Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Gizusom, mintha Te nem ugyanezt csinálnád? Ki az aki mindig rám csörög, ha baj van? Nem tudod?
    Ki az aki megérzi messziről is, ha bajom van? Még mindig nem tudod?
    Gizusom Te vagy:)
    Vagy Györgyikék, vagy Brekusz, vagy a Gizus:)
    Messziről is megorrontjátok, hogy kéne kis baráti szó:)
    Köszönöm, hogy vagytok nekem!

suba_klara, georga06, Kergekacsa és 7 más kedveli ezt.
  2. galfranciska

galfranciska Rutinos

:inlove::inlove::cry:nagyon jó köztetek lenni. Puszi

suba_klara, georga06, Kergekacsa és 8 más kedveli ezt.
  3. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok! Most értem csak ide, nagyon elfáradtam:eek: kicsit sokat vállaltam mára, de majd éjszaka kipihenem:music:
    Vissza olvastam a hsz-eket és be kell valljam őszintén, könnybe lábadt a szemem, nagyon szeretlek benneteket:inlove: csatlakozok Franciska hsz-hez, nagyon nagy öröm köztetek lenni:inlove::inlove: remélem még sokáig lehetünk együtt:inlove:
    Közben elújságolom, hogy a második vásárlásomból sem lettek új fák:oops: na majd legközelebb:music: azért sem veszek csomagotxD
    Én holnapra a tyúk húslevest már megfőztem, a főtt husihoz lesz mártás és krumpli püré, na meg az elmaradhatatlan rántott husi.
    Ma sütöttem borzas katát is:)

suba_klara, georga06, galfranciska és 8 más kedveli ezt.
  4. nyific

nyific Fórum elő legendája

Jó kis csapat vagyunk mi. :)
    Juditom vajon ki volt, aki az utcán ért utól,
    mert éppen rosszkedvem volt, és sétálni cibált a lányom.;)
    Ez az ami igen jólesik az embernek.
    Iboly én sem dicsekedhetem a titiokfákkal. Most szűk egy kicsit a derékszíj,
    össze kellett húznom.:)

5. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok, szép várnapot Mindenkinek!
    Ebéd nemsoká kész, kicsit jobbat aludtam mint tegnap, de a vérnyomásom ugrál:wuerg: Most nem mértem még, de érzem hogy feljebb van a kelleténél. Tegnap délután egymás után mértem 5x, kezdte 160-al, az 5. mérés már 140-et mutatott, a per és a pulzus mindannyiszor normál értéken volt. Napok óta fáj a fejem is, gondolom jönnek-mennek a frontok azért ugrál a nyomás odabent. Na majd lesz valahogyan. Van itthon olyan szopogatósom, tegnap elő is kerestem, de tavaly lejárt a szavideje, de ha épp úgy adódik, elszopogatok majd egyet. Azt furcsállom, hogy reggel 4-5 óra közt megiszom a kávémat, semmi baj, 7 körül beveszem a vérnyomás csökkentőmet, 9 felé kezdem érezni, hogy valami nincs rendben, nyom a szemüvegem orrtámasza, és ez már tapasztalat, hogy olyankor magasabb mint kellene vérnyomásom:sleepy: Na mentem, majd jövök valamikor:)

georga06, kukac42, galfranciska és 5 más kedveli ezt.
  6. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Sziasztok!

georga06, kukac42, galfranciska és 6 más kedveli ezt.
  7. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Sütőpapír, izé Szép Vanik Kuckósok! Nem értitek a humorom, pedig nem az enyém a ti történetekből merítek szöveget kissé átformázva a képek mellé, és nincs bennem ártó vagy sértő szándék. Pörgessétek fel a tekercseket, mert az öregkori agy leállás nem ritka én is azt teszem mikor próbálok a képekhez a mesékből kis szöveget formázni. Vagy nem jövök, sokak örömére, vagy nem írok szöveget és nincs nyíló bicska és lázas keresgélés, hogy a Brumi hol lakhat vajon? Bár a címem az a Barát aki rátok testált tudja egész a lakásajtóig.
    https://youtu.be/6pDM1zmFJ-k

Csak azt tudnám, a Papa mit dugott el előlem a szekrény tetején.

[​IMG] - Mennyien szeretnének engem kifogni-e játékban?

[​IMG] - Nem igaz ez a sok bogár. Vagy én vagyok bogaras?

bündihugi, georga06, kukac42 és 8 más kedveli ezt.
  8. brozsa

brozsa Fórum parancsnoka

Kedves Tavirózsa! Megírod nekem privibe mi is az szopogatós?
    Tegnap én is többször mértem, általában havonta egyszer-kétszer szoktam, de most éreztem, hogy valami nincs rendbe. Volt 180 is egy órán belül 120, és se gyógyszert nem vettem be, kávét se ittam.Jó lenne ha jönne a Doki, kicsit eligazítana bennünket. Nagyon régen volt már, hiányzik, csak remélni tudom, hogy nincs baja.
    Szép napot Mindenkinek!

suba_klara, georga06, Farmer*54 és 7 más kedveli ezt.
  9. nyific

Sziasztok!:)
    Ma kicsit később kezdett melegedni a kuckó, mert Vasárnap van !:)
    Had újságoljam el, hogy lett 1-1 új fám. Csak nem bírtam ki.xD
    Vérnyomás??? Az nekem is szokott, ha izgulok, vagy, ha erős időjárás változás
    várható. Én bekapok egy tensiomint, és aznapra minden rendben van.
    legfeljebb elmarad aznap a következő szokásos valamelyik.:)

10. iboly54

Sziasztok! Szép vasárnap délutánt nekünk:inlove:
    Györgyikém! Nagyon vigyázz azzal a vérnyomással, nehogy baj legyen:inlove: Édesanyámnak szokott ugrándozni, sajnos gyakran előfordul, hogy éjszaka kell hívnia az ügyeletest:oops: Tőlem 40 km-re lakik és egyedül, édesapám már nem él:( de hiába a noszogatás költözzön ide, nem akar. De gyakran elhozom és érdekes, ha itt van nálunk, reggel nem kell bevennie a gyógyszerét, mert mindig normál értéket mutat a vérnyomása, este is csak fél kell belőle.:) érdekes....:)
    Most hogy az enyém is rendben legyen, megyek kávét főzni xD

suba_klara, georga06, Farmer*54 és 5 más kedveli ezt.
  11. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Szia Rózsa!
    Tensiomin 12,5 mg-os tabletta amit el kell szopogatni, csak nem jutott az eszembe.(úgy látszik Cavintont is kellene szednem:wuerg:)
    Kb 2 éve, mikor már a régi vérnyomásgyógyszerem nem volt jó, felment 170-re, a doktornő nem engedett el a rendelőből kb félórán át, míg le nem ment a szopogatóstól 160 alá. Ráadásul a lelkemre kötötte, hogy ha nem lefelé menne miután hazamentem, hívjam az ügyeletet. De hál istennek vérnyomáscsökkentő gyógyszert váltottunk, ami pár nap alatt úgy levitte, hogy már szinte az alacsony vérnyomástól szenvedtem. Azóta csak fél szemet szedek a csökkentőből, de a Tensiumra eddig nem is volt ez idő alatt szükségem.
    Szegény anyukám volt annyira ingadozó vérnyomású, hogy be sem tudták állítani neki:( Valószínű emiatt halt meg stroke-ban:cry:
    Ibolya! Lehet Anyukádnak pszihésen javul Nálad a vérnyomása? Biztonságban érzi magát, mert olyankor nincs egyedül, tudja ha baj van, ott vagy mellette.:)

georga06, Farmer*54, hangyácska77 és 7 más kedveli ezt.
  12. galfranciska

galfranciska Rutinos

Sziasztok! Szép vasárnapot.
    Kicsit kisütött a nap. A család beteg tagjai a gyógyulás útjára léptekxDxD.
    Vérnyomás ügyben nekem mindig alacsony. Kávét csak kettőt szoktam inni, inkább zöld teát iszom mostanában. A sok kávétól néha beremegtem, bár így sem megy 104/80 fölé.
    A fákat én sem tudtam kihagyni. Lett egy somfám de az a kínai az nem. Ezért a gazdakörit nem is tudom befejezni. Nem baj majd egyszer sikerül, úgy is van elég amit nem fejeztem be tenyésztés miatt;)

klakli67, georga06, Farmer*54 és 6 más kedveli ezt.
  13. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    Na aztat próbájjad meg Brumi! Te csak szépen gyere és írj, mi meg, ha nem értjük, majd morgunk:)
    Mé csak Te lehetsz, mindig a csacsi öreg medve? Mi is lehetünk ám:)
    Na, mit is akartam? Brumi most kiment abból a lütyő fejemből, de ezért még bosszút állok:)

galfranciska, suba_klara, georga06 és 7 más kedveli ezt.
  14. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok újra!
    Brumi nem ám megsértődni! De bevallom őszintén, többször(minimum 5x)el kell olvassalak, hogy megértsem mit is akarsz írni:oops: és megértetni vel/em/ünk:(
    Más dolog: doki nem jön egyenlőre, hangyácskát látom mindig like-lni és eltűnt Lidi is.:sleepy:Megint más..ma reggel szokásos mosdás.. stb...lemegyek a konyhába főzöm az ebédet, miközben papa majszol némi kalácsféleséget, kérdezi:mi történt az orroddal? Tudtom szerint semmi, nem fáj, bár hónapok óta érzem hogy száraz az orrnyálkahártyám. Azt mondja pirosas- lilás, mint akinek bevertek egyet:wuerg: Hűha... Gyorsan tükör, valóban az orrom jobb felén pirosas-lilás foltok láthatóak... hogy nem láttam én ezt reggel?o_O Nem láttam, az egy dolog... Vérhígítót szedek, akárcsak a párom, /bár más fajtát, hatóanyaga ugyanaz, csak az egyik gyomorban, a másik bélben oldódó/ melynek mellékhatása eme tünemény.... Na nem is szedem többé, úgy nézek ki, mint akit jól orrba vágtak>:(Elfelejtem, nem akarok úgy kinézni, mint amaz borvirágos orrúak:sleepy:

galfranciska, georga06, Farmer*54 és 6 más kedveli ezt.
  15. nyific

Györgyi Te vérhigítót is szedsz? Mi miatt szeded Te azt??
    A férjem is szedi, a szívműtétek óta, a vérrög képződés megakadályozása miatt.
    A vérnyomás sajna nálam is probléma, én 4 féle gyógyszert szedek rá,
    és úgy-ahogy ezzel szinten tudom tartani.
    nehezen tudták beállítani, mert mindig estére ment föl, de nagyon 200-ig.
    Sajnos a vérnyomás mérés nem az erősségem.:)
    Látom Brumi is rendben lesz, de most már Ő is ide tartozik, ha akarja, ha nem.:)

16. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Sziasztok! Akit érdekel és el is tud jönni azt szeretettel várjuk! Gangon az új event kiírás!
    Nyific itt az alkalom :D

galfranciska, suba_klara, georga06 és 7 más kedveli ezt.
  17. iboly54

Sajnos én is szedem a vérhígítót már évek óta és mindig tele vagyok kék foltokkal, de szerencsére a ruha eltakarja. Nem kellemes látvány, már volt hogy megfeleztem saját döntésem volt, akkor nem volt rajtam, de a dokinak elmondtam és lehordott érte.o_O
    Más.... elidőztem kicsit a fejlődési taktikánál.:) Észre sem vettem, nem figyeltem, hogy nem kapom a pontokat a csibéknél, hiába küldik a csibéim, meg lépnek szintet, nem íródik jóvá.:oops: Valami rendszer hiba van, csak kérdés, hogy utólag megkapjuk-e. :music:Végre szépen tudnék haladni, de mégsem tudok. Mérges vagyok miatta.:wuerg:

galfranciska, georga06, Farmer*54 és 6 más kedveli ezt.
  18. nyific

Breki ez azért nem ugyanaz az event:)
    Ez a túra már sok lenne nekem, a végén a hátadon kötnék ki,
    és akkor Te is lemaradnál a sok finomságról;)
    Iboly szokták mérni az INR-edet??, mert a kék foltok, nem lehetnének
    normális INR szintnél.

19. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Ez azért nem ugyanaz az event , ezt mire érted?

galfranciska, georga06, Farmer*54 és 4 más kedveli ezt.
  20. iboly54

Gizusom az meg mi ? És nekem kell szólni a dokinak:music: Ő ezt nem tudja:oops:

galfranciska, georga06, Farmer*54 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.