Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. galfranciska

galfranciska Rutinos

Sziasztok! Szép estét mindenkinek.
    Megint csak bekukkantásra van időm. Most jöttem haza picur Lilluskámtól. Ma is én vigyáztam rá. Dodóra könnyebb egy kicsit vigyázni mert itt laknak a szomszédban, de picurom 6 km-rel arrébb.
    Azért az eventbe bele kezdtem. Majd csak sikerül.
    Látom, hogy ti is előszeretettel használjátok a sütőzacskót. Már régóta abban sütök majdnem mindent. Ha nagy adag kaját kell készíteni akkor egyik zacskóba a húst a másikba meg a krumplit befűszerezve, hagymával és jöhet a család;)

Adruka98, titjungne, suba_klara és 6 más kedveli ezt.
  2. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szép estét!!!! Már megint hol vagytok:music::p
    Jöttem panaszkodni:cry: a tölgyesben elfelejtettem megetetni az ólakat:oops: az összes állat ott nyihogott éhesenxD 14kor csak néztem tágra nyílt szemmel, mi a sz...ág van:music:
    És persze mindez azért volt, mert este befagyott a gépem, tök sötét volt a képernyő, a lámpák villogtak, nem lehetett lekapcsolni sem.
    Megvártam míg teljesen lemerült, aztán újra adtam neki áramot, bekapcs és láss csodát elindult. Persze amíg ez lezajlott, teljesen idegbeteg lettem, hogy azonnal gépet kell vennem:music: mi lehetett vele? Lehet ez valaminek az előjele:music:
    Eventnövény 1x1 ben, 3 óra múlva aratok:)

suba_klara, _Cygnus_, Marika312 és 7 más kedveli ezt.
  3. nyific

nyific Fórum elő legendája

Húh Iboly, ez nagy bosszúság lehetett.
    megértem, hogy ideges lettél.
    Be tudod pótolni Te azt, ebben biztos vagyok,
    lesz kosárkád.:)
    Franciskám te be vagy fogva rendesen, nem csodálom, hogy
    keveset tudsz itt lenni, de a gyerekek a fontosabbak, ezt megértem.:)

klakli67, titjungne, Adruka98 és 10 más kedveli ezt.
  4. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Gondoltam ám Rád!! Nem aggódtam, mert tudtam minden rendben fog menni:)
    A randa boszorkány formámat!:)

galfranciska, breki072, Marika312 és 5 más kedveli ezt.
  5. nyific

Jóreggelt!:)
    Barátosném tudtam! éreztem, hogy valaki erősen szorít nekem.
    Nem volt baj, most már meggyógyul a bibi.:)
    Ezerrel ültetek, kosárkák jöttek szépen, csak győzzek majd,
    kapkodni velük, de majd rájuk parancsolok, hogy ugráljanak nekem.
    Ma reggel már a véremet is megcsapolták, mert kiváncsi
    a mi dokink, csak egy rutin.:)
    Adtam nekik, had örüljenek.xD

klakli67, titjungne, Adruka98 és 11 más kedveli ezt.
  6. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Szép Vanik! Mamikám, megértettem na, és nem akarlak felhúzni mert van zoknim és öreg Brumi vagyok már. Hölgyek, hiába reklámozzátok azt a büdös zacskót, azért még az alufólia sem rosszabb és hozzáteszem, hogy a narancsos-mézes sült tarja nem ég meg benne mint a zacskóban, mert a réteg is ízt, nem díszt ad. Apuci, Röszke egész lakossága szorít neked, hogy eredményesen felvedd a harcot a Gangon, idén még nem vágtak pocát. Irigyellek, hogy nem eszel húst, mert nem láttad honnan miből jött. Franciska Nagymama, első az unoka második a másik unoka, ez a játék valahol hátul kullogjon a listán.

[​IMG] - Jujj Mamám, ez nem csak fényes, hanem csúszik is áááá!

[​IMG] - Lüke fószer, nem érted meg, hogy nem érdekelsz. Menj vissza az anyádhoz és vidd oda a plüss játékaid is.

[​IMG] - Vénusz kidugja az orrát a meleg kagylóból. Majd visszahúzza mert hidegben nem jön elő.

7. georga06

georga06 Fórum hercege

Sziasztok!

Tegnap mar nem volt idom, sem erom farmozni. Eppen csak learattam es ultettem este. Megcsusztam az eventkezdessel, mert a fali csatlakozo hibaja miatt nem volt netem amig ki nem javitottam a hibat.
    Tologattam cipelgettem a butorokat ide-oda, mire vegul is kiderult, hogy az eredeti elkepzelesem nehany akadaly miatt nem valosulhat meg>:(, na, de majd elharitjuk azt az akadalyt;) Jo kis edzes volt. Mire a csalad hazaert addigra keszen is lettem vele. Persze a tobbi munkam az kesobbre maradt, mert jol el tologattam az idot. Orultem, hogy furdetesre vegeztem mindennel:p
    Az aratasokkal is jocskan csusztam, de azert meg lesz az event, mar egyenesbe jottem vele:p Cukroskosarkam mar van boven, ugyhogy csak termelgetnem kell a novenyeket.

Gizusom mar megint dokinal voltal? Remelem, hogy csak olyan ellenorzes forma, semmi egyeb problema.
    Ibolyam lehet, hogy a geped tenyleg valamit tudtodra akar adni, de nagyon. Mentsel le mindent amit lehet, ha egyszer nemtudod mar beinditani ne legyen azert mergelodes. Rendben vagy mar egeszsegileg? Megszuntek a problemak?
    Gyorgyikem biztosan kipiheni a hetvegi hajtast. Kell is a pihenes, mert a disznoolesek utan a tavaszi munkak is nemsokara elkezdodnek es ahogy en ismerem ..... :);)
    Kukackam te csak mint, jo boszi tovabbra is nyugtass meg szepen mindenkit, akinek valami baja, problemaja van. ;)
    Brumi tudom, hogy a pendrive mire valo, habar nem igazan hasznalom, nekem kulso merev lemezem van, arra mentegetem, de sajna a mostani esetnel, ezt nem csinaltam meg. Szoval en voltam a hunyo:) Egy kerdesem lenne, ha tudsz benne segiteni priviben is akar: Hogy kell rendszer visszaallitasi pontot letrehozni?
    Klari a kutyus nagyon aranyos, en is elfogadnam szivesen, na de a mi csibeszunk melle egy masikat?!?!?!:eek: Be is fonhatnam a rovid hajam:p Na meg anyagilag is nagyon sok lenne mar (itt nagyon draga az allattartaso_O).
    Franciska nagyon sok a dolgod mostanaban, de kellemes idotoltes a gyerekekkel, unokakkal. Labad jobban van mar?
    Doki merre vagy??? :eek:Jol vagy remelem!

Az altalatok leirt sutozacskos, sutopapiros husi sutest en is kiprobalom, nem nagyon szeretem az olajban sutogetest.
    Nemregiben talaltam nalunk ilyen sutopapiros fele sutesi format. Kiprobaltam es nagyon izlett a csaladnak. A csirkemellet csak be kell tekerni a sutopapirba (amit mar ugy veszek meg, hogy befuszerezett papir), semmi olaj nem kell hozza, serpenyobe (nem sutoben) teszem es papirral egyutt sutom keszre. A papirrol a fuszer a husra ragad sules kozben, jol atpacolodik, egyszer atforditom es amikor kesz leveszem a papirt, szepen fuszeres kulsot kap a csirkemell, ra pirul a fuszeres reteg kivulrol es belulrol is nagyon omlos lesz a husi.
    Ma halas napunk lesz, parolt zoldseg meg yorkshire pudding korettel es szosszal.
    Na, de indulok a setara, mert a kutyus mar nem hagy beken.

Utoljára szerkesztett: 4.2.16
    titjungne, galfranciska, Farmer*54 és 4 más kedveli ezt.
  8. kukac42

Sziasztok:)
    Egy kicsit elszúrtam ma az időt, óriási pletykálkodásban voltam Édesanyámmal:)
    Brumikám, semmi baj, itt vagy a bal oldalon a csücsökben, de ezt meg úgyis tudod:)
    Készítem magam a hétvégi nagy sütésre, szorgalmasan jegyzetelem az ötleteket, meglátjuk, mit tudok összehozni belőle.
    Georga ilyen sütőpapíros sütést próbáltam egyszer, de nekem a papír mind a húsra ragadt:eek:
    Biztos én nem csináltam valamit jól, de azért nem volt olyan vészes. Új nevet kapott, miszerint ez volt a régi idők papiruszos hústekercse:) Nagyon akarták tudni mi az a réteg kívűl a húson, de persze nem voltam bolond elmondani! Megettük papírral együtt, úgy ahogy volt! Igaz azóta se került többé az asztalra:)xD

galfranciska, Farmer*54, Ági4646 és 6 más kedveli ezt.
  9. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Juditkám régebben vettem én is és pont úgy jártam vele, mint Te, ezért nem is keresem már üzletben az ilyen sütőpapírt.
    A bal oldali kocsit feldíszítettem, a növénykéimre kell várnom. Ti hogy álltok?

10. breki072

breki072 Fórum elő legendája

11. georga06

georga06 Fórum hercege

:D:DPapiruszos hustekercs xDxDxD En ketszer csinaltam es igazabol az elso sutesnel az egyik husinal egy kicsit odatapadt, de azt le tudtam szedni rola, viszont a tobbivel nem volt problema. Nalunk az olaszos fuszeres megy, a fokhagymasat meg nem probaltam.
    Tegnap vegeztem a takaritassal a lakasban, ma az ablakokat pucolom meg mert fortelmesen neznek ki kivulo_O
    Elotte azonban egy ujabb seta a fiammal. Kozben a mosogep teszi a dolgat (ma mosasi nap lesz), aztan nekiallok sutok egy kis pogacsat, a multkor nagyon izlett a csaladnak es gyorsan keszen is van. A halas kajat raerek delutan kesziteni, mire a csalad tobbi tagja hazaer addigra elkeszul (csak, hogy friss legyen).
    Azert az aratasra is odafigyelek:) Eloszor megcsinalom a papirmasekat, aztan letermelem a tobbi novenyt, utana diszitem fel a kocsikat egyszerre, elobb ugysem cukorkazhatok amig nincs meg az osszes diszites.

12. kukac42

Még sehogysem:) A bal oldalinak az utolsó feladatát gyűröm éppen:) A Bahamarát nem szedtem le, most úgy gondolom végzek így is! Meglátom, ha nagyon lemaradok akkor nincs mese leszedem azt is:)

galfranciska, Farmer*54, georga06 és 5 más kedveli ezt.
  13. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok!:) Nálunk hatalmas vihar volt tegnap este, nagy esővel és orkános széllel:( a konyhai redőnyömet kegyetlenül megtépázta, kisebb javításra szorul:eek:
    Ma nekem is sok dolgom van, épp csak benéztem, az event komótosan halad. Még nem kevertem semmit, majd talán holnap. csak 66 db kosaram van, elvileg elég is, de még van sok idő és ha meglesznek a növények, kipakolom az ólakat.
    Georga drága, köszönöm kérdésed, már jól vagyok. Persze még diétázok, azaz sok mindent mellőzök még. Tegnap ettem 1-2 kocka csokit is:inlove: már meg volta érte halva:p Ma tarhonyás husit csináltam ebédre krumpli levessel, salátával.
    Gondolkoztam a mentésen, nem tudom az a bedugós kütyüm 8 GB-os, talán elég lesz. A pogik receptjeit gyűjtögetem, elküldöd?
    Na mentem, majd később jövök :)

galfranciska, Farmer*54, georga06 és 6 más kedveli ezt.
  14. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Ma kidobtam 2 csibémet:oops: Nem csináltak semmit, a hőmérőjük is esett lefelé folyamatosan. Kaptam viszont 2 3 szintű csibét helyettük, hát kíváncsi leszek rájuk. Írtam nekik levelet, az egyik egy üres választ küldött, semmi mást, a másiknak várom a válaszát, de lehet hogy hiábaxD

15. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Sziasztok!

Két ember a kocsmában beszélget:
    - Amióta itt vagyunk, 12 korsó sört hajtotál le. Én vízből sem tudnék ennyit meginni!
    - Hát vízből én sem...

Egy apa megy az óvodába:
    - Csókolom, jöttem a gyerekekért.
    - Hogy hívják?!
    - Nem mindegy, holnap úgy is visszahozom!

Kázmérka megkérdezi az apját:
    - Apa, miért van nekünk öt ujjunk, ha az egéren csak két gomb van?

galfranciska, Farmer*54, georga06 és 5 más kedveli ezt.
  16. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Kukackám! A történeted
    szép volt!!!

galfranciska, Farmer*54, georga06 és 7 más kedveli ezt.
  17. nyific

Húh, de szorgalmasan írogattatok. Ma én piacoztam, aztán meg konyhakészre
    készítése a husoiknak, na elég volt mára,.
    Közben, mikor hazaértünk rohantam a farmra aratni, a férjem azt hitte,
    meggárgyultam.
    Nem öltözöl át??? mindjárt mondtam, ez fontos.! Nem ér rá azután??
    Nem, nem mondtam, Pár perc és jövök.
    Egyébként én husiknál még nem használtam sütőpapírt, csak a sütiknél.
    Most fogom Iboly recipéjét kipróbálni.

klakli67, titjungne, Adruka98 és 11 más kedveli ezt.
  18. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szia Judit:) Nagy gratula eme ajándékhoz:Egy fazék arany:);)

Szia Györgyi:) Hányadik szinten haladsz a mentorkodással?:music:

19. kukac42

Olálá:) Köszönöm szépen:) Meg is feletkeztem már róla, ha nem írtok, szóltok, nem tudok róla, lévén nálam minden kikapcsolva, nem kapok értesítést:)
    Megnéztem megérkezett a kis kütyü:) Majd abba gyűjtöm a sütiket eztán:)

20. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Tavirózsa, szép estét Mindenkinek !
    Szerintem adj a Csibéknek kis időt, nagyon újak, nem tudják mit hogyan kell csinálni. Én megírtam nekik, hogy minden nap tudnak részemre Csibepont csomagot küldeni -leirtam pontosan hogyan,honnan-, én minden nap küldök számukra szintjüknek megfelelő ajándékot -egy csibém kérte, hogy neki terményes ólakat küldjek, miért ne, teljesítem kérését. -most 24-es szinten van. A másik 4-es volt, most 13-as, ők ketten küldenek csibepontot, és szintet is lépnek. A kisebb szintünek már küldtem répás kenyeret, répás kenyeret is -előző eventben is dolgozgatott és most is. A harmadikat nem látom soha fenn, viszont a hőmérője nem apad -rejtély számomra-. De mivel a mindennapi levéllel és ajándékküldéssel pontot kapok utána, így marad ő is. Nem várom a levelüket - elég, ha dolgoznak és küldik a csibepontot. (2-es szint elején vagyok)
    A-liszt lekeverve a malomban, 67 papírmasé legyártva,(papírcsík kell még), innentől már az eventnövény a kocsik díszítésére megy. Nagyon várom, hogy gyűjthessem már a kosárkába az ajándékokat, de ez csak később lesz.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.