Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. galfranciska

galfranciska Rutinos

Sziasztok! Szép estét mindenkinek
    Sikeresen visszahódítottam a gépemet. Eventet elkezdtem és remélem sikerül is befejeznem. Vettem tíz ólat és bizony néhány piros meg régi ól lett belőle. Mire már majdnem elkeseredtem akkor jött egy jégmadár. Ezért megérte. Vettem volna még de hát foglalt volt a szerkentyű xD. Greenfields nagyon ügyes vagy, hogy így letudtad.
    Örülök nagyon hogy Doki gyógyul.
    Klara nagyon guszta a nasi. Meg is próbálom kikísérletezni , hogy ehessek majd belőle ( a cukor végett) köszi a receptet. Ehhez leginkább a lisztet kell cserélni meg a cukrot és remélem nagyon jól fog sikerülni. :) Jelenleg sok sütivel, sóssal édessel próbálkozok mert karácsonykor én sem szeretnék kimaradni a jóból. Van amikor sikerül van amikor nem. Leginkább a kelt tészták sikerülnek. Vasárnap készítettem somlóit szénhidrátszegény formában a 35. házassági évfordulónkra és mindenkinek ízlett.

Kergekacsa, suba_klara, iboly54 és 6 más kedveli ezt.
  2. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Szép Éjjelt Mindenkinek !! Gondolom, már legtöbben Álmotokban gondoltok a ,,mai teendőkre"..

Először is, ITT köszönöm meg a sok biztatást, aggódást, és együttérzést, amit felém Küldtetek, Kívántatok.. Nagyon jól esett, bevallom, nem számítottam ilyen fokú aggódásra.. Nagyon Köszönöm, Mindenkinek !!!
    A műtétem kockázatos volt, ( az altathatóság nagy kérdőjel volt végig, így komplikáció is akadt, az eredmény is ennek megfelelően csak részleges, ) de : Fájdalmam nincs !!! Helyesebben van, de az lelki, és meg is osztom Veletek, mi az !! A történet szinte hihetetlen, és megrázó, de sajnos : Igaz ... :( :(
    Én múlt hét kedden kerültem be a Klinikára, két szomszédos Kollégát felkérve, helyettesítsenek, amíg nem leszek.. ( Ez, a farmot tekintve, NET-hiány miatt ,,sokba" került ) de ezt tegyük is félre..
    A megrázkódtatás, és számomra : tragédia, csak most jön..
    A helyettesítő két Kollégám, ( 23-25 éves szakmai kapcsolat ) Cs. Márta és P. János Kolléga, lettek felkérve, Mindketten Jó Ismerőseim..
    Szóval múlt hét kedden feküdtem be, mivel szerdán műtöttek, nem volt izgalom, hisz mindent lerendeztem a rendeléssel kapcsolatban..
    Azonban akkor este egy sürgős esetet hoztak a mellettem lévő szobába.. Másnap a döbbenet, és szomorúság lett úrrá rajtam, mikor megtudtam, Ki az Új Beteg.. Nehéz leírni, mit éreztem, mikor megláttam..
    Történt ugyanis, hogy előző napon, Márta Kolléganőm, ( a ,,Helyettesek Egyike" ) erős fejfájás miatt a rendelést hamarabb abbahagyva, csillapíthatatlan fejfájásra panaszkodva, hazament, lepihenni.. Mivel a Fia is fiatal sebész Kolléga, este megnézte édes-Anyját, s mivel elég rossz állapotban volt, bevitte Komlóra egy azonnali vizsgálatra.. Ez volt a ,,szerencse, a szerencsétlenségben", mert onnan már egyenesen a Klinikára hozták, ahol én is feküdtem..
    Diagnózis : Agydaganat, mely nagyon rossz helyen, hátul a Látásért felelős területre localizálódott.. Megjegyzem, : soha nem volt beteg, káros szenvedélye nem volt, addig semmiféle panasz, tünet , Nem jelentkezett.. !! A tumor 3,- 3,5 cm átmérőjű, ismeretlen eredetű .. További vizsgálatokat, és műtétre való felkészítését kezdték el..
    Engem szerdán műtöttek, csütörtökön már felkelhettem, és egészen a Hétfői hazajövetelemig, ( Őt azon a napon operálták :( ) próbáltam a lelket tartani Benne, vigasztalni, elterelni a félelmét az esetlege következményekről..
    Így, mivel jelenleg egy Kollégám, P. János ,,viszi" a három körzetet, ( helyettes Nincs Más, ) Valószínűleg jövő héttől dolgozom.. Nagyon sokat gondolok Mártira, szorítok Neki, ( Rendes Ember és Kolléga, ) Eddig a Fián kívül más nem látogathatta, így holnap Hozzá vezet az első Fontos dolgom.. Akkor már több lesz az információm, remélem, sok ,,félelmem" elmúlik, nagyon REMÉLEM..
    Ez történ velem, és Körülöttem.. Értem már ne, de Kolléganőmért : Mártiért aggódhatunk közösen és Szoríthatunk Érte !!! Nálam sikeres volt, hogy lélekben ott Voltatok, ezért kérem, : Legyünk OTT, Vele is !!
    Előre is megköszönve, Mindenkinek Szép álmokat, és Holnap ( azaz : MA ) egy Szerencsés Napot Mindenkinek, Mártinak is !!!
    Üdvözlettel : doki

Kergekacsa, bakfis, Kata_rzis és 15 más kedveli ezt.
  3. gyebi55

gyebi55 Járnitanuló

Kedves Doki!!Szívből örülök,hogy jobban vagy,de nagyon elszomorító ami a kollégáddal történt.Így ismeretlenül is nagyon szorítok neki.Most meg hatódottan írom ezeket a sorokat,szavakat nem találva.Talán hallja üzenetemet.Márti!!!Gyógyulj meg!!!!

Kergekacsa, iboly54, greenfields és 4 más kedveli ezt.
  4. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Kedves Doki! Hálistennek jól vagy!Nagyon szorítunk Mártinak így ismeretlenül is.
    Tudom, hogy ezt hívják életnek, de nálunk is úgy van ha egy gond megoldódik, akkor jön helyette egy másik(Ha nincs gond akkor csinálunk magunknak).
    Bár ha végiggondolom, nekem senki nem ígérte meg amikor megszülettem, hogy az életembe minden úgy lesz ahogy akarom.
    Szép napot Mindenkinek, és add át üdvözletem kedves kolléganődnek, nem fogja tudni kik vagyunk, de aggódunk érte, ez egy szerető csapat!

Kergekacsa, Ninett79, greenfields és 8 más kedveli ezt.
  5. galfranciska

galfranciska Rutinos

Sziasztok! Nagyon szép napot mindenkinek
    Doki nagyon örülök, hogy jobban vagy.:) Nagyon vigyázz magadra a korai munkába állásnál. Sajnos fáj ilyen dolgokat hallani és ismeretlenül is drukkolok Mártának .Sok szeretetet és vigaszt kaptam ettől a kis csapattól mikor apukám meghalt .Soha nem felejtem el. Nálunk is a gyermekorvosunk súlyos beteg és még mindig megpróbál a kicsiken segíteni. Tegnap előtt is rosszul lett a rendelés alatt. A legszomorúbb, hogy ha valami történik vele akkor nem tudni lesz e helyettese. Kiváló pullmonológus és a gyermekek körében csak Ági néni, mint egy családtag.

Kergekacsa, iboly54, -Erika31- és 8 más kedveli ezt.
  6. nyific

nyific Fórum elő legendája

Elkezdtem az eventet, 0 percezek kicsit, és éjszakára szegfű.
    Meg kell lennie a felröpinek, vagy yagy vagy úgy.:)
    Ha nem, akkor ,még egyszer bedobhatom a 0 percest.Sziasztok!
    Ezt este írtam, csak nem postoltam, kicsit el voltam varázsolódva
    a 0 percezéssel.xD
    Megvagyok elégedve a 0 percezéssel, jól adta a felröpiket,
    Nemsokára kész leszek remélem,
    gazokat nem ültetek. :)
    Doki mielőbbi gyógyulást kívánok, és a Kolleganődért is szorítunk.:)

7. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Doki de örülök, hogy "látlak"!! Szerencsésen túl estél az egészen, és ez a lényeg, vigyázz magadra, most már "csak" gyógyulni kell. Amit a játékban elvesztettél, azt ne sajnáld, majd vissza termeled, most olyasmi volt, ami sokkal fontosabb a játéknál.
    Kolléganődnek ismeretlenül is jobbulást-gyógyulást kívánok.
    Most arccal a munka felé, de délután jövök.

Kergekacsa, galfranciska, iboly54 és 8 más kedveli ezt.
  8. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    Doki örülök, hogy túl vagy a műtéten! Mártának szorítok, gondolok Rá! Nem lesz semmi baj, néha azért az igazság is szokott győzni! Ez most éppen olyan eset lesz, meglásd!

Kergekacsa, terika01, galfranciska és 8 más kedveli ezt.
  9. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Hahóó Gunyhó! Boldog Név Napot a Katalinoknak!

[​IMG] Dktor úr, minél előbb épüljön fel de a munkába állást korábban, nem ajánlom, bár nem vagyok orvos. A mai napig nyögöm azt, hogy hamarabb mentem vissza dolgozni. Kolléganőjének jobbulást, és tünetmentes felépülést kívánok.

[​IMG] Hűű de finom volt az ünnepi torta. Osonok is nehogy elkapjanak.

[​IMG] Menj arrább Katica, most engem Marcit ünnepelnek szerintem.

Kergekacsa, Kata_rzis, brozsa és 9 más kedveli ezt.
  10. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!
    Doki örülök, hogy te már a gyógyulás útjára léptél. Kolláganődnek, Mártának sok erőt és kitartást kívánok az előtte álló időszakhoz és azt kívánom, hogy felgyógyuljon!

Kergekacsa, Farmer*54, terika01 és 7 más kedveli ezt.
  11. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Hajnalban olvastam... Doki nagyon örülök annak hogy sikerült a műtéted és a gyógyulás útjára léptél. A munkával azért óvatosan, nehogy baj legyen. Orsikám sógornője 40 évesen túl van a 2. gerincsérv műtéten, ő is hamar visszament dolgozni, de mivel műkörmös, beosztotta magának az időt, fokozatosan állt vissza a 8 órás munkára. Pedikűrt jó ideig nem is vállalt a műtét miatt. Mártinak így ismeretlenül is mielőbbi felépülést és tünetmentes hosszú boldog életet kívánok én is. Nagyon szorítok hogy így legyen! És így is lesz!

Kedves Katalin nevű játékostársaimnak nagyon boldog névnapot kívánok!

Kergekacsa, Farmer*54, Kata_rzis és 9 más kedveli ezt.
  12. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Katalinoknak Boldog névnapot kívánok! :)
    Doki örülök,hogy túl vagy a műtéten és gyógyulgatsz. :) Kitartást kívánok kedves kolléganődnek és mielőbbi gyógyulást. Gondolok rá, szorítok,hogy minden rendben legyen. :)

Utoljára szerkesztett: 25.11.15
    Kergekacsa, Farmer*54, Kata_rzis és 8 más kedveli ezt.
  13. nyific

14. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Drága Doki! Nagyon szorítottam érted és kimondhatatlanul boldog vagyok, hogy jól vagy. Nagyon vigyázz magadra:):inlove:
    A hír amit Mártiról hoztál, nagyon szomorú:( bízok benne, hogy sikeres volt a műtét és szorítok neki a mielőbbi teljes felépülésért.
    Ijesztően hasonló eset történt akkor mikor engem műtöttek ott ahol Téged:music:a műtétem napján egy fiatal lányt hoztak be mellém agydaganattal. Azt az ijedelmet, fájdalmat látni rajta és édesanyján, mikor jöttek levágni a szép hosszú haját ( még most is beleborzongok ) nagyon borzalmas érzés volt. Szerencsére szépen felépült, azóta folyamatos kapcsolatban vagyok vele.
    Remélem a Te történeted is így fog végződni, szívből kívánom:inlove:

Kergekacsa, Farmer*54, Ninett79 és 6 más kedveli ezt.
  15. galfranciska

galfranciska Rutinos

Sok boldogságot Katalinok, Katinkák, Katik!

DCveréb, Kergekacsa, Farmer*54 és 8 más kedveli ezt.
  16. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Katalinoknak boldog névnapot kívánok!
    Franciska (és mindenki más, akinek megtettszik) ha nem baj, hoztam egy igazán diétás süti receptet, liszt nincs is benne, és nagyon finom. Nálunk a család nem diétázó és nem cukorbeteg tagjai is nagyon szeretik. Ráadásul nagyon egyszerű elkészíteni.
    • 1 kg túró
    • 8 tojás
    • 34 dkg cukor(nálam eritrit)
    • 6 dkg olvasztott vaj
    • 1 citrom héja
    • 2 cs vaníliás pudingpor (főzős)
    • gyümölcs
    A 8 tojás fehérjét habbá verjük. A többi hozzávalót kikeverjük, majd hozzáadjuk a tojáshabot, kikent közepes tepsibe tesszük, a tetejére bármilyen gyümölcsöt tehetünk, ami passzol a túróhoz (szerintem málnával a legfinomabb). 175 fokon kb. 45 percig sütjük. A tepsiben hagyjuk kihűlni.

DCveréb, Kergekacsa, Farmer*54 és 7 más kedveli ezt.
  17. galfranciska

galfranciska Rutinos

Ez egy csodálatos recept. Nem lehet elrontani úgy hiszem. Köszönöm kipróbálom. Nagyon szeretem a túrós sütiket.

Andi11, klakli, DCveréb és 8 más kedveli ezt.
  18. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok, szép estét!:)

Doki örülök, hogy túl vagy a nehezén, és már ahhoz is volt erőd, hogy írj.:) Kolléganődért így ismeretlenül is szorítok, kívánom, hogy mielőbb és maradéktalanul gyógyuljon meg!:)

Szeretettel köszöntöm a Katalinokat, Katókat, Katákat, Katicákat, Katinkákat!

DCveréb, Kergekacsa, Ninett79 és 7 más kedveli ezt.
  19. nyific

Túrós sütik nagyon finomak, Erika ez is jól hangzik, lehet
    én is kipróbálom, szintén szeretem a túrós süti minden változatát.:p
    Na persze, mit nem szeretek én, ami úgy kezdődik, hogy sütemé....xD

Klárikám van valami friss híred, arról amiről tegnap írtál nekünk,
    valami fejlemény a dologban, vagy folytatás?;)

20. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Katalinoknak Boldog Névnapot kívánok!

DCveréb, Kergekacsa, Farmer*54 és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.