Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. georga06

georga06 Fórum hercege

Vegre hazaertunk, most pihi van:p

Tenyesztes??? Az ujfajta tenyesztessel nincs akkora szerencsem, mint az elozovel volt, de azert neha-neha csurran-csoppen egy-egy rozsa allatka:)
    Ket asztropockom van, de a piacra meg csak 2,6 millaert tudnam kitenni, a tudos meg eppen dupla arban van. Szoval jo helye van a pajtaban a tobbi kozott:p

Brumi Dacia-t itt is lehet kapni es igazabol nyugati auto az is. Nem jarunk surun a Skot Felfoldre, de azert elarulom, hogy a Felfoldon az utak jo allapotuak, barmilyen autoval siman el lehet kozlekedni rajt. Az pedig, hogy 3 evre gyartjak itt az autokato_O:eek: Nemtudom honnet veszed, mivel vettunk itt 8 eves autot rohadas nelkul, motorikusan is szuper volt, negy evig hasznaltuk (nalunk mindennapi hasznalatra van az auto, evente 14 ezer km-t - ha haza is megyunk, akkor 20 ezer km-t - teszunk bele) es meg mindig jo allapotban adtuk el 12 evesen. A masik autot 1 evesen vettuk es 4 evesen adtuk el, de csak azert, mert diesel-re tertunk at, sokkal kevesebbet eszik. Az itteni autok teren van egy kis ralatasom a dolgokra (a 30 eves audinkat jomagam is szerelgettem anno), 3 vagy 5 ev garancia van az autokra vagy 100 ezer merfold. A mostani autonkra is 100 ezer merfold-ig van garancia es addigra bizony 5-6 eves lesz. A masik dolog, hogy otthon tobbe kerul egy uj/hasznalt auto, mint itt kinnt. Ennyit az autokrol:)

2. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Zsémbike! Mikor meglátom azt az aprósszágot baloldalt, mindíg elérzékenyülök, olyan aranyos:cry: Egyébként jórészt keverésből lettek az asztroegereim, de megvan már a rózsa sima és terményese is, így kivárok velük. Nálam az új beállítás jobban szuperál, mint annó a régi boom-nál.
    Györgyikém a múltkori telefonbeszélgetésünkkor ezt az Audi szerelésedet és az autókat is jól kibeszéltük;) Te egy vagány csaj vagy ízig-vérig!
    Gizusom minden rendben lesz nálatok is, érzem!
    Orsikám párját holnap műtik, kiveszik a garatmanduláit..... Biztosan nagyon beteg lesz vele, most 41 éves, párom 32 volt mikor kivették neki, halálán volt 2 hétig:( Eszetlenül itta az Algopyrin injekciókat és feküdt vele egy hétig még itthon is:( Mostanában pedig a 2 naposan műtötteket már hazaküldik. Na lesz dolgom, meg a nászasszonyomnak is kitalálni másnaponként mit vigyünk ebédre, mert persze kislányomat nem engedik szabira!:mad: Nem a főzés miatt vagyok mérges, hanem azért mert Orsikámat nem engedik el! Főnökasszonya: beviszed és jössz dolgozni vissza! Hát persze a jó K.. anyját neki! Mikor előre dolgozott pont azért hogy pár nap szabira mehessen! Milyen munkáltató az ilyen?>:(
    Más: megkaptam az új telómat, a Samsung Galaxy Grand Prime, kártyát kellett cserélnem hozzá, a régim nem fért bele. De már műxik, csak a beállításait majd holnap Kingám barátja elvégzi rajta:) Meg a régi telómról a kedvenc csengőhangjaimat, képeimet is átvarázsolja rá, mert az eredetiek egy nullát nem érnek a 100-as skálán:)

Farmer*54, georga06, galfranciska és 5 más kedveli ezt.
  3. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Megmondom az őszintét most éppen azzal aki a sorsom intézi!
    Ha egy pech széria elindul, onnan már nincs megállás!
    Ennél lejjebb má csak nem csúszhatok azt hittem, de nem! Sikerült még lejjebb döngölni:)
    Na most juszt is felállok, de valakit úgy arcon csapok, arról kódul:)

zsjudit, Tavirózsa, Farmer*54 és 6 más kedveli ezt.
  4. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Jójó, csak ne engem csapj arcon.;):p De ki intézi a sorsod? :)

Tavirózsa, Farmer*54, georga06 és 4 más kedveli ezt.
  5. kukac42

Mondjuk azt én is szívesen venném, ha tudnám!!
    A munkáját azt biztos ..arul látja el:)

Tavirózsa, Farmer*54, georga06 és 5 más kedveli ezt.
  6. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Boomra készülök ;)

Tavirózsa, Farmer*54, georga06 és 5 más kedveli ezt.
  7. Ninett79

Helyes, meg nekem asztropocok gyártásra. :p;)xD

Tavirózsa, Farmer*54, georga06 és 3 más kedveli ezt.
  8. nyific

nyific Fórum elő legendája

Juditom ne hagyd magad, ez nem jellemző Rád.
    Biztos rendben lesz minden.

Györgyikém az uram nagyon jó beteg, sose nyafog,
    és mindent elvisel, csak utána rendben legyen.
    Már ezt a nagy műtétet is várja, hogy mielőbb ugyanolyan legyen,és
    mindent csinálhasson a nyaralóban.

9. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok! Köszönöm a sok Sztrapacskás tippet!
    Szerintetek tehéntúróval is lehet csinálni??
    Hétvégén tudok rá időt szánni,mert holnap munka+fodrász,pénteken munka+ angol,szombaton megint csak munka! Ma igaz csak melegszendvics volt a vacsi,de holnap beiktatok valami olyat,hogy péntekre is maradjon!

Breki,köszi a finomságot,ha nekem sikerül küldök belőle Neked és Mindenkinek! :)

Eventem szépen halad! A rémnövények gyűlnek,még nem döntöttem el,hogy kiváltok-e valamit,vagy bedobálom a Gazdaköribe!

Asztropockom nekem nincs már,de még csak a piacon se látni!

Most megyek,legyen szép éjszakátok! :)

Tavirózsa, Farmer*54, nyific és 5 más kedveli ezt.
  10. kukac42

Miért ne lenne jó? Biztos jó azzal is! Kis tejföl még hozzá, esetleg némi szalonna:)
    Nyami:)

Tavirózsa, Farmer*54, Ninett79 és 5 más kedveli ezt.
  11. apuci30

apuci30 Fórumőrült

Ha nincs más a boltba jó az is nálunk a hétvégén volt de ha holnap szabin van a feleségem hát akkor készítsen sztrapacskát :D

Tavirózsa, Farmer*54, nyific és 3 más kedveli ezt.
  12. galfranciska

galfranciska Rutinos

Sziasztok! Szép reggelt Mindenkinek
    http://m.blog.hu/na/napipuszi/image/kávé-reggeli2.jpg
    Eventkém halad, elég jól adja a felröpiket.
    Én sem ettem még sztrapacskát de már nem is ehetek. A családnak azért megpróbálok készíteni mert a túrósat mindenki szereti főleg ha van hozzá szalonna:p.

suba_klara, Tavirózsa, Farmer*54 és 4 más kedveli ezt.
  13. kukac42

Sziasztok:)
    Utolsó kör a növényekkel és kész az eventkém. Nem szedtem le mindent csak 3 területet, gondoltam így is végzek. Elem még kell pár darab, már nem sok, az is meglesz szépen:)

Tavirózsa, Farmer*54, breki072 és 4 más kedveli ezt.
  14. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Egész jól érzem magam, a felröpik meglettek,
    a növénykéből most ültettem még, lehet hogy ezzel még nem lesz meg,
    Akkor a hiányzó meglesz délután.:)
    El sem hiszem, hogy ilyen jól állok. Jó lesz, hogy hétvégére,
    már nem lesz kötelező gyakorlat, jön a szabadon választott.;)
    Kiváncsi vagyok, hogy Klári kipróbálja-e a sztrapacska tehéntúrós változatát,
    én még erről sem hallottam.
    Klárikám mindenképpen majd várjuk a beszámolót.:p

15. georga06

georga06 Fórum hercege

Sziasztok!

Gratula annak aki mar vegzett az eventtel!:)
    Gizus nalam is meg egy vetes kell, de mar csak 2 teruleten es kesz leszek vegre:p
    Csendben termelgetem a horror gazt kozben amennyit csak tudok.
    Gyorgyikem teljen sok oromod az uj telefonodban. Orsi parjanak mielobbi gyogyulast kivanok!
    Klarikam a sztrapacskat nyugodtan ehetitek tehenturoval is, de a piritott szalonnat ne felejtsd le, azzal az igazai;)

Jovo heten megcsinalom Judit kaposztas variaciojat, akkor mar talan jobban lesz idom.
    Mara nagytakaritast osztottam be magamnak. Gyonyoru az ido, agynemu mosas mar megvolt, kinnt szaradnak (este vasalhatok:p), most allok neki a szonyegtisztitasnak, aztan jovo hetre fuggonymosast, ablakpucolast iktatok majd be amikor az ido engedi, na meg az elso funyirast az iden.
    Apat elkuldtem a boltba (addig sincs lab alatt:D), a sutobe tettem be kolbaszt, az hamar meg van, aztan, ha vegeztem a takaritassal egy kis turogombocot csinalok es meg van a kaja mara mindenkinek. Nekem meg meg van az utolso tanyer kocsonyam (penteken csinaltam 5 tanyerra valot magamnak "csak azert is" alapon) az jo lesz mara.

zsjudit, suba_klara, Tavirózsa és 3 más kedveli ezt.
  16. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Hahó Kuncogik! Georga, nem hivatkozok egy usában élő és dolgozó barátomra, aki alatt 3évente szétrohad az autó, mert mercédesszel és Teslával nem lehet a szerszámokat hordani. De ha 7-8 évet bírnak ki az autók: Akkor miért kell évi 1,5 milliárd autót legyártani világszerte?:p Már a vadászgörénnyé avanzsált borzunk is azzal jár lassan:mad: Ha valaki szereti az állatokat, hogy tud ilyen baromságot kitalálni? Közük sincs egymáshoz, a Borz menyétféle családfaj, emez meg háziállattá nemesített állat. A mi borzunknak csak a fején csíkos eltérően a jenkik büdös borzától.:cry:

Itt vagy, tudom, hogy rajtad vagyok.

Ébredj fel, hallod ég a ház te félcédulás hétalvó.

[​IMG] - Huú de jó amit csinálsz. - De mennyi kolbászkát csentél el az asztalról, hogy így hízelegsz.

zsjudit, georga06, barna030303 és 3 más kedveli ezt.
  17. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Hülyére izgultam magam délelőtt, semmi hírem nem volt a gyerekekről. Fél 12-kor vitték be Orsikám párját a műtőbe, háromnegyed 1-kor hozták ki. Szegényt nagyon megviselte a műtét, sírt mikor kihozták, plasztikázni kellett a nemtudom hogy hívják (a szájpadlásunk végén azt a lecsüngő kis izét) mert volt rajta egy jóindulatú elváltozás:( Nagyon sajnálom és aggódom is miatta, mert asztmás is, reggelente a félórás köhögéssel hogy fog túllenni ezen a dolgon:cry: Két óra múlva kaphat fájdalomcsillapítót, 5 óra magasságában ehet fagyit.

georga06, Farmer*54, nyific és 3 más kedveli ezt.
  18. kukac42

Uvula, vagy nyelvcsapnak is hívják. Györgyikém ez a neve! Jobbulást kívánok Neki!

georga06, Farmer*54, nyific és 3 más kedveli ezt.
  19. Ninett79

Györgyikém mielőbbi gyógyulást kívánok neki.

georga06, Farmer*54, nyific és 2 más kedveli ezt.
  20. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

georga06, nyific, kukac42 és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.