Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szia Gizusom! Elkapott ez a fránya influenza, de már kifelé haladok belőle:)

2. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Recipe nincs tessen mondani? Kis kóstoló esetleg? Na nem azért, csak úgy mégis, hátha !
    Sose lehessen tudni!
    Te meg hova rohangálsz Barátosném folyton?
    Csücss le a banneredre és írd le azt a receptet légyszíves:)

3. nyific

nyific Fórum elő legendája

Leülni, na azt nem lehet.
    Most éppen a lap-topot szerelem.xD Szét-vagy össze?? Már nem is tudom.
    Szóval, van valami küldöldiül .. neve is, de azt most éppen nem tudom.

Avokádót kettévágjuk, ott van a közepén egy nagyobbacska mag.
    Az nem kell!xD kivájjuk a belsejét, de, ha kicsit áll, meg lehet hámozni.
    Péppé nyomkodod a belét, és ízesíted,... lehet bele só, bors, kis citromlé,
    tojás, fokhagyma, esetleg zúzott vöröshagyma, ki-ki ízlése szerint.
    Ennyi az egész.:p
    Én fokhagymával csináltam, meg só, bors, tojás. Finom kis vacsi, lehet pirítóssal is enni.
    Próbáld ki Juditom, kíváncsi vagyok Nektek ízlik-e. Gyorsan meg is lehet csinálni, ez is jó!;)

titjungne, zorcso, klakli67 és 10 más kedveli ezt.
  4. barna030303

barna030303 Fórum bárója

.sylvia72., Kergekacsa, nyific és 5 más kedveli ezt.
  5. georga06

georga06 Fórum hercege

Sziasztok!:)

Megvagyok en is, igaz, hogy csak olvaso modban voltam, mert az elmult egy het az leginkabb rohanas volt. Az eventet meg jo, hogy gyorsan letudtam, a teliholdasto_O nem igazan volt idom csinalni, habar amikor idom engedte akkor ultetgettem, majd csak kesz lesznek egyszer azok a gazdakorik. Habar most kettot megcsinaltam teljesen, a tobbinek ami meg hatravan az utolso egy-ket feladatanal vagyok. Valahogy a teliholdas tud lekotni legkevesbe.
    Uj olat nem sikerult kapnom, bar nem sokat vettem, majd lesz kesobb. Ez az egyetlen a titkosokbol ami meg nincs, de sebaj, lesz majd kesobb.

Nekem mindenki hianyzik/hianyzott, azert is volt, hogy mindennap olvastalak benneteket, ha irasra nem is igazan volt idom.

Gyonyoru ido van nalunk, hetagra sut a nap, reggel ota nyitva vannak az ablakok. Ma meg volt az idei elso funyiras is, a kovetkezo alkalommal a viragagyasokat pucolom ki. Egyszerre sajna nem megy, mert a rendszeres napi setaknak meg kell lenniuk. A fiam is elvezte a szep idot, a kutyarol ne is beszeljek:) A mosott ruhak is elvezettel lengedeznek a szep idoben, aztan este egy rakas vasalas var ram:p, de sebaj, feltoltodok napkozben a friss levegon. Pentektol hetfoig nagyon keves idom van, mert akkor van a legtobb tennivalom.

Penteken hazahoztuk a lanyom elso autojat (persze kozosen hasznaljuk, marmint anyja es lanya;)). Nagyon orul neki :)
    Tegnap volt anyak napja nalunk, a gyerekeimtol kaptam egy meglepi csokrot a kedvenc viragaimmal es egy kartyat hozza. Meghatodtam:eek::cry:, mert szemelyesen nekem adta a futar at (pedig sejtettem, de elfeledkeztem rola teljesen). Mindezek utan Apa meg elvitt vacsorazni:)

Gyorgyikem remelem Orsi parja mar jobban van.
    Ibolyam sajnos ezek szerint teged sem kerult el az influenza. Nagyon nehez kilabalni belole:oops: Remelem mihamarabb teljesen meggyogyulsz!
    Gizusom lehet, hogy a parod maskent szereti a vitamint :) Gondolom a guacamole-ra gondoltal az avokadokrem kulfoldi elnevezeset illetoen. En nagyon szeretem tortilla chips-sel:p

Lanyok a Szulejmant nem nezem (sot igazabol semmilyen sorozatot), en meg mindig Alain Delon-nal vagyok leragadva, de megsugom Zsembike, hogy utana Richard Gere ;), majd Kevin Costner koveti a rangsorban.
    Na, de ennyit a ferfiakrol;) inkabb gyorsan befejezem a kajat a csaladnak. Tejszines-gombas-kapros-fokhagymas csirkemellet csinaltam rizibizivel es sult krumplival.

6. kukac42

A tojást nyersen tegyem bele?

7. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Kukackám amit én ismerek receptet abba nem kell tojás, de valami miatt úgy gondolnám, hogy inkább főtt tojást tegyél bele, aztán lehet ám, hogy nem így van.:p;)

mimi, hangyácska77, Kergekacsa és 4 más kedveli ezt.
  8. Méhecske61

Méhecske61 Fórum ismerője

Tavirózsa, Kergekacsa, georga06 és 3 más kedveli ezt.
  9. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Szia Györgyikém! :) köszönöm szépen, lassan gyógyulgatok:)
    Eltudom képzelni milyen boldogság volt a gyerekektől kapott ajándék:inlove: nagyon szép virágcsokrot és kártyát kaptál, na meg a vacsora meghívás se akármi:) nagy boldogság anyának lenni, szeretet adni és kapni:) kívánom Neked, hogy ez örökké így maradjon:inlove:

10. kukac42

Most még nem állok neki az biztos, de valamiért nekem is ez a sejtésem:)

Méhecske nem látom a képet:(

11. nyific

Jaj Barátosném, hogy én milyen lüke vagyok, hát persze, hogy főzd meg keményre,
    és törd össze,de jól, úgy keverd bele.:)
    Georga igazad van, valami ilyesmi neve van, a lányom is mondta, de rögtön kiment
    a fejecskéből. nekem avokádókrém, jó magyarosan.

titjungne, zorcso, klakli67 és 9 más kedveli ezt.
  12. Zsémbes-banya

Itt ültem a küszöbön és vártam, hogy jössz és megmondod.:) Most megnyugodtam.:)

13. nyific

Na akkor megnyugodhatsz,mert bizony főzve kell, legalább
    nyugodtan tudsz aludni.;)

titjungne, zorcso, klakli67 és 9 más kedveli ezt.
  14. georga06

georga06 Fórum hercege

Zsembike, mar a multkor akartam irni, hogy nagyon csini az uj rucid;) Latom varod a tavaszt:)
    A kepek alajan nemtudom eldonteni, hogy a baloldali kep teged abrazol nehany evvel ezelott, vagy eppen az alairasodban szereplo kepen vagy rajt;)
    Juditomat nagyon konnyen megismerem, mert ilyen ringo csipoje nincs masnak:);)raadasul egyfolytaban tudja csinalni, en meg mar a tancot sem birom ugy, mint annak idejen:p

Gizus nekem is az avokado az csak avokado marad, mindegy mit csinalnak belole, de a boltban neha szoktam venni kremet, na arra van az rairva, hogy ..., szoval tudod:)

Na megyek bevagok meg ket szep narancsot igy esti nasinak:p legalabb addig is ulok egyet. Este 8-ig a konyhaban tisztogattam, pakolgattam, vagyok igy neha napjano_O

Mindenkinek nyugodalmas jo ejszakat kivanok!:)

galfranciska, Kergekacsa, iboly54 és 4 más kedveli ezt.
  15. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Én itt vagyok és olvasok is elég sokatxDxD Mostanában nincs sok időm, így írni nem mindig tudok, de én tavasszal általában nyakig vagyok a munkában:wuerg::wuerg::wuerg::wuerg:, ilyenkor zárjuk az előző évet.

Gyöngyvérgazda (Hejakutmacsonya) játszik rendszeresen, hogy olvas e bennünket azt nem tudomxDxDxD. Szintet lépni elég gyakran szokott:D;);), így tudom, dolgozik ezerrel.

galfranciska, georga06, iboly54 és 4 más kedveli ezt.
  16. Zsémbes-banya

Nemáááár! Elküldtél aludni?:D Még tiszta virgonc vagyok, de ez nálam nem zárja ki, hogy 25 perc múlva koppanjon a fejem az asztalon.:oops:xD
    :) Nem. Az csak egy babuci. Egy másik banneromon van rajt, és annyira megszerettem, meg valahogy ki is fejez engem, hogy hagytam, csócsálgassa csak a rugija ujját. Az aláírásomban szereplőhöz valamikor még csak - csak hasonlíthattam, de mára már az akkori derékbőségem lassan a mindenkori magasságommal egyenlő, de azért szeretem magamat.:pxD:music:
    Ennyi tisztogatás után, szép tiszta álmokat kívánok neked!:)

galfranciska, Kergekacsa, mimi és 5 más kedveli ezt.
  17. kukac42

Wehe:)
    No engem is könnyebb átugorni, mint megkerülni:)

18. Zsémbes-banya

Te akkor is könnyebb helyzetben vagy (sokkal) mint én,mert a csípőringatással folyamatosan edzésben tartod magad, úgyhogy álltó helyedből át tudsz majd ugrani ha találkozunk. A megkerülést valóban nem ajánlom, hosszú és fáradalmas lenne.:p;)xD

19. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Nem miiiiiiiiiiiiiiisz haza aludni má, azt a hétszáz fűzfán réz fütyülőjét adta terem buráját :eek::DxDxD

galfranciska, Kergekacsa, georga06 és 6 más kedveli ezt.
  20. Zsémbes-banya

Na jóvanám! Rám se nem bír nézni.:cry: Szó szerint kiebrudaltál innen?:cry: Akkor se nem zsémbölök!:pxD
    Hanem lassan tényleg megyek aludni, mert későre jár. Jó éjt, szép álmokat nektek!:)

galfranciska, Kergekacsa, georga06 és 5 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.