Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyific

nyific Fórum elő legendája

Marika azért nem olyan egyszerű a csibékkel ám.
    Tőlem is repült már 2, 3 40-es csibe, de most pld.
    akik vannak abból egyetlen egy, aki normális, küldi a pontot,
    írni is tud, jó nem sokat-.:)
    A másik három iszonyat, már a nevük is! Nem játszik, nem halad, nem küld
    csibepontot, és írástudatlan, se olvasok, se írok!
    Na ezzel mit csinálnál?? és ez megy kb 4-5 napja. Nyilván sorban elküldöm Őket.

2. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Judit! Gratulálok!:)
    Marika! Neked is gratulálok!:)
    Képzeljétek, ma én is átvánszorogtam a 3. mentorszintre:p 5 hónap alatt sikerült 2 szintet haladni, ez a mostani rendszer mellett nem is olyan rossz;) az a baj, hogy ennyi idő alatt csak 4 csibe repült ki rendesen, a többinek segíteni kellettxD most megkaptam a 4. csibét, 4. szinten van. A másik 3 is nagyon gyenge, csak néha néha lépnek be. Mikor elfogy a türelmem menesztem őket:eek:

galfranciska, Farmer*54, georga06 és 7 más kedveli ezt.
  3. nyific

Iboly, én is gratulálok!Hasonlóan Hozzád, én is a 3. szinten vagyok,
    de van, amikor napokig csak álldogálunk.
    Ritkán lehet kifogni olyan csibét, aki csinálja, és megtetszett neki,
    a többség 4. 5. szinten nem jön többé, vagy csak minden 2. nap egy kicsit.
    Most kéne egy erős ember nekem, aki átlökdös a 99-es szintre, de ma már
    nem találok ilyet.:)

4. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia, szép estét !
    hogy mit csinálnék ? nekem van egy ilyen csibém, mint írtam, nem látom soha benn, nem küld csibepontot, de a hőmérője nem csökken, ezért nem röptettem ki fészkemből. A napi ajándékokkal és levelekkel legalább azt a napi 5 pontot begyűjtöm utána. Olvasgattam én erről, sokan írták, hogy piros hőmérős csibét kaptak, az se jobb. Sajnos nehéz ügy, egyetértek. Azt is tudom, hogy nem 1X-ű velük, -játéknak fogom fel, még tart a türelmem és a reményem, hogy jó lesz ez.
    Ibolya - nagyon köszönöm, örülök, hogy lett egy 1X1-es kitehetőm és boldog vagyok, hogy ennyi jó Ismerősöm/Gazdatársam van.
    Kérdezném, én még egy mentorpontot se költöttem el, gyűjtögetem, aratóra, majd szuperszomszédra, stb. gondoltam ... ugye ez nem vész el, vihető szintről szintre. Mert Mentorpontom van 1043, a második szinten 43.

Utoljára szerkesztett: 4.2.16
    galfranciska, Farmer*54, kukac42 és 4 más kedveli ezt.
  5. iboly54

Igen vihető tovább, én csak most nyúltam hozzá először, kiváltottam a szuper szomszit.

galfranciska, vje0315, Farmer*54 és 5 más kedveli ezt.
  6. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Szép estét!
    Olvasok ám,de írni meg elfelejtek!Szánom bánom bűnömet!
    Jó sokat írtatok,nem idézek csak írok! :)
    Csabikámmal betegek vagyunk,de én valahogy nyűgösebb vagyok! Torok gyulladása van a kicsinek,nekem is fáj,de amíg Csabika elvan vele,addig én nem.. Úgy látszik a kisgyerek jobban viseli..
    Már alszik,nekem is ezt kéne tenni,de megvárom a nagyot,nem soká itthon lesz!
    Kireptettem egy csibét,sajnáltam,mert a harminc egynéhányas-as szintig volt kommunikáció,aztán csak hőmérő lemenés! Nem értem én ezt!
    Event haladgat,kosár is van már 40 felett,de még nem látom a végét mikor lesz kész!
    Egyszer csak! :)
    Jó éjszakát és szép álmokat kívánok Nektek! :)

galfranciska, vje0315, Farmer*54 és 7 más kedveli ezt.
  7. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Klári, sajnos ez most influenzás időszak, mielőbbi gyógyulást Nektek ! Pár nap múlva jobban leszel, belehúzol az eventbe, s kapkodhatod a cukorkákat, AB-okat.

galfranciska, vje0315, Farmer*54 és 6 más kedveli ezt.
  8. nyific

Sziasztok!:)
    Sehol senki, csak nem elaludtatok??;)majom
    Klárikám, csak nem elkaptátok az influenzát??
    Kúráld magatokat, hogy mielőbb meggyógyuljatok!:)
    Én a a 3.-ik feladatba fogok, mert már a kosárkák ugra-bugrálnak itt,
    alig győzöm őket fegyelmezni.
    Mit akarhat ezek a majom :)

9. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    Gizusom nem tudok kosarat küldeni Neked ! Éjfél után akartam küldeni, de megteltél. Most reggel is próbáltam, de most is azt írja tele vagy! Szóval ma nem kapsz, holnap újra próbálkozom.
    Nekem 72 kosaram van csak, az kevés lesz szerintem, de ez van:) A jobb oldali feladatot most kezdem, haladok szép komótosan:)

10. georga06

georga06 Fórum hercege

Szep jo napot Mindenkinek!

Juditom GRATULALOK!!!:) Biztam benne, hogy kapsz te is egy ajandekot ;)
    Marikanak szinten gratulalok!:)
    Gizusom neked a szintlepesedhez gartulalok itt is! :)
    Klari jobbulast nektek, kurald ki magad es a kisfiadat. Sajnos eza februar otthon mindig az infulenzas idoszak szokott lenni, raadasul, ha enyhe ido van az meg jobban kedvez a virusoknak, baciknak.
    Ibolyam a pogacsa amit sutottem rendkivul egyszeru, de gyorsan el is fogy nalunk.
    A recept itt talalhato: http://www.sutigyar.hu/recept/sajtos_pogacsa_11 En szaritott elesztovel csinaltam, abbol egy tasakkal eleg bele, frissbol, szerintem eleg 2,5-3 dkg. A recept nem irja, de en amikor meggyurtam, kinyujtottam hajtogattam utana hagytam kb fel orat (kozben kelt is), aztan megint kinyujtas, hajtogatas es ujabb 20 perc pihentetes utan kezdtem csinalni a pogikat. Nem nagy adag, ugyhogy boven lehet duplat csinalni belole. Sot azt tettem a tesztaba is es a tetejere is a tojas utan, majd ra a sajtot. Nalunk frissen nagyon hamar elfogy a pogacsa, sajtos rud, de masnaposan mar csak nekem jo:p

Event halad csak papircsikokkal vagyok kicsit hianyban, na de a novenyek mire letermelodnek addigra az is meglesz szerintem. Amarant liszt mar kesz, sot tobb is, mint kellene, nem figyeltem es tobbet gyartottam le veletlenul:oops: Na, de sebaj. Van 69 cukorkas kosaram.
    Juditom en az iment kuldtem a Gizusnak cukorkas kosarat es elkuldte, nem irta ki, hogy mara mar nem tud fogadni tobb ajit:eek:

Ablak pucolas megvolt tegnap (most mar kilatni rajt), takaritas tegnapelott volt, ma jon a vasalas (van egy jo adago_O)megszaradtak a tegnap mosott ruhak is, de elobb a reggeli seta, aztan at a mamiekhoz, ott elvegzek. Mire hazaerek talan a lanyom megszan es elvasal (na gyorsan ki a kezem a bilibol :p).

11. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Szép Hétvégét Mindenkinek [​IMG] ! No nagy mentorok, az utolsó csibém kirúgta a vén tyúkot mert nem gratulált neki szintlépéskor, nálam gyorsan letudta a maradék 7. szintjét és mindennap küldte a csibepontot én meg a pajtából a finom kis lépéssegítőt, mikor elrepült még küldtem neki egy Tavaszi koszorút. Helyette aki jött olyan lázas volt, hogy szinte szirénázva hozták be a tanyára. Köszöntöttem illedelmesen majd szépen kiléptem a farmról, és reggelre felgyógyult a betegem zöldben virít szintet lépett de sajnos az egyetlen csibén kívül ezek nem küldenek semmit. Érdekes, mondtam a magasabb szintű csibémnek, hogy az írást letudván a Gesta Hungarorummal, kérte, hogy neki is küldjem el majd olvassa Anonymus krónikáját. Elküldtem neki a linket ahol letöltheti, mert azért wordben olvasni jobb mint 10 cm sávban. Klárika, jobbulást nektek és ha kevesebbet kóricálsz idegen totyikokban, jobban nyomon tudod követni a kunyhó szorgos működését. Georga, igazából az xpében a CCleaner megoldja ezt a kérdést, a ketyerén meg volt igaz egy hp által telepített csomag a win.8.-hoz, de az a szervíznek rakták vs. kinek nem tudom mert titkosított és jelszóval védett volt és végig tagadták előlem a jelszót, a 10-es jövetele megoldott mindent, mikor rájött a végleges a régi win telepítéseket szépen letörölhettem amit a 10 nem tett még meg, és a hp ki lett zárva a ketyere működéséből. Maga a rendszer felkínálta a mentést így van 3 DVD-ém ami visszaállítás az indulási 10-re. CCleaner ott is csinál visszaállítási pontokat, de rendszeromláskor megy a sülyesztőbe. Ha Pendrivera akarod rakni van egy Rufus nevű program ami segít, van olyan is ami átklónozza az egész rendszered egy SSD-re vagy külsős lemezre de én ezzel eddig még nem foglalkoztam mert nincs most akkora szabad USB holmim vagy külsős lemezem.

[​IMG] - Mi az ábra? Nem bipis játék, ez komolyabb ne zavarj.

[​IMG] - Megőrülök ezzel az egérrel, elfut az ajándékeső elől mert nincs nála esernyő.

[​IMG] - Anyu elfoglalva, akkor mönök itt a párnák közt a Nyificke mamához mert engem szeretni fog.

12. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Sziasztok!

Egy rendőr kérdez egy tanút:
    - Tudna személyleírást adni az elkövetőről?
    - Igen. Közepes magasságú, pocakos, borzos hajú, szakállas.
    - És nő vagy férfi?

Az egyik ember mondja a másiknak:
    - Érted? Ha egy bűnözőnek segítesz, mikor a bűnt elköveti, akkor te tettestárs vagy. Ha utána, akkor ügyvéd. Érted?

Az egyik ember mondja a másik kettőnek:
    - Képzeljétek, brit tudósok megállapították, hogy 10 emberből 4 az 6.

Kezdek kifogyni a viccekből.:oops::wuerg: Még van pár, de azok még ilyenek se mint ebben a hsz-ben lévők.:wuerg:
    Minden hétköznap kapok 1 viccet. Azokból kiválasztom a legjobbakat. De képzeljétek, ha ezek jóknak számítanak, akkor azok milyenek lehetnek amik nem kerülnek be a jó viccek közé.;):wuerg:Azok a viccek még faviccnek se jók.xD:wuerg:

Friss hír!
    Boldog kínai újévet!
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/boldog-kínai-újévet.13620/#post-436284

Utoljára szerkesztett: 5.2.16
    galfranciska, Farmer*54, georga06 és 7 más kedveli ezt.
  13. iboly54

Annyira lassan haladok ezekkel a növényekkel:eek: még a végén nem lesz elég időm kosaraznio_O pedig már van 144 db.
    Kaptam új csibét, 4. szinten van. Elküldtem a szokásos bemutatkozót és a listát miből választhat. Erre vissza írta, " küggyé narancsfát", mire írom nem lehet még, csak a 32.szinten. Válasz: ne szórakozz, azt küggyé v viszlát:oops: repült:oops:
    Szia!:) Köszönöm a receptet, feltétlen kipróbálom;) rudakat csinálok belőle azt jobban szeretem.:)

galfranciska, Farmer*54, georga06 és 8 más kedveli ezt.
  14. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Köszönöm Marika!
    Szívből gratulálok Neked és Juditkának is a Fórumjátékhoz! :inlove:

galfranciska, Farmer*54, georga06 és 6 más kedveli ezt.
  15. nyific

Köszönöm a gratulációt, de hogy a 99-ről mennyi Tp kell a köv. szintig??:oops:
    Mikor megláttam, na kicsit odébb lesz az a 100-as,.:)
    CsaK semmi pánik! Juditom megjöttek a kosarak, csak győzzem az
    ajándékok alá tartanom, remélem bírja majd a kezem.:)
    Ma kész leszek a harmadikkal, holnap fogok kosarazni,
    mivel ez az én én évem is, nem csak a majmoké, ezért szerencsém lesz!;)
    Klárikám gyors javulást kívánok!:)

16. iboly54

Ma nagyon rossz napom van/volt és nem tudom miért. Nincs semmihez kedvem csak nézek ki a fejemből:eek: mintha depis lennék, pedig nem vagyok:) a páromnak is feltűnt, semmi vigyorgást, hüleséget nem produkáltam. Talán holnapra kialszom és vidáman ébredek:)
    Jó éjszakát Mindenkinek!:inlove:

galfranciska, Farmer*54, nyific és 6 más kedveli ezt.
  17. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Ibolya drága, jó pihenést, és hurrá - Hétvége !! - és rengeteg édességet és mégtöbb szuper dolgot össze tudsz gyűjteni a kosárkádba a hétvégén, még banánt is ! - méghozzá Aranybanánt.
    Sikeres, bőséges "kosarazást" kívánok Mindenkinek !

suba_klara, galfranciska, iboly54 és 6 más kedveli ezt.
  18. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Kora reggel a párnád csücskén ott fog ülni egy kis nevetést hozó manócska! Mosolyogva ébredsz és egész nap nem fog elhagyni a jó kedved:)
    Addig is kapsz egy hatalmas baráti ölelést:) Még be is takargatlak, pihenj jól!

suba_klara, galfranciska, iboly54 és 6 más kedveli ezt.
  19. nyific

Ma mindenkinek vidáman kell ébredni, itt a cukrosbácsi;)
    Iboly még Neked is!
    Hát ez a kosarazás, azért nem piskóta, nagyon erősen, és pontosan kell ám tartnai,
    ill. kapkodni a sok finomságot.
    Én már tele ettem magam édeséggel ilyen korán.:p
    Hogy lesz ebből ebéd??xD Azért az menni fog.;)

20. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Sziasztok!

Marika312, galfranciska, iboly54 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.