Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. georga06

georga06 Fórum hercege

Gizus, talan tudnak vele csinalni valamit. Ha meg nem akkor igy jartam, keresgelhetek milyet is vegyek:eek:Itthoni hasznalatra nem akarok olyan tul dragat.

Judit, Gizusnak vajon mit rejt a 7. gyertyaja? ;):pxD

Kergekacsa, sziszi1965, suba_klara és 6 más kedveli ezt.
  2. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Hahó Kunyhó! Franciska Nagymama, jobbulást a kis unokáidnak. Ibolya, ez a te unokáidra is vonatkozik, gyógyuljanak minél hamarabb mert az isi nem vár. Tavirózsa, kellene fiatalítanod otthon, válaszd külön a hálót az eltartótól és nem leszel álmatlan és a körmeid is tudod használni. Másnap ásítozol biztos, de éjjel nem. Annyi minden van még a szigeten kiváltani való, mint a szuper kereskedők. Apuci, ha megveszed a 3 kis állatkám, én szívesen elviszem a te 2 kis állatodat.

[​IMG] - Anyu segíts! Valaki kicserélte a nagykaput kicsire.

[​IMG] - Sziasztok Lányok. Na mi az ábra? Semmi, akkor én megyek vissza alukálni.

[​IMG] - Hiába van zseblámpád, az erő velem van. Luke, hát én vagyok az apád.

brozsa, Kergekacsa, sziszi1965 és 7 más kedveli ezt.
  3. nyific

nyific Fórum elő legendája

xDxDxD Georga!! Judit! Még mindig keresem a hetedik gyertyát, mert
    valaki félre vezetett, azt mondta a hetedik az utsó, én balga.....vagy??....
    Most meg még két süti van hátra, de gyertya sehol.
    Györgyikém most én sem tudom meg mit rejt, jól nézek én ki.!xD
    Lehet nevetni? és taps!!;)
    Vicc:
    Pistike bemegy a boltba:
    - Csókolom, egy kék színű magyar zászlót kérek!
    - De kisfiam, a magyar zászló piros, fehér, zöld!
    - Jó, akkor kérek egy pirosat!

Utoljára szerkesztett: 28.1.16
  4. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok!:) Milyen nagy a csend:) mindenki tenyésztget.... eventezik:music:

Szia Györgyikém!:) hála a jó Istennek már egész jól vagyok:) néha-néha van már csak kisebb fájdalom, de ez már semmi :)a kicsik teljesen rendbe jöttek és alaposan megnövelték a boldogság hormonomat:inlove:
    Nem mondod, hogy a 2 éves gépedet le kellene cserélni:music: akkor én ne is szóljak semmit, az enyém már 4 éves múlt, van is vele gondom rengeteg:eek:

Most tettem be én is egy-két tenyésztést és várom a csodát:p eventke nálam is holnap talán teljesen kész, már a + kitehetőkön dolgozok;)

Kergekacsa, sziszi1965, georga06 és 6 más kedveli ezt.
  5. galfranciska

galfranciska Rutinos

Sziasztok! Szép estét mindenkinek
    Köszönöm szépen a biztató sorokat. Hál'Istennek Dodóka szeme nem is kötőhártya gyulladásos volt, hanem az orrában lévő váladék fertőzte meg egy kicsit. Ma már ment is oviba. Lilluskámnak is száradnak a pöttyei. Sajnos a legtöbb az arcán jött ki meg a fejbőrön. Remélem nem marad neki sehol sem heg. Elég jól tűri.

Nekem is már csak egy gyertyám van. Most tenyésztem a pacikat. Remélem lesz jó kis ugrás. Vagy bilibe lóg a kezem?xDxD
    Ibolya örülök, hogy nálad is jól vannak a gyerekek.

6. iboly54

Szia! Köszönöm szépen:) Örülök, hogy nálatok is szépen gyógyulnak a gyerekek. Mis is túléltük a pöttyöket szerencsére maradandó jelek nélkül. Sajnos azóta a nagyobbik lányka ekcémás lett:oops: állandóan vakarózik szegényem, még mindig nem tudtuk kinőni:(

Kergekacsa, sziszi1965, georga06 és 5 más kedveli ezt.
  7. galfranciska

galfranciska Rutinos

Az nem jó- Nem tudom mikorra nőheti ki. Minden gyerek más. Nekem volt egy ismerősöm akinek a kislánya születésétől fogva ekcémás volt. Azt mondták az orvosok, hogy nem fog neki elmúlni. Most már kb. 15-16 éves és régóta nincs neki. Próbálkozott több mindennel, hogy hátha kijön neki de nem jött. Azóta lakkozza a körmét is. Szóval kinőtte. Remélem nektek is hamarosan elmúlik.

8. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Megjöttem végre!
    Eventeztem,tornáztam,tanultam, főzni nem kellett,de azért elvoltam itthon! :)
    Az event perceken belül teljesen kész, azt hittem nehezebb lesz,csináltam is össze-vissza! :)
    Holnap megyek fodrászhoz,és délután 5 felé jön a kutyus haza hozzánk! :)
    Jobbulást a kicsikéknek!

Jó éjszakát kívánok Nektek! :inlove:

9. iboly54

Mi is már mindent kipróbáltunk:music: májusban lesz 10 éves, naponta 2szer kenőcsözés:eek: de szerencsére lelkileg nem viseli meg, pedig szegényemnek olyan a teste mint a térkép:( a kimagasló sportteljesítményei mindenért kárpótolja őt is és a családot is:)
    Csak bizakodni tudunk, hogy egyszer elmúlik róla:)
    Tenyésztgettem és már abba is hagytam, semmi ugri nem volt, nem pazarlom tovább a tápomat, mert kell majd a cincoginak;)

10. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Tegnap tenyésztgettem párat kevergettem, de csak ma reggel szedtem be őket, nem volt már kedvem semmihez sem este, így nagy csodát nem is vártam tőlük. Korán feküdtem, fájt a fejem, gyógyszert kellett bevennem rá, de legalább kicsivel többet aludtam mint tegnap éjjel.
    Ime pár eredmény:
    http://kepfeltoltes.hu/160129/2016.01_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    http://kepfeltoltes.hu/160129/2016.02_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
    http://kepfeltoltes.hu/160129/2016.03_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

11. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    Nagyon szép eredmény Györgyi, gratula:)
    Az új rendszer óta nálam a tenyésztés sajnos elment a gajdeszba! Se egy ugrás, se a keverés nem jött be egyszersem, így hagyom a tenyésztést! Olyan 2000 szup.táppal próbálkoztam, az eredmény nulla. Szigorúan a következő állat + alap jön vissza, ha boom van. Pedig ez volt a kedvencem, de így csak pénz szórás, nem tenyésztek többet!

12. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Köszönöm Juditkám!
    Ami képeket betettem az a második eredmény lett, keverésből lett még az este egy sivatag hajója, egy cirkuszi majom, egy repülős nyuszi és egy tündér egyszarvú is. Csak nem volt kedvem az este már bohóckodni a képekkel. Viszont bukta is volt egy rózsa kaméleon, de ez is benne van a pakliban. Összességében nekem a változtatások óta nagyobb a szerencsém a keveréssel, mint azelőtt. És ami a lényeg, hogy ezekre a nagyobb értékű állatokra alig használtam szupertápot, összességében talán 200 db-ot és ebben más állatok tenyésztése is benne van.
    Fél 10-re mennem kell zöldségeket, hagymát, fokhagymát pucolni a szomszédba, 1-kor indul a mandula, kemény 2 nap munka, de majd a jövő héten kipihenem magam.:)
    És majd elfelejtettem: rendeződni látszanak a dolgok, de sajna ehhez kellett egy betegség is:(

Kergekacsa, galfranciska, georga06 és 4 más kedveli ezt.
  13. nyific

Sziasztok!:)
    Nálunk is felkelt a nap, de úgy elbújt, hogy nem találom sehol.
    Most kereshetem egész nap.:)
    Majd takarítás közben, néha megnézem. hátha előkerül.
    Tenyésztést én szépen csinálom, a szokásos sorrend: egymás után szépen sorban.:)

14. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Hahó Kuncogik! Tavirózsa, gratula bár van erre egy mondás, csak nem akarom, hogy felhúzd a piszéd. Tenyésztés táp hiány miatt zárolva, csengőpengőért nem adnak és a 20 arany 20táp nem éri meg. No, Mindenkinek Kór Mentes Szép Hétvégét Kívánok!

[​IMG] - Várj már ne mozogj mert itt fent koszos a füled, és így nem az Önzetlen Segítség Nyuszija leszel, hanem piszkos fülű Roxy.

[​IMG] - Engedd már el az emelő karját, vár a gazdád!

[​IMG] - Beee, én egy kutya és nyúl keverékével jöttem ki a tenyésztőházból.

15. iboly54

Sziasztok! :) Szép napot Mindenkinek! Nálunk szépen süt a napocska, gyors ágynemű mosás, délután már jöhet a vasalás:)
    Györgyikém nagyon ügyes voltál:) hatalmas gratula Neked! Én 2x10 db-ot indítottam, Judithoz hasonlóan kudarc lett a vége:eek: abba is hagytam gyorsan. Nagyon kevés tápom van, nincs semmi elherdálni való, kell a következő tenyésztőshöz;)
    Event befejezve, délután farmrendezés. Annyira tele a hócipőm ezzel a sok ki-be pakolássalo_O Februárban egymás után jönnek az eventek, semmi pihi nem lesz:( már csak abban bízok, hogy nem kell sokat kapálgatni. Bár ahogy olvastam, már a farsangira is 2 felröppenő lesz, fák és növények- ólak aratásából. Úgy látszik ez lesz a legújabb módixD nem szerencsés, mert mindenből sokat kell kirakni. De ha szerencsések vagyunk nem kell növényt pluszban termelni:music:

16. georga06

georga06 Fórum hercege

Sziasztok!

Na verge, egy kicsit leulhettem:p Ma meg egy kavera sem volt igazan idom:eek:
    Tegnap tenyesztes elmaradt, ido es gep hianyaban is, na meg hasonloan Judithoz, az uj rendszerben nem igazan jarok jol a tenyesztesekkel.
    Gyorgyikem gratulalok, nagyon szep eredmenyek lettek! :)
    Ibolya nemtudom meg, hogy mi lesz a geppel, de remelem, hogy nem kell megvalnom tole, mert tegnap nezegettem, hat egy jobb gepet mar kisse dragabban vennek, az eddiginel lassabbra meg nem akarok valtani. Az ezelotti gepem nekem is 4 eves volt, akkor vettem egy masikat, azt meg a lanyom kapta meg, kozben mar neki is lett egy ujabb, a regi gepet probaltam tegnap eletre kelteni, de teljesen ujra kellene telepiteni. Lehet, hogy, ha az enyem kesz lesz, akkor a regit is elviszem, mast nem, apa hasznalni tudja majd netezgetesre. Azon kivul, hogy ujra kell telepiteni es az aksija full rossz mas baja nincs (remelem). Aksit azt tudok bele venni, a tobbit meg a szervizben elintezik.
    Hajnal ota sem vonalas telefonunk, sem netunk nem volt a nagy viharos ido miatt gondolom. 100 km/oras szel fuj es ropit mindent amit tud, azert ki sem teregettem, nehogy a ruhakert a masik utcaba kelljen mennemo_O

tegnap gyorsan befejeztem az eventet, de vissza mar nemtudtam rendezni a farmot, mert nem kaptam meg a gepet, ma meg talan lesz idom ra addig, mig a lanyom haza nem er.

Kozben hivtak a szervizbol, akkor gyerunk fel (nalunk van a fo utcan, 10 percre tolunk). A szel segitett, igy gyorsan felertem, kemeny 100 font lesz a szervizeles. A hard drive-ot kell kicserelni, talan ma kesz is lesz a gepem. Nezegettem az uj gepeket, de 400 font-tol vannak olyanok amiket megvennek, hat igy a negyedebe kerul "csak". Mire hazaertem a kavem persze kihult, igy csinalhattam masikat:oops: Raadasul meg egyszer meg kell tennem az utat ma, ha megyek a gepert. Na, ez a napom ugylatszik a lotas-futasrol szol.:p Meg jo, hogy foznom nem kell, mert maradt tegnaprol.

Utoljára szerkesztett: 29.1.16
  17. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Sziasztok!
    Nem tudom itt ezek a videók megtalálhatók-e de azért felteszem:

Jövök néha egy viccel vagy többel. Lehet valamelyik favicc, de nem én találtam ki őket!

Kázmérkát kihívják felelni:
    Tanár: - Kázmérka, miért találta fel Archimédesz a fizikát?
    Kázmérka: - Mert ki nem állhatta a gyerekeket!

Kázmérka kap egy nénitől cukorkát, mellette a nagymamája:
    Nagymama: - Nos, Kázmérka, mit kell mondani?
    Kázmérka: - Kell még egy!

Üzletben vásárolt egy ember:
    Vásárló: - Bocsánat, nem adta ide a visszajárót!
    Kiszolgáló: - Megbocsátok.

Utoljára szerkesztett: 29.1.16
  18. nyific

19. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Gratulálok akinek sikeres volt a tenyésztése!
    Az enyém sikertelen volt,mert igaz,hogy beraktam a ludakat,de elfelejtettem őket leszedni,csak ma délután jutott eszembe,de akkorra vége lett a boomnak!

Ma egész nap ködös idő volt,remélem holnap jobb lesz,mert én is ágyneműt akarok mosni!
    A kertbe is tenni kéne a dolgot,van 1 tő hóvirágom,szépen virágzik is! A tulipánok is "mutatják" magukat! Kicsit korai még,de hátha nem lesz bajuk!

Csabikám kikapta a félévi bizonyítványát! Lett egy 3-as 2 db.4-es a többi 5-ös! :) Matek a csúf 3-as!

De megígérte,hogy a bizonyítvány szebb lesz! :)

20. nyific

Klárikám biztos szép a kerted, a virágok megszépítik nagyon.:)
    Ma kidolgoztam magam itt is.
    Ez a visszapakolás :mad: na ez az, amit finoman szólva, nem szeretek,
    nehezebb volt, mint az event.
    Majd pár nap, és kezdődik előlről minden. :sleepy:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.