Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. georga06

georga06 Fórum hercege

Sziasztok! Szep napot Mindenkinek!
    Habar en nagyon ki vagyok es almos is vagyok, mert az ejjel ossz-vissz 4 orat aludtam:sleepy::oops:
    Na nem munka miatt. Egyebkent itt a Kuckoban mindenki nagyon szorgos ahogy latom, nemcsak a noi szakasz, de a fiuk is;)

Gizus valoban a jo orvosvalasztas sokat segit. Jo, hogy nalad ilyen jol sikerult minden es fajdalom nelkul vagy.
    Iboly orulok, hogy jol vagy, csak csinjan a munkaval.
    Juditom a tegnapi az nem volt olyan nagy munka, de a hajfestes elmaradt, mert massal kellett foglalkoznom (a kutyussal). Kulonben meg eleg azt a munkat csinalni mindennap amit kell vagy muszaj, a tobbi csak raadas, ha ido van hozza. Te is dolgozol epp eleget.
    Gyorgyikem a munka nalam inkabb kikapcsolodas sokszor.

Nagy orom ert tegnap vegre megkaptuk a baratnomek kepeslapjat amit karacsonyra kuldtek. Igaz dec. 21-en adta fel, de egy honap alatt azert ideert;):p Jobb keson, mint soha!:D

Tegnap a parom nagy butasagot csinalt >:(O vitte delutan ki a kutyat setalni es osszetalakoztak egy masik ismeros kutyaval, persze a mienk fiu (5,5 eves)az meg lany (3-4 eves) es eppen tuzelos idoszakban. Raadasul a parom kozel is engedte a mienket a masikhoz, na ebbol lett a problema, mert amint hazaertek onnantol fogva a kutyank csak kifele akart menni. Egesz este csak a bejarati ajtoban nyuszogott. Egyszeruen nemtudtunk vele mit csinalni. A szobankban alszik, de meg lefekveskor is csak nyuszogott a szobaajtoban. Na ebbol lett a nemalvas. Kimentem vele a nappaliba, hogy a parom tudja kialudni magat, mert o dolgozik meg ma. Fel 1-tol fel 3-ig aludtam kinnt 2 orat, majd kezdodott megint a nyuszoges. Ez igy ment fel 5-ig majd megint 2 ora alvas. Hiaba simogattam, jatszottam vele, egyszeruen csak az ajtonal volt allandoan. Most reggel megsetaltattam, persze meg a kornyekere sem mentunk ahol a masik kutya lakik. Meg jo par napig biztos ki kell birnunk ezt. Raadasul az a kutya nem is itt lakik csak tuzelesi idoszakban idekuldik a szulokhoz (marmint a gazda szuleihez), mert mar az o kornyekukon volt ebbol problemajuk a szomszedokkal es a kornyekbeliekkel. Paroztatni nem akarjak, de penzuk sem volt a mutetre megcsinaltatni. Eppen azt mondtam, hogy szerencsejuk, hogy nem Magyarorszagon vannak, mert ott a kobor kutyak mar elinteztek volna a szukajukat. Itt, ha valaki nem szaporitas celjabol vesz lanykutyat az meg kicsi koraban megmutteti. Jovobeni esetleges betegsegtol kimeli meg ezzel az allatot. A fiu kutyakkal mas a helyzet, mert azokat vagy megmuttetik vagy sem. Mi ugy dontottunk anno, hogy nem akarjuk feleslegesen kitenni mutetnek a kutyat.
    A baratnomek sem mutettek meg a kutyajukat (otthoniak) es eppen a multkor meselte, hogy alterhesseg lepett fel, ezt eleg rossz volt a kutyanak atveszelnie, raadasul szovodmenye is lehet. A noveremeknel szinten alterhes volt a kutyajuk es amikor atesett ezen meg par honapig elt, aztan vege lett. Sajna keson vittek mar orvoshoz, nem tudtak segiteni neki.
    En egyet is ertek ezzel az ivartalanitasi mutettel, mert lattam es a szivem sirt, hogy mennyi kutyus van a menhelyeken akik szereto gazdira vagynak. Sajnos a felelos allattartas fogalma sok embernel hianyzik. Pedig egy allatrol is gondoskodni kell elete vegeig, ha mar ugy dontottunk, hogy akarjuk hasonloan a gyerekek eseteben.

Na megyek takaritani, aztan kaposztas tesztat csinalok, leves maradt tegnaprol meg kuglof is.
    Delutan meg horgaszgatok egyet, most van tobb, mint 850 ermem, majd holnap delelott bevaltom plussz kitehetokre, addig meg amennyire futja annyi csalit csinalok (penzt nem adok erte). Veszek nehany olat aztan vagy lesz vidra vagy nem, de csomagot nem veszek az bizti, annyit nem adok ki a sok sarga olert.

Kergekacsa, brozsa, suba_klara és 8 más kedveli ezt.
  2. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    Itt az ünnepelt:)

Lányok, ez kedves volt tőletek:) Míg keresgéltem a szülinapi köszöntőhöz a zenét megint a szemem elé került ez az elittárs kereső, vagy mi! Na ezen én mindig jól felhúzom magam! Mi az, hogy elit?
    Aki nem járt egyetemre az már nem is ember, vagy mi van?
    Na, csak a miheztartás végett én is jártam egyetemre, három félévet!!!

Takarítani:)
    Attól még lehetek elit, vagy én akkor most mi vagyok?
    Vá, má tudom én vagyok a többiek:)

Kergekacsa, georga06, suba_klara és 7 más kedveli ezt.
  3. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

[​IMG] Mamikám, te vagy a földön járó riszálom úgyis - úgyis, Nő. Csak így nagy bötűvel. Az elit áll az 55-ös mentén és filctoll rajz a lábán 2000.

Kergekacsa, georga06, suba_klara és 8 más kedveli ezt.
  4. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok! Szép hétvégét Mindenkinek:inlove:
    Takarítás ütemezett része befejezve, a többit hétfőre halasztottam így nem lett olyan megterhelő:) hiába....nem tudom elnézni, ha valami nem tiszta:eek:
    Katikának nagyon boldog szülinapot kívánok:)

Képzeljétek, vettem 6 db titokólat, ebből 2 vidra lett és 1 sárga bagoly.:) ilyen szerencsém még sosem volt:p
    Az édesség utáni vágyam leküzdésére, sütöttem egy piskóta tekercset, lekvárral töltöttem meg;)
    Mackókám! Szeretném megkérdezni Tőled, ha vennék egy laptopot, mire figyeljek oda ( típus, háttér, memória stb ) nem nagyon értek hozzá s nem szeretném ha átvernének. Köszönjük ezt sok aranyos videót :inlove:

Kergekacsa, Farmer*54, georga06 és 6 más kedveli ezt.
  5. nyific

nyific Fórum elő legendája

Kata jön még egy ráadás is Neked!:)

6. Méhecske61

Méhecske61 Fórum ismerője

Sziasztok!

Boldog szülinapot, és névnapot a most ünneplőknek!!!

Vettem egy csomagot, és volt benne 3 db vidralak+ amit kaptam...hattyú, tau, és piros, és narancs ólak....nekem most nagyon megérte!:D:inlove:
    Akinek a játékban van házastársa, az elmondhatná, hogy érdemes e házasságot kötni.....milyen előnyökkel jár???
    Előre is köszönöm Lidi.

Kergekacsa, Farmer*54, georga06 és 8 más kedveli ezt.
  7. nyific

Juditom mi itt mind elitek vagyunk! mert azt mondtam.
    Na én is jártam azért pár évet, de ez nem csak attól függ ám!:)
    Jobb, ha nem merülök bele.
    Klárit nem irigylem, mi is csináltunk ilyet régebben, persze nem
    itthon, de az is nagy meló! Ketten hogy végeznek? sok munka ez!:oops:
    Én most kotorászom a bukszámban, hátha akad valami apró.;)

8. Farmer*54

Ibolya, ne kirakatit vegyél ne valamelyik szolgáltatótól hanem szaküzletben vásárold, vagy ha van külföldi ismerős barát rokon inkább ő hozza be neked. Apucit megkéred, biztos tud a szervízük kapacitásában minőségi laptop vs notebook vásárt. Minőségi termék nem 20 hanem 100000 Ft-nál kezdődik újonnan. Asus, Lenovo, MSI, EIZO ez utóbbi a legdrágább de a legjobb is. HP-t azért nem írom mert átvertek majd a röhögés akkor fagyott a képükre, mikor jeleztem nekik, hogy elmondtam a Microsoftnak, hogy nem akarnak segíteni az operációs rendszer frissítéseinél. Tehát arra figyelni kell, hogy hol veszed mert a tecsónál ha szervíz akkor 200km-t utaztatják. Az, hogy mekkora legyen a képernyőd, memóriád a procid, függ attól mire akarod használni te és a család. De sokszor nem a memória a gond hanem a proci nagysága és a videó-grafikai kártya minősége és fajtája ami lényeges. Bár én nem vagyok láte3ns ebben a témában nem sok netbok laptop fordult meg nálam, mert nem szeretem őket. Az enyém is az állandó eü. gondra lett véve, de már újkorába is 1.5óra max volt az akku tudása.
    Témát váltok kicsit. Ki az elit? Hát ők az elitek

9. Méhecske61

Méhecske61 Fórum ismerője

Előre elnézést kérek mindenkitől, de ettől a gyerektől kifekszem:

10. nyific

Ibolya én belekotyoghatok?:)
    Mi 2 éve vettünk egy lap-top-ot, az uram jól megnézte,
    igen fontos, talán legfontosabb a processzor, mi HP-t vettünk.
    Nincs vele semmi baj, Windows op. rendszer van rajta.:)

11. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Szia!
    http://static.femina.hu/recept/receptneked_tortak/1.jpg
    Nagyon boldog szülinapot :D

12. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Brumikám az elitek csodálatosak/mármint a képek/ Köszönöm!
    Ha jól emléxem az a német szürke dog(?) volt egy időben a világ legnagyobb kutyusa :)
    Sanyi macskától kidőltem:D

13. Farmer*54

Méhecske, ha nem tévedek akkor ez a hang Emese reklám hangja ( Stefanovics Angéla ). Nyificke mama, azért írtam ami fent van mindenkinek dönteni kell mire használja, engem a pink szolgáltatón keresztül vertek át, 2éve vettem egy 2005-2006-os alkatrészekkel tűzdelt Note Bookot és vérig vannak sértve, hogy kizártam őket a rendszerből. Tavirózsa, mertem is remélni, hogy valakinek tetszik a felhozatal hiszen anyáknak nagymamáknak és uncsiknak van szánva.

Kergekacsa, georga06, Tavirózsa és 7 más kedveli ezt.
  14. nyific

Brumi, mindenre használom, nyáron a a nyaralóban
    még farmozom is.:)
    Itthon WI-FI-vel a férjemuramé.
    Kutyusokat csak messziről nézve kedvelem, sajnos.:music:

15. galfranciska

galfranciska Rutinos

16. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Kata! Boldog születésnapot kívánok!
    http://static.femina.hu/recept/receptneked_tortak/1.jpg

Nekem is laptopom van,Toshiba--ez van ráírva! :) Ezren kívül gyors,de semmi mást nem tudok róla mondani! :)

Végeztünk a pocával,kaptunk segítséget,így minden a helyén van! Kertes házban lakunk,de azért kértem hasítva,mert egyikünk se ért a pörzsöléshez! Meg se szeretném próbálni!

Vettem 1 csomagot,lett akkor ugyebár 1 vidrám! A többit nem raktam ki,mert időm se volt vissza rendezni a farmot! Majd ez csak holnap,vagy nem is tudom mikor lesz!

Most elköszönök,mert ki vagyok! Na persze szórakázni se megyek,alig állok a lábamon!
    Legyen szép estétek és jó éjszakátok! :)

17. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Jaj de nagyon kedves képeket hoztál!

Kergekacsa, Farmer*54, kukac42 és 4 más kedveli ezt.
  18. nyific

Klárikám! Ma sokat dolgoztatok, azért ez nem kis munka,.,
    viszont lesz sok finomság, milyen jó lesz az.:)

19. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Hasatokra süt a Nap! :)
    Igaz nálunk nem süt,mert- hull a hó és fázik..... :)
    Lángost sütök,már be is van keverve a tészta! :)
    Igaz,tegnap elfáradtam,de mára megint fitt vagyok!

A héten lesz egy aprócska kutyusunk! Keverék,az anyát nem tudom milyen-ki fogom nyomozni--de az apa az puli! Majd teszem fel róla a képeket,ha már itthon lesz velünk! Az első amit megtanítok neki,hogy meg ne harapjon,mert akkor nem leszünk jóban! :)

Ha,majd kell valakinek kitehető az eventből szóljon nyugodtan,mert lett pár darab pluszba!

Na megyek is lángost sütni! :)

Kergekacsa, hangyácska77, iboly54 és 4 más kedveli ezt.
  20. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    Itt már süt a nap, olvad a hó és minden tiszta latyak! Na ezért nem szeretem én a telet. A havat se. Itt a városban csak a mocsok lesz belőle. No, miután hattyú halála megvolt, ahogy gondoltam végképp leszokom a gangról! Jó nagyot csalódtam, az biztos!
    Klári abból a lángosból csak egy picikét kaphatnék? Jó leszek ígérem:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.