Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Én még emlékszek ám arra a képre, amit egyszer feltettél:p és ha teltek is el azóta évek, azért ott még mindig egy helyes kis pofika maradt:):inlove:

galfranciska, georga06, DCveréb és 11 más kedveli ezt.
  2. apuci30

apuci30 Fórumőrült

azért az pár hónapja volt nem évekkel ezelőtt :) nem csúnya és ezt egy pasi mondta :p vita lezárva

3. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Jó reggelt kívánok!
    Helyzetjelentés Orosházáról! Nagyon hideg van,a hó miatt elakadásokra lehet számítani,mert sehol nincs eltakarítva!
    Akkor én most elindulok dolgozni,hogy a 10 percre lévő munkahelyemre beérjek 6 órára! :)
    Legyen szép napotok!
    Pussz Nektek!

galfranciska, georga06, DCveréb és 10 más kedveli ezt.
  4. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    Sajnos itt nem olyan nagy a hó, így Papa ment dolgozni hajnalban. Visszatért az egész nap egyedül vagyok:(
    Kár, annyira jó volt, hogy itthon volt szabadságon! No, majd decemberben megint itthon lesz:)
    Rám meg rám jött a mit főzzek mizéria:) Semmit , az a legkönnyebb, csak nagyon nehéz vele jól lakni:)
    Így aztán marad a zöldséges kuszkusz, sült csirkével és slussz:)
    Ezen a kuszkuszon, mindig hülyére röhögöm magam, szerintem ez tarhonya, de mindegy:)
    A zacskón az van kuszkusz:) Úgy kaptam karácsonyra egy régi ügyfelemtől, hát akkor ma kuszkusz lesz:)

5. iboly54

Sziasztok! Szép napot!:)
    Barcson elállt a havazás, nagyon hideg van -8 fok:sleepy: fázok....didergek:)
    Hoztam egy kis reggelit:) Jó étvágyat!:inlove:

galfranciska, georga06, DCveréb és 8 más kedveli ezt.
  6. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Nálunk gyönyörű derült idő van, hó nem esik.
    Ma randizom az endokrinológusommal, persze nem egyedül
    megyek, egyébként a kórház 1 km-es körzetében megállni nuku,
    parkolni szintén.:mad:
    Össze kell szednem magam, és bájosan mosolyogva, rá kell vennem
    a portást, hogy engedjen be az udvarra, eddig még mindig sikerült.
    Remélem ma is sikerülni fog, ma még majd rosszul is leszek.;)

7. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Várd a postás bácsit is :Dmajd érkezik valamelyik nap :music::music:igaz én azt mondtam neki ma oda kel érni xDxDxD

galfranciska, georga06, DCveréb és 9 más kedveli ezt.
  8. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Szép Vanik Kuncogik! Mamikám, hívd ki a tűzoltóságot azok jó vágású fiatal legények, és nem fogsz unatkozni még üveges játékot is játszhattok:p Apuci, nem vagyok rossz fijú, de talán most kellett volna megmutatnod, hogy ki a legény a gáton nem egy 70éves idős asszonynál:p. Én rám csak a füstöt fújták oszt fölborította a kukát, úgy jó 12éve.

[​IMG] - Futok, nincs itthon a gazda, a Mamikám a lánglovagokkal strippókert játszik lehet tejcsit csórni.

[​IMG] - Micsoda buli volt, összehánytam Apuci cipőjét:wuerg::p.

[​IMG] - Este Mamikánál. - Elfáradtál kedvesem, hiányoztam?- ÜhhmxD

galfranciska, georga06, DCveréb és 8 más kedveli ezt.
  9. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Ideért:) Brekuszom kössze, meg vagyunk mentve:)

galfranciska, georga06, Farmer*54 és 7 más kedveli ezt.
  10. breki072

breki072 Fórum elő legendája

No azé ám :D mert mentem vona a postára az összes szép jányak a popojára csapni :pés még élveztem vona is :Dde kár hogy nem lehet :cry:de azé megyek xDxDxD

11. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Hazaértem,a hó most éppen hogy szállingózik! Hideg most nincs annyira,de a miniszoknyával még várni kell! :)
    Bár van kötött minim,meg hosszú téli csizma is hozzá,de megvárom amíg legalább O fok lesz! :)
    Ma is laza napom volt!
    Ezért nekiállok palacsintát sütni,túrosat, tejfölös-kakaósat meg baracklekvárosat! Aki szereti,csak szóljon bátran! :)
    Főzök egy kis paradicsomlevest is! Én csináltam a paradicsomlét,igazán sok van még!
    Jaj,nekem! Egymás után megint 6-ot trüsszögtem,mint pár nappal ezelőtt! Akkor a mini még csak a szekrényben marad! :)

Na akkor nekiállok teát is forralni!

Valamikor még jövök!

galfranciska, georga06, Farmer*54 és 9 más kedveli ezt.
  12. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Ma a fagyasztóládákból pakoltam át a sok húst meg zöldséget, félkész kajákat a fagyasztó szekrénybe. Azt csak ilyenkor használom, mikor disznóvágás van. Nagyon öreg már és sokat fogyaszt, de muszáj igénybe venni, mert a friss hús megy a ládákba. Alig fért be a sok cucc a 300 literes szekrénybe, még a rendes hűtőm fagyasztója is dugig lett pedig az sem kicsi, 90 literes. A két 220 literes ládát majd holnap áttörölgetem, mert már most is megnyomtam a hasam velük mire kiszedtem a dolgokat belőlük, nagyon mélyen van az aljuk, vagy én vagyok túl alacsony:wuerg: Pénteken délután disznót vágunk, hétvégén meglesz a szórakozásom nem panaszkodhatok. Csütörtökön öklendezéssel egybekötött bélmosás eventet tartok:wuerg: Így aztán nem is tudom hogy a tenyésztős eventtel mi lesz, mert gondolom hétvégére teszik be a boom-ot is:( Hiába lesz gép és net hozzáférésem, nem mondhatom azt gazdasszony létemre hogy bocsi, most megyek tenyészteni 1-2 kört, míg a többiek mosogatnak:wuerg: Gondolom csütörtökön megkapjuk az event leírását is, áttanulmányozva azt majd látom.

galfranciska, georga06, Farmer*54 és 5 más kedveli ezt.
  13. nyific

Megérkeztem a dokitól, nem hiszem el, hogy bejelentés ellenére,
    egy órát kellett várni. Úgy néz ki, minden rendben van, majd
    áprilisban randizunk csak.:)
    Nálunk még nem esik a hó, és a város is könnyen járható volt még ma.
    Holnaptól megint lezárnak egy részt a Budai alsó rakpartból.

14. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szia Klári:) Pont azokat a palacsintákat szeretem.:) Meg a paradicsomleves is a kedvencem.:)
    Ennyit a fógyókurámra,csak mértékkel eszek majd ebből-abból,hogy másnak is jusson.:);)

galfranciska, georga06, Farmer*54 és 6 más kedveli ezt.
  15. iboly54

Sziasztok! Nálunk nem lehet közlekedni, ónos eső esik és mindjárt le is fagy. Olyanok a járdák mint a jégpáncél:( lesz megint egy csomó kéz és lábtörés:eek:
    Gizusom! Örülök, hogy minden rendben van:) ezek az időpontos jelentkezések semmit nem érnek:( mindig vannak csúszások ilyen-olyan okok miatt, ki is van írva, hogy a bejelentkezés ellenére előfordulhatnak kisebb várakozásoko_O ez a háziorvosnál a legborzasztóbb, mikor már épp bemehetnél jön egy gyógyszerügynök, majd egy soron kívüli telefonos ismerős:oops: szóval nem egyszerű sehol sem.
    Van mozi, jó sok pontot lehet szerezni:)
    Hahó!!! A palacsintát én is szeretem, minden változatban:inlove: nálunk is gyakran van, ez a kicsik kedvence, a Papa szokta sütni a nyári konyhában kb 60-80 db-t;)

16. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Szép estét Mindenkinek!
    Ibolya holnap gondolok rád. és nagyon szorítok Neked. Én mikor kórházba mentem, fákkal meg hosszú érésű ólakkal raktam tele a farmot.
    A malmokat is elindítottam még jártak mikor 5 nap után hazaértem.Sajnos azokban az időkben három eventről is lemaradtam, de mindegy.
    Mielőbbi gyógyulást kívánok!

17. nyific

Klárikám Te mindig olyan finomat kevergetsz, egy kis túróst
    küldj már át nekem is, próbáld meg a baglyot. xD
    Lehet el bírja hozni.
    Szombaton disznótoros kóstolót kapunk Györgyitől,:p vagy....
    Györgyikém menjünk inkább kántálni??
    Iboly ezekből most kimaradsz, nagyon szorítok Neked, de szerintem
    nem is kell, mert biztos rendben lesz minden.
    Tudom, könnyen beszélek én, de azt is megértem, ha izgulsz akkor is, ha nem kéne.
    Mi itt leszünk, és várunk! Most csak azzal foglalkozz, hogy mielőbb
    rendbe jöjj!

18. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Gyertek inkább mosogatnixD

19. iboly54

Szia! Köszönöm szépen:inlove: Én is fákat és ólakat teszek ki:) a malmot majd szupitáppal programmal pakolom meg:)
    Köszönöm Gizusom:inlove:

20. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Szia Janzi! :) Másfél óráig sütöttem! :) Sok lett vagyis rengeteg,jut bőven Neked is meg aki szeretne enni! Bevallom,de csak halkan-én a paradicsom levest nem nagyon szeretem. De a palacsintát igen,de mire megsült már az se kellett!
    Megyek tornázni...;)
    Szia Ibolya!
    Hozzánk holnapra ígérik az ónos esőt! Lesz csúszkálás,jaj már annyiszor elcsúsztam én is..még csontom sose tőrt,de pár lila foltot összeszedtem vele..
    Gizusom! Örülök,hogy rendben Vagy! :)
    Remélem "bagoly"úton elment a palacsinta...
    Szeretek sütni-főzni,ha van kinek...

Sajnos a kapcsolatom amilyen szépen indult olyan szépen véget is ért...de nem búsulok,eljön majd egyszer értem is a hercegem...:p

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.