedvenced mert megyek és lekenlek vele xDxDxDKávét meg nem tudsz hozni mert már megittam
    http://szineskonyha.hu/media/catalo...5d08d6e5fb8d27136e95/3/0/301407059m4210rr.jpg
    Látod üres xDxDxD

Vizililiom60, Ninett79, Tavirózsa és 5 más kedveli ezt.
  8. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    Várok és dühöngök! Mester megint seholse! De, legalább felhívott kések egy félórát! Mondom fél órát? Nem zavarja, hogy 10 óra van és reggel 8-ra volt megbeszélve?
    Na, most döntöttem úgy, hogy fizetésnél majd én is teszek valamit!
    Pizzázás volt? Kirekesztettnek érzem magam ilyenkor mindig:( Kicsi vagyok, messze lakom, időm sincs, csak az a nagy pofám, amit nem bírok csukva tartani!

Vizililiom60, nyific, terika01 és 6 más kedveli ezt.
  9. breki072

És mé szeretünk ;)

Vizililiom60, nyific, terika01 és 6 más kedveli ezt.
  10. Méhecske61

Méhecske61 Fórum ismerője

brozsa, Vizililiom60, nyific és 9 más kedveli ezt.
  11. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Szép Vanik! Először is Méhecskének még 100 Boldog Születésnapot Kívánok, Jó Egészségben! Ő lesz az audi legöregebb dolgozója.
    Mamikám, 40 éve még nyávogtak ilyen betonfúrásokért, de a gyémántfejes elektromos vésők és a lézer vezérelt betonfúró korában, hát ne haragudj de én a melósaid lapátnyéllel hajtanám. Ninettke, azért egy költő pályázaton ne indulj a verseddel.
    2.) Hol a Doktor Bácsink? Ő is ott volt a listán sokáig! Miért került le róla, senki nem tudja. Lehet a betegsége illetve lehet, hogy közben éppen megműtötték és utána valószínű semmi kedve nem volt géphez nyúlni mert tele a karja csingilingikkel és folyik a lé az emberbe. Valahogy itt most őt is ünnepelni kéne nem gondoljátok, Kuncogók?

[​IMG] Janzi, nem te voltál a Hanzi? Láttam ilyen névvel egy emberkét.

Vizililiom60, nyific, terika01 és 4 más kedveli ezt.
  12. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Nagyon szeretném,ha segítenétek nekem! Előfizetésre váltottam a telón. Na már most azt mondták nekem,hogy annyit beszélhetek amennyit akarok,sms-t is küldhetek orrvérzésig! :) Na már most azt meg elfelejtettem megkérdezni,mi a helyzet az emelt díjas sms-el.
    Havi 10 ezret fizetek,szerintetek,hogy tudok Farmaranyat rendelni??? Köszönöm,ha tud valaki segíteni! :)

13. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    A különböző rendelési formákról az alábbi linket megnyitva tájékozódhatsz: https://board-hu.farmerama.com/index.php?forums/rendelési-információk.284/

Vizililiom60, nyific, Tavirózsa és 5 más kedveli ezt.
  14. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Szia!
    Köszönöm a gyors választ!Eddig is rendeltem FA-t,csak arra lennék még kíváncsi,hogy most mint írtam előfizetéses lettem,akkor ezt pluszba fogja számlázni a szolgáltató, ha rendelek FA-t mondjuk 762 forintért? Kiküldi a havidíjat és plusz az emelt díjas számlát?? Bocsánat a tudatlanságomért,de tényleg ezt elfelejtettem megkérdezni és soha nem voltam még előfizetéses!

iboly54, Vizililiom60, nyific és 5 más kedveli ezt.
  15. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Javaslom, a mobilszolgáltatót hívd fel a pontos tájékoztatásért. Náluk mi a gyakorlat.

16. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Szia.
    Igen, az plusz költség lesz.
    Nem farmos infók még, bár nem ismerem a csomagod... Net használata, külföldi szám hívása is emel majd a fix 10000-es havidíjadon.

Vizililiom60, nyific, terika01 és 5 más kedveli ezt.
  17. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Köszönöm szépen!
    Köszönöm szépen Neked is a segítséget!

Vizililiom60, nyific, terika01 és 5 más kedveli ezt.
  18. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

A T betűs szolgáltató csak a 700 valahány forintot számlázza be a számládba, ha ez mobilos előfizetés. A többiről nem tudom, hogy mennyit számlázik.
    Azért Fiúk és Lányok Mindenkinek!

19. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia! Nem is áll szándékomban. Brekinek szántam szívből, tudom,hogy nem profi. Csak egy kis apró kedvesség lett volna......

Farmer*54, iboly54, greenfields és 6 más kedveli ezt.
  20. Méhecske61

Méhecske61 Fórum ismerője

Szia!

Köszönöm szépen, de a "legöregebb dolgozó" megtiszteltetést :wuerg:meghagynám másnak ;)
    Hogy hol van Doki bácsink, kérdezd Évikét (baboskendo11) ő talán megmondja mi lehet Józsival.
    Pussz :inlove:

Utoljára szerkesztett: 21.11.15
    Farmer*54, iboly54, SZERENCSELOVAG és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.