Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Szia! Na na először a főkaják pl csülkök majd a torták szépen sorjában!!:D Kínkeservesen megvan a 68.db xxl szivarfa xDxDxD
    Szia Roli! A juh, denevér, pulyka nem nagyon akar menni a többi szépen ugrándozik.
    közelítem a nulláról 40 millt :)

Utoljára szerkesztett: 14.9.14
    Cyra65, gyongyvergazda, kukac42 és 5 más kedveli ezt.
  2. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok! Hát itt annyi finomság van, hogy nem is tudom mit kéne kóstolnom. Igaz a tegnapi dógokat még emészgetem, nem tudom barátosném Te hogy vagy vele?

Én ma alig tértem magamhoz, és a puskámmal aludtam,úgy féltem. Jó átvertek minket az biztos, most nem tudom hogy megyek ki a kertbe, mert, ha meghallom a fülemüle hangját, az biztos, hogy meghajítom egy kővel, nem is kenyérrel.-.-

3. roli00000000

roli00000000 Rutinos

Nekem csak a kecske és a kacsa ugrándozik, kecskéből a merész bak 6/1 aránnyal, a kacsa 2/1, nehéz lesz így boldogulnom:eek:

rrr723, Cyra65, kukac42 és 3 más kedveli ezt.
  4. breki072

Kacsa most ugrott, gumi+ 3 sima = ara+ 3 sima most van bent, bent van 1 doktor, 2 tarka pipi,1 lipicai,1kószáló természetesen mind 3 db alap állattal keverem

5. georga06

georga06 Fórum hercege

Koszi! ;)

En nagyon le vagyok maradva toletek ahogy latom a 26 XXL szivarral, hat meg a narancs lo (7) meg a retro hoddal(4), de azert jol gyujtottem be a birkanyirobol(13) es a szarvasgomba farmbol(10).
    Na, de meg csak az ev elejen jottem vissza a jatekba, majd behozom a lemaradast ;)xD

gyongyvergazda, terika01, kukac42 és 2 más kedveli ezt.
  6. roli00000000

roli00000000 Rutinos

Nekem tegnap volt egy 15 millás bukásom, úgyhogy nekem most csak 1 tudóskecske és 1 arakacsa van a pajtában, utóbbit még nem tenyésztem el, mert tuti elbukom :)
    Ha lesz "párja", akkor eltenyésztem 3-3 alappal:D

7. breki072

Látom te is a tenyészek táborához tartozol :D egy tarka pipinél lett sztár a többi kuka.Természetesen ahogy jönnek az utánpótlások mennek is be xDxD

Utoljára szerkesztett: 14.9.14
    Cyra65, nyific, georga06 és 2 más kedveli ezt.
  8. galfranciska

galfranciska Rutinos

Sziasztok! Sikerült nekem is ideérni.:)
    Ne aggódjatok amelyik kutya ugat az nem harap. Gyávább annál.:p
    A fülemülét meg nem kell bántani mert neked fütyül, rá meg fütyülxD
    Köszi a kávét már a második ment le plusz egy energia ital de csak sutyiban mert a gyerekek nem szeretik ha iszom.:sleepy:
    Csak azért jöttem később mert a párom angol tanítást vállalt be egy régi tanítványának. Kicsi feledett az anyagból és most, hogy kint van Németországban bizony kiderült mennyit mindent nem tud még. Így aztán ezen a TeamSpeak-on keresztül tanítja és a gép ilyenkor foglalt.
    Az ebédem még fő:) Akinek kész és megebédelt annak egészségére aki meg később fog ebédelni annak jó étvágyat kívánok.

gyongyvergazda, georga06, nyific és 2 más kedveli ezt.
  9. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

No kész az ebéd végre! Borsóleves, zöldségágyon sült kacsacombik és deszertnek lehet majd mosogatni, mert én elfáradtam:)
    Egyedül vagyok, papa majd este jön, addig még lehet valami gyors kevert tésztát csak bevágok a sütőbe:)
    Sas1 én ma reggel úgy ébredtem, hogy le se ejtem többet a témát:)

eszter.77, Cyra65, nyurgaponty és 4 más kedveli ezt.
  10. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Cyra65, kukac42, georga06 és 3 más kedveli ezt.
  11. breki072

Megy ez nekem 73db van már xDxDxD

Cyra65, nyific és kukac42 kedveli ezt.
  12. galfranciska

galfranciska Rutinos

Csak 21 db szivarfám van:cry::cry::cry::cry::cry::cry:

Cyra65, nyific és kukac42 kedveli ezt.
  13. kukac42

Ne ríjjá, majd küldök én Neked:)

eszter.77, Cyra65, georga06 és 3 más kedveli ezt.
  14. nyific

Na-na! Megpróbálok én is úgy tenni, de ejtegetem, majdcsak leesik.xD Az utolsó levél amit kaptam, mert csak megerősített abban, amit úgyis tudtunk. Ez a betegség S-el kezdődik és ..nia-ra végződik.
    Még tegnap este nekiláttam törölgetni, hogy egy porszem sem maradjon sehol, mindent jól átnéztem. Azt hiszem sikerült jól kitakarítanom a piszkot. Most már ragyog minden.;)
    Franciska igazad van, legjobb védekezés a támadás, legalábbis így mondják.:)
    Én ma könnyű vegyes kaját csináltam, csibecom sütve., és vegyes zöldség köret, amit egy kis megbolondítás után megsütöttem a sütőben.:p

15. breki072

Ne sírj,átküldöm neked mind! Na majd akkor sírhatsz xDxDxDxDxD

16. kukac42

Itt vöcsök2! Szerintem én gyagya vagyok, de elakadtam! Mi az ami s-el és nia-ra végződik?
    S.O.S. !!!

eszter.77, Cyra65, nyurgaponty és 2 más kedveli ezt.
  17. nyific

Breki nekem is? :cry: Nekem meg csak 20, az ugye kevesebb?:eek:

Barátosném, van olyan, hogy ski..... nia. Na nem egy női név ám! nehogy azt hidd!xD

18. galfranciska

galfranciska Rutinos

Akkor beszállsz a szivargyárba? Hazai Csongor lesz. Jobb mint a kubaixDxD

19. kukac42

Jájj leesett:)
    Na má azt hittem hülyén fogok meghalni:)

eszter.77, Cyra65, georga06 és 3 más kedveli ezt.
  20. nyific

Mán nem tudsz! vöcsökkém ezt megkaptuk, ennyi. Túllépek rajta én is, de a lány ki van akadva. Ha rólam van szó, na akkor túlságosan is. Hát még hogy az uram állapotával is szórakozik, azt hiszi Én is Ő vagyok. Elég, ha a lányom a párjával megjelenik ott, már maga a látvány is elég lesz. A párja csak az egyik kezét felemeli, már az is elég.

Hogy lehet, hogy nekem még hiányzik 10 tortám?:oops:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.