Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Köszönöm szépen, hogy ennyit aggódtál értem:inlove:

Farmer*54, zsjudit, Ninett79 és 8 más kedveli ezt.
  2. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Szia Baby! Köszi szépen! :)
    Szia Iboly!
    Szívből örülök,hogy rendben vagy! :inlove: Most már megnyugodhatsz,mi is nyugodtabbak vagyunk! Ugye milyen jó kis csapat van itt?
    Legyen szép estétek!
    Puszi és ölelés!

Farmer*54, zsjudit, Ninett79 és 10 más kedveli ezt.
  3. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szia Ibolya:) Remek hírrel jöttél,van okod örülni.:)
    Csak úgy hoztam neked valamit,amit előbb-utóbb kitenyésztesz majd.;)

Lillapilla73, Farmer*54, zsjudit és 9 más kedveli ezt.
  4. nyific

nyific Fórum elő legendája

Ibolya örülök, hogy most már leengedhetsz,
    biztos elfáradtál ma.
    A lényeg, hogy negatív az eredmény. :)

titjungne, Adruka98, Andi11 és 14 más kedveli ezt.
  5. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Hoztam Nektek egy igazán igazi zenét.. aki nem látta még, talán megnézi csütörtökön. Jó éjt és szép álmokat!;):inlove:

galfranciska, Farmer*54, zsjudit és 8 más kedveli ezt.
  6. iboly54

Szia Klári!
    Köszönöm szépen:inlove: Ez a kis " csapat " :inlove: nem is tudjátok ilyen sokat jelent nekem:)
    Nagyon kedves vagy, köszönöm szépen:)
    Az ajándékot is köszi, egyszer talán rám kacsint a szerencse és sikerül kifognom:music: nem egykönnyen adja meg magátxD
    Köszönöm szépen, bizony nem nagyon kell majd ringatni, hogy elaludjak;)

galfranciska, Farmer*54, zsjudit és 10 más kedveli ezt.
  7. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Hát ebből láttam egy részt a zene az jó a sorozat meg annyira rossz mint a zenéje jó :D nekem nagyon izzadságszagú erőltetett inkább a szerdai kopikát nézem

galfranciska, Farmer*54, terika01 és 6 más kedveli ezt.
  8. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Tudtam, éreztem:)
    Nagyon, nagyon örülök:) A többi is simán fog menni , pár hét és el is feledted az egészet:)

galfranciska, Farmer*54, terika01 és 9 más kedveli ezt.
  9. jojan60

jojan60 Aktív író

Szia Ibolya !!! ;) Így legyen ötös lottója Mindenkinek !!

galfranciska, kukac42, Farmer*54 és 9 más kedveli ezt.
  10. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia Ibolya! Nagyon örülök,hogy minden eredmény negatív lett. Szuper hír. Most picit pihenj meg, ne gondolj a műtétre. Azton is túl leszel, semmi gond nem lesz. :) Puszi. :)

11. iboly54

Sziasztok! Jó reggelt, szép napot mindenkinek!:)
    Végre volt egy nyugodt éjszakám, egyhuzamban tudtam aludni 6,5 órát :) Köszönöm még egyszer mindnyájatoknak, hogy bátorítottatok és szorítottatok nekem, nagyon sokat segítettetek vele.:inlove:
    http://kepkezelo.com/images/5b3yugis7hia7upammof.jpg
    Most a nyakamba veszem a várost és elindulok bevásároló körútra, majd jövök vissza ebéd után. Ebéd nálunk rakott krumpli lesz, én majd szemezgetek csak belőle:)
    Legyen nagyon szép napotok!

galfranciska, suba_klara, DCveréb és 9 más kedveli ezt.
  12. georga06

georga06 Fórum hercege

Sziasztok!

Csak, hogy jol induljon a nap, elobb egy kis reggeli, aztan johet a kave, de aki forditva szereti ugy is jo;)

Ibolya, Nagyon orulok, hogy jo lett az eredmenyed:) Gondoltam rad (is);)
    Gyorgyikem az a toltottkaposzta .....o_O:inlove: es en nem ehetem. Nem azert, mert nemtudom megenni, hanem, mert senki nem szereti a csaladban, szoval egy szemelyre ilyet fozni ....:(
    Tegnap megvolt az elso hosszabb setam egyenesen a postara.

Szombaton megcsinaltam az eventet, tenyesztettem is, de ennel az uj tenyesztesnel nem ugralnak valami nagyon az allatkak. Abba is hagytam, inkabb meghagyom a tobb, mint ezer szupitapot, jo lesz legkozelebb.
    Akinek sikeres volt a tenyesztes annak Gratulalok!

Olvasgattam, hogy masoknal is neha gond van a geppel. En eppen a napokban reseteltem a laptopomat, mindent lepucoltam rola kiveve a Windows-ot, aztan ujra feltenni a programokat amiket hasznalok. Most valoban megujult, igaz, mar 2 eves elmulott es meg csak most lett vele problemam, nagyon belassult es mintha allandoan vizsgalodott, update-olt volna. Ilyesmit soha nem csinalt, hat most segitettem neki, hogy tiszta lappal induljon:p Elvezettel tapasztalom, hogy ujra gyorsan betolt mindent.

galfranciska, DCveréb, kukac42 és 8 más kedveli ezt.
  13. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok, szép napot Mindenkinek!
    Örömmel olvastam Ibolya jó eredményét, és örülök hogy Györgyikém is jobban van már:inlove: Doki is írhatna pár sort, mert azért látom néha itt van Ő is :) Köszönjük a reggelit és a kávét, bár én abált szalonnát reggeliztem, stílusosan így disznóvágás utánxD
    Tegnap megrendeltem a halat az ünnepre, ma kell mennem érte. Ez az egy amit nem pucolok meg, ezért tisztítva kértem, a lehető legnagyobb tükörpontyot. Azt mondták olyan 5-6 kg körüli a mostaniak közül a legnagyobb haluk, de én azt szeretem, mert abban a szálkák is nagyobbak. Tudni kell rólam, hogy addig eszem a halat, míg az első szálkába bele nem botlok, aztán már megy is a papa tányérjába a megmaradt haldarab. Pipa vagyok magamra, megvettem a táltos tojást és sehova nem engedi kitenni, mivel ez már a 3.

galfranciska, suba_klara, DCveréb és 9 más kedveli ezt.
  14. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Györgyikém sokan estek ebbe a hibába. :( Remélhetőleg lesz valami konpenzáció, hisz a rendszernek nem kellett volna engednie,hogy megvedd, mert már volt 2. :) Ne idegeskedj. :)

galfranciska, DCveréb, kukac42 és 8 más kedveli ezt.
  15. georga06

georga06 Fórum hercege

A szalka nalunk sem nyero, ezert haddock-ot szoktunk venni filezve. Szep feher husu es abszolut szalkamentes. A halaszlet nem szereti a csalad, ugyhogy azt sem fozok magamban.
    Amikor hazalatogatunk, akkor eppen azokat az eteleket szoktam kerni vendeglato helyeken, amiket csak en szeretek es eppen ezert nem fozok itthon belole:p Pontyot itt is vehetnek, savanyitott kaposztalevel is van, csak az nincs aki megegye velem:(
    Na, de mar tervezgetem a sutest fozest karacsonyra. Ez a het meg nyugis, aztan jovo hettol kezdem mar beosztani a feladatokat. Legalabb 5 felet sutok, mert 2 nagy talca sutit mashova is adunk at. Itt, mivel nem igazan tudnak sutni (na meg valasztekuk sincs) a hazi sutinek nagy erteke van. A beigli az ami elmaradhatatlan. Na meg az en gesztenyes kiflim (a csaladban senki sem szereti a gesztenyeset). Vettem gesztenyet, a heten megcsinalom masszanak (minden evben keszitek nehany kockara valot), jol el lehet szorakozni vele:)

16. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Georga örülök, hogy Téged is látlak, gyógyulj meg teljesen minél előbb. :)
    Borús az idő, nagyon nem szeressem.:sleepy:
    Ma délutáni program, fogdoki, már unom, remélem., hogy ebben az évben
    már nem kell mennem, mert már elegem van ebből is.
    Még annyi dolgom lenne itthon is. még vásárolnom is kellene ezt-azt.
    Majd meglátjuk.:)
    Nálunk hal tekintetében a ponty, és a harcsa megy.
    Halászlét nem szoktam csinálni, annyira nem szeretik, meg nem is bírnánk
    annyi mindent enni egy este. Maradék meg másnap persze már nem kell,
    mert lesz más finomság.:p

klakli67, titjungne, Adruka98 és 15 más kedveli ezt.
  17. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Hahó Kuncogók! Georga, csinálj simán csak gombócos káposztát, abba nem kel a pizsama a gombócnak. Én is így csinálom mert kevesebb a munka vele, de a fűszerezéstől az íze ugyanaz mintha felöltöztetném őket. Ninett, utoljára mikor hasonlóról olvastam, pár kizárt versenyzővel vitázott pontyosabban válaszolt nekik a Team leader, hogy ezt a játékosnak kell észben tartani és nem a rendszernek. De ha beleszalad pár ezer német is ebbe a gondba, a hazaiaknak mindjárt szívesebben dolgoznak és ha nekik csinálják muszáj lesz nemzetközivé tenni. Apuci, rossz tanárok mindig voltak és lesznek is. Te most abban a hibában vagy mint a földműves aki azt mondja, hogy kovácsra nincs szüksége a földműveléshez mert szántani nem tud. Azt elfelejti, hogy az ekekapát a kovács készíti. Én többet nem szólok hozzá itt a PC-vel kapcsolatos írásokhoz lezártam ezzel a témát. Ibolya, azért a pezsgővel óvatosan a műtét előtt, utána is ráérsz egy tankert a ház elé rendelni.

[​IMG] - Ki dugta a fejét a "homokba"? - Talán strucc? - Nem ő Micula a szomszéd kis macskája.

[​IMG] - Félre innen rusnya népség, megyek a Mamámhoz aki világszépség.

[​IMG] - Tudod Erzsókom, az a baj az emberekkel, hogy egyszer megcsinálnak valamit és azt hiszik, hogy tudnak mindent. - Mi most a dagasztás művészetét mutatjuk be.

galfranciska, brozsa, terika01 és 7 más kedveli ezt.
  18. georga06

georga06 Fórum hercege

Gizus a helyedben nekem is eleg lenne mar a fogdokibol:p

Nalunk 24-en halat eszunk este (mivel napkozben meg dolgozik mindenki), 25-en bosegesen fozok, mindenki ugy tele eszi magat, hogy masnap mar eleg a maradek is, csak csipegetnek;) na meg nehogy mar mindennap a konyhaban legyen csak helyem az unnepek alatt.

Minden haznal mar javaban allnak a karacsonyfak, de nekem igazan meg csak tegnap ota jott meg a karacsonyi hangulatom amikor a postan feladtam a kuldemenyeket. Az ajandekok megerkeztek, jol eldugtam oket, kell egy kis meglepi is mindenkinek. Nem lesz nagy ajandekozas, de azert mindenki kap valami aprosagot.
    Itt mar felallitjak a karacsonyfat december elejen, aztan 25-en reggel nezik meg az ajandekokat, csak a 25.-e az igazan karacsonyi nap. 26-an mar mindenki megy vasarolgatni, cserelgetni vissza stb. En igazabol megunnam, ha december elejetol kellene nezegetnem a karacsonyfat, mire eljon a karacsony ideje, addigra mar elvesztene varazsat.

Farmer sajna az problema, hogy egyaltalan nem eszi meg mas a toltott kaposztat, ezert nem csinalok:( A toltott paprika az mas, mert a paradicsommartas husgomboccal (paprikaban vagy anelkul) kelendo. Nemsok olyan etel van amire azt mondhatom, hogy mindeki megeszi a csaladban. Van ket valogatos emberke nalunk ;)

klakli67, galfranciska, Farmer*54 és 8 más kedveli ezt.
  19. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    Györgyi, de jó olvasni, ahogy készülődsz:) Jó, hogy újra egészséges vagy, örülök neki. A kedved is jobb, jó érzés olvasni!
    Nálunk halászlé lesz szenteste:) Pontyból, de nem sok, kettőnknek 4 szelet hal bőven sok. Minden évben kapunk a halgazdaságból 2 nagy halat, levágom belőle ami nekünk kell és a többi megy Apukámnak, Ők jobban szeretik! Program változott, nem tudunk utazni, így maradunk ketten a Papával itthon:(
    Ember tervez , valami meg közbeszól, ez van! Majd lógok a skypen:)

galfranciska, georga06, Farmer*54 és 9 más kedveli ezt.
  20. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Sziasztok !!
    Betegekről tudok, Ők gyógyuljanak, ( utasitás szerint ;) ) Mindenki Másnak az Év hátralévő részében, Csak JÓT !! kivánok, ( elég volt már a rossz dolgokból.. )
    Hopp!!! Majd elfelejtem : 3000 hal nem ad aranyhalat, max. két GYÖNGY :cry: 5E táp árán, sem lett aranyállat.. Ennyit a tenyésztésről..

Ünnepek ! Továbbra is lusta vagyok főzni, de éhen nem halok, főznek rám :p Amit pedig Ti itt FŐZŐGETTEK, én kigyűjtöm, és ,,Szakácstudomány a Tanyákon" :D cimmel kiadom... A befolyó összeg jótékony célra lesz felhasználva, ( ahogyan azt ,,Kis-hazánkban" látom, ) tehát veszek Jó-Anyámnak 81. évére egy vitorlást... Igazán megérdemli, ennyi év után..
    Hosszú i-betűm nincs, lehet, azt is veszek..
    Na, ne-hogy megszóljatok, zárom is soraim.... Pá-pá !!

galfranciska, brozsa, georga06 és 11 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.