Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Engem nagyon megdöbbentett, hogy ilyen is vano_O és nem értem a miértjét, mire volt jó ez? Remélem a végén csak bebizonyítja, hogy van az a torta:oops:
    Nekem már van pagodám 1 db, de pörgettem ért 32 x:( mert olyan türelmetlen voltamxD

2. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Akkor már rég megtehette volna. Saját magát buktatta le, írta megérkezett a 2009 torta rendben, aztán azt nem tud valamit ami arra utal nem tud oda be menni, akkor meg honnan tudja megérkezett?? Ja csak tudja és slusz :DxDxDxD

3. nyific

nyific Fórum elő legendája

Egyébként már idegesító is, mert már sejtjük nincs ott semmiféle torta,
    de Ő állítja van. Nem érdemes még foglalkozni sem az ilyen gazdával.
    Holnap fodrász lesz, már rég látott, pedig csak két hét
    telt el.
    Mostanában van programom elég, szerdán újra útra kelek, eventkezdés???
    kettő után.....

titjungne, Adruka98, -Erika31- és 9 más kedveli ezt.
  4. iboly54

Nagyon lejáratta magát, nekem nem lenne bőr a képemen megjelenni a többiek előtt:eek: de hát nem vagyunk egyformák:)
    Gizusom! Akkor megint nagyon csini leszel:inlove: én mindig nagyon nehezen szánom rá magam a szépítkezésre, vagyok amilyen vagyok:p

5. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Lányok írjátok már le azt a tepsiben sült rántotthúst, hogyan kell elkészíteni legyetek szívesek! Nagyon szeretném kipróbálni én is!
    Gizusom, ne is említsd! Jó, hogy már nem szembesülök az ilyenekkel minden nap!
    101 pörgetésem volt lett 2 pagodám. Az 50. pörgetésre és a 86.-ra sikerült, a többit meg csak úgy elpörgettem:)

suba_klara, Farmer*54, nyific és 5 más kedveli ezt.
  6. Marika312

Marika312 Fórum császára

Gratulálok a Pagodáidhoz - többszörös palota-tulajdonos lettél !
    A sült rántott husi tepsiben való sütéséről Iboly54 írt, biztosan jön, s le fogja írni a receptet.

7. iboly54

Szia Judit! A tepsis rántott húst én úgy csináltam régebben, hogy előtte este a csirkemellet fokhagyma granulátos tejben pácoltam. Másnap leöblítettem, kókusz olajjal megkentem a szeleteket, majd beleforgattam zabpehely lisztbe / lehet rizs liszt v búzakorpa/
    tojásfehérjébe /tettem bele sót és nagyon finomra reszelt sajtot/ aztán ismét a lisztbe. Sütőpapíros tepsibe és kicsit megfujkáltam még olajjal / kókusz/ 220 fokon, kb 25 perc, nem kell forgatni. Nekem nagyon ízlett.
    Holnap viszont másként csinálom, a sparban vettem kész, zacskós cuccot amibe forgatom / ropogós csirkemell sajtos bundában/ a többi előtte ua / tejbe áztatás és olajozás/ de rá van írva a zacsira. Majd jövök milyen lett az íze :)

suba_klara, Farmer*54, nyific és 5 más kedveli ezt.
  8. gyebi55

gyebi55 Járnitanuló

Szép jó reggelt!!Mindenkinek!Ritkán jövök,mivel az unokázás el veszi az időmet,hát persze,hogy az unoka a laptopomat is.Mese nézés ezerrel.De vissza olvasgatok a levelekben,és kora reggel meg is éheztem erre a tepsibe sült rántott csirkemellre.Kipróbálom azt hiszem.Köszönöm a receptet!!!

Farmer*54, nyific, Marika312 és 3 más kedveli ezt.
  9. kukac42

Sziasztok:)
    Hú, ez nagyon jónak ígérkezik, elmentettem és ki fogom próbálni:) Köszönöm szépen:)
    Most pedig irány a konyha, mert odaég az oldalasom:)

suba_klara, gyebi55, galfranciska és 5 más kedveli ezt.
  10. iboly54

Sziasztok:) Szép napot Mindenkinek:inlove:
    Itt a déli részen ma is tavaszi idő van, úgy hogy megint mosás-takarítás program van érvényben:)lehet hogy a nyuszi az idén is szánkóval érkezikxD
    Judit! Feltétlen próbáld ki, nagyon finom lesz. Ezt a zacsisat ma fogom csinálni, jónak ígérkezik;)
    köretnek rizst és salátát készítek. A Papinak persze ez nem elég testes kaja, ezért neki hagyományosan készül tarjából:eek: mindegy milyen kaja csak jó cupákos legyenxD szerintetek megehetném már a kocsonyát:music:pénteken múltam 3 hetes, vagy még várjak vele:music:

suba_klara, galfranciska, kukac42 és 4 más kedveli ezt.
  11. fanatikus

fanatikus Utánpótlás-írogató

Sajnos vagy ne sajnos tegnap az apuci farmmal a fórumon parkolópályára lettem téve! Így úgy döntöttem nem fogom a fórumot nagyon erőltetni inkább csak olvasok meg cserenapnál aktívkodok bárkinek bármire a játékban szüksége van valamire megtalál de a fórumot befejeztem apuci voltam :)

galfranciska, kukac42 és Tavirózsa kedveli ezt.
  12. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Ezt a receptet a rántott huról feltétlen kipróbálom én is.
    De jó, nem kell az olajban sütögetni, megcsinálom az tuti.:p
    Pagoda maradt a keréken, 51 pöriből egy sem lett.
    Most ennyire futotta, majd legközelebb ismét megcélzom.
    Lett viszont Kőmadaram egy csomó, meg levendulalekvár, és piros denevéról is.xD

titjungne, Adruka98, -Erika31- és 8 más kedveli ezt.
  13. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Ibolya, szép Napot Mindenkinek ! Nálam is ragyog a Nap (közép Mo.), én is takarításba fogok, most legalább látok is. Abban a szürke időben, fúúújj, nagyon nem szeretem.
    Ibolya, szerintem kicsi kóstolót ehetsz a kocsonyából, de csak keveset. Szoktasd a műtött epédet.
    Apuci - sajnálom, szerettem olvasni amiket írsz - gyere olvass legalább.

suba_klara, galfranciska, kukac42 és 3 más kedveli ezt.
  14. iboly54

Elmondanád mi történt:music: nem értek semmit:(:oops:

galfranciska, kukac42, Marika312 és 3 más kedveli ezt.
  15. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Nálunk is száz ágra süt a napocska, bár még hajnalban is esett az eső. Ibolya egy kevés sovány husit és levét megpróbálhatod, de tényleg csak picit, hogy megtapasztald nem ártassz-e vele az epédnek. És szerintem majd fokozatosan és apránként minden mással is így próbálkozhatsz. Persze a nagy epemolesztáló K betűsekkel én nagyon óvatosan bánnék." Már 6. nap után a beteg áttérhet a műtétet megelőző időszakban ajánlott étrendre, de fokozott zsírmegszorítás mellett. Itt ismét szerepet kap az egyéni tolerancia, ami befolyásolja például olyan nyersanyagok fogyasztását, mint a tej, tojás, karfiol, paradicsom, zöldpaprika, paraj, hagymák, uborka, káposzták, karalábé, retek, körte, meggy, kapor, ánizs, vanília, mustár, stb." Tehát próbálkozni lehet;)
    Apuci mi történt?o_O

16. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Szép Vanik Kuncogik! Apuci, ne hátrálj ki a topikból már éppen azon gondolkodtam, hogy bizton valaki öregjány jobb erőben volt a tuján mint te:p. Moderátor, elnézését kérem, hogy tegnap nem reagáltam le amit írt, de hosszú volt a nap. Én úgy érzem, hogy ha már a FB.-on a BP. létrehozta a hivatalos fiókot, akkor nem kellett volna kiengedni a gyeplőt a kezükből. Én emlékszem arra, hogy talán 2éve kb. még volt Magyar Moderátor aki felügyelte az ottani tevékenységet. Azután valahogy elfogytak és most a hivatalos Farmerama a közösségi oldalon rablók tanyája lett. A zártkörű oldalt pedig fent azért hozták létre, mert a farmokat tudják jó pénzért vs. sms ajándékozásért adni-venni. Illetve ilyen fórumjátékon a nyereményeket besöpörhessék.8) Nem az ujjamból szopom, talán a régi archívumban találhat rá bizonyítékot.
    Tavirózsa, én úgy fogalmaznék, hogy a pénztárca szab határt.

[​IMG] - Sikerült, levadásztam az ellent. Huhuhuhú én vagyok a Nagy Pandavadász.

[​IMG] - Tesó vigyázz, orvlövész! - Gyere kapjuk el a disznót.

[​IMG] - Nem, tévedtek én nem a Roxy vagyok! - Én az Önzetlen Barátság Nyuszija vagyok, most is viszem a Nyificke mamának a botot, hogy tudjon rátámaszkodni mert fáj mindene.

Utoljára szerkesztett: 2.2.16
    suba_klara, gyebi55, galfranciska és 6 más kedveli ezt.
  17. kukac42

Önzetlen BARÁTSÁG!!!!!!!!!!

Farmer*54, gyebi55, nyific és 3 más kedveli ezt.
  18. fanatikus

fanatikus Utánpótlás-írogató

Tegnap a gangon kifejtettem a véleménye a mamumtfa cserelehetőségéről és párhuzamot vontam a party pörgetéses virágokkal... A többit vagy láttátok vagy nem.... Innentől a témát zárom és úgy gondolom, hogy nyílvánosan jobb ha nem fejtem ki a véleményem...

titjungne, Farmer*54, nyific és 2 más kedveli ezt.
  19. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Fanatikus - néha jobb hallgatni és megvárni mi lesz, ami nem kedvező az üzemeltetőnek, nem fogja megváltoztatni bármennyi javaslatot is teszünk. Sajnos. De fogd fel úgy, hogy ez egy játék - van benne sok öröm, pl. a piacozás, tenyésztés, stb.

Farmer*54, kukac42, breki072 és 3 más kedveli ezt.
  20. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Sziasztok!

Apa s fia beszélget:
    Apa: - Életlen a borotva. Nem viszi a szakállamat!
    Fia: - Há hogy a ráksulyba, apja, ejsze keményebb a szakálla, mint a fuszulykakonzerv, amit a zelőbb nyitottam ki vele!

Adruka98, Farmer*54, kukac42 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.