Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    Esik az eső, hideg van. Ezt az eventet meg még nem értem, de fogom:)
    Addig olvasom míg ki nem gyúlik az a lámpa a fejemben:)

2. breki072

breki072 Fórum elő legendája

3. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Szép Napot Mindenkinek! Emberek, azért az életben is van ilyen, és ha összeállnak csordába akkor még erősnek is hiszik magukat. A YouTube-n keresgélés közben szoktam találkozni ilyen vadbarmokkal. No de ha a Kis Zöld hozta a jó kedvet, neki szánok egy klippet. Munka után édes a pihenés.

Nyificke Mama, tudod ha jó emlékszem Gerő Ernő sógornöje volt és pár mesekönyvet írt, de mégis, ez ami a legismertebb a számomra. Mamikám, nem kukacot akart írni hanem férget, csak az trágár szó a rendszer szerint és hát azt, hogy giliszta ő az irodalom és a nyelvészet tudója nem írhatta.

[​IMG] - Ritka fotó egy különös mintázatú erszényes farkasról. ( A falum vadasparkja is kapott pár kölyköt.)

[​IMG] - Na már csak ez a Bingó hiányzott, jobb ha a készleteket szétaprózzuk és mélyebbre mentjük mert akkor lusták lesznek odáig leásni.

Ez egy nagy ötlet arra, hogy kell a macskát fürdésre bírni. Katt, nagy a kép.

4. MamaMeseKertje

MamaMeseKertje Fórum veteránja

Tegnap este elolvastam az elmúlt néhány nap eseményeit, és akadt gondolatom számtalan! Ami Brekivel történt, az gyalázatos, ez nem is lehet vita tárgya. Viszont itt is szóba kerültek a személyes találkozások buktatói, és ezen el kell gondolkodni.

Én nagyon örülök a találkozóknak, és nyitott vagyok minden kezdeményezésre. Nagyon sajnálom, ha néhányan arra használják az ilyen találkozókat, hogy kéretlen véleményt terjesszenek másokról.
    Csak egy példa a saját tapasztalataimból: valakit fontoskodónak neveztek, olyannak, aki szereti előtérbe tolni magát, de én nem így láttam. Rengeteget tanultam a találkozón ettől az embertől, szívesen válaszolt a taktikákkal kapcsolatos - alkalmasint butuska - kérdéseimre, pedig korábban még itt a fórumon sem találkoztunk, és ezért hálás voltam neki. Ezt meg is mondtam.
    Történt olyasmi is, ami szíven ütött, de ezzel most nem foglalkoznék...

Mégis... Sok értékes, kedves embert ismertem meg. Olyanokat is, akikkel korábban nem is volt semmilyen kapcsolatom (azon kívül, hogy olvasgattam a hsz-aikat). És ezt nem adnám oda semmiért. Higgyétek el, ezekért a pozitív élményekért, ezekért az örömökért érdemes kockáztatni. Én vállalom a sebeket, mert ott van a gyógyír is a többiek kezében.
    Ezért hát szeretnék ott lenni májusban is. És várom a találkozást veletek! Ne riasszon el senkit, hogy esetleg érhetik kellemetlenségek, a mérleg nyelve mindig pozitív irányba billen.

Ha valaki szentimentálisnak ítélné a hozzászólásomat, hát igaza van. De ez vagyok én... :):inlove:

Utoljára szerkesztett: 27.4.16
    Bözse, galfranciska, Farmer*54 és 13 más kedveli ezt.
  5. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Sziasztok!:)
    Nagyon nagy itt a csend, hol bujkáltok :music: Elolvastam a gangon alex hsz-t, nem fűzök hozzá semmit , illetve csak egy dolgot.......azt nem értem hogy került Baby neve ebbe az egészbe, mármint hogy a kuncogóba az feltételezik, hogy Baby van az egész mögött. Vagy szelektíven olvastam itt:music: én nem találkoztam ilyen felvetéssel. Na mindegy nem értem:p
    Mint ahogy azt sem értem, mi is van ezekkel a lámpásokkalxD sztem óránkén indul nálam az " újratervezés":p

galfranciska, Farmer*54, georga06 és 7 más kedveli ezt.
  6. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Én is vagyok, csak olvasó üzemmódban, és megyek is, mert van még a hűtőmben 5 kg marhahúsom, amit össze kell darabolnom és betenni a fagyasztóba. A bingó event: hát én nagyon nem tudom hogy fogok kijönni belőle:oops: Rengeteg a letermelendő növény és még agyaljon is az idősebb generáció, hogy ne rontson el semmit, ha legalább a felhősort és a kitevőket meg szeretné rá szerezni. Ez a nemszeretemeventek közé tartozik:(

7. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Elolvastam az eventismertetőt, és csak nézeko_O:D Általában gondolkodás nélkül nekiállok az eventeknek, de most nem tudom mi legyen. Rengeteg gaz kell hozzá. Holnap el tudom kezdeni, aztán vasárnap estig szinte semmi, talán napi 2 aratás (vagy csak egy). Az ajándékokat sosem nézem, de nem biztos, hogy ezekért érdemes nekigyűrkőzni. Holnapig még eldöntöm, hogy csinálom-e. Bár nagyon rég hagytam ki eventet, akkor is azért, mert ötvenezer gaz kellett:oops:
    Gizus minden rendben? A csibédet meg felejtsd el, szót sem érdemel.

8. kukac42

Ebből kettőt kérnék:) Gyönyörű:)

Sziasztok!:)
    Nagyon nagy itt a csend, hol bujkáltok :music: Elolvastam a gangon alex hsz-t, nem fűzök hozzá semmit , illetve csak egy dolgot.......azt nem értem hogy került Baby neve ebbe az egészbe, mármint hogy a kuncogóba az feltételezik, hogy Baby van az egész mögött. Vagy szelektíven olvastam itt:music: én nem találkoztam ilyen felvetéssel. Na mindegy nem értem:p
    Mint ahogy azt sem értem, mi is van ezekkel a lámpásokkalxD sztem óránkén indul nálam az " újratervezés":p
    Belinkelnéd?
    Megmondom őszintén kezd a bugyim tele lenni ezzel, hogy minden vitába bele van keverve a topikunk! Senki nem beszélt itt se Babyről, se másról! Általánosságban írtunk véleményt, és akinek nem inge az ne vegye magára, de ha már mégis felöltözködött, akkor tartsa meg sajátmaga részére a dolgait és ne keverjen másokat a zűr-zavarba, ha lehet!
    Mi itt jól megvagyunk, nincs vita se veszekedés és jó lenne, ha ez így is maradna!
    Mindenki vállalja a dolgait és ne másokra mutogasson, ha kérhetem. Oszt hótra nem érdekel hogy hívják, meg kicsoda-micsoda! A kuncogót lehet kihagyni a balhéból!!!

Utoljára szerkesztett: 27.4.16
    galfranciska, Farmer*54, georga06 és 11 más kedveli ezt.
  9. iboly54

Én már annyit számoltam, hogy kiguvad a szemem.:eek:Lehet nem is kezdek bele, leginkább a felröppenők mennyisége rémisztett meg, amiket én számoltam csak a felhősorhoz és a rávalókhoz: 980 sátor és 860 termosz kell.:oops::p ráadásul pénteken nem is leszek gépközelben..... hát nem tudom, még alszok rá egyetxD

galfranciska, Farmer*54, georga06 és 9 más kedveli ezt.
  10. kukac42

Alszol egy nagyot, aztán felszívod magad és csuklóból megcsinálod az egészet:))

11. iboly54

xDxDxD bár igazad lenne, csak az a bajom, hogy sajnálok sz.trágyával legyártani ennyi felröppenőt, nincs arányban azzal, amit a felhősor fog adni:) a többiről meg nem is beszélek, ugyanis amit fentebb írtam az csak a felhősoros, pedig kellene az a 40 sztáp is:p

12. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok! Idetaláltam, nem mondom, hogy könnyű volt.:)
    Mi minden történt itt, csak kapkodom a fejem..... ki?? hol??? mit mondott,
    mi nem mondtunkj itt semmit, az biztos, mármint rosszat.
    Az eventet elolvasva, nem is értem igazán mit kell csinálni, no meg... miből mennyi kell.
    jesszus, ezeket kitalálja ki??? Tényleg nem értem, elmondanátok mi ez??:music:

titjungne, Adruka98, galfranciska és 10 más kedveli ezt.
  13. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

14. iboly54

Köszi Brumikám, nagyon édi vagy:) hiába ez a jó kis segítség, a felröpentyűk itt is hasonlóak, nekem leginkább azzal van a gondom, a gazok nem vészesek :)

galfranciska, Farmer*54, georga06 és 6 más kedveli ezt.
  15. Kergekacsa

Kergekacsa Fórumfelvigyázó

Sziasztok!

Ennyit még nem szöszöltem egyetlen event előtt sem:wuerg:, kigyűjtöttem Wordbe a Cygnus által készített táblákat és így már nem is tűnik olyan lehetetlennek az egész:D:music:
    Köszönet és hála CygnusnakxD:inlove:

Adruka98, galfranciska, Farmer*54 és 7 más kedveli ezt.
  16. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Brumi köszi, hogy hoztad! Már eldöntöttem, hogy nem csinálom, aztán meg azt, hogy lehet, mégis belekezdek, most meg azt, hogy meg kéne csinálni, mi lesz ebből?
    Engem meg inkább a gazok mennyisége aggaszt, a felröpiket majd 0 perccel összeszedem, de ennyi gaz, kevés idővel:wuerg:?
    Úgy látszik, nem csak én tipródokxD

galfranciska, Farmer*54, georga06 és 6 más kedveli ezt.
  17. kukac42

18. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Szép reggelt!
    Hú majdnem learattam. ilyen még nem volt. Az event most nem mozgat meg, de event ami nálam kötelező majd közben tenyészgettek mint eddig.

19. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Kukuccs!
    Reggeli koffein.
    Ezzel teljesen egyetértek.

Tegnap az event elolvasása után én úgy éreztem egy ekkora
    csillárra lesz szükségen a megvilágosodáshoz.
    Aztán hála Cygnusz táblázatának és Macinak, hogy megkereste és helybehozta már látom a fényt.
    Azt, hogy nekikezdek e még nem tudom, a hétvégi időjárástól függ.

Most igyekszem a horroros gazdakörikkel haladni, mert le vagyok maradva, mint a borravaló.

20. iboly54

Sziasztok! Szép napot!:)

Én is megint jó nagyot hibáztam, ezért egyre biztosabb hogy nem kezdek bele az eventbe:music:
    Olyan álmos voltam a Szulejmán után csak lekapcsoltam a gépet és elfelejtettem kiszedni a főfarmon a kitehetőket és persze nem raktam a teliholdasra hosszabb érésűt sem:mad:
    Az amúgy is rengeteg felröppenő így már a főfarm hiánya miatt.....o_O

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.