Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Judit még álmosan is itt van, és csuda jó dolgokat mond. Úgy legyen!
    Na, hogy miért álmos??? háááát lennének tippjeim Klárikám.

Georga jól van tényleg, csak sok a dolga.
    Ez a csere most nagyon icike-picike ideig volt, nekem meg még
    rövidebb. Majd legközelebb talán több idő lesz rá.:)

klakli, Adruka98, Andi11 és 10 más kedveli ezt.
  2. georga06

georga06 Fórum hercege

Sziasztok!

Gizusom semmi baj nincs, csak most, hogy mar jol vagyok es az ido is gyonyoru (hetagra sut a napocska, bar kicsit huvos van meg) kicsit tobb tenni valom lett. Napi ket seta, reggel a kutyussal, del korul a fiammal. Teszek-veszek es a delelott olyan gyorsan elmegy, hogy szinte eszre sem veszem. Tegnap delutan meg fodrasznal is voltam, holnap hajfestes. Mar varom a jo idot, mert szeretnek nekiallni a mi szobank es a kozlekedo kifestesenek, a kert rendbetetelenek, mar varom a funyirasi idoszakot. Hosszu volt ez a tel. Annyira nem szeretem a tetlenseget>:( Olyan orokmozgo tipus vagyok, a csalad szerint csoda, hogy a moziban egy filmet vegig tudok ulni, mert itthon nem igazan megy nekem:p
    A nyuszikahoz Gratulalok! Valoban jo helyre erkezett:)
    Klarikam ahogy a lanyok irtak, TE mar a Kuckoba tartozol;):)
    Juditkam nagyon jo dolog ez a "megbeszeljuk a napi torteneseket". Nalunk is mukodik hosszu evek ota. Enelkul valoszinuleg nem jutottunk volna tul szamos probleman.

3. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Szép napot olyan szépet mint ami nekem van :D
    1 év gyötrelmes és kemény farmos tevékenységemet megkoronáztam egy pink pálcikással :)

4. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Hahó Kuckó! Nem tudom, ki hogy, van vele de ez az elveszett farm című cserenap volt, mert sok ember nem találhatta a vezérműtengelyt ami a kerekeket hajtja. Arra nem képesek, hogy a kiírásban elolvassák mi a tiltott, az mellett, hogy mindenért pinkólat és Pannit kértek.

[​IMG] - Még hogy csokis répát meg pihenő időt adott Nyificke mama. Hát nem, dolgoztat és azt mondta nincs Szabad Szombat, vasárnap is csak fél napot pihenhetek.

[​IMG] - Pink terményes kell? Futok és keresem.

[​IMG] - Mi, hogy a Kuncogók Önzetlen Baráti nyúlnak akarnak előléptetni? - A Rákóczi Túróst, már itt sem vagyok.

5. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Szokás szerint olvastam vagy éjjel 1 óráig:) Fél ötkor meg kipattantak a szemeim:)

6. nyific

Georgám! Örülök, hogy jól vagytok, és nincs már semmi baj.
    Olyan szép idő van, hogy azon gondolkodunk el kellene menni
    kicsit sétálni, de azért egy kicsit hüvi is van.:)
    Ablakon keresztül, olyan barátságos időnek tűnik most.

klakli, Adruka98, Andi11 és 9 más kedveli ezt.
  7. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!

Én is nagyon szeretek kinn lenni a kertbe mint Georga! Meglepődtem reggel amikor megláttam,hogy a krókuszok szép sorjában virágoznak!Amikor meg mentem a boltba,1 háznál láttam,hogy kirakták az ablakokba a muskátlikat! Én még nem merek kivinni semmiféle virágot! Imádom a virágokat amúgy! Nálam is mindég tele vannak az ablak párkányok meg a kert szebbnél szebb virággal!
    Rengeteget kapok a mamától is!Ő aztán virágtengerben úszik tavasztól őszig! :)
    Amikor a piacon megjelennek a virágárusok,akkor nem lehet bírni velem,muskátli és petúnia jöhet minden színben! :)
    Jaj,bárcsak ott tartanánk már! ;)

Pizzát sütöttem,neve nincs,ami itthon megtalálható rápakoltam! :)

Most,hogy már süt a Nap ki is megyek majd egy kicsit. :)

8. nyific

Jó is a kert ilyenkor, mikor minden kezd zöldülni, bújnak elő
    a kis virágok, sajna nekünk csak Tahi van, ahol ezt láthatjuk, szeretjük is nagyon.:)
    A lányom is rengeteg zöldet tart a lakásban is, most meg jönnek a balkonosak,
    Náluk nagyon szeretik a helyüket, mert csodaszépek.
    Ő is szzokott még a kozmetika ablakába is ültetni, és azok is nagyon szépek, és
    gyönyörű szinekben pompáznak, sokan kérdezik Tőle, hol vette ezeket, mit
    csinál velük. Semmi különöset, csak nagyon szereti a virágokat, és ezt így
    hálálják meg.:)

klakli, Adruka98, Andi11 és 10 más kedveli ezt.
  9. apuci30

apuci30 Fórumőrült

De van mindent rá pizza :D és az ilyen pizzák jobbak mint az éttermiek :)

galfranciska, iboly54, georga06 és 6 más kedveli ezt.
  10. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Az tuti!
    Egyszer rendeltünk,nem volt megsülve...le se írom milyen látvány volt! Inkább én elszöszmötölök itthon vele! :)

Andi11, galfranciska, iboly54 és 9 más kedveli ezt.
  11. nyific

Szóval nincs neve pizza, nem lehet az rossz, de ezek
    szerint jó is volt! Már fel is faltátok , igaz???:p
    Mi nem nagyon vagyunk pizzások, de néha mikor megyünk ki
    Tahiba, útközben Leányfalun van egy kicsi kis pizzázó, oda szoktunk
    telefonálni, és mire odaérünk, elkészítik a mi szerintünk összeállított pizzát!:)
    Na az igazán nagyon finom, mikor kiérünk, rögtön nekiesünk. Nyami.:p

klakli, Adruka98, Andi11 és 11 más kedveli ezt.
  12. kukac42

Jóóóóóóóóóóóó reggelt:)
    Hol van mindenki? Már megint egyedül lézengek itt, mint egy beteg hal! Györgyikém két napja nem írtál egy sort sem! Remélem nincs bajod?? Vagy én emlékszem rosszul és írtál? Mióta felejtős a memóriám semmiben nem vagyok biztos!
    És, na elfelejtettem:(
    Majd eszembe jut és leírom:)

13. nyific

Sziasztok!:)
    Ne félj itt vagyunk, csak a reggeli utáni teendőkkel vagyok, legalábbis én elfoglalva.
    Mert, aki későn kel........;)
    Juditom tegnap késő este nem akartam a szupiszomszédot kiváltani
    a csibéknél, erre most reggel óta nincs ott, eltűnt! De hogy hová??
    Remélem nem ment el más szomszédhoz.
    Már ki-beléptem, de semmi. Na most aztán kereshetem, pedig más dolgom lesz ma.
    Megyünk a lányok, shoppingolni!, mostanában így kell mondani. xD

klakli, Adruka98, Andi11 és 9 más kedveli ezt.
  14. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Szia Gizike!
    Sziasztok Mindenki!:)

Felfaltuk,de azért vittünk a mamának is!
    Szia Juditka!
    Biztos még pihengetnek vagy dolgozgatnak a Kuncogik! :)

Ma ezerrel takarítok,mert ha minden jól megy hétvégén nem leszünk itthon!

Majd jövök! :)

15. kukac42

Jajj a takarítás, na ahhoz nincs kedvem! Képzeljétek! Esik a hó! Mit esik? Szakad! Nagy pelyhekben hullik és azonnal olvad is! Jön a latyak meg a sár:)
    Szóval takarítson akinek két anyja van! Majd, ha eláll a hó:)
    Addig meg csak olyan imitt-amott felszines kis törölgetés már a padlón:)
    A többi tiszta:)

suba_klara, galfranciska, iboly54 és 5 más kedveli ezt.
  16. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Itt vagyok én is azért, de csak olvasó üzemmódban voltam. Kedd ebéd után kozmetikusnál, majd körmösnél voltam, azután közbelépett a csere tegnap délelőttig. Azután jöttek Kingámék, velük voltam elfoglalva illetve Attila a gépemet pakolászta helyre, illetve próbálta az a bankos csipes kütyüt föltelepíteni. Azt sikerült de egyik böngészővel sem működik, azután irány a bank, de az XP a baj, azért nem működik. Legközelebb megpróbálja föltelepíteni a W-7-et, hátha elbírja a gépem, azzal működni fog a csipes kütyüm is. Ha nem akkor majd ballagások körül lesz biztosan akció a számítógépekre, majd kerít egyet nekem. Ezt meg még el tudom adni, nem egy elnyűtt gép. Most letakarított róla minden fölös dolgot. Azon kívül egy hete telefont próbálok nézni magamnak, lejárt a 2 éves előfizetésem, ilyenkor szoktam akciósan váltani, de nem egyszerű. Amit kinéztem, az üzletbe 40 ezer, ha neten venném csak 30, mínusz a hűségpontok, az is 4600 ugyanazzal a díjcsomaggal, nem mindegy.De nem is egyszerű, legalább is nekem. Már eleve ott kezdődött a gond hogy a főkártyásunknak 4 társkártyása van, köztük én. Mindenkinek közel 6000 volt az alapdíja, kivéve a főkártyást és engem, nekünk 8000. 2 éve!!!! Kifizettem 50 ezret a semmiért ezalatt az idő alatt. Valamiért átkerültem az alapdíjjal a főkártyások alapdíjcsomagjához. Ezt sem volt egyszerű elintézni, hogy visszakerüljek a 6000-be, és állítom ha nincs kellő ismeretségem, ki is rúgtak volna mint a macskát......Az online rendeléssel meg az a baj hogy csak a főkártyás veheti át, akár hová is kérem a kiszállítást, ő meg dolgozik, nem tud hazarohangálni akármikor:( Ma is egy órát beszéltem az ügyfelessel, aki az első beszélgetés óta tartja velem a kapcsolatot, ő segített volna a megrendelést nyélbe ütni, de még mindíg nem működik rendesen a dolog, még délután is hívni fog. Tehát elvagyok a gondjaimmal, de majdcsak túl leszek rajtuk. Azután meg reméljük jön a jó idő és lehet majd a kertben veteményezni:)
    A héten már kimentem megnéztem az ősszel palántált földiepreimet, gyönyörűen megmaradt mind, kezdenek fakadni. De már a gaz is jön benne>:(

17. Farmer*54

[​IMG] Hahó Kuncogik! Mamikám, ne kiabálj mert felkel a szögény embör oszt kiegyenesíti a kaszát. Tavirózsa, sajnos lassan az XP-nek lejár mindene, már ez a tré játék se akar menni rajta és nem soká a Win 7-en sem műxk semmi mert annál is leálltak mindennel. Marad a Win 8,1 vagy a 10. Ez utóbbira egyesek azt mondják, hogy nem kiforrott, pedig jobban muzsikál mint a Win 7-es. Kifőzték ezt már rendesen csak szokni kell mint a rendőrnek a P20-ast, anno azokat is a 70-es években az öreg Danuviákról ráültették ezekre a sportos járgányokra, megemelkedett a kórházba fekvő rendőrök száma és a törött motoroké is. No adjunk akkor szípet.

Bocsásd már meg nekem kis Zöld, hogy ilyen szép ruhát kaptál.

[​IMG] - Nem az vagyok akinek hisztek Kuncogik. Én álmos nyuszi vagyok mert a Mamika felébresztett.

[​IMG] - Szia Nyuszi. De barátságos vagy ma, akkor én elviszem a répádat, ha nem haragszol. Mert fő a Barátság. A répa meg nyersen is finom, a kicsinyeim is imádják.

galfranciska, barna030303, iboly54 és 6 más kedveli ezt.
  18. apuci30

apuci30 Fórumőrült

A kiterjesztett technikai támogatás vége
    Windows XP3. szervizcsomag2009. április 14.2014. április 8.
    Windows Vista2. szervizcsomag2012. április 10.2017. április 11.
    Windows 7 *1. szervizcsomag2015. január 13.2020. január 14.
    Windows 8 **Windows 8.12018. január 9.2023. január 10.
    A 2015 júliusában kiadott Windows 10 ***N/A2020. október 13.2025. október 14.

első dátum az az alapvető technikai támogatás hivatalosan addig vásárolható boltba eredetibe a szoftver és ez a végső pont amíg előtelepített gépnél lehet kérni a windows adott verziójának telepítését! De ugye ez nem mérvadó met amikor újabb win verzió jön ki azt telepítik.
    Te a második dátumra gondolsz ami win 7-nél 2020 addig jönnek win 7-re driverek flashplayer java és egyéb frissítések illetve a microsoft is addig készíti rá az updateket (ami a win 7-nél van hogy több száz frissítés

Farmer*54, galfranciska, iboly54 és 4 más kedveli ezt.
  19. Farmer*54

Apuci lefelejtetted azt, hogy a Win 7, csak a nagyvállalati gépekre lesz addig frissítve és az egyéni maszek előtelepítésre nem alkalmazható, illetve az ilyen vásárolt gépekre sem. Az amit beraktál van Xpben is Windows XP POSReady 2009, ez is 2018 vs, 2020. kap támogatást. Tehát mint ez is egy szervíz verzió, nem összekeverendő azokhoz a példányokhoz amihez egy mezitlábas vásárló hozzájuthat.

galfranciska, iboly54, kukac42 és 3 más kedveli ezt.
  20. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Sziasztok!

Apa s fia beszélget:
    - Te, gyermek, te! ***** aszongya, hogy meg se hallod, amikor mond.
    - Há tuggya, édesapám...
    - Ne mentegetőz. Azt mond meg inkább, hogy csinálod!

Eladó és vásárló beszélget:
    - Mondja, hazai a paradicsom?
    - Miért, tán dumálni akar vele?

georga06, Farmer*54, galfranciska és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.