Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. gyongyvergazda

gyongyvergazda Fórum hercege

Én mindig így járok a saját főztömmel, pedig azt mondják dícséret nélkül is meg lehet enni ;):D . Ezért szeretek vendégségbe járni :D!

breki072 és kukac42 kedveli ezt.
  2. gyongyvergazda

Örvendek, hogy segíthettünk :) !

3. terika01

terika01 Fórum admirálisa

/
    Köszönöm a segítséget, próbálkozom. Meglátjuk, hogy sikerült-e?:oops:
    http://www.hatterkepek.hu/download.php?img=125658

4. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Hát nem úgy, ahogy szerettem volna, de rajta vagyok az ügyön. Próbálkozom még, hátha úgyis sikerül, ahogy szeretném.:oops::oops: Ráadásul dupláztam is, bocsánat. Jobb lesz, ha nem itt próbálkozom.

5. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

141 felröpim lett így elsőre ez nem rossz. Maradjon így és nem lesz gond:)

szabinka1982, Senki, Filia62 és 4 más kedveli ezt.
  6. breki072

breki072 Fórum elő legendája

gyengusz volt a repcsik repülése. 175db, 39 kék fa ebből, 1 ajándék nem is lehetne mástól igaz :) tehát gyenge kezdés ja és kész vagyok már 8):D:D:D

gyongyvergazda és kukac42 kedveli ezt.
  7. gyongyvergazda

Mamutok nélkül 122. Egyelőre nem tudom mit mondjak...

8. kukac42

:eek:Hagyd el Brekuszom! Én nagy okos beültettem a 10 eventes mellett ami 1 óra pár perc alatt érik mindent a 3 órás borsóval! Most mondd meg, hát nóóóóóóóórmális vagyok én?

szabinka1982, Senki, Filia62 és 4 más kedveli ezt.
  9. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

10. kukac42

Györgyikém:) Kapcsold be az onlinedat! A sajátnevedre katt itt fent és ott pipáld ki az online állapot mutatása-t!
    Te is kapcsold be, mert hiába követlek, nem látlak:)
    Vagy rosszul követek:)

szabinka1982, Senki, Filia62 és 3 más kedveli ezt.
  11. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

94 db kékfák és néhány mamut nélkül... nem olyan rossz, de majd még alakul. :D

12. kukac42

De jó, látlak Benneteket:) Így sokkal jobb, tudom nem vagyok egyedül:) Györgyikém olyan szép fórum nevet választottál magadnak, tetszik! Gondolkodtam én is a matricás csülkön, de a végén csak maradt a kukac, azt a dokitól kaptam, maradjon akkor:)

13. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Bekapcsoltam Juditkám! 107 íjj és nyíl+2 ajándék:(

14. kukac42

Jó az! Összesen kell 900 az napi 90! Már most túl teljesítetted és még mennek ajándékok, szóval ne mérgelődj:)

15. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

A csülköscsoki jobb lett volna. Emlékszel? Még azt nem tudom hogy lehet több idézetre egyszerre válaszolni, meg hogy melyik simli mit jelent (szándékosan írtam simlit).

16. kukac42

Emlékszem:) Amit idézni akarsz ott mindegyikre kattints a válasz gombra, alul szépen összegyüjtögeti csak írogatnod kell közéjük:)
    Bevallom én sem tudom mit jelentenek, de nem is tudom használni őket, mert nekem mindig berakja előre őket. Egyedül a sárga mosoly ami jó helyre kerül, de azt meg a zárójel kettősponttal írom:)
    Megszokás:)

17. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Aha! Nem is olyan rossz ez az új fórum:)

nyific, breki072 és kukac42 kedveli ezt.
  18. kukac42

Na látod:) Nekünk pláne nem, a másikkal vagy egy hete semmit nem tudtam kezdeni, halálra idegesített! Ez megy gyorsan, nekem tetszik.

szabinka1982, Senki, Filia62 és 5 más kedveli ezt.
  19. *Cicus*

*Cicus* Törekvő

Sziasztok! :)
    Szépen vagyunk, mondhatom! Mire beesek egy melós nap után, mindenki Offline....:rolleyes:
    De a rakott tészta a sütőben, a mosógép elindítva, és csak semmi sírás-rívás, nálam 58 volt a felröpik száma.... :D
    Ugyanis nincs az az event vagy akármi más, ami hagyja, hogy felrúgjam a napi rutint. Szóval reggel arattam. :p

Györgyikém!!!! :) Örülök, hogy vagy! Új névvel, igazi Györgyis bannerral és avatarral!
    Tegnap is csak te hiányoztál! :rolleyes:

Erika, Mozillát használsz? Kísérletezek kicsit! :)
    Talán akkor a legegyszerűbb: Kiválasztott képre állsz az egérrel - jobb gombbal ráklikkelsz - kiválasztod: kép megjelenítése - új ablakban megjelenik a kép - újra a képre jobb egérgombbal: kép címének másolása - aztán a fórum hozzászólásodban szintén jobb gomb: beillesztés.
    Az egér jobb gombja néha megkönnyíti a dolgot, magyarul és érthetően írja le a lehetőségeket. :)
    Íme, ha sikerült, így néz ki:

http://static.hatterkepek.hu/preview/www/magdee/20050218_130643/tea004.jpg

terika01, nyific, kukac42 és még 1 ember kedveli ezt.
  20. kukac42

Cicusom én itt vagyok, csak arattam egy pöttyet:)
    Ülj le pihenj meg egy kicsit! Végre be van ültetve nálam minden eventessel 1x1-n már lógázhatom a lábam:)

szabinka1982, Senki, Filia62 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.