Kuncogó kuckó

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: kukac42, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. kukac42

kukac42 Mindentudó orákulum

Sziasztok:)
    Simán meglesz, egy nap nem a világ, ne add fel!
    Itt is hideg van, de nagyon:) Várom a délutánt és eventre fel:)

2. nyific

nyific Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Nekem sincs kedvem ehhez az eventhez. Pont kettőkor kell indulnom a fogdokihoz.
    Nem is értem jól ezt az egészet.
    Juditom írtam Neked, mert segítség kéne
    Iboly ne keseregj, előfordulhat ez mással is, majdcsak behozod valahogy. :)!

titjungne, Adruka98, Kergekacsa és 11 más kedveli ezt.
  3. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Ez nálam is nem szeressem event. Főleg utálom mikor több felröppenő van, és még a malomba is kell kevergetni. Majd meglátom belekezdek-e. :) Fogdokihoz kitartás. :)

4. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Sziasztok! :)

Kergekacsa, galfranciska, terika01 és 8 más kedveli ezt.
  5. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Sziasztok!
    Ibolya ne keseregj! Én is örültem a 2 napos horrornak, erre fel reggel a vámpírparadicsomokat arattam le:oops: Mindíg is tudtam hogy nem az eszemért fognak ellopni, de ennyire:D Ráadásul én is majdnem learattam a hajnali kómámban. Hideg van nálunk is, ma megint be kellett gyújtanunk, pedig már április végén járunk:(

6. georga06

georga06 Fórum hercege

Sziasztok!

Nalunk is huvos van, de azert szepen sut a napocska es melegszik az ido napkozben. Jo az, plane, ha moso masa modban vagyok:)

Az event kezdet kicsit necces lesz, mert en balga learattam reggel, na de most mar mindegy, habar a faim eppen eventkezdesre ernek be megint az osszes teruleten. Majd lesz egy kis 0 percezes, de arra meg varnom kell par napot, ugyanis kedden learattam a felhon a gesztenyes sort is:eek: Na, ebbol lkatszik mennyire nem keszultem erre az eventre, de majd meg lesz ez is modjaval.
    Sajnos el voltam foglalva egy szomoru hirrel es ezert nem is neztem mit csinaloko_O Egy evfolyamtarsam, nagyon jo ismerosom tavozott vegeleg a VV-bol tegnap este:cry: (ma reggel kaptam a hirt). Sajnos mar hosszu honapok ota beteg volt (mellrak) es az utobbi idoszakok szenvedesei alapjan (nagy fajdalmai voltak) mar gondoltuk, hogy nincs sok vissza. 43 eves volt:( Nem is latogattam meg amikor otthon voltam, mert ugy akartam ra emlekezni amilyen volt: vidam, fiatalos, neha kisse bolondos. Az utobbi par hetben mar igazan nem akart nagyon senkit latni kiveve nehany embert a csaladjabol.

7. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

Györgyikém sajnálom, nagyon fiatal volt:( Holnap én is temetésre megyek. Egy volt kolléganőnk ment el. Nála egy foghúzással indult el a baj, a foghelyen találtak daganatot, ő is sokat szenvedett, sem enni sem inni nem tudott, mesterségesen táplálták, az utóbbi időben még beszélni sem, mert a nyelvéből is vágni kellett. Szomorú dolgok ezek:cry:

Kergekacsa, galfranciska, terika01 és 7 más kedveli ezt.
  8. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Szia!
    Nagyon szomorú a dolog.
    Azt látom, hallom, érzékelem, tapasztalom bizony a 40- 60 korosztály elkezdet elmenni, pláne amikor 40 alattiakról hallom szintén ezt, van úgy csak annyi ment és vége minden előzmény nélkül.
    Nem jó ez így nagyon nem jó! :(

Kergekacsa, galfranciska, terika01 és 8 más kedveli ezt.
  9. iboly54

iboly54 Fórum elő legendája

Látom nem csak én bénáztam el az event előtti dolgokatxD:p jóvannna, majd valami lesz, köszi a biztatást biztosan menni fog:)
    Részvétem lányok :( nagyon sajnálatos, szomorú mikor ilyen fiatalok mennek el, ahogy breki is írta, egyre többen:eek: ma még itt van az ember, aztán egyszer csak vége:( :(jajjjj, nem szeretek szomorú lenni.
    Itt is nagyon hideg van, be kellett gyújtanom, főleg a száradó ruhák miatt. Ahogy elnézem az időjárást, holnap még kabátot is húzhatok a ballagásra:music:
    Gizusom! Kitartás a fogorvosnál;) az enyém is csak jövőhéten lesz kész:oops: pedig azt gondoltam nem kell már visszatartanom a rendes mosolyomat:eek:

Kergekacsa, galfranciska, terika01 és 7 más kedveli ezt.
  10. nyific

Georgám tegnap még, mikor beszéltünk, nem is sejtetted, hogy
    ilyen szomorú hírt kapsz ma. Én is együttérzek Veled.:sleepy:
    Lányok nálam sincs valami rendben, de remélem délután a dokim
    megoldja majd, mert sajna fájdalomcsillapító tabblettát kell bevennem,
    mert különben fáj.
    A szives dokit is üldözöm, mert a vérnyomásom is....r, a férjem műtéte is
    közeledik, mostanában ezek miatt nem is vagyok a régi...én.
    Milyen jó azért, hogy itt vannak a Barátaim, akik segítenek, ha szükségem van rá.
    Brekikém! Köszönöm Neked a levelet, hálás vagyok a segítségért.

titjungne, Adruka98, -Erika31- és 11 más kedveli ezt.
  11. Farmer*54

Farmer*54 Fórum admirálisa

Szép Event Kezdést & Befejezést Mindenkinek! Georga, nem bántásiból de mikor mértetek utoljára ott kint 30 C° körüli hőmérsékletet? Mert arról olvastam, hogy anno hasonló időjárása volt valaha Britanniának mint Itáliának. Nyificke mama, ilyenek ezek a büdös kóklerek, előre felveszik a lóvét az asszisztenssel tartatják a kéményt amíg az utolsó centet kisajtolják a zsebedből, utána eltűnnek. Tegnap volt egy kis szellőcske erre felé, úgy 120km/h. No kezdek mert a művészlelkű csibém vár.

[​IMG] - Hol a piros, Fury babával lejátszva.

[​IMG] - Nem elég, hogy a golyó ledönti a szobám falát, akkor még kalapáccsal fenyeget ez a piszok.

[​IMG] - Puszit kérsz a kobakodra?

12. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Sziasztok!Szép napot!Nyifickének üzenem,tejtermék felejtős fogászati véres beavatkozások után,míg nincs sebgyógyulás,varrat szedés.Olvastam,hogy fogászati beültetés volt.Lehet későn írom,de akkor,ha valakinek lesz ilyen vagy hasonló műtét és nem mondják az tudni fogja.

13. nyific

Köszönöm, aranyos vagy. Ma lesz varratszedés, ez már a második lépés,
    de volt ezzel egyidőben egy gyökérvésés is, és az okozhhatja az én
    problémámat, . Ma varratszedés, és meglátjuk mit mond az én dokim,
    mert a beültetést nem Ő végezte,.
    Mondták nekem is kerüljem a tejes dolgokat, de csak a beavatkozás napján.
    Brumikám a szíves dokinál amire célzol, már megvolt.:sleepy:

titjungne, Adruka98, -Erika31- és 12 más kedveli ezt.
  14. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Fogászati asszisztencia vagyok,csak most nem dolgozom.Akkor a vésés a baj,lehet a vérgombócot kiöblítetted és most szegény nem tud úgy gyógyulni ahogy kellene.:(A tejes dolgokat a sebgyógyulásig kell kerülni,mert tele vannak élő flórával,gombával stb és ha belekerül a sebbe fertőzést okoz.

15. greenfields

greenfields Fórum ezredese

Mennyi rossz hír!:(
    A betegség, elmúlás mindig fájdalmas, de fiatalon még nehezebb elfogadni.

Betegeknek gyógyenergia.

Én ugyanúgy learattam reggel, legalább csatnival. Úgy döntöttem ledobom a kezdőmagokat, rápihenek az éjszakás műszakra és megálmodom mi legyen tovább.:music:

16. georga06

georga06 Fórum hercege

Valoban, ahogy Breki is irta egyre tobben "mennek el" az ismerosok, rokonok kozul 40-60 kozott manapsag. Mar nem egy korbeli ismerosom, osztalytarsam tavozott az elok sorabol es ez elszomorito egyben elgondolkoztato is. Ebben a mai vilagban amikor az orvostudomany mar annyi mindenre kepes, ebben az allandoan fejlodo vilagban ugy nez ki, hogy egyre fiatalabban mennek el az emberek. Valamikor a regi oregek idejeben nem volt ez a sok allergias, dietazo, megannyi gyogyszert szedo (sorolhatnam a dolgokat) ember, magasabb eletkort ertek meg anno. Hol van a hiba? Mi romlott el?:eek:

Gizusom a legjobbakat a fogdokinal. A tobbi meg ami utana jon az meg kitartast kivan. Bizom benne, hogy minden a legjobban alakul Nalad es Parodnal is.
    Gyorgyikem, akkor neked is meg van a programod:( Szomoru ilyeneket olvasni, hallani egyarant :( En a temetesen csak gondolatban leszek jelen, de a baratnommel megbeszeltem, O kepvisel engem is.

Brumi az idojarast, itt sehogysem tudnam elkepzelni olyannak, mint az olaszoknal, meroben mas az eghajlata a ket orszagnak. Tavaly nyaron, sot tavaly elott is volt 27 fok is itt Skociaban, bar a nyugati reszen valamivel alacsonyabb a homerseklet altalaban, mint itt a keletinel. Nalunk a tenger kozelsege nagyban befolyasolja a homersekletet es csapadekot is (kozvetlen tengerparton vagyunk, nem obolben, mint pld. Edinburgh). Elhiheted, hogy nyaron nagyon jo, ha 18-20 fok van, mert az mar itt meleg (ez az otthoni 23-25 foknak felel meg ami sok embernek nagyon is megfelelo) ez felett mar rendesen izzad az ember:p A homerseklet ingadozas szempontjabol sokkal jobb az itteni, mivel nincs olyan nagy kulonbseg a nappali es ejszakai homerseklet kozott. En bevallom az itteni idojarast jobban szeretem (na persze az utobbi par evben az ev elso 3 honapjaban durvan szeles idok szoktak lenni). Holapatra nincs szuksegunk, sem teligumira, de klimara sem. Viszont nyaron a 17-18 fokos tengerbe siman bele lehet menni.
    Soha nem szerettem a nagy forrosagot, sot az otthoni csaladtagok (akik mar voltak nalunk) is jobban erzik magukat ebben a klimaban.
    Na ennyit az idojarasrol:)

Adruka98, -Erika31-, Kergekacsa és 11 más kedveli ezt.
  17. breki072

breki072 Fórum elő legendája

Véleményem személyesen mondanám el mert ez nem ide tartozik.
    A Legegyszerűbb viszont a legnehezebb egyben is

Kergekacsa, Farmer*54, nyific és 7 más kedveli ezt.
  18. terika01

terika01 Fórum admirálisa

Sziasztok! Györgyi sajnálom, hogy ilyen rossz hírt kaptál, és igen, ilyenkor elgondolkodik az ember. Hogy hol a hiba, arról nekem is lenne véleményem, de úgy vagyok, mint Breki, nem ide való az.
    Gizus itt is gratulálok!
    Az úgy volt, hogy nem akartam eventezni, de hogy-hogynem, egyszercsak a földben voltak a magok:D. Ha már a magok a földben voltak, gyorsan "gyártottam" felröpiket is, mert ha lúd, legyen kövér:D. Elkezdtem, aztán lesz, ahogy lesz. Eddig mindig meglett, talán most is, ha mégsem, hát akkor sem dől össze a világ. Hát így történt:music::D.

-Erika31-, Kergekacsa, greenfields és 9 más kedveli ezt.
  19. barna030303

barna030303 Fórum bárója

Sziasztok!
    Szép estét!:)

terika01, Kergekacsa, greenfields és 7 más kedveli ezt.
  20. nyific

Megvagyok én is, nincs nagy baj, most kis pihenő lesz, és 2-3 hét múlva
    folytatás köv. Kicsit megkönnyebbültem.
    Az igazi veszteség, mikor egy ember elveszít valakit, különösen, ha
    közel állt hozzá az a valaki.
    Erika köszönöm, most már én is 100-as lettem, nincs itt semmi baj.:)

titjungne, Adruka98, -Erika31- és 10 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.