Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Itt vagyok,megjöttem!:)
    Kolbász,hurka,sztrapacska kész!
    Köszönöm lányok ,nagyon finom lett! A gyerekek mondták,hogy remélik holnap is lesz! :)

Voltunk lovagolni,igaz csak a kisgyerek ült fel,én nem! A szülinapjára lovat akar!:music:

Engem igaz a frász kerülgetett,de a kisgyerek nagyon élvezte!

Nekem a 7 titokólbol nem lett görény,de lett maciól 2-es szint!Nagyon szeretem a jegesmedvéket! :)

Kergekacsa, galfranciska, georga06 és 4 más kedveli ezt.
  2. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Kergekacsa, galfranciska, georga06 és 4 más kedveli ezt.
  3. nyific

nyific Fórum elő legendája

Klárikám örülök, hogy ízlett az ebéd, ezek szerint jól sikerült
    a sztrapacska is.:)
    Kisfiad ezek szerint nem félt a lovon, vigyázz, mert ez a lovaglás
    bizony drága szórakozás ám.! Jobb, ha már most másodállást
    keresel.xD
    Györgyikém megéri nézni a Szulejmánt, ez az ismétlés, amit Judit ír,
    nem tudom ott hol tartanak. Nekem nagyon tetszik.:)

titjungne, zorcso, Andi11 és 9 más kedveli ezt.
  4. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

De mellllik adón Gizusom? Kinlódom a teliholdas gazdakörikkel, talán csak a múmia átka marad teljesítetlenül.....

Utoljára szerkesztett: 6.3.16
    Kergekacsa, galfranciska, breki072 és 5 más kedveli ezt.
  5. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Györgyikém a sorozat+ on megy:)

Kergekacsa, galfranciska, breki072 és 4 más kedveli ezt.
  6. nyific

Már válasz is érkezett, mire én idejöttem.
    Juditom Te sem láttad az elejét?? Nem tudom ott hol tartanak.
    Már egy ideje, de szerintem be lehet kapcsolódni még most is.:)

titjungne, zorcso, Andi11 és 8 más kedveli ezt.
  7. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Lovat szeretne a kicsim szülinapjára! Augusztusban lesz,addig kuporgatok... :) na jó csak vicceltem,mert akárhogy is fáj,ide hozzánk nem jön 1 ló se!

Nemsoká fekvés,mert holnap megint koránkelés lesz!
    Szép jó éjszakát kívánok Nektek!

Kergekacsa, galfranciska, nyific és 6 más kedveli ezt.
  8. kukac42

Láttam az elejétől:)
    Tovább megyek megvan az összes könyv is már:) Ott is 6 kötet jelent meg eddig:)

Kergekacsa, galfranciska, nyific és 5 más kedveli ezt.
  9. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Jó reggelt!
    Eső nem esik per pillanat, ezért irány melózni :D
    Titok ólak,ismét teljes a készlet :D 4 hónapig ismét felejtős :):)
    Héten meg :inlove::inlove:a nagy kedvenc érkezik hétvégére :inlove::inlove:ámbár mini is lehet lesz hét közben :D
    Nini asztronauta leszel :music:

10. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia Breki :) Azt mondod? :) Az jó lesz. ;) Alig várom. Itt esik az eső már tegnap óta, úgy utálom az esőt. :cry:

Utoljára szerkesztett: 7.3.16
  11. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Kicsit bekukkantok, nem írtam már 5 napja, csak olvastalak benneteket mert láttam nem hiányoztam senkinek:eek: de már nem tudtam megállni hogy ne jöjjek be:) beteg voltam...már a gyógyulás útján haladok:)
    Eventet már rég befejeztem, az összes rémséges gazdakörit kivégeztem:) vadászgörényem nem lett:(

12. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Iboly ne íj butaságokat. Mostanában itt sokan csak olvasómódban vagyunk. :) Mi volt a baj? Örülök,hogy jobban vagy. :) Influenza?

13. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok, ennél a szürkeségnél ami szépen, lassan megül mindent, szebb napot! Ha már kint nem süt, legalább belül süssön a nap!:)
    Kinyilatkoztatás következik:
    Lányok ez a Bali a minden túlzás nélküli megfogalmazásban is jól néz ki. Ennek ellenére szeretném ha tudnátok, hogy nélkülem indultok harcba érte. Vihetitek ha megígéritek, hogy egy kóbor pillantást sem vettek Richard Gere-re!;)
    Iboly!
    nem töltöm minden szabad percemet a fórumon, és ide is kevesebbet jövök mint amennyit szeretnék, de még én is gondoltam Rád. El tudom képzelni, hogy a többiek hányszor és milyen érzésekkel.:)

14. iboly54

Szia Ninett:) igen influenza:oops: meggyötört rendesen:oops:
    Köszönöm Zsémbike:)
    Olvastam ezt az őrületet Bali Bég körülxD mit mondjak azok a csábos pillantások engem is letudnának venni a lábamról:p
    Richard Gere pedig ...hú Ő igazi szép fiú, az összes filmjét megnéztem;)
    Harangszóval jön az event ismertetőxD megint tenyésztünk, de miből?o_O nekem legalábbis alig maradt sztápom:(

15. kukac42

Sziasztok:)
    Mindenki hiányzik, aki nem ír, akkor is, ha ez nincs kinyilatkoztatva! Mától pedig aki nem jön, az beírást kap az ellenőrzőjébe!
    Ezúttal nem örülök a tenyésztésnek, táp nuku, Lehet ez lesz az első event amit nem tudok megcsinálni:)
    Ez is eljött, öregszem:)
    Na, most menek, me dolog van!
    Ibolya Te meg azonnal gyógyulj meg! Ez parancs vót:)

Utoljára szerkesztett: 7.3.16
  16. iboly54

Értettem!!!:inlove:xD

17. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

:) Richard ha az ember jobban megnézi nem egy klasszikus értelemben vett szép férfi, de megvan benne az a plusz, amitől ellenállhatatlanná válik. Egyébként nekem soha nem azok a férfiak tetszettek akiknek szabályos arcvonásaik voltak, inkább a sármosak, na de ez nem ide tartozik.:D
    Szóval táp ügyben ugyanúgy állok, lehet még úgyabbul mint te. Száz körül kóricálnak a pajtámban, de bízom a szerencsében, és a nagy durranásban!:p;)
    Ez a beszéd Judit! Ezt most magamra is veszem, és jól eldugom az ellenőrzöm, nehogy anyukám meglássa a beírást.:)
    Nem hiszem, hogy lenne olyan event amit nem csinálsz mego_O

18. nyific

Sziasztok!:)
    Iboly de örülök Neked, jó, hogy itt vagy újra.
    Beteg voltál?? csak nem megfázás??
    Bízom benne, hogy nem komoly, és már jól vagy.:)
    Majd később jövök, jobb, ha most meg megyek.

19. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Bekukkantottam én is. Délelőtt némi adminisztrációt kellett kikutatnom sok helyről, mert ugye az őstermelős cuccainkat már elvittem a könyvelőnkhöz, így az adatokat össze kellett szednem innen-onnan, az itthon fellelhető dokumentumokból. És még merje valaki azt mondani nekem, hogy csökkentik a bürokráciát, az adminisztrációt minden téren! A söralátétes adóbevallásból sem lett semmi, de amik az őstermelőkre várnak:wuerg: Hát hogy az a 80 éves paraszt bácsika meg nénike akik ebből élnek nem fog tudni mindennek eleget tenni az tuti:cry: De hogy mi a céljuk ezzel azt nem tudom, de sejtem>:(
    Most meg el kell mennem a biztosítómhoz leadni a rendőrségtől kapott feljelentés másolatát a kár kifizetéséhez. Aztán meg leszaladok a Tescoba egy kisebb bevásárlást eszközölni.
    Lányok, fiúk! Innen mindenkit hiányolunk aki ritkán jön, még ha nem is írjuk ezt meg minden nap. Patakverától, Csacskamacska Cisustól kezdve Hejjakutmacsonya (Rózsáig a nagyfarmja neve most hirtelen nem ugrik be), és sorolhatnám azokat még akik egy ideig mindennapos írók voltak, de valami miatt elmaradtak. Vagy kevés az idejük a játékra, mert sok az egyéb elfoglaltságuk, dolguk, vagy valami más okból. Vagy épp már abbahagyták a játékot is. Ettől függetlenül mindenkinek nagyon örülünk ha betér ide a kuckóba:) Még ha ritkábban is.

20. nyific

Györgyikém igazad van, hiányoznak nekem is, akik nem jönnek mostanában.
    Egyedül Cicusról tudom csinálja a farmot, meg Erika is, Ő is régen írt már.:)
    Rózsa meg Gyöngyvérgazda, na Ő tényleg elveszett már régen, én Dokinkról sem tudok semmit. Kergekacsa Judit ?
    Az őstermelőnél most hallottam valami újdonságot is bevezetnek, de nem figyeltem annyira mit is.
    Én ma csináltam egy kis avokádókrémet, finom lett, az uram sajnos nincs oda az ilyen könnyű dolgokért,
    most azt magyarázom milyen sok vitamin van abban is....stb.:p
    Nem lehet mindig vastagon reggelizni, de hát beszélhetek én.:)
    A horrorosnál egy gazdaköri még hátra van, csak a feléig jutottam.
    Majd legközelebb befejezem.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.