Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

iboly54, georga06, Farmer*54 és 6 más kedveli ezt.
  2. nyific

nyific Fórum elő legendája

Adruka98, titjungne, iboly54 és 10 más kedveli ezt.
  3. breki072

breki072 Fórum elő legendája

iboly54, galfranciska, georga06 és 8 más kedveli ezt.
  4. nyific

Most tényleg tudja valaki, hogy a cseresznyefa, kakaófa, mangófa
    ezek titokfák voltak?? nekem ezek kikeltek abból, amiből nem lehetett
    volna, ha nem titokfák.

Adruka98, titjungne, galfranciska és 7 más kedveli ezt.
  5. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Nem, ezek alap fák a játékban. Ennek folytán az XXL változataik kifejlődhetnek titokcsemetéből is.

galfranciska, georga06, Tavirózsa és 7 más kedveli ezt.
  6. nyific

Köszönöm , na most már értem.
    Ezekből a fákból, amit írtam, XXL-esek fejlődtek ki.
    Jobban örültem volna egy újnak, de sebaj. :)

Adruka98, titjungne, galfranciska és 8 más kedveli ezt.
  7. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    Szép szeles időre ébredtünk! Eső esik, hideg van én meg már megint semminek nem tudok örülni!
    Szegény zokni a kukában végezte, béke poraira! De, ha a jövő héten előkerül a párja én olyat mondok, hogy a föcskék kikőtöznek az eresz alul!

galfranciska, georga06, Tavirózsa és 8 más kedveli ezt.
  8. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!
    Sehol senki?o_O:cry:
    Remélem a kávé illat idecsal valakit.

9. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Szép Vásárnapot Kuncogók! Mamikám, úgy látszik Nyificke Mama Szimat kutyája sem bírt az enyhén érett sajtszagra emlékeztető zoknival és kidőlt mint Rákóczi fája. Jöttem, a kv szagra, amit Kata hozott, bár egy kis frissen sült Medvehagymás perecet is hozhatott volna mellé reggelire.

[​IMG] - Ébredj fel te disznó! Mennyit ittál az éjjel mi?

[​IMG] - Reggeli friss tejecske a gazdámtól.

[​IMG] - Kukac Mamikánk nincs tekintettel a szemétszállítókra, mikor kidobta a zoknit.

Barátomnak tetszett, berakom.

Ez meg a+ vita+.

10. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Maci gyorsan sütöttem Neked:music::D
    https://encrypted-tbn3.gstatic.com/...JhdB_p4OxQHpzODyEgBB168J1ImnqGQaWXL-2MQJnSz5S
    Én ma reggel nagytakarítást csináltam a csibeszobában. Már napok óta semmi mozgás, sem csibepont, sem levél, sem szintlépés egyiktől sem, de még csak bent sem voltak a játékban, egy rendes kiscsibém volt, Ő meg véletlenül törölt. Mindnek kiraktam a szűrét, délután keresek helyettük másikat, remélem ezek már dolgosabbak lesznek.
    Nálam az ilyen elveszettnek hitt dolgok előbb-utóbb elő szoktak kerülni, többnyire akkor, mikor már minek?:oops::D

iboly54, galfranciska, georga06 és 7 más kedveli ezt.
  11. nyific

Adruka98, titjungne, iboly54 és 10 más kedveli ezt.
  12. kukac42

galfranciska, georga06, Farmer*54 és 8 más kedveli ezt.
  13. Zsémbes-banya

Zsémbes-banya Fórum elő legendája

Sziasztok, szép délutánt, és kellemes hétvégét!:) Ritkán tudok jönni, így tavasztájt rogyásig a kertben vagyok, de ha van egy kicsi időm olvasok ám itt is.:)
    Hajrá Kukackám! Hajrá Kukackám! Azé' vigyázz, nem kell annyira kapkodni, bár látom viszed magaddal a házat is, így talán nem fázol meg!:pxD
    Gyengélkedőknek jobbulást, Györgyinek pedig türelmet, mert úgy látom többre van szüksége mint amennyit "belegyártottak"!
    Jó volt itt lenni egy kicsit, én legalábbis örültem, aztán ha ti nem is, ki ne mondjátok, mert akkor visszajövök!:p;)xD

iboly54, galfranciska, georga06 és 5 más kedveli ezt.
  14. kukac42

http://www.kepfeltoltes.hu/160410/1...796925728495409_n_1__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

galfranciska, georga06, Farmer*54 és 6 más kedveli ezt.
  15. Zsémbes-banya

iboly54, galfranciska, georga06 és 6 más kedveli ezt.
  16. Marika312

Marika312 Fórum császára

Sziasztok, szép koraestét Mindenkinek !
    Délután kimozdultam, gondoltam egy kis D-vitamin és lábtorna jól fog esni. Nos - akkora szél volt, hogy igencsak labilis volt az 52 kg-ot megtartanom, de megúsztam, nem döntött fel, és repülő-útra se mentem.
    Zsémbes-banya - nagyon jó olvasni az írásaid, vidámak, derűsek, mosolygós leszek, mint a Kishölgy a képeden.
    Kukacka-zoknit nem szabad kidobni, egyszer előkerül a párja, elfér addig a fiókban.
    Csibémnek sikerült tegnap a szomszédok keresése, most már dolgozhat a Szédültön is. És dolgozik. Olvasom, hogy sokan inaktív csibécskéket kapnak, -igen, megértem, le kell cserélni, és reménykedni, hogy egy "dolgozóst" kapunk.
    Ma nem főztem, nem sütöttem - tegnapi húsleves és pörkölt - csak tészta kellett mellé és friss, ropogós zöldsaláta.
    Holnap kezdődő eventet várom is meg nem is, tartok a sok eventnövénytől, de meg kell csinálni, a felhősor nagyon jó. Szeretem a felhőket.

17. Zsémbes-banya

Szia Marika!
    Kedves tőled, hogy ezt mondod, és bevallom nagyon jól esett. Még jobban esne ha simán Zsémbinek szólítanál.:)
    Hallod-e az 52 kilódat úgy irigylem mint lódarázs a lovat. A hasonlat onnan jön, hogy egy valamirevaló banya repülni ugyan tud, de mégsem darázs, ha pedig két lábra kényszerül hát bizony a legkehesebb ló tempóját is megirigyli. Na valahogy így. Te ugyan 52 kiló vagy, de hozzám képest biztosan repülsz, és bár én súlyomat tekintve hozzád képest "ló" vagyok, de nem tudnék eléggé topon lenni ahhoz, hogy lehagyjalak gyaloglásban. Az igaz, hogy a szél is nehezebben fújna el.;):music: Ezzel a kicsit sánta okfejtéssel természetesen se nem lovaztalak, se nem darazsaztalak és végképp nem lódarazsaztalak le.:) Esküszöm nem keveredtem bele, és pontosan értem amit írtam.:pxD

iboly54, galfranciska, georga06 és 6 más kedveli ezt.
  18. nyific

Helló!! Remélem betartották, amit mondtam Nektek, és volt mosoly.:)
    Én délután megbűvöltem a számítógépemet, mert valami hiba
    volt a nyomtatásnál, nyomtatott, amit Ő akart, no és én?? Én nem azt
    akartam. Félve ugyan, de belemásztam a vezérlőpultba, és sikerült!!
    kaptam egy kis vállveregetést magamtől.xD

Adruka98, titjungne, iboly54 és 11 más kedveli ezt.
  19. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia Zsémbi ! értem és egyáltalán nem sértő, sőt, pláne sőt, megmosolyogtam amit írtál ! Igen, nekem nagyon kell vigyáznom az 52 kilómra, sokat és finomakat kell ennem, hogy tartani tudjam. De viccet félretéve - jól van ez így, ma is sportolok, jóga és torna a sétafika mellett, (kerti munka, unokával foci csak ráadás).
    Nyific szia, én megfogadtam mosolyogtam.Gratulálok a szereléshez, ügyes vagy. (A nyomtatást úgy is le tudod állítani, ha a monitoron a nyomtató ikonra kattintasz és Törlöd a nyomtatási parancsot. -én úgy szoktam csinálni).
    Átrendeztem már a farmot a holnapi eventhez, legutóbb a fák nagyon beváltak (219 felröpim jött, 1 varázsfám van)- most ismét kiraktam a fákat, egypár hosszú érésű ólat. Még a kitehetőket learatva pótolom XXL-es fákkal és jöhet az event. Jó lesz az,csak azt a rengeteg növényt kell letermelni, addig biztos meglesz a felröppenő is.

20. nyific

Szia Marika! tudod nálam nincs a monitoron a nyomtatás ikonja.
    De elég gyorsan rájöttem, és töröltem a bentragadt nyomtatásra váró
    dokumentumokat, hogy hogyan kerültek oda, na arról fogalmam sincs.:)
    Lényeg, hogy sikerült a ,móka.
    Ja és Gizus vagyok.:)

Adruka98, titjungne, iboly54 és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.