Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Hahó! Hol vagytok :music:farmrendezés....eventismertető értelmezése:music:
    Szóval ebéd megvolt, a rántott husi valami isteni finomra sikeredett, omlós, kellemesen sajtos, enyhén lehet csak érezni;) bátran tudom ajánlani ezt a zacsis megoldást is:) érdemes kipróbálni mindkét változatot:) ezután én magamnak csak így fogom készíteni. Ez nem nyomta meg a pocimat:)

Farmer*54, georga06, hangyácska77 és 6 más kedveli ezt.
  2. Marika312

Marika312 Fórum császára

Halihó Ibolya, Szia !
    én itt vagyok ! Gratulálok, ügyes vagy Te! Ki fogom próbálni a zacskós javaslatod. (Mondjuk én az "igazi" rántott husit szeretem nagyon)
    Kiraktam narancsosokat - (mert kell a vitamín így influenza járvány idején) halásztanyát, sárga szarvasgombát, pehelytollgyűjtőt, strucctojást, sima tűzcsapgyárat. Nálam a narancs lovak is nagyon beváltak, ezeket még ráérek kirakni, addig egerészek.
    Jó lesz az event, sajnos felhő nem lesz, sajnálom. Virágos felhőről levettem egyet és a gesztenyésről is, nehogy-nehogy aktiváljam.
    Bahára pálcikahegyezők, pandakuckó, tevekarám, széleken fák, őserdő fásítva. Remélem így jó lesz nekem.

galfranciska, Farmer*54, georga06 és 5 más kedveli ezt.
  3. iboly54

Szia Marika! Nem mondom, hogy az eredeti nem finom, de ez mégiscsak kímélő kivitel;);) meg különben is mindig súlyproblémával küszködök:oops: próbálok kicsit kevesebb kalóriát bevinni.;)
    Én lehet nem is csinálok kosarat, jön majd a szomszédságból is elegendő:music: persze ez még nem bizti:p

galfranciska, Farmer*54, georga06 és 6 más kedveli ezt.
  4. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok! Ideért a friss frizurás is.:)
    Iboly nagyon ráhuppantunk erre a receptre, kipróbáljuk itt egy páran,
    már aki szereti a könnyebb ételeket.:p
    biztos egészségesebb, mint a csülök, vagy a gulyás.
    Az eventet elolvastam, de csak gyorsan, most megyek megnézem
    mégegyszer, hátha valamit megjegyzek belőle.

titjungne, -Erika31-, galfranciska és 8 más kedveli ezt.
  5. Marika312

Marika312 Fórum császára

Nem szeretem a "nehéz" ételeket, annak ellenére hogy én nem küzdök súlyproblémával, sőt, híznom kellene. De azt is nehéz, nemcsak fogyni.
    Inkább saláták, zsírszegény ételek amiket fogyasztok szívesen, kenyér egyáltalán, esetleg barna-, vagy magvas készitmények. (viszont a sütiket, édességet szívesen, bármikor)

Utoljára szerkesztett: 2.2.16
    galfranciska, Farmer*54, georga06 és 5 más kedveli ezt.
  6. barna030303

barna030303 Fórum bárója

(A második videó nem működik de címről meglehet kapni a YouTube-on. Sajnálom.:([​IMG])
    Cím a második videónak: Cats and Dogs Just Don t Want to Bath 2014

Utoljára szerkesztett: 2.2.16
  7. iboly54

Szia Gizus! Akkor már nagyon szép lettél:) csak próbáld ki mindkét verziót, ízleni fog Neked is;)
    Az event kiírást már az eredetihez képest javították, nyilván világosabb minden, bár nekem elsőre is az volt:p

Mindig irigyeltem azokat, akik bármennyit ehettek, sajna nem tartozom azok közé, nekem még a sima víz is lerakódikxD persze hozzá tartozik az is, hogy keveset mozgok:eek:

galfranciska, Farmer*54, georga06 és 6 más kedveli ezt.
  8. fanatikus

fanatikus Utánpótlás-írogató

A sütőzacskóba nem kell olaj zsír de viszont a rántott hús nagyon kiszárad tőle már próbáltuk viszont a sima sülthús főleg a szárnyasok mennyeiek sütőzacskóba de viszont sertésnél ez nem mondható el mert ott másképp terül el a hús és rajta a cucc na meg megnézem hogy valaki a jó kis szaftos csülköket főzés után bezacskózza :D szerintem többe lenne a leves mint a hús ;)
    na meg azok a kis zacskókba a csülök csücske férne csak be :D

galfranciska, Farmer*54, Marika312 és 4 más kedveli ezt.
  9. nyific

Apuci itt nem a sütőzacskóról van szó, hanem a sütőpapírról,
    azzal kell a tapsit kibélelni. Én nemigen használok sütőzacskót.
    biztos jó abban is egy-két dolog.:p

titjungne, Adruka98, -Erika31- és 9 más kedveli ezt.
  10. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Elolvastam mindent! A sütőzacskós husi nagyon finom! Én zacskót szoktam csak venni,és magam határozom meg a fűszereket! Szinte bármit bele lehet tenni,pl,ha csirkecombot teszünk bele,fűszerekkel,karikára vágott hagymával,kockára vágott krumplival,tutira szaftos lesz és nagyon fincsi!
    A sütőpapirosat is kipróbáltam már,és nagyon finom! Sőt még zacskós levest is főztem már,amikor időhiányba szenvedtem! :)

Gizus mindég szép,még fodrász nélkül is! :inlove:

Azért nem idéztem,mert jó sokat írtatok! De ez nem baj,szeretem olvasni amit írtok sőt tanulok is belőle! :)

galfranciska, Farmer*54, Marika312 és 6 más kedveli ezt.
  11. nyific

Klárikám drága! régebben én is használtam, de valahogy
    mostanában nem is jut eszembe.:) Te nagyon ügyi vagy.
    Holnap én sokáig alszom, semmi dolgom reggel.
    Jó lesz.;)

titjungne, Adruka98, -Erika31- és 9 más kedveli ezt.
  12. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Szép reggelt Mindenkinek!
    Apuci! Nem csak akkora sütőzacsit árulnak, ami a fűszerkeverékes tasak tetején található;) Nekem van akkora is, amelyik épp hogy befér a 60 cm széles sütőmbe és a tepsit legalulra kell tegyem, hogy ki bírjam húzni sütés közben! A csülköt sem főzöm meg csak néha előre, befűszerezve áll 1 éjszakát a hűtőben, másnap megy a zacskóba, 4 dl víz alá és 3 óra alatt gyönyörűen megsül. Persze nem az üzletekben kapható csülökről beszélek, mert azok max 1,5 kg-osak, hanem arról, amit a saját disznónkból hagyok, alapból nyom 3 kg-ot kicsontozva, nagyjából egyforma darabokra feldarabolva. Én szinte mindent abban sütök, praktikus, nem csapódik össze a sütőm zsiradékkal, és nem kell zsíros, leragadt tepsit sem mosogatni! Mikor a husi vagy krumpli már megpuhult, kivágom a zacskó tetejét és a grillel megpirítom,(szó szerint pár perc) ezzel elérem azt hogy kívül szép piros, belül puha és szaftos marad. Legtöbbször már a krumplit is abban sütöm, mert nem olyan száraz, mint zsírban sütve. Besózom, kevés fűszerrel megszórom, pici víz alá és a húshoz hasonlóan ha kell grillezem a végén. Ha újkrumpliból készítem, még víz sem kell alá.:)
    Gizus persze hogy mindig szép:) Elvihette volna az én buksimat is egy hajfestésre a fodrászához:music: No majd beíratom magam, mert már rám férne!
    Klárika bár nem vagyunk egy korosztály, de hasonlóan főzünk ahogyan olvasom. Igaz, a szomszédságodban születtemxD

suba_klara, galfranciska, kukac42 és 5 más kedveli ezt.
  13. iboly54

Jó reggelt!:)
    Hoztam friss ropogós reggelit:inlove: a kosár nem eldobandó:p délután lehet vele sorban állni a királynő színe előtt;)xD

14. nyific

titjungne, Adruka98, -Erika31- és 7 más kedveli ezt.
  15. georga06

georga06 Fórum hercege

Jo reggelt Mindenkinek!

Latom Gyorgyikem megint koran kelo volt;)
    Ibolya reggelijehez hoztam egy kis kavet.

Tegnap delutan vissza kaptam a gepem (vegre), de az egesz estem rament arra, hogy ujra fel kellett tennem a programokat, appokat amiket hasznalni szoktam. A beallitasokat ujra csinalni. A jelszavak es belepesi adatok az accuntokhoz, es egyeb oldalakhoz elvesztek (persze aki nem irja le az vessen magara):oops: Viszont hal isten olyanokrol van szo ami nem a mindennapokhoz kell, igy van idom boven valtoztatasra.

Bepotolom a teljes visszaolvasast is, mert ugyebar nem nagyon kaptam meg a gepet a hetvegen es hetfon, eppen, hogy csak aratasra, napi egyszer (a lanyom allandoan a laptopjan csinalgatott ezt-azt, nem is tudom kire utott ez a gyerek;):p:)) igy kenytelen voltam a telefonom hasznalni, pedig koztudott, hogy en utalok a telon netezni.

Tegnap este meg vegigfutottam az eventismertetot, felig meddig megertettem, majd ma ujra atolvasom vagy menet kozben.
    Vettem party porit, de meg nem sikerult pagodat kapnom, bar nem sokat probalkoztam, majd ma este lesz idom ra (talan:p).
    Lassan elindulok a reggeli setara, majd szonyegtisztitas lesz a mai programom es a nappalit atrendezgetem (valoszinuleg), kis butortologatas stb. Ha mar szep idonk lesz ki kell hasznalnom.

Majd jovok delutan/estefele. Mindenkinek jo eventkezdest es sok felropit kivanok!

titjungne, nyific, galfranciska és 6 más kedveli ezt.
  16. fanatikus

fanatikus Utánpótlás-írogató

Hát csülök témával én is a háztájit eszem még hála égnek anyámat "falun" hagytam így a kis kertjéből származik néha ez az! De sajnos messze laknak és se nálunk se náluk nincs autó. Szóval nem tudok ott lenni minden disznóvágáson! Na amúgy se mennék disznóvágásra mert lelkileg megviselne na meg utánna abból a húsból sem ennék amit láttam élve! Szóval jó ha az ilyen helyektől távol maradok! Az eventet amúgy kötelességből nyomom de valahogy nem hoz lázba kitettem a rózsa lúdamat pár alap tűzcsapgyárat és ennyi az event azon része! A termesztés nem vészes bár esőerdő nélkül megszenyvedtem az előző ültetéssel de meg lett :)

georga06, nyific, galfranciska és 5 más kedveli ezt.
  17. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Szép Vanik Kuncogik! Tavirózsa, a leégett edényre találták ki a Szódabikarbónát. De ahogy a Janzi barát mondja, kinek a pap, kinek a misebor. Nem mellesleg 1/2dl száraz bor is felszedi a leégett pörzsanyagot és isteni mártás van belőle a szaftos húsodhoz. Georga, erre találták ki a pendrive-t. Apuci, írtam itt már azt a bizonyos szállítmányozási eszközt amit minden ismerősöm és sok rokon is használ mert, olcsóbb mint a saját jármű vagy közüzemi. Mamikám, nem kell Barátnak lenni ahhoz, hogy segítséget nyújtsunk.

[​IMG] - Mama felöltöztetett Szt. Catriknak farsangra. Én leszek a farsangi Király.

[​IMG] - Mit képzelsz te büdös kölyök? - Ez meg a tiéd!

[​IMG] - Mit akarsz?- Megettem az egeret.

Link eltávolítása /Laboviti/

suba_klara, georga06, nyific és 4 más kedveli ezt.
  18. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Brumi ne húzz már fel! Itt nem erről van, volt szó! A névről ami, az aminek elneveztük és kész!
    Nem más, nem ez, nem az, nem amaz, az ami!!!!! Nem önzetlen segítség, hanem önzetlen barátság! Két különböző fogalom, mást és mást takar, mindkettő! Maradjunk annál amiért elindult és nem nevezzük át teljesen másnak! Itt a farmeraman mindkettőnek más a jelentősége!!
    Na:)

suba_klara, Farmer*54, georga06 és 3 más kedveli ezt.
  19. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Sziasztok!

Farmer*54, georga06, iboly54 és 3 más kedveli ezt.
  20. nyific

Megérkeztem, örültök???xD
    Szóval nekem ma lézer is volt ám a számban, nem csak kaja.
    nektek biztos nem volt, na tessék ,kérem szépen.
    Kettőkor estünk haza, egy gyors ebéd, ami rizses husi volt C vitaminnal,
    már mint savanyú káposztával, a slussz meg csokika.:p
    Aztán mivel itt is vártak, neki hasaltam az eventnek.
    nem volt rossz a kezdés, van ám kosárkám !!! gyüjtögethetek rendesen.:)
    Barátosném, Te meg vigyázz a vérnyomásodra! Légyszi!;)

Utoljára szerkesztett: 4.2.16
    titjungne, Adruka98, -Erika31- és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.