Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Vásároltam vele egy üzletben, olyan 2 hete! Ma ment a kártyára egy nagyobb összeg és reggel 9 órakor jött az SMS, hogy abban az üzletben vásároltak vele! Ami ráment ma pénz azt mind le is nyúlták:(
    Én nem voltam vásárolni ott, sem más, a kártya itthon volt a tartójában, el nem lopták. Annyit mondtak valószínű a kártya adatokat lelopták és ma el is vásárolta valaki. Feljelentés megvolt, kártya letiltva, de hogy a pénzt visszakapjuk valaha is, arra sok esély nincs:(

2. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Azt a zsivány mindenüket! Ezt nem lehet valahogy kinyomoztatni?:(

3. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Zsémbike! Szerintem ki fogják! Az autómatáknál is felbukkannak ezek a csalók, de hogy egy áruházban? Nálam ez verte ki a biztosítékot! Szerintem nyomon lehet követni a pénztáraknál, hogy ki fizetett előtte jó pár kártyával, és meg is lesznek az elkövetők Legalább is nagyon remélem, hogy kukackánk lebuktat egy elkövetői csoportot!

galfranciska, iboly54, Farmer*54 és 5 más kedveli ezt.
  4. Zsémbes-banya

A fizetésnél nem kérnek személyi igazolványt, és azt a nevet írja alá ami éppen szimpatikus neki, de én is nagyon remélem, hogy lebuknak!

galfranciska, iboly54, Farmer*54 és 4 más kedveli ezt.
  5. nyific

nyific Fórum elő legendája

Judit én azt nem értem, hogy a kártya nem kellett a fizetésnél??
    Lehet online vásárolt valaki, csak úgy lehet.
    Mert különben kérték volna a kártyát, csak remélni lehet, hogy elkapják.
    Sajnos ezeknek már megvan erre a kidolgozott jó módszerük.
    Gondolom nem Te voltál az első, akit így fosztottak ki. Sajnálom.

klakli, Adruka98, Andi11 és 6 más kedveli ezt.
  6. Zsémbes-banya

Látod, annyira megdöbbentem, hogy erre nem is gondoltam. Hiszen nem volt nála kártya. Úgy lehet ahogy mondod. Mindenesetre a fene pofáját egye meg!

galfranciska, iboly54, Farmer*54 és 3 más kedveli ezt.
  7. kukac42

Na ezt aztán végképp nem tudom, hogy csinálta, de megcsinálta:(
    Hogy naponta azon a bizonyos helyen sünt keljen produkálnia, utána meg ölelgesse egy medve!

8. nyific

Nagyon kiváncsi vagyok elkapják-e? Persze, az nem biztos,
    hogy a pénzed meglesz még. Hiszen elköltötte, majd fizetni meg nem tud,
    a börtönből meg, ajjaj, hogy lesz abból pénz,.
    Engem meg öröm ért, képzeljétek a mentorszintnél átléptem a 4-re,
    most van egy nagyon jól haladó csibém, mindent megcsinál, amit mondok, mindent megeszik,
    a 3 szinten kaptam meg, most már 24.-en van.
    Na innen már nehéz lesz az 5.-ig.

klakli, Adruka98, Andi11 és 6 más kedveli ezt.
  9. georga06

georga06 Fórum hercege

Sziasztok!

Juditkam sajnalattal olvasom, a megdobbento esetet:eek:>:( Sajnos mar annyi visszaelesrol olvastam a kartyakkal kapcsolataban, hogy sokszor az ember el sem tudja donteni, hogy hol erdemes kartyaval fizetni.
    Ellopjak a kartyaadatokat online vasarolnak vele, de mar hallottam olyanrol, hogy ugy lopjak el a kartyaadatokat, hogy egy masik kartyat csinalnak hozza, aztan akar masik orszagban is hasznalhatjak, a tulajdonos meg az sms ertesitesbol szerez tudomast, hogy hasznaltak a "kartyajat".
    (Nem azert tetszikeltem, mert orulok a bajnak, hanem csak jelezven, hogy olvastam, az irast)

Gyorgyikem gratulalok a sikeres tenyeszteshez! Nagyon ugyes vagy:)

Gizus setaltatok egyet? Orommel hallom, hogy normalis csibek is vannak a mentorrendszerben.

galfranciska, iboly54, Farmer*54 és 3 más kedveli ezt.
  10. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Képzeljétek,hogy jártam!
    Volt egy nagyon kis aranyos csibém,sokat leveleztünk,igaz pontot nem kaptam Tőle,de nagyon ari volt. Kérdezte,hogy tudna ő csibepontot küldeni,talán 4-szer írtam le neki,de azt írta,hogy neki ilyen nincs,nem tud küldeni! Azt hiszem a 6.szinten tartott akkor! Ma meg fájdalmasan vettem észre,hogy eltűnt a csibeszobából! Nem tudom,mit írtam neki rosszul,vagy mit tettem,de keserű szájízzel vettem ezt tudomásul,hogy "elhagyott"
    Jobbulást kívánok Neked!

Ügyes Vagy! :) Gratulálok!

Hú,ez nagyon rossz hír! Még jó,hogy gyors letiltottátok a kártyát!
    Megáll az eszem,hogy ilyet csinálnak az emberrel!
    Megmondom őszintén,hogy én nagyon utálom ezeket a bankkártyákat,régen jó volt amikor borítékban kaptuk meg a kis pénzünket!
    Nem is volt gond vele!

galfranciska, iboly54, nyific és 5 más kedveli ezt.
  11. nyific

Georga tudod ritkaság az ilyen csibe, talán 1 vagy kettő volt eddig ilyen,
    akit érdekelt a játék.:)
    Sajnos nagyon sok az inaktív csibe, megállnak piros szintjelzővel a 3-as, 4-es szinten.
    Olyan is van nem is egy, aki egyszerűen nem kommunikál, bármit írok, bármit küldök neki.
    Lassan halad azért, vagy van más farmja is, és ott játszik, az új farm csak pótlásnak kell.
    Klárikám még jó, hogy látunk Téged is, merre bújkáltál, mondd???:)

klakli, Adruka98, Andi11 és 8 más kedveli ezt.
  12. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Most nem olvastam, csak lájkoltam. Ma 1/8 körül már aludtam, mivel előző éjjel megint rossz éjszakám volt. arra riadtam, hogy papa beront a hálóba és üvölti, hogy betörők próbálnak bejutni hozzánko_O Felriadva épp elalvásom kellős közepén, kellően kómás állapotban leténferegve a konyhába,látom hogy a konyhaajtónkon 1-1 1/2 cm-es nyílás van a tok mellett. Szomszi rendőr, átjön, nyomozók, kb most végeztünk. 5 ponton próbálták az ajtót befeszíteni valami szerszámmal, belül még az ajtó melletti falrész malterját is kivésve:oops: belül maltermaradványok és a rések, kívül meg a vésők nyomai...... Rohadtul nem érzem magam biztonságban:cry: még úgy sem, hogy lámpával átnéztek minden szegletet a portámon. Papát bevitték a rendőrségre, feljelentést tett ismeretlen elkövető ellen, de az ajtónk totálkáros, ki van támasztva, de jön be rajta a hideg!>:( Próbálok lefeküdni és pihenni!:(

galfranciska, Ági4646, iboly54 és 4 más kedveli ezt.
  13. nyific

Sziasztok!
    Györgyi na ez mai nap is jól indul, sokat nem aludtatok.
    Megáll az eszem, hogy még ott Nálatok is ilyenek történnek,
    a kerítésen simán átjutottak?? Hát nem irigyellek Benneteket,
    jó hétvégétek van.
    Nálunk ma csirkebecsinált leves készül, és spagetti ala carbonara.:p

klakli, Adruka98, Andi11 és 9 más kedveli ezt.
  14. georga06

georga06 Fórum hercege

Sziasztok!

Komolyan mondom, elakad a szavam, hogy mik vannak odahaza:eek:o_O!?!?!
    Gyorgyikem nagyon jo ejszakatok volt az tuti. Hat meg nalatok is probalkoztak?
    Juditommal is tegnap a kartyas eset:eek:

Itt meg, marmint nalunk itt a kisvarosban amiota kutyank van az ajtot sem zarjuk kulcsra, se ejjel, sem nappal. Egy kozos kertkapunk van a szomszeddal, sokszor nyitva-tarva, a mi kis kertkapunk nem allja utjat senkinek, a kinti tarolon folyamatosan rajt a kulcs (benne a funyirok, szerszamok, auto moso, stb), de meg semmi sem tunt el soha.
    Otthon meg anno a kutyak ellenere is "szedd magad akciot tartottak" a kertunkben. Mindent zarni kellett. Tavaly a nagynenemek falujaban is vegigtaroltak, vittek mindent ami mozdithato volt a hatso udvarokbol (garazsbol, torolobol).
    Szoval szomoru, hogy ilyen vilag lett. Valamikor azert nem nagyon voltak ilyen esetek. Ma meg mar par ezer forintert is megolnek valakit:(

Nalunk ma sztrapacska lesz, (eletem elso sztrapacskaja) Juditom tanacsa;)

suba_klara, galfranciska, iboly54 és 5 más kedveli ezt.
  15. kukac42

Sziasztok:)
    Györgyikém:cry:
    Remélem elkapják őket! Igaz attól még nem lesz jobb Neked, de akkor is kapják csak meg ami jár nekik!
    Kívánom, hogy minél előbb elfelejtsd ezeket a rossz érzéseket és újból, biztonságban érezhesd magad az othonodban!
    Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ízleni fog-e a kis családodnak! Meg izgulok is rendesen:)

suba_klara, georga06, galfranciska és 6 más kedveli ezt.
  16. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Szép Nincs Kuncogik! Mamikám, mié pont a Medve, miért nem a Farkas ölelgeti? Nem mellesleg, már elég az is ha elvonják a figyelmét az eladónak és a jeladó mikró chip rajta is van a készüléken és sugároz a közelben tartózkodó gazda mobilra. Ennyi a sok közül. Georga, te azért nem raktad be a házad utca címmel és ház számmal ide a fórumra, amit bárki megnézhet idegen is elég ha a játéknevét beüti, ezért írtam azt, hogy itt trágyáznak a biztonságra, bár én sem raknák be kuglitérképes házat ahol lakom. Tavirózsa, remélem tanulsz a dolgokból és legközelebb meggondolod 10x is, hogy és mint adsz ki adatokat magadról. Ahol laksz, átjáró ház te is tudod a helységetek, nálunk a másik átívelő híd már levette a terhet, de azért még most is előfordulnak főleg idősebbeknél. A törvény meg védi őket mert megélhetésiek golyó fejjel és nem a tengerparton barnultak.

[​IMG] - Gyerünk edzeni, mert védeni kell a Kuncogiakat.

[​IMG] - Itt, nem mostad le a festéket magadról, majd én lekarmolom. - Most már adhatsz egy puszikát nékem.

[​IMG] - Ezt melyik házból hoztátok? Nehogy a gazdája felismerje mikor kirakjuk akciósan.

17. nyific

Most az egyik csibém olyan értetlen, és amit ír az még jobban.
    Csak a tárgy sorba ír, de nem értem szavak egymás mellett,
    Hol van az te nagyokos, ilyeneket is.
    Utána, meg: me cigányok vagyok,
    Na mit szóltok, azt hiszem elküldöm, mert két napja kaptam,
    de szerintem teljes homály van nála.:)

klakli, Adruka98, Andi11 és 8 más kedveli ezt.
  18. kukac42

Tiltsd le a levelet , és élvezd a pontjait, ha halad:)

suba_klara, georga06, galfranciska és 6 más kedveli ezt.
  19. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Uram Atyám.....miket olvasok itt:oops: elképesztő, hogy mik történtek amíg nem voltam....kártya lopás...betörés:oops:
    Nagyon sajnálom lányok, hogy ez történt veletek:cry:
    Nem tudom Judit, hogy van-e esélyed a pénzed visszafizetésére:music: elvileg ilyen esetben a bank köteles megtéríteni a károdat, nem?
    Vagy csak akkor, ha az autómatánál nyúlják le:music: nem vagyok tájékozott ebben:eek:
    Györgyikém! Elhiszem mennyire megíjedtél:oops: remélem elkapják a betörőket. Még szerencse, hogy nem aludtatok, mert lehet olyan csendben besurrantak volna, hogy már csak a végeredménnyel szembesültök reggel o_O
    Nálunk tegnap sok-sok vendég volt, győztem sütni-főzni és csak késő este mentek el. Szó szerint úgy estem be az ágyba. Maradt még kaja, úgy hogy ma nem kellett főznöm, ezért kicsit tenyésztettem ebéd után és....
    hoztam az eredményt, amióta tenyésztek, ilyen még nem fordult elő velem:inlove:
    http://kepkezelo.com/images/akbrrgdv837l1jysmpq1.jpg
    http://kepkezelo.com/images/h7st2zkuomo90dnawle5.jpg

suba_klara, georga06, galfranciska és 5 más kedveli ezt.
  20. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Úgy érzem magam, mint akin átment egy úthenger. Az egész hátam fáj az idegtől, ennyi cigit nem szívtam el már nagyon régen, egyiket eloltom, gyújtom a következőt:( Körülnéztünk kicsit kint a világoson, mert az éjjel semmit sem láttunk, még a nagyméretű zseblámpánk mellett sem. Hát a mi kis betörőink egyikének Lacoste cipellője van, (mert hogy kétféle cipőnyom vezet ugyanabba az irányba),a kerítésen másztak be (ott is látható ugyanaz a cipőnyom) és a kert felé vették az irányt távozásukkor. Körbe szinte sehol nincs kerítés, nem tudom végül merre távozhattak, mert gondolom úgysem várták meg az éjfélt, mire nálunk elcsendesedett minden. Az egyikőjük még el is esett, a szín végében lejtős a talaj és mohás, szinte sosem éri a nap. Sajnálom hogy nem a trágyadombba csúszott bele a mocsadék, ami közvetlen ott van a szín végénél. Tiszta szerencse, hogy vasárnap is találtunk nyitva olyan üzletet, ahol zárat is lehet kapni, így az ajtónk már zárható, köszönhető az asztalosunknak. Még most sem értem a két kutyánk miért nem ugatott?
    Ebéd megvolt, bár eléggé szét voltam csúszva, nem úgy haladtam, mint kellett volna. Orjaleves, rántott husi, párolt rizzsel és túrógombóc desszertnek. Na megyek, még pár kört tenyésztek.

georga06, galfranciska, Farmer*54 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.