Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Sziasztok!

Egy öreg néni beszél a kutyájához:
    - Látod, Rodlii, ez a cowboy nem egészen normális! Folyton a lovához beszél!

Utoljára szerkesztett: 8.2.16
  2. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

3. nyific

nyific Fórum elő legendája

Györgyikém gratulálok!:)
    De sok aranybanánod van, azta.... ügyes vagy!

4. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Köszönöm Gizusom! Sok kosárka és sok munka eredménye. Nem beszélve arról hogy körök mentek le úgy hogy banánt nem is dobott az a fránya majomkirálynő. 493-ról indultam kosarazás előtt és a 6 szintlépésért kaptam 30-at, a többi a halászás eredménye. A két + vevőn kívül minden ki van váltva a szentélyből, nyugalommal várom az új kamrákat, remélem nem lesz gond a kiváltásukkal:)

5. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Hahó Kuncogik! Mamikám, a Brumi nem foglalkozik zümmögéssel és nem az tart távol, hanem az orvosok. Sűrűsödtek a bejárások, és nem sokára a bizottság is jön és remélem a véglegesítés is, hiszen elértem azt kort mikor az utolsó 3 évet adják. Utána mi lesz én nem tudom de a Green Kata, azt mondta ha abba hagyom a játékot eljön hozzám és a Babucis-Nyaukát a fejemre rakja, ez már fél életveszély mikor egy Maine Coon cicát akar rám rakni. Devikét én is nagyon Tisztelem és Becsülöm, Önzetlen Jó Barát.

[​IMG] - Juhéé de jó ez a karneváli hancúrozás.

- Csöngettek, biztos a Kis Zöld és a Klári új kutyusa jön hozzám játszani.

[​IMG] - Turpi, mit mondtál, mennyi húspogácsát kapunk a reklámért?

galfranciska, suba_klara, iboly54 és 6 más kedveli ezt.
  6. nyific

Györgyikém le a kalappal, nagyon szép eredmény.
    Én sem panaszkodom, nekem is minden ki van váltva, és szépen
    van banánom is. Most sok jött nekem is.:)
    Gratuláltam a szintélépésedhez ugye?? azt hiszem a lány farmjáról.
    Most is innen is.:)

7. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Igen, köszönöm!

8. nyific

Éppen most jön a Kék fény, a TV-ben, és Horváth prof.-ról és csodainjekciójáról lesz szó,
    ugyanis bírósági per van. Egyszer már írtam sajnos mi is bedőltünk, és semmit nem használt
    Mert a férjemnél a következő évben két érműtét is volt.
    Úgy emlékszem közületek is volt, aki beadatta, talán Györgyi volt.
    Na felfüggesztetettet kapott, vissza kell fizetnie a pénzt xD
    Kisérleti patkányok voltunk, a fenébe a hiszékeny fejünknek.

Utoljára szerkesztett: 8.2.16
  9. Farmer*54

Jó Itt vagyok! Nyificke mama, Jelen pillanatban a Magyarok a legnaívabb társaság a világon. A frászbukon több olyan kép és egyéb dolog van amire kérik a liket, és tegyük hozzá rárakja a 89%, ami 15 - 20 éve kering különböző világhálón. A Csoda gyógyítók és a távgyógyítók jó részét lecsukhatnák, de senki nem jelenti fel őket, mert azt mondják jobban vannak, ez a placebó - szindróma. Nem vagyok orvos, hülye sem. A világhálón egy gyógynövényekkel kuruzsló oldal írta, hogy köhögés ellen legjobb a Tiszafa tea. Igen, csak először az ember rendelje meg a koporsót és a sirató asszonyokat, mert felnőttre is halálos mérge van de gyereknek sem kell sokat lélegezni utána. Az egész növény minden része mérgező. A csodaholmikról, ha megveszed 300000 Ft-ért adunk gyógyító erejű Jade követ, amiből több fajta is létezik mint a gyémántból, van ipari fillérekért és van ékkőnek való de nem gyógyító drága pénzért. Jó Éjt Kuncogik. [​IMG]

10. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Gizusom!
    Nekem a trigliceridem visszament a felére, ennyit tudok, a többit nem tudták megnézni, mert bealvadt a vérem,mennem kellene újabb vérvételre. A páromnak már egy hét után elmúlt a lábzsibbadása és azóta nem húzza a görcs a lábait éjszakánként. Ilyen van ismerőseim körében más is. De ismerek olyat, aki elő volt jegyezve szívműtétre egy éve, és karácsony előtt jelentkezett is a klinikán, de hazaküldték azzal, hogy nem kell műteni. A közeli barátunknak megszűntek a szinte miden héten jelentkező migrénes fejfájásai.
    De maga a prof. is elmondta, hogy az infarktusa után magának beadott vakcinák után nem szed semmilyen gyógyszert sem. Én erre csak azt tudom mondani, nem tudjuk mi lett volna, ha nem adatjuk be magunknak! Ártani biztosan nem ártott! Sőt! ismerek helybéli sebész orvost, aki szintén 2x adatta be magának, egyszer infarktus előtt, majd infarktus után is. Aki nekem beadta a vakcinát mesélte, hogy egy a klinikán dolgozó érsebész főorvos a 90 éves édesanyjának mint "vitamin"-t adatta be ezzel az illetővel, ő pedig tette a lükét, mint aki nem tudja hogy mit ad be!

Utoljára szerkesztett: 9.2.16
  11. fanatikus

fanatikus Utánpótlás-írogató

én is kérnék belőle vagy 300-at :D azt még én akartam dicsekedni hogy 70 kosárkából 120szupitáp 400 szupitrágya 1,5millió tp 1,8 millió btp 57AB ez kész csoda :D még kb 30-35 kosaram lesz kettőig persze az apuci farmon :D na de lett matéfa papajafa és kávé szobor így készülhet a kincses nyitás végre :D

galfranciska, georga06, Farmer*54 és 3 más kedveli ezt.
  12. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Apuci még mindíg ki vagy tiltva?:oops:

13. fanatikus

igen még 6 napig parkolópályán vagyok :D addig kiélvezem a farsangot és álcáztam magam :D

galfranciska, iboly54, georga06 és 5 más kedveli ezt.
  14. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    Visszapakoltam a farmot már nem ért volna be még egy adag ólacska. Kosarat nem veszek, nem vagyok annyira mohó:) 893 AB lett összesen:) Nálam 3 AB volt a maximum amit egy menetben dobott, 4-t vagy 5-t nem is láttam:) Jó volt ez az event, gazdagodtunk mindnyájan egy kicsit:)
    Györgyikém nagyon ügyes voltál! Csak ezt játékkal és nem munkával hoztad össze:)
    Méghozzá nagyon jól játszottál, kalap le:)

15. nyific

Sziasztok!:)
    Jók ezek a kosárkák, meg a királynő sem semmi., még segít is néha.:)
    Én is abbahagyom, mennem kell megint a randira a dokival.
    Szerintem ez a Horváth prof., gyenge büntetést kapott!
    Mi kisérleti patkányok voltunk, semmit, de semmit nem használt a vakcina.
    Sőt, szerintem talán még ártott is, a férjemnek volt azóta ér-és szív műtéte,
    az egyik a vakcina beadása után 1 évvel, a másik 1-és 1/2 év múlva.
    Most lehet hogy megint műteni kell, félévente kontroll, és az dönti el.
    Ezek tények, lehet, hogy amit nem lehet mérni, vagy nem tudjuk mérni,
    az agyunkkal azt gondoljuk az használt.
    Én soha többé nem dőlök be ilyen csaló, rablónak. Ez egy jól megszervezett,
    "én nem adtam be senkinek semmit" banda volt. Voltak erre a prof. beszervezett emberei,
    az ország minden részén.
    Ő csak a manit szedte be, de az emberei sem ingyen adtak be injekciót.

16. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Juditkám, hidd el nagyon fárasztó volt, még ha játék, akkor is, nekem, aki szemüveges vagyok, egyfolytában ennyit nem meredt a szemem a monitorra. Számomra itt a vége az eventnek, ami kosárka még esetleg jön, az csak hab lesz a tortán. Elfáradtam, de ennyivel zártam nagyjából:
    11,6millió Csp
    29 millió Tp (a 97-es szinthez kellett 14 millió, és a következő 98-as szint 72 miliójából ledolgoztam 15 milliót pár nap alatt)
    614+35 AB a 7 szintlépés miatt a bahamán és 1 milla Btp hiányzik a 8. szintlépéshez
    1925 szupertáp
    5200 szupertrágya
    2200 zokni
    1850 Kacsakata szupertrágya
    48751 cukorpont.

17. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Nagyon ügyes vagy, gratulálok:)

18. fanatikus

és még én akartam itt menőzni mekkora király voltam mondjuk volt segítségem de a bahán a tevélk önmagukba hoztak vagy 160-170 kosarat :D kb 250 kosárból lett 7,6 millió btp (19 baha szintlépés) 110 begyüjtött AB 429 szupitáp :inlove: 1500 szupitrágya 600 zokni 600 repcsi és a 2500 feletti cukorpont 12541 2 millió csp :) ja a temérdek AB-ból beléptem az utcsó kamrába kivettem a matéfát a papayát csavarpálmát kávé citromfű zöld teát :) meg az 5 nagy fa kell és a 4-ik terület ja és estére nyílik az esőerdőm :)

galfranciska, Tavirózsa, kukac42 és 2 más kedveli ezt.
  19. Farmer*54

Hahó Kunyhó! Nekem csak az fáj, hogy még mindég Vudu Sámán vagyok, mondhatná egyszer azt is, hogy sikeres szintlépés Brumi rangra emelkedtél. Nyificke mama, azt a pénzt várhatjátok amit a kókler fizet nektek, ismerős a téma csak más ágról és én fizettem rá legkevésbé 15000 Ft, a bíró visszafizetést rótt ki rá, de 20 millája nincs amit a többi embertől bezsebelt, a Vatera is bukott jó nagyot rajta, mert tudták hogy sumák de addig nem mutatták a sok panaszt róla amíg a rendőr nem kopogtatott be. Álmos vagyok, lerakom a holmim oszt cammogás pihenni.

[​IMG] - Panasz felvevő dolgozik de erősen.

[​IMG] - Miért ne nézzük le a kisebbet, és miért ne fordítsunk hátat neki. - Főleg, hogy ő aligátorteknős.

20. georga06

georga06 Fórum hercege

Sziasztok!

Tegnap a hutovel mergelodtem. Valaki nyitvahagyta az ajtajat, es 15 fok lett a huton belul. Gyorsan kipakolni, a fagyasztottak koze tettem a huteni valo elelmiszert. Varnom kellett mig egy kicsit leolvad, aztan ujra beinditottam, meg jo, hogy idoben eszrevettem. Vagy 2 orat volt nyitva, de az eleg is volt>:(
    Este meg ereztem, hogy kezd fajni a torkom. Alig aludtam az ejjel, mert a hatam is majd beszakadt, csak kohecselgettem, forgolodtam. Reggel alig birtam a labamra allni, a kezeimet is alig birtam mozgatni. Vettem be gyogyszert, ittam forroitalt, most mar jobb.
    Neki kell allnom fozni, karfiol leves maradt tegnaprol (apa azt kert), teszek be kolbaszt sulni a sutobe, aztan nehany fankot csinalok meg, mert tudom, hogy estefele mar keresodes van:p

Mindenki nagyon ugyes volt, jol osszeszedegettuk az ajandekokat;) A maja kiralyno nalam az AB-kkel sporolt:(, volt, hogy tobb kosarat is megpakoltam, mire adott egyet. Parszor volt 3-4 AB egy menetben.
    Az osszesitesem alapjan 432 kosaram volt, ezekbe gyujtogettem: 241 AB-t, 750 szupitapot, 2195 szupitragyat, 684 KK-t, 714 turbo tragyat, 15.920.800 BTP-t, 10.264.800 TP-t, 4.671.720 CSP-t es 15.170 cukorpontot a 2500-on felul.
    A bahan 4-szer leptem szintet, persze az aratasokkal egyutt.
    En orultem ennek a jateknak, viszont faraszto volt, szinte jojoztak a szemeim amikor mar sok kosarat megtoltottem, idonkent pihenot tartottam. Viszont kosarazas kozben "se lat, se hall" voltam, a lanyomek neha nevettek rajtam, mennyire meredek a monitorra, persze ok nemtudtak, hogy milyen komoly munka folyik a farmon;):)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.