Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Üdv Mindenkinek.
    Mivel game over részedről ezért csak ennyit: :inlove:

georga06, Kergekacsa, greenfields és 5 más kedveli ezt.
  2. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Sziasztok!

- Anyuuuu, sokat kell még aludjunk, amíg jön a Mikulás?
    - Hát persze, Kázmérka, majd ha megjön a tél, hull a hó...
    - De akkor én miért kell már most jó legyek? :D

- Vádlott, miért lopta el az ezüstkanalakat?
    - Az orvosom utasította!
    - Ezt hogy érti?!
    - Ő írta fel nekem: naponta három evőkanál. :D

georga06, Kergekacsa, Farmer*54 és 7 más kedveli ezt.
  3. nyific

nyific Fórum elő legendája

Breki én is kihámoztam, hogy ez a bosszúra szomjas valaki csak nő lehet.
    Valami sérelem miatt, vagy nem kapott meg valamit,. és mivel gyáva, és tehetetlen,
    ezért próbál rajtad bosszút állni.
    Nem éri meg idegeskedni, mások hülyesége miatt. Lépj tovább, és észre se vedd
    az ilyen rosszindulatú szöveget.

titjungne, Adruka98, georga06 és 10 más kedveli ezt.
  4. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Nagyon nagy öröm ért, 5-ös szintű mentor lettem:D , ki is váltottam a Házisárkányt azonnal, ki akartam tenni a kincsesre, de nem találom. Keresem bőszen, de lehet, hogy nem jó helyen? A váza ikon alatt kellene legyen ugye?

georga06, Kergekacsa, Farmer*54 és 9 más kedveli ezt.
  5. -East17-

-East17- Fórum elő legendája

Szia!

Igen, ott kell lennie. Sárkánytojás a neve.

georga06, Kergekacsa, Farmer*54 és 6 más kedveli ezt.
  6. terika01

Köszönöm szépen, ott is van, csak rossz néven kerestem!

georga06, Kergekacsa, Farmer*54 és 7 más kedveli ezt.
  7. SZERENCSELOVAG

SZERENCSELOVAG Fórum admirálisa

Szia Breki:) Hogy zártad a tenyésztést,és a lovas dekorok beszerzését?:music:
    Szia Erika:) Fogadd nagy gratulációmat.:);) Mennyi idő kellett,hogy az 5öikre lépjél?:music:

georga06, Kergekacsa, Farmer*54 és 8 más kedveli ezt.
  8. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Szia Janzi!
    Szuper jó lett a végeredmény a kis vasárnapi gyors boomhoz.146 mill és 43 lovacska. Közben az egér nem a normál módba működik( nagyon érzékeny) így becsúszott néha a 150-es készlet is

georga06, Kergekacsa, Farmer*54 és 10 más kedveli ezt.
  9. terika01

Szia, köszönöm szépen! Nem tudom pontosan, tavaly ősz elején, vagy nyár végén lettem mentor, sokadmagammal. Azt hiszem, talán szeptemberben lehetett. Nem írtam fel, mert azt gondoltam, hogy ezt úgysem lehet elfelejteni, de persze el lehetett:D

georga06, Kergekacsa, vidraszabina és 8 más kedveli ezt.
  10. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Jesszusom Breki! Te most tényleg bosszankodsz valami idióta miatt?:eek:

Mint az idézésből is látszik, elkezdtem az este a hozzászólásom... aztán nem tudtam eldönteni, hogy írjak vagy ne írjak...
    ... de látom, nem hagy nyugodni a dolog, így billentyűzetet ragadok.

Fura ez a netes világ, de van egy közös pontja a való világgal: itt is, ott is vannak olyanok, akiknek az jelenti a legnagyobb örömet, ha másokat le tudnak járatni vagy a háta mögött ki tudnak gúnyolni.
    Tudom mennyire rosszul esik ez most Neked - hisz engem is sokan, sokszor próbáltak már lejáratni - de hidd el, felesleges emiatt bosszankodni, ezeken az embereken szánakozni kell...o_O
    Olyan súlyos önértékelési problémával küszködnek, hogy azt hiszik csak akkor kerülnek a figyelem középpontjába vagy akkor érnek valamit, ha "ismertebb" emberekkel foglalkoznak... pedig szerethetőbbek lennének, ha a saját mindennapjaikról számolnának be, jóról és rosszról is - hisz kivétel nélkül mindenkivel történik jó és rossz dolog is.

Akik kedvelnek Téged - függetlenül attól, hogy találkoztak már Veled személyesen vagy nem találkoztak - azoknak kialakult véleményük van Rólad és mindegy ki mennyire próbál lejáratni, akkor is a saját szemükön keresztül fognak látni Téged... aki másként teszi, azokkal nem érdemes foglalkozni, sem itt a neten, sem élőben...

Megragadom az alkalmat, hogy jobbulást kívánjak Neked - hidd el, vagyunk egy páran, akik nem magyarázunk bele semmit egy betegségbe, egyszerűen csak azt akarjuk, hogy hamar legyőzd.

Persze hogy bosszantana mindenkit, de úgy is fel lehet fogni, hogy jól csinál valamit, ha mások észreveszik és úgy gondolják, hogy érdemes vele foglalkozni.:D:D

Nem vettem részt ezeken a találkozókon, így érdekes módon csak az árnyoldalát látom.:music:
    Leszögezem már az elején, hogy nem zárkózom el előle és épp Brekivel beszéltük meg, hogy ha egyszer úgy alakul, hogy Bp-en járok és időm engedi, akkor összefutunk... de ugye a legtöbb embertől pár száz km és egy országhatár választ el.

Ami feltűnt, hogy úgy reklámozzák ezeket a találkozókat, ha "meg mered mutatni magad"... vagy a beszámolókon is olyasmit lehet olvasni, aki meg merte mutatni magát... mégis mi az, ami egy csoportos találkozón kiderülhet? - hogy sovány vagy kövér, alacsony - magas, szőke - barna? Nem párkapcsolatra vágyom, így ha valaki csak a kinézetem miatt akar a barátom lenni, akkor jobb, ha nem erőltetjük a dolgot...
    Van valaki, aki előszeretettel járogat ezekre a találkozókra - a legutóbbin is volt - erre azt írja egy másik helyen, hogy "elég erős gyomorral kell rendelkezzen az, aki bennünket olvas".xD Csak halkan jegyzem meg, az is beszélgetett, akivel pár nappal ezelőtt találkozott. Tudom, azt várják el tőle, hogy ilyeneket mondjon, de mégis milyen dolog az, hogy személyesen rámosolyog valakire, 2-3 nappal később azt írja, hogy hányingert kap a hozzászólásaitól?:eek:
    Ugyanez az ember minden hozzászólásom lájkolja, de máshol a nászéjszakám ecsetelésével szórakozik... téved, ha azt gondolja, hogy nem jut vissza, amit a hátunk mögött mond és igen, én nem akarom megmutatni magam neki, legyen bármilyen csábos a mosolya vagy kellemes a hangja...
    Más... valaki friss házasként hazavitte a netes ismerősét/játékostársát - hálából lenyúlta a férjét.o_O
    Persze, lehet mondani, ha ennyire könnyű volt elcsábítani a férjet, akkor... de Ő nem biztos, hogy még egyszer beenged a házába egy magányos idegent...

Amiket leírok, nem máshol, hanem a mi kis netes közösségünkben történt. Van valaki, aki "meg meri mutatni magát", de hát hogyne merné, hisz gyűjti a balfácánokat, akik számítógépet, bútort vettek neki - ennyiről tudok én.:wuerg:xD

Ne írjon senki levelet, mert úgysem mondom el, kiről van szó - ha már az "adományozók" nem akarják nyilvánosságra hozni a hülyeségüket. De autóval azért ne dobja meg senki:music:, mindegy milyen szépen mosolyog vagy milyen nagyon panaszkodik, mert ha megteszitek, azonnal megszakít veletek minden kapcsolatot.:D:D

Biztos születnek életre szóló barátságok és életre szóló szerelmek is az ilyen találkozókon, de én most csak ezt az oldalát látom...

georga06, Coff66, Kergekacsa és 14 más kedveli ezt.
  11. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Gratulálok Neked a csibéidhez! :)
    Én még mindig a 4. szintért küzdök, de sajnos folyamatosan iskolás, 3-4 szintű játékosokat kapok a rendszertől. Nem kommunikálnak és nem küldenek csibepontokat sem :(
    Szia Nóci! nagyon köszönöm Neked, hogy megosztottad velünk az érzéseidet, véleményedet :) én már többször is készültem egy ilyen találkozóra, de mindig valami közbejött. Most nem is tudom, hogy szerencse v nem. Szerettem volna megismerni azokat az embereket, akikkel naponta kapcsolatba kerülök, de most már nem vagyok benne biztos, hogy kell ez nekem:music:ha belegondolok abba, hogy pont egy olyan emberben kell csalódnom, akivel szoros kapcsolatba kerültem, biztosan nagyon megviselne :eek: sőt tovább megyek, személyesen még senkivel nem találkoztam, de vannak olyan gazdatársak akikkel telefon v egyéb kapcsolattartás van és kiderül, hogy teljesen más ember mint amilyennek megismerted v mutatja magát, hát ez nagyon megrázó:( és az ilyen emberek miatt elveszthetjük a bizalmat másokkal szemben.

Utoljára szerkesztett: 25.4.16
    georga06, Kergekacsa, Farmer*54 és 10 más kedveli ezt.
  12. nyific

nyific Fórum elő legendája

Nóci, egyetértek Veled, itt is , és a valós világban is vannak, gyáva, és
    tehetetlen emberek, akik szeretnek másokkaL szórakozni, alamuszi módon hátba támadgatni.
    Nem érdemes rájuk szót fecsérelni, de egyáltalán foglalkozni sem, lehet betegek.:sleepy:
    Mi ismerjük Brekit, kedveljük, tiszteljük mint játékostársunkat, ne is foglalkozzunk az
    ilyen rosszindulatú pletyikkel.:eek:
    Erika gratulálok, én is az 5-ös szintért küzdök, de van még majdnem 2000 pont hiányom.
    Nagyon rossz csibéket fogok ki mostanság. Na de ami késik, az nem múlik.;)
    Most először én is 100-as szeretnék lenni, az előbb leszek, mint 5-ös mentor.

titjungne, Adruka98, georga06 és 13 más kedveli ezt.
  13. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Brekuszom:)
    Még éppen volt szerencsém olvasni a beírásod, azt törölted, pedig jó volt.
    Egy biztos, én Benned úgy megbízom, mint sajátmagamban, a fejem merném a nyaktiló alá tenni, hogy amit mondasz az úgyis van! Erről engem nem tud senki és semmi eltántorítani!
    Én csak egy gyarló ember vagyok, tele ilyen-olyan hibákkal, de épp ezért nagyon nagyra becsülöm, ha igaz emberrel hoz össze a sors!
    Aztán még valami Nócinak, hiába csillog-villog az az alma kívűl, ha belülről meg rothadás eszi!
    Maradjatok Ti csak ilyenek amilyenek vagytok és aki megpróbál besározni, az csak magára kenegeti a sz...t!

georga06, Kergekacsa, Farmer*54 és 13 más kedveli ezt.
  14. galfranciska

galfranciska Rutinos

Sziasztok! Szép estét Mindenkinek
    Huúúú. Nem volt semmi visszaolvasni.
    Elnézést, hogy nem voltam néhány napig de a szombati szülinapi bulit heverem még ki. Dodikám 4 éves lett. Szombat reggel még szegény lányom járkált az udvaron fejét fogva és az eget kémlelte, hogy esik később vagy nem. Sajnos nagyon be volt borulva és hideg volt nem bográcsozásra való idő. Nagy szerencsénk volt mert délután kisütött a nap és nagyon szép idő lett. Ennyit igazolásképp:).
    Sajna lemaradtam a boomról is.
    Breki! Nem tudtam először mit is írjak, mert már megint megbántottak egy olyan embert akit ismeretlenül is szeretek, tisztelek és becsülök.:inlove: Ne törődj az ilyenekkel mert a nyomodba sem érnek.
    Hoztam egy kis kóstolót
    http://kepkezelo.com/images/obgp3txokn17wbl8fd8t.jpg

georga06, Kergekacsa, Farmer*54 és 8 más kedveli ezt.
  15. breki072

Szép reggelt!
    Megint tanul az ember, megkaptam ismét, viszont egyet nem akar megérteni ,amíg itt bárki egy név mögé bújva ír mond valamit akárkiről ismeretlenül az senkit nem érdekel. De egy személyes találka után legyen már annyi gerinc bárkiben oda megy és elmondja a véleményét vagy egy olyannak mond dolgokat aki nem volt ott és kibeszéli azt tegye mert teheti de ne becsmérelje (hanem negatív vagy pozitív véleménnyel mondja el azt) illetőt mert az már másról szól. Ide jöhet bárki beszólhat nekem mint írtam régen is állok itt elébe teheti ( szép nem szép az más kérdés ) ismeretlenül mert nem tud rólam semmit csak annyit amit itt megmutatok.Találkozunk, találkoztunk,van, lett véleménye tegye az már kicsit más dolog mint tüntet itt fel azok előtt akik nem ismernek ( az lehet negatív pozitív) De ne becsméreljen úgy ami nem igaz hanem normál hangnemben,mert az akit brekit takart eddig már ismerik személyesen is. No ezért lett ez általam felfújva adja meg azt ami ilyenkor kijár! Az megint más dolog mért irkál egy másik vagy több személynek pocskondiázó dolgot rólam és állít be úgy ahogy nem kéne, Őt jellemzi. Egyenes út ahhoz menni akihez kel! Levelezés alkalmával pedig aki ismeretlenül kap tud infót a másikról és ez valamiért kibukik vagy megtartja magának (ami a jobbik út) vagy vállalja ami ezzel jár!
    Én rohantam és ügyet kreáltam felfújva ebből! IGEN! aki ismer azt tudja milyen vagyok, aki nem az nem is érdekel de a lényege aki kiad egy személyes találka után egy név mögé bújva ismeretlenek az legyen gerinces amúgy nem lenne ügy! Tehát (PÉLDA) z per x azt ír amit akar de kukackám az már számít mit is vetít ki z per x nek.
    Mert elvárom a korrektséget akivel szemtől szemben álltam!!
    GAME OVER

georga06, Kergekacsa, bündihugi és 10 más kedveli ezt.
  16. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    Szépen süt a napocska, talán melegedni is fog kissé ma már.
    Brekuszom, igazad van, teljes mértékben!
    Egy biztos nekem mondaná, úgy elküldeném valahova, hogy csak na!!!
    Te meg ne idegesítsd magad nem éri meg! Aki sunyi az sunyi is marad!
    Gyere inkább együnk jó kis csülköt, vagy csokitortát nem bánom:)

http://www.kepfeltoltes.hu/160426/1...484645634335110_n_1__www.kepfeltoltes.hu_.jpg

georga06, Tavirózsa, Kergekacsa és 7 más kedveli ezt.
  17. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

De hol a csülök? És a csokitorta? :pNah, majd én hozom. :)
    És a csülök. :)
    http://mostcsakennyi.hu/images/offers/10511.jpg

18. bukta-agi54

bukta-agi54 Kivételes tehetség

Szép napot Mindenkinek!

Breki!

Kedvelem az írásaitokat, ezért néha átjövök olvasgatni hozzátok! Csak vigasztalásképen írom meg, születhetnek itt is életre szóló barátságok! A legjobb barátomat is itt ismertem meg, már több mint négy éve!!! Barátnőre is itt leltem!
    Napi szinten beszélgetünk, önmagunkat adjuk, a hibáinkkal együtt!!
    Így nem érhet csalódás, a személyes találkozáskor!
    Persze, a fórum az más, oda csak olyan dolgokat írok le magamról, amit bárki elolvashat anélkül, hogy visszaélhetne vele !!
    Sajnálom,hogy csalódnod kellett! De lépj túl az ilyen egyénen, mert azt sem érdemli meg ,hogy szót vesztegess rá!!
    Te úgy vagy klassz, ahogy vagy!! Akinek meg ez nem tetszik, az vegye a sátorfáját, oszt jó napot!!xD
    Legyen további szép napotok!!

Utoljára szerkesztett: 26.4.16
    georga06, Tavirózsa, Kergekacsa és 10 más kedveli ezt.
  19. breki072

Szia!
    Köszönöm szépen!

20. barna030303

barna030303 Fórum bárója

georga06, Tavirózsa, Kergekacsa és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.