Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. DCveréb

DCveréb Fórum biztosa

Egy doktor ??? Már, hogy a frászba ne lenne jól.. Süt a nap, nyílik az agrárolló, kinyíltak a multik, jól vagyok.. :(
    A kisboltok bezárnak, a rendelők ,,háborús cuccokkal működnek", a nap sz@rik sütni, Sokan fáznak, a kistermelők tönkremennek..
    / Kedves Modik : HÍR-tv !! / Szóval jól vagyok, csak sz...l.. Lám, változnak az idők, csak én nem.. Pont olyan öreg vagyok, mint tavaly.. :) De ez is változhat !! xD

2. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Maximálisan igazad van, sajnos ez a helyzet, az idők mindig változnak, mi már biztosan nem:)
    Még az a szerencse, hogy minket nem tudnak a saját képükre és saját igényüknek megfelelően átformálni:) a fiatalokkal esetleg még próbálkozhatnak:music:

Kergekacsa, DCveréb, galfranciska és 6 más kedveli ezt.
  3. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Sziasztok!

Ti is tudjátok, ez a fórum a Farmerama játék hivatalos platformja. A szabályok szerint ezen témákat kerülnünk kell.
    Együttműködésedet előre is köszönöm.
    Kérem a topicot látogató játékosokat, itt kerüljék ennek a témának a további tárgyalását.

Kergekacsa, mimi, DCveréb és 7 más kedveli ezt.
  4. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szia Laboviti!:) Igazad van, bocsi:)

Kergekacsa, DCveréb, galfranciska és 5 más kedveli ezt.
  5. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Szép reggelt! Csiripelik a nagy madarak lehet majd a virágokat is csereberélni:D:D DE megvárjuk a kiírást aztán majd lehet jönni
    Boom visszaállt a regi menetére, 110 mill a nyereség:D a csp készlet 1,2 mill xDxDxD piacon kint 62 mill :) mert tenyészteni jó :D:inlove:

Kergekacsa, mimi, suba_klara és 10 más kedveli ezt.
  6. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Látlak ám. :) Nekem is van kint 1-2 dolog, de ha nem megy el, akkor boom:wuerg:;) Lesz cserenap? Vagy mi van? :eek:

Kergekacsa, iboly54, DCveréb és 9 más kedveli ezt.
  7. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Jé 1 Nini o_Oo_Oo_O:) merre jártál :D ideje haza nézni is néhaxDxDxD
    olvasni olvasni máshol is ;)

Kergekacsa, iboly54, DCveréb és 9 más kedveli ezt.
  8. Ninett79

Olvasok én, de nem tiszta.... :p Itt vagyok mindig, csak olvasó módban. :)A régi avataromat és banneremet keresem, nem találom. Áhhh.

Kergekacsa, iboly54, DCveréb és 8 más kedveli ezt.
  9. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Előkerült az elveszett bárányka is, Nini!xD
    Látom, hogy nem csak olvasni tudsz ám!;)
    Honnan veszitek, hogy cseresznyézni fogunk??
    Persze most kellene, hogy tudjunk vele foglalkozni.

Adruka98, -Erika31-, zorcso és 13 más kedveli ezt.
  10. Ninett79

Szia! :) Pletykagangon rebesgetik.
    Nem találom a régi rucimat. :oops:xD Most mi lesz?

Kergekacsa, iboly54, hangyácska77 és 9 más kedveli ezt.
  11. nyific

Biztos megvan, a szekrényben keresd! Rámold ki, majd be,
    aztán újra ki, és újra be,... akkor előkerül. ;)

Adruka98, -Erika31-, zorcso és 14 más kedveli ezt.
  12. Ninett79

Nem, nincs meg. Új gépem van, ezen tuti nincs rajta a régi. Pedig mondtam a lányomnak,hogy mentse le.

Kergekacsa, iboly54, DCveréb és 8 más kedveli ezt.
  13. nyific

Ninikém nem emlékszel a régire??
    Esetleg újra meg lehetne csinálni. Biztos nagyon tetszett Neked
    a régi rucid.:sleepy:
    Ez is aranyos, ez az új, most legyél ebben kicsit. :)

Adruka98, -Erika31-, zorcso és 13 más kedveli ezt.
  14. apuci30

apuci30 Fórumőrült

szép vagy így is úgy is :) jaaj még várjon a cserenap pár napot 1,4 millió csp kéne hogy minden cserémhez vegyek engedélyt :D jaaaaaaaaaaaj mi lesz így velem :D Minek volt boom és miért buktam annyit :D jaaj most mi tévő legyek kellene a piacomon valami mecénás aki elad olcsón drágát és kitegyem drágán és :D és el is vigyék :D van max 2 milliós pajtakészletem :D

Kergekacsa, suba_klara, DCveréb és 8 más kedveli ezt.
  15. Ninett79

Emlékszem a régire. :) Ez is cuki, csak ez karácsonyi..... :)

16. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    Ninikém , ha végképp nem találod, irány az archívum és ott tuti megtalálod Devikénél:) Valamit vegyél fel jányom, mert kint az egész bannered!

Kergekacsa, mimi, suba_klara és 10 más kedveli ezt.
  17. georga06

georga06 Fórum hercege

Sziasztok!

A reggelin mar tul vagytok, de egy kave azert elmegy ugye;)

Eppen hetvegen nem lehetett a Kuckoba jonni, amikor pedig idom is volt ra :( Napkozben tobbszor is az ajtoban toporogtam, de hat az ido miatt hazajottem melegedni, aztan megint vissza, tobbszor bekukucskaltam, de semmi:eek:
    Na, de tegnap este vegre sikerult es lam, olyan ugyesek voltatok, hogy orom volt visszaolvasni:)

Ibolyam nagyon orulok, hogy tul vagy a muteten, bar te sokkal jobban megszenvedted, mint en anno. Nagyon vigyazz magadra es mielobbi teljes gyogyulast kivanok!
    Nalunk nemtudom itt, hogy csinaljak a dolgokat, de egyik nap bementem reggel a korhazba, masnap delelott mar johettem is haza, varratok nem voltak, semmi csovezes. 4 kis lyukacska volt, de azt is ugy "vartak" ossze, hogy varrasnak nyoma nem volt, inkabb, mint egy hegesztes nyoma. Csak le volt fedve vizhatlan tapasszal, ugyhogy mar masnap zuhanyozhattam is vele. Otthonra is ellattak ilyen tapasszal amit estenkent kellett furdes utan cserelni 5 napig, aztan minden rendben volt. Igaz nalam magan korhazban csinaltak, de ra 1 honapra volt egy masik mutetem, azt allami korhazban csinaltak, ott mar felszivodo varrat volt. Akkor delre mentem, 2-kor mutottek es este 8 utan mar otthon is voltam.

Gyorgyikem, nagyon gondoltam rad hetvegen, biztosan jol elfaradtal, most pihengess egy kicsiket;)
    Doki te jobban vagy mar? Latom kezd a regi formad visszaterni :)
    Judit es Gizus is elemeben van latom, csak igy tovabb csajok xD:inlove: Apropo Juditom, a kezed mar teljesen rendbejott?

Annyira jo olvasni benneteket, megha irni nincs is idom mindig:inlove::)

Nagy-nagy gratula a tenyesztesekhez, nagyon szep eredmenyek lettek amint lattam. Nalam nem igazan lettek nagy sikerek, de ez van. Rozsa allat csak egy zurtehen lett (keveresbol) es egy cirkuszi majom. El is mentek a piacra, hamar labuk kelt o_O Bukasok is voltak, de hat anelkul nincs :p Viszont, most volt idom hetvegen tenyeszteni, igy majd 2000 szupitapnak annyi lett.

Most megyek a reggeli setara, aztan egy kis takaritgatas, majd nekiallok ket torta alapjat megsutni, holnap csak a kremmel es a toltessel kelljen foglaltoskodni. Egy gesztenye es egy dobostorta lesz rendelesre.
    Majd kesobb meg jovok vissza :)

klakli67, Kergekacsa, iboly54 és 11 más kedveli ezt.
  18. Ninett79

xDxD;) Oké Mami!

19. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Nini ez volt az?

20. Ninett79

Igen, ez az Mami! Köszi,hogy meglelted. :) Már csak a nevem kéne rá. Meg a mozgás a pillangónál. :DMegnézem a lányom gépén, hátha ott megvan ez... :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.