Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Hahó Kunyhó! Apuci, win optizálót úgy ajánlani, hogy a fele baráti kör hozzád jár, nem szép dolog. Mert ha rosszul állítják be, úszik a rendszer, Magyarul összeomlik. Ha én fél évente húznám újra a gépem, nem használnék semmilyen takarítót meg optimizálót. Amúgy Tune Up-ot használok. 3 éve húztam újra a gépem magam se emlékezek rá. Nincs bajom vele pedig nem fiatal.

[​IMG] - Nem értem ez zenél ha alszik akkor is, én meg nem tudok aludni tőle.- Talán ha Kukac mama ötletét hasznosítanám, jó fejbe kólintom egy kalapáccsal.

[​IMG] - Mi a 4 muskétások, eljöttünk hozzátok, hogy ünnepre nem legyetek szomorúak csak vidámak.

[​IMG] - Húúúú! Mondta a Mama, hogy ne szoknyába heverésszek az udvaron. - Most a szomszéd Misi kopogtat a hátsó ajtón.

georga06, DCveréb, galfranciska és 9 más kedveli ezt.
  2. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Ma megint hétfő, úgy szaladnak a napok, hogy rögtön Karácsony lesz.:)
    Ma nyugis nap, maradék van ebédre.
    Györgyikém Te bizony hozzá szoktál a jóhoz,
    aki nem vág disznót, azt eszik, amit kap.
    Azért én is megtudnám szokni azt a cocahusit.:p

klakli67, titjungne, Adruka98 és 15 más kedveli ezt.
  3. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Fél évente ildomos újra húzni egy számítógépet mert a technika pereg újabb és újabb erőforrást igénylő programok jelennek megf amiket használunk, és nem beszélvén a windows updatekről csak hogy a flash playerről ne beszéljünk, és ha vallaki nem csak feltelepíti a gépet hanem pl játszik rajta vagy letöltöget és ebből adódóan a lemeztöredezettségről ne is beszéljünk, vagy a hibás szektor generálódásának a tényéről, és ha már van annyi tudásom de ha meg nem lenne rááldoznám fél évente azt a pár ezer forintot hogy gépet kifújják procit újrapasztázzák és nem kell hirtelen több 10e-t alkatrészre költenem azaz kell de akkor mikor én akarok és azzal fejlesztem a gépet és nem hibát javítok :)

Főzéshez mi is hozzáakartunk kezdeni csinálunk spagettit pirospaprika nélkül irány a bolt majd elkezdünk főzni és kiderül nincs tészta :D bár ez nálunk ez minden napos :D

Farmer*54, georga06, DCveréb és 9 más kedveli ezt.
  4. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    Mi az a gép felhúzás?:) Nálunk ma rakott tészta az ebéd, maradékokból összedobva! Valahogy amit csak úgy összedobálok a saját hüle fejem szerint, mindig nagyon finom lesz:) Ez is a hűtőben, az is a hűtőben, na akkor összekeverem, teszek hozzá ezt-azt megsütöm és príma:)
    Szerencsém volt eddig:)

Farmer*54, georga06, DCveréb és 10 más kedveli ezt.
  5. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Na én a rakott tésztát 20 évvel ezelőtt próbáltam a menübe betenni, életemben nem bántott meg az uram úgy, mint akkor:( Azt mondta ez sz..... ,nem ennivaló. Olyan rosszul esett, hogy bőgtem. Tejfölt, tojássárgáját és reszelt sajtot kevertem ki, azt raktam le a tésztával 2 soron., be a sütőbe. Kidobtam a drága sajtot, nem evett egyetlen falatot belőle. Én meg a méregtől, meg a rívástól nem tudtam aztán már enni, pedig a lányaim szerint nagyon finom volt.
    Jelentkezett a második csibém is és küldte a pontokat is:)

6. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Apuci, ha bort iszol, akkor azt is beszélj. Amit leírtál most az olyan nesze semmi kapd ki.Azért, hogy udate fusson nem kell a telepítés. a Tune Up-ben van defragmentáló. Karbantartás nem az új gépet vagy új telepítést jelenti. Hardverhez értesz elismerem de a szoft oldalt még gyakorold a barátoddal aki ért hozzá. A PC nem F1-es kocsi, hogy úgy bánj vele.

georga06, DCveréb, Tavirózsa és 6 más kedveli ezt.
  7. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Az olyan, mint amit ma a gyerekemtől hallottam mikor kijöttünk a rendelőből: " Anya, azt mondta a doki, hogy bekaptam egy vírust. Akkor most engem is újra kell installálni?"xDxD;)
    Kérem kedves Farmer, kerüljük a káromkodást;):pxD:inlove:.

Farmer*54, georga06, DCveréb és 7 más kedveli ezt.
  8. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Gyors Farmot kapáltam és bekukkantottam hozzátok!
    Na nekem újra lett telepítve a gépem,nem értek hozzá,a fiam csinálta meg! Azért akad egy kis gondom! Eddig tudtam Nektek küldeni kis képeket (jó éjt,pom-pom stb.) Na most az a gondom,hogy amikor rákkantitok jobb klikkel a képre nem jön elő az a szöveg,hogy kép URL-nek másolása! A fiamat nem tudom megkérdezni(majd csak 1 hét múlva jön haza),hogy ilyenkor mi a teendőm! Szerintetek,mit csináljak?? Szégyen vagy nem szégyen nagyon nem értek az ilyenhez.

Az én 3 Csibém nagyon szorgos! Írnak is,pontot is küldenek,sőt napi ajándékot is! Persze ez kölcsönös,tőlem is kapnak mindennap ajándékot ! :)

Töltött káposzta! Nyami!! Most be tudnék falni egy adagot! Én majd 23.-án főzöm délután amikor hazaérek!

Mézes sütit sütök holnap,egyszer próbáltam,szörnyű lett,de most kaptam egy másik receptet,hát kipróbálom! :)

Most vacsit küldök Nektek!
    http://receptneked.hu/wp-content/uploads/2012/05/169592_507058425988669_247379818_o-480x299.jpg

Ma különösen örültem az Adventi naptár ajándékának! :)

Kívánok Nektek jó pihenést!

9. Baby72

Ugyanúgy mint ezt a képet betetted. Nincs benne ördöngősség.. Ha az interneten van fent a kép, amit beillesztenél, jobb egér gomb kép másolása CTRLC és beilleszted a szövegbe CTRLV.
    Ha saját kép, akkor fel kell tölteni egy képmegosztó oldalra és onnan a direkt linket bemásolni a hozzászólásodba.

Farmer*54, georga06, DCveréb és 9 más kedveli ezt.
  10. nyific

Györgyikém a rakott tésztát sokféleképpen el lehet készíteni,
    lehet sósan, lehet édesen.
    Próbáld meg egyszer jó kis pörköltes husival összerakni,
    én spagettival szoktam, jó sok sajttal a tetején,
    szerintem az ízleni fog biztos.:)
    Na ezt a gépfelhúzást én sem tudom mi lehet,,
    a programokat, a beépülő modulokat frissíti a gép magától,
    ha jól van beállítva, de a felhúzás?? Fogalmam sincs, nem is hallottam
    még ezt a kifejezést soha!:oops:

klakli67, titjungne, Adruka98 és 14 más kedveli ezt.
  11. Baby72

Ne húzd fel magad;):).
    Kit érdekel, mit csinál a számítógép..
    Amíg az emberek pénzéhsége csillapíthatatlan, mindig lesz számítógép amit fel meg újra kell húzni..szerintük.:p

Farmer*54, georga06, DCveréb és 8 más kedveli ezt.
  12. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Brumi nem érted akkor mit írtam. Tömören röviden nálam elsődleges a hardver védelem és nem az ideiglenes megoldásokat preferálom.
    Azaz aki egy cseppet ért a gépekhez az tudja, hogy Tune up shampon és társai csak ideiglenes megoldás. Egyik info tanáromat idézvén a gép újra telepítés olyan a gépnek mint a nőnek a kozmetika :D utóbbi is stabilabb egy kozmetika után :D
    Amúgy 10x év tapasztalatból több ezer gép megfordult a kezem alatt, és saját magam is tapasztaltam amikor tudatlan koromba egy kis proci húzógatásnak köszönhetően meggrilleztem az alaplapot a procit a memót :D szóval elismerem hogy szoftveresen is meg lehet oldani egy egy problémát pl trójai és vírusírtó de nem biztos hogy hosszú távon jövedelmező a szoftveres megoldás. Én nekem első gépem 2-3 évenkénti alkatrész vásárlással amivel tudtam tartani azt a szintet amit én egy géptől elvárok és a kornak megfelelő igényeket fent tudtam tartani 2002-2011 között szolgált utánna lépett át a technológia teljesen és 2-3 évente 10-12 Ft-be került és nem 2-3 évente 50-100e Ft-ba. Tehát én a költséghatékony megoldást követem és nem teszem ki a gépet káros dolgoknak!
    gépfelhúzás másnéven telepítés ezt mondhatni infos szlengnek :D

Ha nem is értenék hozzá és nem akarok nagy anyagi terhet a nyakamba venni is inkább fél évente pár ezer Ft vagy évente két évente több 10e

Farmer*54, georga06, DCveréb és 5 más kedveli ezt.
  13. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szép estét:) Nagyon szépen száguldozol,gratulálok a 3-as mentor szinthez.:)Húsvétig simán meglesz az 5-k szinted.;) Mikor kezdted a mentorságot?

Farmer*54, georga06, DCveréb és 8 más kedveli ezt.
  14. nyific

Elhagyta Janzi a kastélyát. xD
    Nálam is lassúak a csibék, és akkor még finom voltam.
    A kettes szintről nem tudok kimozdulni őmiattuk.
    Mindig kettő piros, vagy küld ugyan csibepontot,
    de egy nap egyszer belép kis időre, és kész.
    Nagyon nehéz velük, van,m aki játszik, de nem ír, nem küld pontot, de halad.:)
    Én a gépet nem szpktam felhúzni, legfeljebb magamat,.xD

klakli67, titjungne, Adruka98 és 14 más kedveli ezt.
  15. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Akkor irány a kozmetika :D

Farmer*54, georga06, DCveréb és 7 más kedveli ezt.
  16. nyific

Na oda se mehetek mindennap, na!
    Holnap különben is randevúm van a Fogdokimmal, ha meggondolom,
    inkább mennék a kozmetikába.xD

klakli67, titjungne, Adruka98 és 15 más kedveli ezt.
  17. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Azok is jól keresnek :D

Farmer*54, georga06, DCveréb és 6 más kedveli ezt.
  18. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Köszönöm. Nem tudom pontosan mikor, augusztus-szeptember eleje körül, amikor egyszerre sokan lettünk mentorok. A 3. szintnek azért örülök különösen, mert innen hetente ki tudok váltani egy szuperszomszédot (ha van elég pontom), és ki is váltottam. Innen a cél: a sárkánytojás. Legyen Neked igazad, hogy húsvétra meglesz, de én nem vagyok ennyire derű látó.

Csajok, én mindig elolvasom, amit a fiúk értekeznek a számítógépekről, de rendszerint egy kukkot sem értek belőle, de most már legalább nem érzem magam egyedül, látom Ti is hasonlóan vagytok vele:)

titjungne, Farmer*54, Ninett79 és 12 más kedveli ezt.
  19. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok! Szép estét Nektek!:inlove:
    Jöttem az örömhírrel......minden rendben van, az eredményem negatív!!!!!! Nagyon-nagyon megkínoztak, kb 1 órán keresztül:cry:
    Annyira örülök, hogy már az sem érdekel, hogy vissza van még a műtétem. Az már gyerekjáték lesz ehhez képest:music: Nagyon köszönöm, hogy ennyien szorítottak értem:inlove::inlove:

brozsa, Farmer*54, zsjudit és 12 más kedveli ezt.
  20. Baby72

Basszuskulcs, tiszta ideg voltam egész nap.
    Puszi Neked:inlove:.

Dicső lovag, van-e fogad? Te mindig ott vagy, ahol én? :D:D

Terika, dobj meg kérlek egy üzivel. Köszönöm.

Farmer*54, zsjudit, Ninett79 és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.