Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Erzsikém! de finom reggelit készítettél, én már le is ültem az
    asztal mellé, és falatozom, közben várom a többieket.
    Az új év tiszteletére elgurulok az én kis táltosommal, a
    fodrászhoz.;)

2. Vizililiom60

Vizililiom60 Járnitanuló

Gizikém, biztos vagyok benne, hogy gyönyörű szép leszel és a papát újra "meghódítod".:)
    Egyébként hogy van? Minden rendben nála?
    Mert ez az idő nem nagyon kedvez nekünk.

Most takarítok egy keveset ami még van, majd készülődők a pihenésre mert sajna kezdődik munkás napok.:oops:

galfranciska, georga06, zsjudit és 10 más kedveli ezt.
  3. nyific

ERzsikém aranyos vagy, igen jól vagyunk, Papa is jól van,
    lehet mondani nagyon jól, mint egy fiatal, de tényleg.:)
    Elég sokat dolgozol Te, nemde?? szereted ezt is csinálni?
    Nálunk szép, elég nagy pelyhekben hull a hó, már kezd minden fehér lenni.
    csak egy icipicit várhatott volna, mondjuk 1-2 órácskát.:)
    De nem baj, legalább látunk már egy kis havat is.
    Holnap rendkivüli munkások akció!
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/munkások-akciós-áron.13460/#post-410555

4. Vizililiom60

Vizililiom60 Járnitanuló

Gizikém. tudod örülök hogy van mit dolgoznom. Ha lehetne változtatnék.
    Itt is nagyon szépen esik a hó.:)
    Azért remélem annyi esik majd, hogy az erdőben a fák ágai roskadozzanak a hó súlya alatt.:inlove:
    Az csuda szép.:inlove:

A rendkívüli munkások már vannak, és holnap lesz vége.

galfranciska, georga06, Farmer*54 és 9 más kedveli ezt.
  5. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Szebb napot!

Tegnap estétől rám jár a rúd! Falszomszédunk egyetemisták szilveszterkor nem voltak itthon de tegnap bepótolták a szilvesztert este 9-kor belelendültek közben azzal szórakoztak hogy óránként elmentek vagy 30-an piáért 10 perc múlva vissza kb hajnali 1 felé már a kitudja hanyadik tingli tangli kör után beletörték a kulcsot elkezdtek a lépcsőházba hangoskodni míg várták a lakatost aki megjött vagy fél 3-kor. Addig vagy 2* a rendőrség is kint volt hogy állítsanak magukon... de semmi változás...
    Bejutnak fél 3-kor a lakásba fél 4-ig örült zenehallgatás majd örült nagy visitozás mint ha valami felnőttes dolog történne... ez kb 50 percig volt... majd alvás 6-kor szól az ébresztőnk kezdődik a nap... lépünk ki a lépcsőházba a különbözö üvegek szemét mindenhol meg a lábtörlöm végighányva na akkor nem érdekelt semmi bekopogtam hogy ez mi takarítsák össze meg stb... kinyitja a kiscsaj azt mondja jó reggelt majd a lábamra okád és bezárja az ajtót.... gyors átöltözés irány a gyerekkel a suliba... az a farkasordító hideg.....megfagytam azóta nem bírtam felmelegedni rendesen... na de hazaérünk markolók lajtos kocsi stb... a ház sor középső része feltúrva hideg víz elzárva melegvíz elzárva és még fűtés sincs .... ha így kzdődik ez az év mit tartogat még? :D jah havazás annyi volt nálunk leesett két hópihe és ennyi

galfranciska, georga06, Farmer*54 és 8 más kedveli ezt.
  6. Vizililiom60

Vizililiom60 Járnitanuló

Tudod azt szokták mondani, ami rosszul kezdődik az a végén nagyon jó lesz.:)

galfranciska, georga06, zsjudit és 9 más kedveli ezt.
  7. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Janikám !
    Hogy én mit tudok, és mit nem a szőrmékről, azt hagyjuk.. A trend és divat ellen nem lehet mit tenni.. Mindenki úgy ápolja magát, ahogy Neki jó... Bár, a múltkori tükrében : szerintem a Kuncogóban nincs VITA !! SZABAD VÉLEMÉNY KIFEJTÉSE VAN !! Az pedig, ritka, őrizendő dolog, mai körülményeink között !! Na, megyek.. / Szakadó hó, felesleges kimenetel, hisz ismerem, de a bibi az, mi van akkor, ha most tényleg baj van ?? / Visszaértem, = vaklárma, de nekem ,,sokba került".. Ez a munkám.. ........ / Ezért íródott 90 percig, e pár sor.. /

.....................

Ilyen témát a fórumban nem ecsetelünk. Köszönöm. /-East17-/

Moderátor által utoljára szerkesztve: 4.1.16
    galfranciska, georga06, zsjudit és 10 más kedveli ezt.
  8. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Megjöttem végre,hiányoztatok!
    Nem szállingózik,hanem szakad a hó nálunk! Szép-szép,de nem nagyon szeretem! Hideg is,munka is van vele (csak 20 métert kell lapátolni,ha nem akarunk a külvilágtól elzárkózni! :)
    Minden esetre szép látvány így a meleg szobából!
    Munka nem sok volt ma,talán a hét ilyen laza lesz! De nem bánom!
    Apuci! Nem irigyellek Titeket,de jól mondja Erzsike: rossz után csak jó jöhet!
    Gizusom! Biztos nagyon szép leszel az új frizurától,de mondok én Neked valamit: Te tényleg szép Nő vagy,frizura ide,frizura oda!
    Rám is rám férne már egy fodrász,most egy szín barna vagyok,de visszatérek a szőke melírhoz,be is jelentkezem holnap délután!

Most megyek vacsit csinálni,de majd jövök még ma! :)

galfranciska, zsjudit, Farmer*54 és 8 más kedveli ezt.
  9. apuci30

apuci30 Fórumőrült

2 órája írtam hogy elment a hó aztán visszajött és másfél óra alatt 1 centi esett ez ahoz elég hogy miskolc beduguljon és a busz villamos kimaradjon most aki küldte a havat viheti is mert nem érek ki 4-re a suliba a város másik végébe :D

galfranciska, georga06, suba_klara és 7 más kedveli ezt.
  10. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Kellemes délutánt mindenkinek:):)
    Szia Klári:) Vette a jelentkezésedet a fodrász,róla van szó.:)
    Sőt Gizike is szerepel a dalban.xD:music:

11. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok! Szép estét!
    Nálunk itt Somogyban nagyon sok hó esett, kb 15-20 cm és még most is szállingózik:) Azt mondjátok kell menni a fodrászhoz:music:xD én is beterveztem magamnak csak közben meggondoltam, majd inkább ha túl leszek mindenen, akkor is ráérek foglalkozni a frizurámmal:)
    Kicsit sajnálom, hogy pont most lesz a neonos event, a végére talán ideérek:music: megmarad a sok sztápom:p
    Ma bekukkantottam a piacra...... teljesen elájultam az ottani áraktól:oops: a fatermésektől kezdve a terményekig minden-minden nagyon drága. Így szépen üres kosárkával hazaballagtam:)
    Most éppen azon töröm a buksimat mivel pakoljam tele a földeket arra a pár napra:music: valami ötlet:music:fák, ólak, kitehetők v komfort föld:music:

galfranciska, georga06, zsjudit és 7 más kedveli ezt.
  12. nyific

Megjött a királylány a fodritól, és Húh be szép lett!xD
    Klárikám pont Te mondod?? Na ne vicceljünk itt kérem szépen.;)
    Én is tudom Te hogy nézel ki, tehát ezt én mondatnám el Rólad!
    De a fodrász az senkinek nem árthat meg. menj csak el, még szebb leszel azzal
    a melírral, az tuti. ;) Jó fog állni Neked.
    Az én párocskám ám az igazi lovag, mert nem engedett ám el ebben az időben
    egyedül, azt mondta, nem fogsz Te ebben az időben frissen mosott hajjal, hidegben
    csúszkálni a kis lovacskáddal.
    Felnyergelte az Ő táltosát, és hipp-hopp, már ott is voltunk, kényelmesen, melegben,
    még a kesztyű sem kellett.xD A királykisasszony kiszállt, és betipegett a fodrászhoz.

13. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    Itt is esett a hó, nem túl sok, de nem is kevés. Hideg is van rendesen. Öltések kint én meg itthon:)
    Az a helyzet itt egyedül én vagyok ronda, ezért nem is járok fodrászhoz. Megmosom a hajam, lófarokba kötöm és el is feledtem! Nem szeretem az időmet fodrásznál tölteni, számomra az igazi felesleges idő pocsékolás. Szép én úgysem leszek sose, akkor meg minek?:)
    Sütöttem fánkot, meg brokkolikrémlevest főztem és slussz:)

galfranciska, georga06, zsjudit és 8 más kedveli ezt.
  14. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szia!
    Hát bizony ez nem semmi:) a Te párod igazi lovag, büszke lehetsz rá.:)
    Különben azt vettem észre, hogy mi itt mindnyájan nagyon szépek vagyunk, neem? xD Mert minden nőben ( na jó van, a fiúkban is) van valami ami nagyon szép és minden nőt, minden férfi másért lát szépnek;)
    Képzeljétek a kis unokám mutatott nekem a gépen egy programot, az a neve: virtuális szépség szalon. Ez olyan, hogy különböző formátumú és színű frizurát, arc és szemfestést készíthetsz magadnak saját ízlésed szerint. Kiválaszthatod mi az ami jól áll neked. Aztán ellehet menteni és viheted a fodrászhoz, hogy ilyent akarsz:pxD Különben tényleg nem rossz én nem festem magam, pedig amit csináltam nem volt rossz:music: a fekete szememet is átváltoztattam kékre, a sötét barna hajamhoz egész jól nézett kixD
    Ezt sajnos nem tudtam tetszikelni, mert Te is szép vagy, csak olvasd el mi írtam:p és én így is gondolom:p

15. nyific

Iboly teljesen igazad van, ha egy férfi egy bölcstől megkérdezi,
    ki a legszebb nő a világon, a bölcs azt válaszolná,: az a legszebb nő, amelyiket szereted.:)
    Tudod, egy kis smink csodákra képes ám!;)

16. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Szia Janzi! Drága Vagy! ;) Azért meg különösen,mert imádom Szécsi Pál összes nótáját! :)
    Nem bírtam ki és felhívtam a fodrászomat,péntekre vállalt el! Addig kibírom valahogy! Kinn a szabadba most úgy is sapit kell használni,mert olyan nagy a hideg!
    Drága Gizus! Köszi,édes vagy,hogy ilyeneket írsz rólam! Puszim Neked!
    Igazad van Iboly! Mindenkiben van szépség! Nincs kivétel! :inlove:

Én csak a szememet szoktam festeni,meg kihúzni. Rúzst,szájfényt ritkán használok,mert állandóan lenyalom! :) Alapozót meg végképp nem használok! Szeretem a természetes dolgokat! :)

Most elköszönök tőletek,holnap is csak délután valamikor tudok jönni!
    Legyen szép estétek és jó éjszakátok!

Utoljára szerkesztett: 4.1.16
    galfranciska, georga06, DCveréb és 9 más kedveli ezt.
  17. nyific

Juditom most látom, nos milyen lett az új ujjad??
    Olyan mint volt, vagy szebb?:)
    Ja, és milyen volt a slussz? biztos finom.:p

18. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Barátosném:) Maradt görbe, mint volt, jobb már nem lesz:) Azt mondta a doki bácsi amikor kérdeztem: Doktor úr, fogok tudni azért zongorázni?
    Mire a doki: Persze, hogy tud, nem olyan nagy volt ez a vágás, ideget sem ért!
    Mondom Neki: Hú, az nagyon jó lesz, mert eddig nem tudtam:)
    Na lányok nem udvariaskodunk, én bíza csúf vagyok, de engem ugyan nem zavar:)

galfranciska, georga06, DCveréb és 13 más kedveli ezt.
  19. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Üdv néktek!
    Én meg a béka :)

galfranciska, georga06, DCveréb és 12 más kedveli ezt.
  20. nyific

No, az ujjadat nem bánom, majd kis idő, és olyan lesz, mint volt.
    De nekem aztán ne írj ilyen csacskaságot, mert láttalak,
    dehogy vagy Te csúf! Még viccnek is rossz! Nagyon helyes pofikád van.:)
    Papának tetszel?? na ugye! Én is tetszem az enyémnek úgy, ahogy vagyok,
    az évek sajnos mennek , és mennek, és... nem kímélnek, öregszünk.:music:
    Te még azt sem mondhatod, hogy öreg vagy, kezdek öregedni esetleg ezt.:)
    Na ezt hirtelen felindulásból egyszerre leírtam.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.