Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Tudjátok igazán nem akartam ideírni az igazságot, mert így is azt mondjátok majd lassan itt a kritikus. De a kosarasnál tudni kellett dönteni mi kell és a többivel nem foglalkozni. Nekem a szupertáp és a különböző trágya fajták ami az egymásba érő eventek miatt kiürült, kellett. 170 kosaram volt és nem panaszkodom rendesen bejött amit vártam, a szintlépés annyira nem érdekelt mert így a Greenfields Kata is boldog lehet egy időre. Sokan mentek a panaszosba mert nem szokták meg, hogy akkor is egyenesbe vigyék az egeret, ha nem látják a kurzort. További jó eszmecserét és tere - ferét.:)

2. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Ez nagyon jó teljesítmény gratulálok:) Kúráld magad és vigyázz jobban az egészségedre! Jobbulást!!
    Brumi teljesen igazad van! Az elején nekem is az egerem időnként a monitor tetején szaladgált:) A végére azért belejöttem:)

galfranciska, georga06, Farmer*54 és 4 más kedveli ezt.
  3. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Előértem, bélmosás segítség voltam délután, és csütörtök délután is az leszek. Pénteken pedig a szezon utolsó disznóvágása, így szinte megint egész hétvégén nem leszek itthon.
    Brumi! én a tp-re hajtottam, mert szerintem a szorzó a szinted volt, persze emellett minden értelmes dolgot elkapkodtam, a végén már a cukorkákat is, amik útba estek jövet-menet a tologatásbanxD Nagyon soká fogom elérni a 98-as szintet, 72 milla tp a 97-es után. A 100. szint után már gyorsabban lépked szintet a játékos. Ezért vettem kosárkákat, mert úgy éreztem egyszer volt Budán kutyavásár ez a mostani sok-sok tp szerzési lehetőség rövid időn belül.
    Bár ne lenne igazam:music: Persze örülök minden apró ajándéknak is, de ez most a csúcsok csúcsa volt a játék elmúlt 6 évében. A szülinapi event bőven elbújhatott e mögött:(
    Györgyikém! Én is jártam már így, nálunk általában az alsó zöldségesládák miatt nem csukódik be csak épp annyira, hogy a lámpa belül ne világítson, de ledermedve a hűtő belső háttere, meg a plexi polcok is ilyenkor:( Szerencsére hamar észrevesszük, (sűrűn nyitogatjuk:D) és még eddig nem volt semmi baj. Nagyon szeretem,(Whirlpool) egy hétig is símán tárolok benne bármilyen levest, pörköltet. Múlt héten melegítettem meg a 2 hetes bográcsos disznópörköltet, az olyan volt, mintha előtte való nap tettem volna be. Veszek bele mindíg hűtő szagtalanítót, így a be nem csomagolt vagy épp felbontott dolgok sem veszik át semminek a szagát:) Kúráld Magad, mert nem jó betegnek lenni!

galfranciska, georga06, Farmer*54 és 5 más kedveli ezt.
  4. nyific

nyific Fórum elő legendája

Végre egy event, aminek mindenki örült, ez többször is lehetne.:)
    A végét nem láthattam, mert megint fogorvos, de most nem volt hihihi,
    vagy ha-haha, mindegy túl vagyok rajta, majd folyt. köv.
    Georga szegény Te jól megjártál szegénykém. Még a torkod is fájni kezdett?
    ha kúrálod, remélhetőleg nem lesz nagyobb baj, és elmúlik úgy, ahogy jött!:)

5. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Örömmel olvastam a szép eredményeket a kosaras evenntről! Nagyon klassz volt! :)
    Devike és Ema is nagyszerű emberek,nagyon szép banereket csinálnak,és annyi,de annyi gyönyörűség van ami között válogathatunk,hogy na! Én is cseréltem,és büszkén hordom! :) Imádlak Titeket! :)
    Csak azt nem tudom,hogy ami ezelőtt volt az most elveszett??

Jaj,látnátok a kutyust,annyi örömöt hozott kis jelenlétével,hogy nem is lehet szavakba foglalni! Szeretne játszani a macskákkal,de azok elfutnak előle! Csabikára nagyon hallgat! Hétvégén beszélgetünk a kisgyerekkel a kutyus állt előttünk és jobbra-balra tekingetett ránk!Nagyon cukker volt!

Legyetek jók és legyen szép éjszakátok!

Tavirózsa, brozsa, galfranciska és 6 más kedveli ezt.
  6. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Hoztam ezt !:inlove: Gyorsan bekukkantottam, nem vesztem el:) csak nem volt időm még élni sem:eek: hamarosan jövök :)

7. nyific

Sziasztok Kuncogók!:)
    Éppen emlegettelek, hogy hová tűntél?, remélem nincs semmi baj.
    Még most is a kosarazást pihenem ki. Szerintetek van olyan gazda, aki nem játszott el minden kosarat?
    Hát van egy szomszim, 80 kosara maradt az egyik, és 100 a másik kettőn, mert 3 farmja van.
    Nem maradt rá ideje!:) Nem akartam elhinni, hogy mit csinált?? fogalmam sincs.
    De mennyi ideje mehetett rá annak, akinek volt 1000 kosara? Elképzelni sem tudom.
    Nálunk reggel óta esik az eső!

8. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Sziasztok!

Tavirózsa, galfranciska, georga06 és 4 más kedveli ezt.
  9. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    Nekem nem maradt egy kosaram sem, mind eljátszottam! A hűtőről jut eszembe, az enyém, ha nyitva marad az ajtaja 1 perc múlva visít, így nincs baj:) Kivéve amikor pakolgatok, vagy éppen csak áttörölgetem a polcokat, és elkezdi a visítást! Akkor szokta a frászt hozni rám:mad:
    Kint az event ismertető ez meg az összesítő, ha minden igaz!
    [​IMG]Egyébként hol vagytok?

Utoljára szerkesztett: 10.2.16
  10. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Szia!
    Én jelenleg most a csevegőben vagyok.;)

11. nyific

Barátosném így kell ezt csinálni! Még kiírás sincs, már itt a feladat!:)
    Mikor láttam az event kiírását, azt mondtam,...na most lemegyek hídba!
    Azóta azt gyakorolom, de nem nagyon akar menni.xD

12. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Itt e!!! Nem látod :DxDxDxD

13. Farmer*54

Szép Vanik Kunyhó és a Mamikám! Rossz píz nem vész el, csak átalakul, mert minden test annyit nyom amennyi ebédet megevett. Valami Görög ókori törvény azt hiszem. Időnként még a foltozott Brumi is előkerül. Tessék mindenkinek kifeküdni a kórt és az ágy mellett egy fejszenyél amivel az embört lehet a házimunkára rávenni.

[​IMG] - Kelj fel és menj fürdeni te büdös lábú diszkópatkány .

[​IMG] - Aki nem bír menni, feküdjön le. - Mondja a bölénybika aki a borjút a farkasok közé löki.

[​IMG] - Kukucs, kilátszok még ? , mert bújócskázunk.

Tavirózsa, galfranciska, nyific és 4 más kedveli ezt.
  14. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Hoztam pár képet.
    [​IMG] [​IMG]

15. Farmer*54

Kedves és Kedvetlen Kuncogik! a Nyürrögősbe egy Gazdatárs, berakta ezt a segédeszközt az eventhez. Értelmezzétek és használjátok. A színesre katt az egérrel, jó nagy kép.

16. georga06

georga06 Fórum hercege

Sziasztok!

Gyorsan bekukkantottam, megneztem az eventkiirast. Nemtudom, hogy allok neki idoben :(
    Tegnap delutanra teljesen kidoltem, ma is hasznalhatatlan vagyok szinte. Ez lenne meg a kissebbik problema, mert en meg csak csak elvagyok a hidegrazassal, kohecselessel, hang nelkul, de tegnap delutan ota sajnos a fiam is nekiallt kohogni, nathas, szoval nala problemasabb a kezeles, mivel semmilyen gyogyszer netudok belediktalni vagy kikopi vagy :wuerg: Szoval most ra kell az idot forditanom. Orrszivas esetleg orcsepp es kenocs hasznalata amit tehetek. Olyan tehetetlennek erzem magam>:(
    Amit lehet elvegzek ket pihenes kozott, de mondtam a csaladnak csodat ne varjanak en is csak ember vagyok:oops:
    Majd erkezem! Jo kuncogast mindenkinek!

Juditom az a sipolos huto nekem is jo volna, mert akkor apa (o volt a hunyo:p) figyelmet felhivna.;)

17. iboly54

Sziasztok! Megérkeztem végre:)
    Sajnálattal olvasom mennyien vannak betegek:eek: mindenkinek mielőbbi gyógyulást kívánok:inlove:
    Nálunk sem jobb a helyzet, édesanyám kórházban van:cry: nagyon aggódok érte, a szívével van baj és ugye a 82 éves. Nagyon bízok benne, hogy minden rendben lesz. Csak nehogy lezárják a kórházat, mert akkor nem tudok menni hozzá:eek:
    Nekem is fájdogál a torkom, remélem ennyivel megúszom.
    Eventet elolvastam :wuerg: elképesztő mennyiségű felröppenőko_O még nem döntöttem el nekiállok-e v ez most kimarad.:music:
    A karneválit megcsináltam, igaz kicsit lemaradtam, 14-kor még volt 45 kosaram és engedte a rendszer, hogy befejezzem, mindet meg is kaptam.:inlove: Nagyon sok mindent szereztem, de nem szeretném most visszaadni :p lehet hogy ezért kaptuk azt a sok mindent, hogy megtudjuk csinálni a valentínost is :music:
    Brumi, amit hozott táblázatot, nagyon jó....köszönjük:inlove:

georga06, Farmer*54, Tavirózsa és 3 más kedveli ezt.
  18. nyific

Betegek?? Georga, akkor nem gyógyultál, hanem még betegebb lettél.
    Sajnálom, kívánom mielőbb gyógyulj meg!
    Iboly Te nem lehetsz beteg, anyukádnak szüksége van Rád ,é Neked is jobbulást,
    és Anyukádnak is. :)
    Megnézem ezt a táblázatot, de mi is ez??

19. iboly54

Szia Gizusom!:) Köszönöm szépen, nem szeretnék beteg lenni, főleg nem influenzás>:( most láttam a TV-ben, hogy rohamosan terjed:eek:
    A táblázatban az van, hogy miből mennyi kell és nagyon szépen ábrázolja, hogy melyikből hova, mennyit kell termelni:) míg végre eljutunk az állatok etetéséhet. Nem egyszerű, sőto_O

georga06, Farmer*54, Tavirózsa és 3 más kedveli ezt.
  20. nyific

Ha még időben elkapod a gyógyulás útját, kúra,
    és reméljük nem lesz baj.
    Ez az event azért nem piskóta. Hogy a kissebbek hogy csinálják ezt meg??
    Hát én sem örültem, mikor elolvastam.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.